Accumolo - en platform til e-commerce i verdensklasse

Accumolo er gennemtestet og har opsamlet mere data og best practice, end de fleste firmaer nogensinde får indsamlet alene.

Denne viden anvender vi som best practice, når vi udvikler og designer din Accumolo webshop. Best practice kommer altså dig til gode i form af en konkurrencedygtig og afprøvet shop.

Accumolo er en cloud webshop, som vi tilpasser fuldstændigt til dine ønsker og ikke mindst behov, så shoppen fremstår 100% unik. Accomulo er tilpasningsvenlig og tilbyder omfattende grafisk frihed. Med en cloud webshop får du en billig opstart og stor skalérbarhed samtidig med, at du slipper for dyre licenser. Desuden forsvinder bekymringer og udgifter til serverdrift og backup.

Vi udvikler vores platform på basis af best practice, teoretisk viden og praktisk indsigt. Vi driver nemlig selv mere end 50 webshops - enten selvstændigt af vores medarbejdere eller i partnerskab. En sammensætning som sikrer vores kunder succes med både effektiv drift og salg.

Udvikling i højsædet

Platformen er omdrejningspunktet for hele vores forretning, og vi investerer derfor massivt i den for at skabe en af markedets mest konkurrencedygtige e-handelsplatforme. Som kunde vil du opleve en konstant gearing af vores platform, hvilket vil skabe stor værdi for dig og din forretning. Alt hvad vi udvikler på platformen tager nemlig udgangspunkt i to ting: at understøtte din vækst og reducere dine omkostningerne vha. effektiviseringer.

Hver gang vi har udviklet nye features og moduler udsender vi en RELEASE, så du altid kan følge med i, hvad der sker med platformen. Læs de seneste releases her.