B2B Webshop

Abbott

Alere A/S relancerede i maj 2015 deres norske shop - Alere.no på MCBs .Cloud® platform. Alere.no har eksisteret i flere år på en konkurrerende platform, men efter skiftet har shoppen nået nye højder.

Skiftet til .Cloud® har vist sig at være en rigtig god investering for Alere, og der er mange eksempler på positive resultater, som hver især bidrager til en flot udvikling af shoppens performance.

Ny platform = stigende omsætning

Sammenligner vi eksempelvis perioden efter skiftet med samme periode sidste år, ser vi, at den gennemsnitlige ordrestørrelse er vokset med knap 20%. Samlet set har den positive udvikling ledt til, at Alere.no, efter skiftet til .Cloud®, oplever en gennemsnitlig stigning i omsætningen på webordrer på 110,2% pr. måned ift. samme periode i 2014.

 

Vi er meget positive over .Cloud® performance. I hele processen har MCB ydet god service og support. Derudover er vi enormt glade for den flotte start som Alere webshop har fået via .Cloud®”. Vi har ca 500 faste kunder i webshop, og har potensiale som vi vil jobbe videre med i 2016. Målet er 1000 brukere og omsetning på 75 mill NOK. Vi jobber med MCB for å utvikle og forbedre webshop utfra GA rapporter med månedlige møter.

Elisabeth Sylling, Manager Customer Care, Alere Norge

Vækst i antal online order

En anden meget positiv konsekvens ved skiftet er, at antallet af online ordrer er steget med 89% i 2015 sammenlignet med 2014. Og webshoppen gik vel at mærke først i luften i maj måned.

De besøgende bliver længere

Det er ikke kun ordreantal og omsætning, som vokser hos Alere.no - de besøgende bruger også længere tid på shoppen. Faktisk er den gennemsnitlige besøgstid steget med mere end 33%, og afvisningsprocenten er faldet med knap 6%. Dette vidner om, at de besøgende generelt har taget rigtig godt imod relanceringen af Alere.no.

Om Alere

Alere.no såvel som Alere.dk drives af Alere A/S, som er den danske afdeling af Alere International. Alere er blandt verdens største producenter og distributører af diagnostica og udstyr til sundhedssektoren.

Medarbejderstaben hos Alere tæller blandt andre en række specialister i forskellige medicinske felter som bioanalyse og sygepleje. Alere A/S har deres danske hovedkontor i Holstebro, hvorfra de mange B2B kunder serviceres. Kunderne tæller hospitaler, private klinikker og praktiserende læger.

Rasmus Høegh Refstrup
Kundechef

Søvn & Comfort

Georg Jensen Damask

Lampe­mesteren

Se alle cases