B2C Webshop

Praxiswear.dk

Praxiswear.dk øgede omsætningen med 55,66% på tre måneder.

I starten af 2015 indledte Praxis A/S et samarbejde med MCB med henblik på at booste deres online tilstedeværelse. Praxis producerer og forhandler beklædning og fodtøj til klinik -og sundhedspersonale. Praxis forhandler bl.a. deres beklædning i Danmark, Sverige, Norge, Finland, Island, Tyskland, Holland og Belgien.

Tillid var nøgle faktor

Efter et par mislykkede forsøg med e-handel, var Praxis naturligt skeptiske overfor endnu en investering og forsøg på at lancere en e-handelsløsning. Men efter grundige opstartsmøder, blev MCB og Praxis enige om en plan, hvor fokus var på at få shoppen synkroniseret med virksomhedens ERP, og dernæst starte med det danske marked og herefter fortsætte i udlandet.

Vi er meget tilfredse med valget af MCB som vores bureau. Siden vi indledte samarbejdet med MCB, har vi slået rekorder hver måned og udviklingen ser ud til at fortsætte. I MCB har vi fået en samarbejdspartner som giver os sparring, udfordrer os og kommer med relevante indspark til hvordan vi konstant kan forbedre vores shop på tværs af kanaler.

Søren Wortmann, Direktør i Praxis

Resultaterne taler for sig selv

På få måneder har samarbejdet givet Praxiswear.dk et gevaldigt boost og i løbet af tre måneder steg antallet af trafik til shoppen med 70,49% og shoppens omsætning steg med 55,66%.

 

Den flotte vækst skyldes en målrettet indsats på tværs af en række kanaler hvor især SEO og SEM har haft særligt fokus.

Michael Almstrup
Direktør

Søvn & Comfort

Georg Jensen Damask

Lampemesteren

Se alle cases