Workshop

.Cloud dag den 16. juni

30 nye funktioner er det blevet til siden sidste .Cloud dag i marts. Og nu inviterer vi igen til en .Cloud dag den 16. juni i Holstebro.

Der er sket meget i .Cloud det sidste kvartal. .Cloud dagen den 16. juni er din mulighed for at få en gennemgang af de mange nye funktioner. Samtidig er det din chance for at få indflydelse på, hvordan de 900 udviklingstimer, vi har afsat til kundeudvikling i det kommende kvartal, skal bruges.

 

 

Hvorfor skal du deltage?

 

1. Du vil ikke gå glip af funktioner, der kan gavne din shop

Vi forventer at præsentere ca. 30 nye funktioner i .Cloud, som er lavet siden den sidste .Cloud dag i marts. Vi ved, at det kan være vanskeligt at opsnappe og tage funktionerne i brug, når tiden er knap i hverdagen. Derfor gennemgår vi dem sammen med dig.

 

2. Du får indflydelse på, hvordan 900 udviklingstimer skal bruges i platformen

Dine meninger om og erfaringer med .Cloud har stor betydning for os. Denne gang vil vi gerne have jeres inputs til, hvordan vi skal prioritere de 900 udviklingstimer, vi har afsat til kundeudvikling i det kommende kvartal. Derfor vil der være rig mulighed for, at du kan sætte dit præg på udviklingen af platformen.

 

3. Introduktion til Google Analytics 4

Din nuværende Google Analytics lukker d. 1. juli 2023, og det er allerede nu en god idé at begynde at bruge det nye Google Analytics 4. Arrangementet slutter derfor med 45 minutters introduktion til Google Analytics 4.

Programmet for dagen

10.00 - 10.10: Velkomst, kaffe og the

 

10.10 - 11:20 : Gennemgang af nyeste udviklinger

Vi gennemgår de seneste udviklinger og viser dig, hvordan du bruger dem, 

herunder det nye artikelmodul og digitale gavekort. 

 

11.20 - 11.30: Pause

 

11.30 - 12.00: Hvad skal vi udvikle i næste kvartal?

Vi giver en status på igangværende udviklinger, gennemgår populære ideer, og du har mulighed for at dele nogle af dine gode ideer.

 

12.00 - 12:30: Frokost fra Gastro 13

 

12:30 - 13.15: Introduktion til Google Analytics 4

Vi giver en gennemgang af Google Analytics 4, så du lærer, hvordan du navigerer i den nye platform og får indblik i, hvordan du finder og læser rapporterne.  

Tilmelding

.