Black Friday 2022

Black Friday, Black Week, Black Month... BLACK WHATEVER! Singles Day, Cyber Monday og jul - vi kan blive ved! Er du klar? Eller er du helt bevidst IKKE klar?

Er Black Friday død?

Black Friday, som falder den første fredag efter Thanksgiving, betragtes tit som kickstarteren for hele julehandlen. Mange bruger nemlig begivenheden til indkøb af julegaver - under Black Friday kan gaverne indkøbes til en lavere pris, og det betyder budget til flere gaver under træet. 

 

Black Friday kædes ofte sammen med andre store handelsdage som fx Singles Day, der hvert år falder d. 11/11 og hylder de mange singler, der formår at få en hverdag til at hænge samme på egen hånd samt Cyber Monday, der i realiteten er dagen for den online handel. Den falder mandagen efter Black Friday. 

Black Friday bør derfor være til ære for de fysiske butikker, mens Cyber Monday er de online shops dag.

 

Sådan er det dog ikke helt. Og efterhånden er Black Friday også blevet udvidet markant til at udbyde tilbud under både Black Weekend, Black Week og Black Month - vi kalder det BLACK WHATEVER, for efterhånden er konceptet blevet så udvasket, at især webshopejere gruer for dagen. 

 

Men selvom mange forbinder Black Friday med kaos og hellere vil glemme dagen, er realiteten, at det virker! I 2021 slog Black Week rekord sammenlignet med forrige år, og selvom Black Friday stadig er dagen for den største omsætning, formår hele ugen at skrabe en massiv mængde ordrer sammen.

 

Derfor har vi lavet en tjekliste, der hjælper dig med at skabe overblik over dine indsatser.

 

 

Hent din Black Friday tjekliste her

En god strategi kræver en samlet indsats

seo

SEO

Opbyg en landingsside, der indsamler organisk trafik og vær opmærksom på strategisk brug af ord, vendinger og udtryk, der øger dit reach.

copywriting

Copywriting

Alle kan skrive en tekst, men det kræver tid og en strategi at skrive en god tekst, der rammer målgruppen og opnår det tilsigtede mål.

konvertering

Konverteringsoptimering

Har du en menu til de kommende events? Eller skal hele din shop måske have et nyt design med både knapper og topbjælker hertil?

google_ads

Google Ads

Få styr på budgettet - passer det, eller skal det måske opgraderes? Planlæg også både tekstannoncer, annonceudvidelser og displayannoncer.

email

Email marketing

Forbered i god tid de nyhedsbreve, du vil have ud og skru' gerne op for frekvensen i dagene op til. Måske skal du også have opsat automatiske flows?

video

Video

Optag, rediger og publicer videoer der kan genbruges på flere kanaler. Det kan både være på dit site, i dine emails og på de sociale medier.

some

Sociale medier

Læg en strategi for annoncering og organiske opslag, opret målgrupper og planlæg lead as til massiv leadopsamling.

tracking

Tracking

Alle priser stiger, men har du den rigtige data, kan du nå langt for et meget mindre budget. Få derfor opsat det tracking, der giver dig de mest værdifulde indsigter.

Genopliv din marketing til årets største handelsmåneder

De absolut største handelsmåneder står for døren, og lige meget om du er træt af det eller glæder dig, er det vigtigt at tage stilling til dine marketingindsatser både før, under og efter Black Friday og jul - også hvis der ingen er.  

 

Oktober bør kickstarte din indsats, mens den afsluttes med januarudsalget. Men hvad skal den indebære?

 

Vi vil gerne hjælpe dig på vej. Derfor har vi lavet en simpel tjekliste, som giver dig et godt overblik over de mange indsatser - så er du med, eller lader du dine konkurrenter komme først?

 

 

Hent din Black Friday tjekliste her

Det vidste du helt sikkert ikke...

Hvornår afholdte vi for første gang Black Friday i Danmark?

Black Friday blev første gang afholdt i 2013 i Danmark. I 2015 blev Black Friday Danmarks største handelsdag.

Hvor kommer navnet 'Black Friday' fra?

Navnet stammer fra USA. Det opstod på grund af den massive trafik, der fik alt til at gå i sort. 

Hvordan får man tid til at handle under Black Friday?

Nogle butikker har udvidede åbningstider, og de online shops har åbent døgnet rundt. I Amerika gør de dog noget lidt andet - her er det udbredt at tage en pjækkedag for at handle på Black Friday.

Er du klar? Eller er du ligesom mange andre træt af ræset?

Kontakt mig for en uforpligtende snak om Black Friday og den måde, din butik bør forholde sig på. Jeg deler ud af min erfaring og strategier til at opleve størst succes - og er du ikke overbevist, så tager jeg og mine kollegaer gerne over på arbejdet.

Malte Bolvig Hansen
Digital Strategy Consultant

VI SAMLER PÅ GLADE KUNDER

Se alle cases

Luxoliving

Seneste blogindlæg

20. januar 2023

Fra B2B website til B2B webshop med .Cloud

B2B-handlen har ændret sig. Indkøberne vil kunne handle hurtigt, nemt og når det passer dem. Derfor stilles der lige så høje krav til en B2B shop som til en almindelig B2C shop. Men funktionaliteterne er anderledes, og den rigtige e-commerce platform er derfor afgørende.

12. januar 2023

Sådan integrerer du Umbraco CMS og Forms med ActiveCampaign

Umbraco har i lang tid været i gang med at udvide og forbedre platformen med øget fokus på integrerede løsninger - også omtalt som DCP (Digital Experience Platform). Senest er der kommet integrationer til HubSpot og Microsoft Dynamics 365. Og nu er der også kommet en integration til ActiveCampaign.

09. januar 2023

Hvilket e-mail system skal jeg vælge?

Du ved det allerede.
E-mail marketing er en af de vigtigste discipliner indenfor online markedsføring. Men det kan være en jungle at finde rundt i de mange systemer - for hvilket passer bedst til dig, din hjemmeside og dine ambitioner?

Se alle blogindlæg