E-commerce kunderådgiver

Vi søger en kunderådgiver med stor forretningsforståelse og erfaring indenfor e-commerce samt stort drive til at gøre en forskel for vores kunder.

Har du dét, der skal til?

Vi forventer, at du har en relevant uddannelse inden for e-handel, online markedsføring eller lign. og/eller erfaring fra branchen eksempelvis som e-commerce manager eller online marketingkonsulent. Det er vigtigt, at du har fingeren på pulsen og er hjemmevant online. Samtidig har du en grundlæggende god forretningsforståelse for, hvad det kræver at drive en webshop, så det falder dig let at spotte mulighederne og ikke mindst formidle disse til kunderne. Det er en stor fordel, hvis du har kendskab med forskellige værktøjer inden for webanalyse, online marketing og ERP og ikke mindst hurtig til at opfange og adoptere nye tendenser i branchen, som kan komme vores kunder til gavn.

Hvad kan du forvente af jobbet?

Dit job bliver kort sagt at skabe succes for vores kunder. Det gør du ved at rådgive og vejlede kunderne omkring, hvordan de kan videreudvikle deres forretning på vores platform. Ud fra en analyse af markedet og kundens shop og muligheder, skal du proaktivt tage fat i kunden, føre en konstruktiv dialog og endelig styre projekter sikkert i mål. På sigt vil du også få mulighed for at være med til at definere og udvikle kundernes løsning samt være med helt fra starten af nye samarbejder.

Om MCB

Hos MCB har vi altid kunderne i fokus, og hver dag stræber vi efter at skabe succes for vores kunder samt vækste deres forretning. Vi er specialister i at designe, udvikle og drive hjemmesider og webshops og har gjort det siden 1999. Vi er et alsidigt og dynamisk hold, der vil fremad og sigter mod toppen. Vi er alle specialister på hvert vores felt, men arbejder samtidigt tæt sammen, på tværs af afdelinger for at sikre markedets bedste løsninger. Vi tilbyder gode vilkår i et fleksibelt miljø, hvor du selv har stor indflydelse på din hverdag.

Vores e-handelsløsning

MCB står bag e-handelsløsningen ACCUMOLO®, der har omsat for mere end DKK 7,5 milliarder på tværs af 200+ løsninger, som blandt andet tæller BON’A PARTE, Skoringen, Antalis, Linds, CR7, Sinnerup, Vinspecialisten, Spejdersport og mange mange flere. E-handelsløsningen er baseret på vores avancerede cloud platform, der integrerer med førende eksterne systemer inden for eksempelvis ERP-systemer, betalingsservices, intelligent mersalg og markedsføringskanaler.

Ansøgning

Lyder dette som et job for dig, så send din ansøgning samt dit CV til Salgs- og Projektchef, Mie Sejer på msk@mcb.dk. Du er ligeledes velkommen til at kontakte Mie på telefon 2868 5949 med eventuelle spørgsmål.

Ansøgningsfrist: 6. oktober kl. 12.00 (vi læser ansøgninger løbende)
Start: 1. december eller hurtigst muligt
Arbejdssted: Holstebro

Kontakt
image description
Mie Sejer Salgs- og Projektchef 28685949
Læs også
Om MCB

Det er blevet til mange lanceringer og succeser siden, MCB blev stiftet i 1999....

Læs mere
Job hos MCB

I MCB tror vi meget på, at en uformel tone, som tager udgangspunkt i mennesker ...

Læs mere
Accumolo - en platform til e-commerce i verdensklasse

Denne viden anvender vi som best practice, når vi udvikler og designer din Accu...

Læs mere