Digital marketing og optimering

Digital marketing og optimering er en rådgivende afdeling for abonnementskunder. Her arbejder en række konsulenter hver dag med at fremme kundernes synlighed, trafik, konverteringer og kundeloyalitet online. Kort sagt skaber afdelingen vækst inden for  E-commerce Marketing og optimering

Din vækst

Væksten kan komme mange steder fra, men hvor netop dit potentiale ligger afhænger 100% af netop DIN forretning, strategi og segment. Der er ikke to shops der er ens, men der er nogle ideer der er bedre og mere efterprøvede end andre derfor sværmer vi for best-pracise, men afskyer one-size-fits-all.

Få dit eget hold

Digital Marketing og optimering afdelingen består af konsulenter, som hver er specialister på deres felt. Som kunde i DMO afdelingen vil du derfor opleve, at der oftest er flere forskellige konsulenter, som tager sig af din shops performance. Som kunde hos os har du én primær konsulent, men vi sammensætter holdet af konsulenter efter dine behov og tilpasser det løbende ud fra din shops udvikling.

På den måde er du sikker på, altid at få den skarpeste rådgivning på tværs af Adwords, Content Marketing, SEO, PPC, CRO og mange flere felter som forkortes med tre bogstaver. 

 

Vil du have gode tips ganske gratis?

Hvis du vil have de seneste tips omkring digital marketing, så kan du få en tips af afdelingens medarbejdere på deres blog ehandelsbloggen.dk

 

Læs også
CASE: Praxiswear.dk

I starten af 2015 indledte Praxis A/S et samarbejde med MCB med henblik på at b...

Læs mere
CASE: Luxo Living

"Webshoppen står i dag for 65% af vores samlede omsætning modsat 10%, da vi s...

Læs mere
CASE: Goldentime.dk

Goldentime.dk har fra januar til august 2015 vækstet deres omsætning med mere e...

Læs mere

Digital Marketing Referencer

Søvn & Comfort
Søvn & Comfort
Gennem mangeårigt tæt samarbejde har MCB og Søvn & Comfort udvilket webshoppen fra spritny til syv cifret omsætning. MCB laver AdWords og SEO mv., mens vi samtidig kontinuerligt rådgiver omkring strategi og "next step" i online verdenen.
Søvn & Comfort
JacobsenPlus
JacobsenPlus
Vi laver AdWords og SEO for JacobsenPlus.dk. En klar strategi og prioritering af indsatsområder har resulteret i 130% vækst på 12 måneder.
JacobsenPlus
Topas
Topas
Vi hjælper Topas med AdWords og rådgivning om søgemaskineoptimering.
I den periode vi har arbejdet med AdWords-kontoen er investeringsafkastet forbedret med 47% og Topas får i år pengene 22 gange igen. Det vel at mærke på et forbrug på seks cifre.
Topas
Goldentime.dk
Goldentime.dk
MCB tager sig af AdWords og SEO og har gennem en årrække skabt målbare resultater. På fire år er omsætninge mere end femdoblet. I denne samarbejde har MCB været en gearing, hvor Goldentime selv har været motor, hvilket i det lange løb har gjort samarbejdet meget effektivt for båden Goldentime.dk og MCB.
Goldentime.dk
Helm.nu
Helm.nu
Fra klassisk kunde/leverandør forhold til professionelt partnerskab hvor Helm er eksperter i deres forretning, MCB er eksperter i online marketing. Denne arbejdsfordeling har ført til kontinuerlig vækst de sidste 5 år.
Helm.nu