E-commerce Marketing

E-commerce Marketing er en rådgivende afdeling for abonnementskunder. Her arbejder en række konsulenter hver dag med at fremme kundernes synlighed, trafik, konverteringer og kundeloyalitet online. Kort sagt skaber E-commerce Marketing afdelingen vækst.

Din vækst

Væksten kan komme mange steder fra, men hvor netop dit potentiale ligger afhænger 100% af netop DIN forretning, strategi og segment. Der er ikke to shops der er ens, men der er nogle ideer der er bedre og mere efterprøvede end andre derfor sværmer vi for best-pracise, men afskyer one-size-fits-all.

Få dit eget hold

E-commerce Marketing afdelingen består af i alt fem konsulenter, som hver er specialister på deres felt. Som kunde i E-commerce Marketing afdelingen vil du derfor opleve, at der oftest er flere forskellige konsulenter, som tager sig af din shops performance. Som kunde hos E-commerce Marketing har du én primær konsulent, men vi sammensætter holdet af konsulenter efter dine behov og tilpasser det løbende ud fra din shops udvikling.

På den måde er du sikker på, altid at få den skarpeste rådgivning på tværs af Adwords, Content Marketing, SEO, PPC, CRO og mange flere felter som forkortes med tre bogstaver. 

 

Vil du have gode tips ganske gratis?

Hvis du vil have de seneste tips omkring online marketing, så kan du få en tips af E-commerce Marketing afdelingens medarbejdere på deres nystartede blog ehandelsbloggen.dk

 

Kontakt
image description
Lars Duelund Sørensen Chef for E-commerce Marketing 2790 3508
Læs også
CASE: Praxiswear.dk

I starten af 2015 indledte Praxis A/S et samarbejde med MCB med henblik på at b...

Læs mere
CASE: Luxo Living

»Webshoppen står i dag for 65% af vores samlede omsætning modsat 10%, da vi s...

Læs mere
CASE: Goldentime.dk

Goldentime.dk har fra januar til august 2015 vækstet deres omsætning med mere e...

Læs mere