Easy-A integration - Fleksibilitet i højsædet

Med et Easy-A integrationsmodul på dit website kan du sætte dit eget præg på indholdet af kursusbeskrivelser, formularer og kursusopdeling

MCB’s Easy-A integration foregår via UNI-C og markedsfører dine kurser samt giver dine potentialle kursister en brugertilpasset oplevelse af jeres kursusudbud. Med Easy-A integrationen kan I selv tilpasse jeres udbud, generere lister og præsentere jeres udbud som det passer jer.

Læs her hvordan Aalborg Handelsskole får flere tilmeldinger gennem deres Easy-A integration

Vidste du at:

 • 20% af brugerne gerne vil lave en søgning efter et kursus

 • 30% af brugerne kommer fra mobiltelefoner

 • Langt størstedelen af de besøgende kommer direkte fra søgemaskiner


Udnytter Jeres skole disse muligheder optimalt?

Ring på 40825863 og få syn for sagen - helt uforpligtende.


Hvad kan Easy-A integrationen

 • Mobiloptimeret visning af indhold

 • Egen tekst og indholdsstruktur på alle kurser

 • Søgemaskineoptmér indhold med logiske URL’s. Titletags og visning af kurser som der ikke er aktivt udbud på

 • Kursusagent med overvågning af kurser, og dækning af uopfyldte behov

 • Automatisk oprettelse af alle kurser dækket af FKB’ere

 • Mulighed for export til dokumentation af markedsføringspligt for ministeriet

 • Avanceret søgning på startdatoer, kursustype, garantikurser mm.

 • Understøttelse af sammensatte forløb

 • Logisk visning af åbent værkstedsfag med dedikeret landingsside pr. fag (samlet visning for åbent værksted og enkeltfag)

 • Mulighed for oprettelse af IV kurser

 • Markering af kurser der kan tages som fjernundervisning


Og mange andre muligheder som vi gerne vil fortælle om!


Automatisk integration

Vores indholdsstyringssystem, Masterpiece, integrerer 100 % med Easy-A. Masterpiece modulet henter nemlig automatisk jeres kursusoplysninger fra Easy-A samt AMU-målene direkte ind på hjemmesiden. Alle formelle krav bliver altså overholdt fra systemets side.

Det er dog ikke nok bare at overholde de lovmæssige krav til kursusbeskrivelserne, hvis man gerne vil skille sig ud fra mængden. Hvis I gerne vil skabe en hjemmeside, der tiltrækker både trafik og kursister, så er Easy-A integrationen vejen frem.

Brug tid på det der giver værdi

Med Masterpiece får du mange flere muligheder for at tilpasse indholdet ud fra dine ønsker og behov, så du undgår kedelige standard-tekst på jeres website. Automatiseringen som integrationen tilbyder, giver jer mere tid på hånden i det daglige arbejde. Den tid kan I bruge på at sikre, at netop jeres hjemmeside og udbud skiller sig ud fra mængden og imødekommer brugernes behov.

Læs her hvordan AH.dk bruger deres tid nu

I kan blandt andet arbejde kreativt med kursusbeskrivelserne og tilmeldingssider samt med søgemaskineoptimering, så hjemmesiden placeres bedre i søgninger, og dermed blive mere synlig på nettet.

Du kan desuden tilknytte relevante billeder, filer og videoer til teksterne, så de bliver mere interessante for læseren.

Med Easy-A integrationsmodulet opnår du den fleksibilitet, som gør, at du kan arbejde strategisk med jeres hjemmeside og tiltrække flere kursister.


Hvorfor vælge MCB?

Når du vælger en MCB-løsning, er du garanteret et samarbejde med en professionel leverandør, som er vant til at arbejde med uddannelsesinstitutioner og som derfor kender til de lovkrav, I opererer under.

“Vi valgte MCB fordi de lavede et spændende design til en ny hjemmeside med god funktionalitet. Samtidig havde de allerede dengang en god portion viden om uddannelsesverdenen. For os er det vigtigt, at man kender til området for at kunne imødekomme de forskellige behov, vi som uddannelsesinstitution havde.”

                                    Martin Rytter, Informationschef, Aalborg Handelsskole


Vi lægger stor vægt på at rådgive vores kunder undervejs i hele processen og udfører altid en grundig behovsanalyse, inden vi går i gang. Hos MCB gør vi også meget ud af at hjælpe dig med kompetenceudvikling af dine medarbejdere, således du får mest muligt ud af din investering. Med andre ord leverer vi en helhedsløsning!


Vil du vide mere om Easy-A integration?

Hvis du vil vide mere om Easy-A integration, og hvordan vi kan hjælpe din organisation med at lette arbejdsbyrden og få mere tid til de ting der giver værdi - så giv os et kald.
 
Du kan kontakte Websolution direktør, Bo Hedegaard, på telefon 40 82 58 63 eller mail bo@mcb.dk.
 
Ganske uforpligtende naturligvis.

Kontakt
image description
Bo Hedegaard Direktør 4082 5863
Læs også
AH.dk - Nyt site giver vilde resultater

Aalborg Handelsskole har et stærkt fokus på brugervenlighed for deres interes...

Læs mere
Velkommen til MCB Education

MCB har over 10 års erfaring i implementering og optimering af løsninger, som i...

Læs mere