Integrationsudvikler - i et af Danmarks førende webbureauer

Er integration med bl.a. ERP-systemer lige dig? Så grib chancen og bliv en del af et stærkt team i en virksomhed i vækst.

Hos MCB har vi forrygende travlt. Både med at servicere vore mange ambitiøse e-handelskunder og med at hjælpe nye kunder til at få succes med online handel. En central del er at skabe effektive og stabile integrationsløsninger mellem vores e-handelsplatform og kundernes erp- og PIM-systemer. Er du skarp til at gennemskue forretningsprocesser, datastrukturer og bygge integrationsløsninger, så har vi brug for dig i vort integrationsteam!

Har du det, der skal til?

Din dag hos MCB kommer til at bestå af rådgivning om og design af integrationsløsninger i samarbejde med kunderne og ikke mindst at udvikle løsningerne baseret på MCBs integrationsplatform. Du får også en løbende dialog med kunderne ifm vedligehold og udbygning af deres integrationsløsninger.
 
Vi forventer derfor, at du er nyder at have en forretningsorienteret kundedialog, at du arbejder systematisk, altid brænder for at levere kvalitativt produkt og levere til tiden. Er du i stand til at udfordre tingenes tilstand for at skabe forbedringer - både hos kunderne og i MCB - så ser vi dette som et plus!
 
Vores integrationsløsninger gør hovedsageligt brug af .NET og Microsoft SQL, så du er naturligvis skarp på disse eller evt. lignende teknologier:
 
  • .NET C#, ASP.NET
  • Unit testing og praktisere gerne Test-driven development
  • Performance profiling og optimering
  • Microsoft SQL

Hvad kan du forvente af os?

Vi tilbyder dig en plads i en organisation med ca. 50 kolleger, som elsker at levere masser af værdiskabende løsninger i top kvalitet til vores mange ambitiøse kunder. Vi er også ambitiøse, og det afspejler sig i vort høje fagligt niveau, hvor du altid finder en sparringspartner

I MCB gør vi meget ud af, at vores medarbejdere kan lide at gå på arbejde. Vi bruger 1/3 af døgnet sammen - 5 dage om ugen. Derfor skal det være både udfordrende, behageligt og sjovt. Tonen i MCB er afslappet på tværs af stillingsbetegnelser. Vi tilbyder gode medarbejderordninger, stor fleksibilitet og så bruger vi gerne tid på aktiviteter, som skaber et godt sammenhold.

Om vores e-handelsløsning

MCB står bag e-handelsløsningen ACCUMOLO®, hvor vores kunder årligt omsætter for mere end kr. 2 mia.  Kunderne tæller blandt andet BON’A PARTE, Skoringen, Antalis, ID, Linds, CR7, Sinnerup, Vinspecialisten og Spejdersport.

E-handelsløsningen er baseret på vores avancerede cloud platform, der integrerer med førende eksterne systemer inden for eksempelvis ERP-systemer, betalingsservices, intelligent mersalg og markedsføringskanaler.

Ansøgning

Lyder dette som et job for dig, så send din ansøgning samt dit CV til Production Manager Bo Bundgaard, på bb@mcb.dk. Du er ligeledes velkommen til at kontakte Bo på telefon 26203414 med eventuelle spørgsmål.

Kontakt
image description
Bo Bundgaard Produktionschef 2620 3414
Læs også
Om MCB

Det er blevet til mange lanceringer og succeser siden, MCB blev stiftet i 1999....

Læs mere
Job hos MCB

I MCB tror vi meget på, at en uformel tone, som tager udgangspunkt i mennesker ...

Læs mere
Accumolo - en platform til e-commerce i verdensklasse

Denne viden anvender vi som best practice, når vi udvikler og designer din Accu...

Læs mere