MCB søger head of PPC

Selvom MCB er placeret i mørke Jylland i Holstebro, går det alligevel stærkt, når vi hver dag hjælper vores mange kunder til online succes. Vi har derfor brug for en ekstra kollega i vores marketing team, der i dag består af 10 passionerede kolleger, som elsker alt det, der vedrører digital markedsføring. 

For at kunne bestride stillingen skal du elske at udvikle og eksekvere PPC-strategier. Det er også vigtigt, at du har lyst til at arbejde selvstændigt og ansvarsfuldt med egne opgaver. Og at du trives på en arbejdsplads, hvor fødderne er solidt plantet i den jydske muld, humøret er højt, og vi er passionerede omkring vores arbejde.

 

Se hvad vores medarbejdere siger: 

Hverdagen hos MCB er udfordrende, meget afvekslende og spændende. Sammenholdet og hjælpsomheden i marketingafdelingen er helt i top, og der er både plads til seriøsitet og sjov. Der er masser af muligheder for at udvikle og dygtiggøre sig yderligere, så vi sikrer, vi altid er knivskarpe i vores respektive discipliner og leverer det, kunderne forventer af os.

 

Jeg har tidligere været ansat hos MCB og valgte at komme tilbage - af den simple årsag at MCB er et fantastisk sted at arbejde. Sammenholdet i virksomheden generelt er noget helt unikt. Der er mange sociale arrangementer, så der er rige muligheder for at blive godt integreret - ikke kun i ens egen afdeling, men også på tværs af hele virksomheden.

Flemming, Head of B2B Marketing & Lead Generation

Om Stillingen 

Ansvaret for Paid Search hos MCB bliver dit. 

Det vil sige, at du får stor indflydelse på, hvordan arbejdet bliver tilrettelagt og udført. Som Head of PPC får du ansvaret for vores kunders PPC-strategier og eksekvering/opfølgning heraf. Endvidere er du med til at udvikle egne kompetencer og give inspiration til resten af teamet omkring “best practice” inden for dit område. Og du vil blive “go to person” for mange kolleger i MCB - på tværs af afdelinger. Derfor er det vigtigt, at du trives med at være “in the spotlight”, hvad enten det er på infomøde eller til en ekstern workshop, hvor du vidensdeler med kolleger, kunder og potentielle kunder.

 

Konkrete opgaver: 

 • Ansvar for forretningsområdet ‘Paid Search’ med fokus på vækst og indtjening hos MCB
 • MCB’s ansigt udadtil på webinars, konferencer, kundemøder, pitches osv.
 • Udarbejde Paid Search-strategier, handlingsplaner og budgetter for vores kunder 
 • Være proaktiv på kunderne og inspirere dem til at flytte sig til næste niveau
 • Udvikling af vores services indenfor Paid Search i samarbejde med search teamet

 

Vi forestiller os du: 

 • Har mindst 3 års erfaring fra en specialiststilling eller hos et andet bureau
 • Er karismatisk og en stærk relationsskaber 
 • Kan trives med både at være igangsætter og completer
 • Formår at anskue kundens virksomhed på et strategisk niveau i en tryghedsskabende relation 
 • Tilgår opgaver analytisk, ansvarsfuldt og baseret på dine stærke faglige kompetencer 
 • Lader din erfaring være med til at skabe tillid hos kunderne, og at du ikke er bange for at udfordre samt gå i dialog med dem for at skabe det bedst mulige resultat
 • Er social anlagt, da vi elsker at lave skøre, sjove og/eller udfordrende ting i MCB

 

Til gengæld får du: 

Èn rigtig god arbejdsplads, hvor du hurtigt vil fornemme, at du ikke bare er én i mængden. Rammerne hos os er fleksible, og vi forstår, at ingen mennesker er ens og arbejder forskelligt. Derfor har vi stor fleksibilitet i forhold til at lave en god ‘work-life balance’. Og vi ved, at glade medarbejdere er det vigtigste. 

 

Af konkrete goder kan nævnes: 

 • Arbejdscomputer + telefon
 • Sundhedsordning 
 • Frokostordning (når Corona tillader det) 
 • Årlige udlandsture (når Corona tillader det) 
 • Masser af sjove, sociale arrangementer såsom; Tour de chambre, ølsmagning, juleklip m. familie, sommerfest, escape room, trav osv. (når Corona tillader det) 
 • Masser af fleksibilitet i forhold til dine arbejdsopgaver

 

Lyder det som noget for dig? Så send os din ansøgning hurtigst muligt på: ansoegning@mcb.dk 

Hvis du har spørgsmål til stillingen, så tag fat i Lars Friis Hansen via 30 27 13 72 eller Lfh@mcb.dk

 

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt (vi venter dog gerne på den rigtige profil) 

Arbejdssted: Holstebro (god mulighed for hjemmearbejde). En løsning med 2 arbejdsdage i Holstebro og resten af ugen hjemme kan være en mulighed. Vi er meget fleksible i den henseende. 

Løn: Jf. kvalifikationer 

Arbejdstid: Fuldtid

 

Det er blevet til mange lanceringer og succeser siden, MCB blev stiftet i 1999. I dag bliver der delt julegaver ud til ca. 45 kolleger på vores kontorer i Holstebro og Hanoi. Hver evig eneste dag stræber vi efter, at vores kunder FÅR SUCCES ONLINE. Det gør vi blandt andet ved at levere markedets bedste, cloudbaserede e-handels- og webløsninger til vores kunder. Men vi er meget mere end bare en leverandør - vi ser nemlig os selv som en nær samarbejdspartner for vores kunder, hvor vi helt naturligt udfordrer strategien og hjælper med at realisere potentialet.