Praktik hos MCB

 
Hos MCB har vi en klar strategi: Vi skaber succes online for vores kunder! 
 

Som praktikant hos MCB bliver du en del af vores Digital Markedsføring og Optimerings-team med base i Holstebro.

 

Teamet har stor af erfaring indenfor både Digital Markedsføring og E-commerce, og du vil derfor få rig mulighed for sparring med professionelle undervejs i praktikken.

 

For os er det vigtigste, at du får noget ud af din praktik, mens du er her. Samtidig skal det også være relevant for din uddannelse og altså noget, som du kan bruge videre i den og i dit fremtidige arbejdsliv.

 

Hos MCB får du mulighed for selv at forme praktikken og dine arbejdsopgaver, så de stemmer overens med dine interesser og dine læringsmål.

 

 

“Mit praktikforløb hos MCB har været en rigtig god oplevelse og enormt lærerigt. Jeg har fået et indblik i, hvad det vil sige at arbejde på bureau, og ved det har jeg lært at jonglere med mange bolde i luften. Jeg er desuden blevet bekræftet i, at det er det helt rigtige valg for mig at arbejde med Digital Marketing og E-commerce. Under praktikforløbet har jeg flyttet mig meget både personligt og fagligt, og det er bl.a. fordi, der altid er folk omkring en, der villige til at sparre med en omkring opgaverne. Jeg vil til enhver tid anbefale MCB som praktikplads, da man både får rigtig meget ud af det, men også har mulighed for selv at forme praktikken i den retning, man ønsker.”

Rikke, Tidligere praktikant

Arbejdsopgaver under praktikopholdet

Vi forestiller os, at du i løbet af din praktikperiode vil få mulighed for at arbejde med opgaver indenfor flere af disse områder:

 

SEO

Udarbejdelse af content som bliver set af Google - og giver slutkunden værdi.

 

Digital Markedsføring

Herunder Google Ads, Email-marketing og SoMe-marketing.

 

Konverteringsoptimering

Forbedring af kundens konverteringsrate, sessionsvarighed og interaktion.

 

Diverse analyser

Såsom søgeordsanalyser, teknisk SEO-analyser, analyser af landingssider på vores kunders webshops ved udtræk fra Google Analytics m.m.

 

 

 

Om dig

Du er i gang med en relevant uddannelse indenfor Digital marketing og E-commerce. Det kan fx være Digital Konceptudvikling, Markedsføringsøkonom, Digital Marketing eller lign.

 

Du er ikke bange for at være initiativrig og komme med dine ærlige meninger og idéer. Vi forventer, at du arbejder selvstændigt og målrettet med alle dine opgaver.

 

Og så er det særlig vigtigt, at du har lysten til at skabe online værdi og succes for mange forskellige slags kunder.

 
 
 

Lyder vi som noget for dig?

Så send din ansøgning og dit CV til Lars på lfh@mcb.dk. Har du spørgsmål til praktikken, kan du kontakte Lars på telefon: 30 27 13 72.

 

Vi holder løbende samtaler, så skynd dig at smide din ansøgning afsted.