MCB i Holstebro søger senior backend udvikler

Hos MCB har vi igennem 20 år skabt succes for mange virksomheder - og vi fortsætter.
Vi har en sund virksomhed placeret i det vestjyske, hvor vi har travlt, og derfor mangler vi en senior profil til vores team, der laver webshops. Der vil primært være fokus på bygning af integration mellem vores forskellige shop platforme og 3. part systemer.
MCB har en stærk platform i MCB.Cloud og vores ETL platform MCB.CLOUD Integration, som er et stærkt valg til flere segmenter.

Du kommer til at være en del af et team på 12 personer (projektledere, solutions architect og udviklere). Og du kommer til at have en bred berøringsflade. Derfor er det vigtigt, du er velfunderet samt har konkret erfaring med .Net, MS SQL og også gerne kendskab til microservice arkitektur, Docker og Kubernetes.

Hos os er det vigtigt, at vi er dygtige i fællesskab og spiller hinanden gode. Vi går op i vores kunders virksomhed og tager ansvar. Vi får derfor ofte skudt i skoene, at vi er ‘lidt jyske i det’, men det tager vi som et kompliment, da vi holder, hvad vi lover og har fødderne solidt plantet i den jyske muld.

Vi er placeret tæt på ringvejen med gode tilkørsels- og parkeringsmuligheder.

 

Det siger vores medarbejdere om os ......

Jeg har været hos MCB i 14 år og elsker stadig at gå på arbejde.
Vores integrationsafdeling har gennemgået en stor udvikling, og med de nyeste teknologier er vi i dag rustet til en hvilken som helst opgave, vi bliver stillet.
Hos MCB får man mulighed for at fordybe sig i de områder, man selv synes er interessante, og derfor bliver dagligdagen sjældent kedelig.
Hos MCB er det sociale i højsædet med masser af aktiviteter på tværs af afdelingerne. Og arbejdsmiljøet er helt i top, hvilket betyder, at jeg helst ikke arbejder hjemmefra.

Allan, Integration specialist

 

Om jobbet:
Dine daglige opgaver består af udvikling af webløsninger til vores kunder.

 

Om dig:

 • Du har 3+ års erfaring fra en lignende rolle - branchen er unterordnet
 • Du har en uddannelse inden for Computer Science området fx. Datamatiker, Datalogi, Ingeniør m.m.
 • Du har stærke kompetencer indenfor kodning
 • Du elsker at bygge systemer i stor skala med fokus på oppetid og kvalitet
 • Du har erfaring inden for; .Net, MSSQL, microservice arkitektur, Docker og Kubernetes
 • Har måske kendskab til; event sourcing, Grafana, PostgreSQL, GraphQL, design og at udvikle sikre systemer.
 • Du kan læse og forstå dansk, da meget af vores kommunikation foregår på dansk
 • Du trives i en virksomhed med en uformel omgangstone og masser af frihed under ansvar  Om MCB:
  Vi har høje forventninger til dig - så det er kun fair, at du ved, hvad vi kan tilbyde. Vi arbejder tæt og professionelt med kunden i en flad organisation, hvor vejen fra tanke til handling er kort.

  Vi tilbyder:
 • Mulighed for at få et stort ansvar og medfølgende frihed i en moderne vidensvirksomhed
 • Frokostordning
 • Kolleger, som kan lide at have det sjovt samtidigt med, at vi er stolte af det, vi laver
 • Stor frihed. Vi har få regler, men store forventninger til hinanden
 • Mulighed for at arbejde hvor og hvornår det passer dig - du skal bare få arbejdet gjort!
 • Årlige udviklingsture til udlandet (når corona tillader det)
 • Sundhedsforsikring
 • Gode muligheder for videreuddannelse/certificeringer
  Og meget, meget mere…

  Vi designer, udvikler, producerer og markedsfører e-commerce løsninger til en bred vifte af kunder såsom Luxo Living, Sinnerup, Linds osv. Tag et kig på vores referencer for at se nogle af vores mange løsninger.
  Vi er et ungt og dynamisk team, der vil fremad og sigter mod toppen. Derfor er vi specialister på hver vores felt, men vi arbejder samtidigt tæt sammen for at sikre markedets bedste løsninger. Vi arbejder i et åbent og fleksibelt miljø, hvor vi selv har stor indflydelse på vores hverdag. Derfor har vi også et godt socialt sammenhold, som afspejler sig i et uformelt og afslappet arbejdsmiljø.

  Vi ved, at vores nye teammate måske har en travl hverdag, og derfor har vi gjort det ekstra nemt at søge stillingen via formularen nederst på siden.
  Har du dit CV klar, er du også meget velkommen til at sende det til: ansoegning@mcb.dk .
  Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Jesper Pedersen på mail jnp@mcb.dk eller på tlf. nr. 22 22 04 32.

  Timeantal: Fuldtid.
  Samtaler: Løbende.
  Start: ASAP
  Arbejdssted: Holstebro (med gode muligheder for hjemmearbejde)

  Det er blevet til mange lanceringer og succeser siden, MCB blev stiftet i 1999. I dag bliver der delt julegaver ud til ca. 55 kolleger på vores kontorer i Holstebro og Hanoi. Hver eneste dag stræber vi efter, at vores kunder FÅR SUCCES ONLINE. Det gør vi blandt andet ved at levere markedets bedste, cloudbaserede e-handels- og webløsninger til vores kunder. Men vi er meget mere end bare en leverandør - vi ser nemlig os selv som en nær samarbejdspartner for vores
  kunder, hvor vi helt naturligt udfordrer strategien og hjælper med at realisere potentialet baseret på vores mange års hands-on erfaring fra branchen.

Jeg er interesseret i stillingen, kontakt mig gerne.