MCB i Holstebro søger grafisk designer

Vores grafiske team hos MCB har rigtig travlt - og det er dejligt, men det betyder også, at de har brug for endnu en passioneret kollega.

Teamet producerer en bred palette af grafiske opgaver, fra design af webshops/websites til trykt materiale. I forhold til designs af webshops/websites er det vigtigt, du har færdigheder inden for brugeradfærd og brugerrejsen. Den kan være teoretisk funderet, men vi ser også gerne, at den er praktisk.
Som vores nye grafiker skal du kunne lide at holde dig opdateret på nye trends og tendenser, som kan komme vores kunder til gode. Du får god sparring af kolleger med mange års erfaring, og der er rigtig gode muligheder for selvstændig, kreativ udfoldelse.

Dét, der kendetegner MCB er, at vi er nysgerrige på hinanden og bruger tid på at lære hinanden at kende. Derfor er man ikke bare én i mængden, men en del af MCB familien. Det betyder også, at vi rummer hinandens forskelligheder, og der er plads til alle. Vigtigste parameter er, at man er stolt af det, man laver - og elsker det! Kombineret med en god portion humor og en masse skønne mennesker danner det rammen om en arbejdsplads, der rummer mangfoldigheden og har en rigtig god kultur.

Vi går op i vores kunders virksomhed og tager ansvar. Vi får ofte skudt i skoene, at vi er ‘lidt jyske i det’, men det tager vi som et kompliment, da vi holder, hvad vi lover og har fødderne solidt plantet i den jyske muld. Vi er placeret tæt på Ringvejen med gode tilkørsels- og parkeringsmuligheder. Og der er gode muligheder for hjemmearbejde.

Lyder det spændende? Så læs videre...

Jeg har været ansat som grafiker ved MCB siden tidernes morgen i 1999. Og jeg kan garantere, at der aldrig har været en kedelig dag i alle disse år. MCB er en utrolig alsidig arbejdsplads, både hvad angår kollegaer og arbejdsopgaver. Kundeopgaverne spænder utrolig vidt – fortrinsvis designs af webshops og websites til diverse platforme. Men der er også mulighed for at designe logoer, tryksager, intern markedsføring og osv.


Det faglige niveau er rigtig højt, og vi elsker at sparre med hinanden for hele tiden at blive de bedste og udvikle os kontinuerligt.


Sammenholdet er generelt uvurderligt på tværs af alle arbejdsgrupper – og det sociale sammenhold er i særklasse. Vi elsker fis og ballade, fester og masser af sociale arrangementer.

Anne Bank Lindberg, designer og partner

Om dig: 

 • Du har erfaring med Adobe Creative Suite (XD, Photoshop, InDesign, Illustrator) eller Sketch
 • Du har erfaring med at designe hjemmesider
 • Du er uddannet indenfor multimediedesign, grafisk kommunikation eller andet relevant indenfor digitalt design
 • Du brænder for ny viden, er klar til at rykke dig og blive en del af et bureau
 • Erfaring med UX/UI-design er et plus
 • Erfaring med brugerrejser og og e-commerce er et plus

 

 

Konkrete arbejdsopgaver: 

Dine daglige opgaver udføres i tæt samarbejde med det resterende kreative team. Vi arbejder med programmer som Photoshop, Sketch, Adobe XD, Illustrator og Invision. Opgaverne kan omfatte:

 

 • Design af B2C- og B2B webshops og websites fra bunden
 • Offline grafisk design-opgaver (logoer, visitkort, brochure, storformat bannere, annoncer, trykfiler samt ad hoc opgaver)
 • Design af SoMe materiale til online annoncering (Facebook, Instagram, Google, Snapchat osv.)
 • Deltagelse i kundemøder, workshops og evt. webinarer. 

 

Om MCB: 

Vi har høje forventninger til dig - så det er kun fair, at du ved, hvad vi kan tilbyde. Vi arbejder tæt og professionelt med kunden i en flad organisation, hvor vejen fra tanke til handling er kort. 

 

 

Vi tilbyder:

 • Mulighed for at få et stort ansvar og medfølgende frihed i en moderne vidensvirksomhed
 • Frokostordning 
 • Kolleger, som kan lide at have det sjovt samtidigt med, at vi er stolte af det, vi laver
 • Stor frihed. Vi har få regler, men store forventninger til hinanden
 • Mulighed for at arbejde hvor og hvornår det passer dig - du skal bare få arbejdet gjort!
 • Årlige udviklingsture til udlandet 
 • Sundhedsforsikring 
 • Gode muligheder for videre uddannelse/certificeringer 

Og meget, meget mere…

 

Vi designer, udvikler, producerer og markedsfører konkurrencedygtige webløsninger til en bred vifte af kunder såsom AMU Nordjylland, AMU Syd, Luxo Living, Sinnerup, Chopar osv. 

Tag et kig på vores referencer for at se nogle af vores mange løsninger. 

Vi er et ungt og dynamisk team, der vil fremad og sigter mod toppen. Derfor er vi specialister på hvert vores felt, men vi arbejder samtidigt tæt sammen for at sikre markedets bedste løsninger. Vi arbejder i et åbent og fleksibelt miljø, hvor du selv har stor indflydelse på din hverdag. Vi har et godt socialt sammenhold, som afspejler sig i et uformelt og afslappet arbejdsmiljø.

Lyder jobbet som noget for dig, så send din ansøgning, portefølje og dit CV til ansoegning@mcb.dk. Har du spørgsmål til stillingen, er du ligeledes velkommen til at kontakte Jacob Lykke på tlf. nr. 27 39 69 14.

 

Samtaler: Løbende.

Opstart: Hurtigst muligt (men vi venter gerne på den rette) 

Timetal: Fuldtid 

Arbejdssted: Holstebro (med gode muligheder for hjemmearbejde)

 

Det er blevet til mange lanceringer og succeser siden, MCB blev stiftet i 1999. I dag bliver der delt julegaver ud til ca. 55 kolleger på vores kontorer i Holstebro og Hanoi. Hver eneste dag stræber vi efter, at vores kunder FÅR SUCCES ONLINE. Det gør vi blandt andet ved at levere markedets bedste, cloudbaserede e-handels- og webløsninger til vores kunder. Men vi er meget mere end bare en leverandør - vi ser nemlig os selv som en nær samarbejdspartner for vores 

kunder, hvor vi helt naturligt udfordrer strategien og hjælper med at realisere potentialet baseret på vores mange års hands-on erfaring fra branchen.