MCB søger studentermedhjælper inden for økonomi

Vores økonomiafdeling har rigtig travlt og kunne derfor godt bruge et par ekstra hænder til at hjælpe med diverse økonomiopgaver. Vi leder efter dig, der er i gang med en uddannelse, hvor økonomi spiller en stor rolle og som gerne vil kombinere dit studie med et relevant studiejob. Og dén mulighed får du hos MCB. Stillingen drejer sig om 2 dage om ugen, som tilpasses efter dine ønsker.

 

MCB er et digitalt konsulenthus beliggende i Holstebro tæt på Ringvejen med gode tilkørsels- og parkeringsmuligheder. Vi kan lide det, vi laver, er stolte af det og har det sjovt imens. Vi går meget op i at lære hinanden at kende. Derfor kan vi også godt lide at tilbringe tid sammen uden for arbejdstiden, hvor vi f.eks. spiller padel tennis, tager på festival, drager på udenlandstur, spiller indendørsgolf og holder spilaftner. Vi er allesammen med til at finde på “events”, som kan bringe os tættere sammen. Så der også plads til dine gode ideer.

 

Lyder det spændende? Så læs videre!

pernille_hvid (1)

"MCB er en fantastisk arbejdsplads! En arbejdsplads med mulighed for udvikling og nytænkning. Sammenholdet er helt unik på tværs af alle afdelinger og faggrupper, og hverdagen er aldrig kedelig. Vi kan lide hinanden og det, vi laver. Jeg sætter stor pris på friheden, som gør det nemt at få arbejdsliv og privatliv til at hænge sammen. Det sociale sammenhold er uvurderligt og gør hverdagen sjov"

 

 

Pernille Pedersen

Administrative Assistent

Om stillingen 
Du kommer til at få mange forskellige opgaver - både af administrativ og regnskabsmæssig karakter. Du kommer til at arbejde tæt sammen med den økonomiansvarlige, som også vil fungere som nærmeste leder. Det er vigtigt for os, at du har en god struktur, når du går i gang med nye opgaver. Og at du motiveres af, at der er faste rammer for mange af de opgaver, du arbejder med og evner at følge dem.

 

 

Konkrete opgaver:

 • Indsamle og klargøre dataload til månedlig økonomiproces.
 • Behandle data på bl.a. medarbejdere og økonomi.
 • Udarbejde rapportering Power BI og PowerPoint-præsentationer.
 • Bidrage med månedslukninger
 • Udføre diverse ad hoc økonomiopgaver - eksempelvis udsendelse af krediteringer
 • Indtastning af data i økonomisystemet.

 

 

Vi forestiller os, at du:

 • Har interesse for økonomi eller er i gang med relevant uddannelse.
 • Du kan godt lide at arbejde med økonomi og lære nyt.
 • Du vil gerne være en del af en virksomhed, hvor der er stor fleksibilitet og tillid.
 • Du er god til at holde orden - og du synes, det er fedt at kunne kombinere dette med arbejde.

 

 

Til gengæld får du:

Hos MCB får du en rigtig god arbejdsplads, hvor du hurtigt vil fornemme, at du ikke bare er én i mængden. Rammerne hos os er fleksible, og vi forstår, at ingen mennesker er ens og arbejder forskelligt. Derfor har vi stor fleksibilitet i forhold til at lave en god life balance. Og vi ved, at glade medarbejdere er det vigtigste.

 

Af konkrete goder kan nævnes:

 • Arbejdscomputer
 • Frokostordning
 • Årlige udlandsture (Når Corona tillader det)
 • Masser af sjove, sociale arrangementer såsom: Tour de Chambre, Ølsmagning, Juleklip m. famile, Sommerfest, Escape Room, Trav osv. (Når Corona tillader det)

 

 

Lyder det som noget for dig? Så send os din ansøgning hurtigst muligt på: ansoegning@mcb.dk

 

Du er også velkommen til at ansøge via formularen nederst på siden, hvor man kan indikere, at stillingen har din interesse. Ved fremsendelse af ansøgning forventer vi blot et kort dedikeret skriv og et CV. 

 

Hvis du har spørgsmål til stillingen, så tag fat på Michael Almstrup via 31 17 79 48 eller ma@mcb.dk

 

Processen:

Når du har sendt en ansøgning på mail, får du kvittering for modtagelse. Hvis du ansøger via formular, så kontakter vi dig hurtigst muligt (inden for 1 - 2 arbejdsdage). 

Vi har ikke en ansøgningsfrist, derfor kan der godt gå noget tid inden et eventuelt afslag sendes. 

Ansøgere der har været til mundtlig samtale kan forvente mundtlig afslag i givet fald. Ansøgere der ikke har været til samtale vil modtage dette på skrift. 

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.

 

 

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt (Vi venter dog gerne på den rigtige profil)

Arbejdssted: Holstebro (God mulighed for hjemmearbejde)

Løn: Jf. kvalifikationer

Arbejdstid: 2 dage pr. uge

 

 

Det er blevet til mange lanceringer og succeser siden, MCB blev stiftet i 1999. I dag bliver der delt julegaver ud til ca. 45 kolleger på vores kontorer i Holstebro og Hanoi. Hver evig eneste dag stræber vi efter, at vores kunder FÅR SUCCES ONLINE. Det gør vi blandt andet ved at levere markedets bedste, cloudbaserede e-handels- og webløsninger til vores kunder. Men vi er meget mere end bare en leverandør - vi ser nemlig os selv som en nær samarbejdspartner for vores kunder, hvor vi helt naturligt udfordrer strategien og hjælper med at realisere potentialet.

Ansøg stillingen her