Klar? Parat! Start...

Klar?

Hvornår er du KLAR til at give dig i kast med e-handel? Det er et godt spørgsmål, som det er vigtigt at få grundigt afdækket fra starten af.

Det hele starter derfor med afklaring af: 

  • dit potentiale online, din strategi og dine mål for e-handel.
  • de specifikke krav og ønsker til løsningen og en plan for, hvordan det hele føres ud i livet.

I denne del af processen vil du møde vores e-handelsrådgivere, projektledere og systemarkitekter, som i tæt dialog med dig udformer en detaljeret løsningsbeskrivelse og evt. integrationsbeskrivelse.

Et grundigt forarbejde sikrer, at du og hele din virksomhed er KLAR til at gå videre i processen.

Parat!

I denne fase går vi i maskinrummet og konstruerer din løsning, så du bliver PARAT til start - eller med andre ord PARAT til at gå live.
 
Vi sammensætter et hold bestående af projektleder, systemarkitekt, grafiker, webdesigner og programmører - alt afhængigt af den specifikke opgave. På den måde har du altid et kompetent hold tilknyttet, som sammen med dig og dine kollegaer er med til at holde styr på projektet undervejs. 
 
Vi tager teten hele vejen igennem i forhold til bl.a.:
  • Udvikling og opsætning af løsningen
  • Integrationer
  • Design
  • Testing
  • Implementering
  • Lancering
Vi holder løbende statusmøder, så alle involverede har overblik over processen - og hvor langt vi er med de forskellige dele frem til aflevering.

Start...

Din shop er nu klar til at gå online, og du har den perfekte platform til at nå dine kunder. Men i virkeligheden er det først nu, at det virkelige arbejde starter. For det handler ikke bare om at være online - det handler om, hvordan du er det. Det kræver benhårdt arbejde at klare sig i konkurrencen om at få kunder i butikken - og her står vi også klar til at hjælpe dig fremadrettet. Vi kan rådgive dig på alle niveauer - strategisk, taktisk og operationelt - og vi sætter en ære i, at du når dine fastlagte mål.

Kontakt
image description
Michael Almstrup Direktør 3117 7948
Læs også
Accumolo - en platform til e-commerce i verdensklasse

Denne viden anvender vi som best practice, når vi udvikler og designer din Accu...

Læs mere
Om MCB

Det er blevet til mange lanceringer og succeser siden, MCB blev stiftet i 1999....

Læs mere