Lead-udvikler i et af Danmarks førende webbureauer

Vi leder efter en dygtig lead-udvikler til vores team. Grib chancen og bliv del af en virksomhed i vækst.

Vi har travlt i MCB. Både med at servicere vores mange ambitiøse e-handelskunder og med at hjælpe nye kunder til at få succes med online-handel. Her har vores lead-udviklere et centralt ansvar i at designe og udvikle værdiskabende løsninger.

Er jobbet noget for dig?

I dialog med en række af vores eksisterende og nye kunder omformer du deres forretningsmæssige behov til et design af effektiv og højtydende funktionalitet. Og ikke mindst tager du ansvaret for, at funktionaliteten bliver udviklet og implementeret til kunden - enten selv eller i samarbejde med en eller flere kolleger.

Hos os får du mulighed for at arbejde med de nyeste teknologier i en organisation, hvor et godt arbejdsmiljø er i fokus. Du bliver en del af et knivskarpt globalt team med base i Holstebro.

Vores løsninger gør hovedsageligt brug af:

  • .NET, ASP.NET MVC/Web Forms/Web API
  • Microsoft SQL server
  • Solr
  • jQuery, AngularJS, Knockout

Er du det perfekte match?

Du er en erfaren udvikler med en relevant teoretisk uddannelse, er ikke bange for at tage fat og sætter en ære i at udføre opgaverne i højeste kvalitet. Du har erfaring med ledelse af et projekt og er klar på dialog direkte med kunden.

Du er initiativrig, har god forretningsforståelse (helst inden for e-handel) og har mod på at arbejde med de nyeste teknologier. Du taler gerne flere forskellige programmeringssprog.

Du har gerne erfaring indenfor:

  • .NET C#, ASP.NET
  • Javascript frameworks
  • Unit testing og praktiserer gerne test-driven development
  • Performance profiling og optimering
  • Brug af design patterns
  • Kendskab til SOLID-principperne


Du arbejder systematisk og får noget fra hånden samtidig med, at du fastholder overblikket og sikrer, at både din og andres tid bruges optimalt. Du elsker tekniske udfordringer og er samtidig helheds- og forretningsorienteret med både lyst og evne til at sætte dit præg på virksomhedens udvikling.

Du kendetegnes ved at være en team-player, fleksibel, initiativrig, ansvarsbevidst, lærenem og ikke mindst i besiddelse af et godt humør.

Hvad kan du forvente af os?

Vi tilbyder dig en plads i en organisation med ca. 50 kolleger, som elsker at levere masser af værdiskabende løsninger i top-kvalitet til vores mange ambitiøse kunder. Vi er også ambitiøse, og det afspejler sig i vores høje faglige niveau, hvor du altid finder en sparringspartner.

I MCB gør vi meget ud af, at vores medarbejdere kan lide at gå på arbejde. Vi bruger 1/3 af døgnet sammen - 5 dage om ugen. Derfor skal det være både udfordrende, behageligt og sjovt. Tonen i MCB er afslappet på tværs af stillingsbetegnelser. Vi tilbyder gode medarbejderordninger, stor fleksibilitet og så bruger vi gerne tid på aktiviteter, som skaber et godt sammenhold.

Om vores e-handelsløsning

MCB står bag e-handelsløsningen ACCUMOLO®, hvor vores kunder årligt omsætter for mere end kr. 2 mia. Kunderne tæller blandt andet BON’A PARTE, Skoringen, Antalis, ID, Linds, CR7, Sinnerup, Vinspecialisten og Spejdersport.

E-handelsløsningen er baseret på vores avancerede cloud-platform, der integrerer med førende eksterne systemer inden for eksempelvis ERP-systemer, betalingsservices, intelligent mersalg og markedsføringskanaler.

Ansøgning

Lyder dette som et job for dig, så send din ansøgning samt dit CV til Production Manager, Bo Bundgaard, på bb@mcb.dk. Du er ligeledes velkommen til at kontakte Bo på telefon 26 20 34 14 med eventuelle spørgsmål.

Kontakt
image description
Bo Bundgaard Produktionschef 2620 3414
Læs også
Job hos MCB

I MCB tror vi meget på, at en uformel tone, som tager udgangspunkt i mennesker ...

Læs mere
Om MCB

Det er blevet til mange lanceringer og succeser siden, MCB blev stiftet i 1999....

Læs mere
Accumolo - en platform til e-commerce i verdensklasse

Denne viden anvender vi som best practice, når vi udvikler og designer din Accu...

Læs mere