Masterpiece platformen

Hvis du er på udkig efter én samlet platform, som kan håndtere alle dine målgrupper på tværs af enhedstyper og samtidigt lette arbejdsbyrden i din organisation - så er Masterpiece løsningen lige noget for dig. Vi har gennem de sidste 17 år lavet mere end 500 Masterpiece løsninger.

Hvad er Masterpiece?

Masterpiece platformen er et Content Management System (CMS), som giver dig mulighed vha. én samlet løsning at tilgodese dine modtagere på tværs af alle enheder. Næsten... vi har nemlig ikke en løsning til Apple Watch - endnu ;-) Ikke desto mindre er Masterpiece platformen unik, fordi den både er adaptive og responsive.

For dine modtagere er websitet responsive og for dig er den adaptive.

Det vil sige, at uanset om dine modtagere besøger websitet via desktop, mobil eller tablet, så får de en tilpasset responsive oplevelse, som passer til netop den enhed, de benytter i besøgsøjeblikket.

Men du skal IKKE lave tre versioner for at tilgodese dem. Du skal kun lave én. Resten tager Masterpiece sig af. Derfor er platformen adaptive for dig.

Masterpiece er en cloud platform

Masterpiece er en såkaldt cloud platform. Princippet kender du måske fra fx Googles services, hvor alle dine dokumenter, kalender, regneark mv. lagres i skyen frem for at fylde på din computer eller server.

I praksis betyder det, at alle vores kunder kører på samme software. Alligevel fremstår hver løsning unik i kraft af det professionelle design, der laves individuelt til hver enkel løsning, samt de forskellige data, som løsningen fodres med.

Spar tid med Masterpiece

Kort sagt betyder det, at din organisation KUN skal bruge tid på at vedligeholde jeres content og data ét sted, i stedet for at spilde tid på både at opdatere en mobil-version, en desktop-version og en tablet-version.

Hver side kan nemlig opsættes i platformens standard skabeloner eller hurtigt tilpasses efter dit ønske og din målgruppes behov.

Eksempelvis kan det være, at du gerne vil præsentere dine desktop besøgende for en grundig beskrivelse af jeres organisations historie, værdisæt mv. - og dine mobilbesøgende har hovedsageligt brug for adresse og telefonnummer på den afdeling, der er nærmest dem. I stedet for at lave to eller flere separate sider, kan du nemt og hurtigt sortere informationerne efter enhed, som det passer dig.

Ligeledes kan du styre alt indhold fra samme sted. På den måde skal du eksempelvis kun slette indhold ét sted for at sikre, at jeres website ikke indeholder forældet information eller tilbud.


“Med Masterpiece’s relationsmodul skal vi kun ændre indhold ét sted. Dermed sparer vi tid og vi sikrer samtidig, at indholdet ajourføres.”              - Martin Rytter AH.dk


Dermed frigiver Masterpiece platformen en masse dyrebar tid til andre gøremål. Og vi gætter på, at I nok skal finde noget at bruge den ekstra tid på.

Masterpieces mange features

Masterpiece platformen er resultatet af 17 års konstant udvikling og indeholder derfor et hav af forskellige funktioner. De mange funktioner giver dig maksimal frihed til at skabe netop dét unikke univers, som du gerne vil præsentere dine besøgende for - uanset hvilken enhed de benytter.

Hver gang vi har udviklet nye features og moduler opdatere vi vores releaselog, så du altid kan følge med i, hvad der sker med platformen. Læs mere om de seneste nye funktoner og funktionsopdateringer.

Uendelige muligheder

Med Masterpiece kan du forkæle dine besøgende, som det passer dig. Du har nemlig næsten uendelige muligheder grundet platformens mange moduler. Herunder er blot et lille udsnit af de mange funktioner:


  • Automatisk skalering af billeder

  • Mulighed for egen HTML og redigering i CSS editor

  • Fri support: ring eller få hjælp online

  • Integration med mange 3. parts systemer: Google Analytics, Youtube, Cakemail, Cookie reports m.fl. (best of breed)

  • Mulighed for integration mellem backend og en lang række ERP’s som f.eks. Navision (også Stat) C5, Easy-A, Ludus

  • Opsæt siderne som du ønsker og drag-and-drop indhold ind, hvor du ønsker det.

  • Portalstyring af indhold: hvis du har flere lokale sider (yderst anvendeligt for skoler med flere afdelinger eller organisationer med lokalafdelinger mv.)

  • Modtagerorienteret strukturering: tilpas dit indhold efter dine målgrupper så dine besøgende kun ser det, der er relevant for netop dem.


Som kunde behøver du ikke tage stilling til alt det ovenstående nu. Vi finder ud af det sammen. Selvom Masterpiece tilbyder mange standardmoduler og funktioner, så skal din organisations løsning tage udgangspunkt i jeres behov og jeres besøgendes oplevelse. Netop derfor har vi kaldt vores platform for Masterpiece - fordi din løsning skal være enestående.

Vil du vide mere?

Hvis du er interesseret i at høre mere, så er du meget velkommen til at kontakte MCB Websolutions direktør, Bo Hedegaard, på telefon 40 82 58 63 eller mail bo@mcb.dk. 
 
Ganske uforpligtende naturligvis. 

Kontakt
image description
Bo Hedegaard Direktør 4082 5863
Læs også
AH.dk - Nyt site giver vilde resultater

Aalborg Handelsskole har et stærkt fokus på brugervenlighed for deres interes...

Læs mere