MCB SØGER JUNIOR OG SENIOR FRONT-END UDVIKLERE

I MCB har vi rigtig travlt med masser af spændende front-end opgaver - både simple og komplekse.

Er du vild med front-end udvikling, og har du sans for UX? Så er du måske en af vores nye kolleger.

Om jobbene

Er du en erfaren front-end udvikler, skal du være med til udvælge og implementere nye trends og teknologier samt lave skalérbare løsninger - altid med kunden i centrum. Har du kun lidt erfaring, eller er du nyuddannet, får du mulighed for at udvikle dig ved at arbejde med opgaver, der matcher dine kompetencer - og gerne lidt til.

Hos MCB får du mulighed for at arbejde med de nyeste og allerede etablerede teknologier i en organisation, hvor godt arbejdsmiljø og medarbejderudvikling er i fokus. Du bliver en del af et knivskarpt, globalt team med base i Holstebro og med kolleger i Hanoi. Er du erfaren front-ender, vil der være mulighed for at arbejde hjemmefra.

Vores løsninger gør hovedsageligt brug af:

  • .NET / ASP.NET MVC / Web Forms / Web API

  • Microsoft SQL server

  • jQuery, Bootstrap, AngularJS, Knockout, SCSS, React, Vue

Om dig

Som erfaren front-end’er har du flere års erfaring med front-end udvikling og dybdegående kendskab til HTML, CSS/SCSS og JavaScript. Du har erfaring med at udvikle front-ends, der både er teknisk avancerede, men samtidig nemme at vedligeholde. Erfaring med responsive/adaptive design er et stort plus.

Du tør tænke anderledes, har en mening om, hvad god UX er og kan tage arbejdstøjet på for at køre opgaverne sikkert i mål. Du har forretningsforståelse og tænder på nye teknologier og deres potentiale for vores platform og kunder. Du kan lide at arbejde direkte med kunderne. Vi stiller ikke krav til en specifik uddannelsesbaggrund.

Du taler flydende Javascript og har erfaring inden for flere af følgende:

  • MVC

  • Javascript frameworks som fx AngularJS, React og Vue

  • Performance optimering af front-ends

  • CMS baserede løsninger

  • UX udvikling

Selvom din hjerne er kringlet, arbejder du systematisk, og du er vant til at få noget fra hånden. Du kan lide at løse tekniske udfordringer og sætte dit præg på virksomhedens udvikling.

Er du ikke erfaren, forventer vi alligevel, at du brænder for de teknologier, som vi anvender, interesserer dig for god UX, og så har du ikke mindst potentialet til og ambitionen om at blive skarp på dit felt. Vi giver dig mulighed for, at du kan udnytte dit potentiale!

Det var mange krav... hvad får du til gengæld?

Vi tilbyder dig en plads i en organisation med ca. 50 kolleger, som elsker at skabe website- og webshop-løsninger i topkvalitet, har et højt fagligt niveau og et tosset sammenhold.

I MCB gør vi meget ud af, at vores medarbejdere kan lide at gå på arbejde. Vi bruger ⅓ af vores døgn sammen - 5 dage om ugen. Derfor skal det være både udfordrende, behageligt og sjovt. Tonen i MCB er afslappet på tværs af stillingsbetegnelser. Vi tilbyder gode medarbejderordninger, og så hiver vi også nogle dage ud af kalenderen hvert år for at slippe tøjlerne og lave noget sammen.

Om vores platforme

MCB står bag CMS’et Masterpiece, som bruges af mere end 800 kunder, herunder en del rejsebureauer samt undervisningsinstitutioner, VEU og VUC. Masterpiece er baseret på vores avancerede cloud platform, der integrerer med flere eksterne systemer inden for eksempelvis ERP-systemer, betalingsservices, SMS gates, Easy-A og Ludus.

Vi udvikler og driver også webshop-platformen ACCUMOLO, som er salgskanal for vores mere end 200 kunder, som omsætter mere end 2 mia. hvert år på vores platform.

Ansøgning

Synes du, at jobbet og MCB lyder spændende, så send din ansøgning og dit CV til leverancechef Bo Bundgaard via "Søg jobbet her". Du er ligeledes velkommen til at kontakte Bo på telefon 26203414 med eventuelle spørgsmål.

Vi afholder samtaler løbende, så tøv ikke med at sende en ansøgning.

Startstidspunkt: Snarest muligt.

Arbejdssted: Holstebro (med mulighed for hjemmearbejdsdage)