MCB SØGER SENIOR DIGITAL MARKETING KONSULENT

SEO, PPC, ROI, CRO - lyder fedt, ik?

Har du det som os, at 3 bogstavsforkortelser bare er det fedeste? Og hvis du ovenikøbet ved, hvad ovenstående betyder, så er du den oplagte nye kollega til MCBs afdeling for Digital Markedsføring & Optimering - som vi kalder DMO i daglig tale.

Vi udvider afdelingen og søger en senior digital marketing konsulent, som kan hjælpe os med at føre vores strategi ud i livet. Strategien er ret simpel: Vi skaber succes online for vores kunder!

Vi forventer, at du er knivskarp på online marketing, ecommerce, og brænder for at skabe udvikling for vores kunder. Du har en sund interesse for alt, hvad der rører sig digitalt, er god til at fange nye rigtige tendenser og omsætte dem til noget værdifuldt i praksis.

Om jobbet

Vores vigtigste opgave er at skabe succes online for vores mange kunder! Det skal du sikre sammen med teamet, hvor dit ansvar bliver både strategisk rådgivning af kunderne og eksekvering af opgaverne. Du påtager dig også ansvaret for den faglige udvikling i teamet og for kvalitetssikringen inden for dit kompetenceområde.

Det forventes at du kan tage et fagligt ansvar inden for de tekniske SEO muligheder og/eller Facebook i afdelingen, samt ikke mindst at du har en generel viden og interesse for de mange værktøjer, som kan anvendes til online succes.

Teamet består i dag af 6, snart 7 dygtige konsulenter, som tilsammen har mange års erfaring med digital markedsføring. Tilsammen vil teamet udgøre en drøm af kompetencer inden for digital markedsføring, lige fra strategisk overblik til praktisk eksekvering for vore kunder.

Om dig

Du har en relevant uddannelses- eller erfaringsmæssig baggrund, og brænder generelt for webbranchen og de mange værktøjer, som skaber værdien indenfor digital markedsføring. Erfaring med Google Analytics, Google Adwords, SEO, SoMe annoncering osv. er helt naturligt. Du skriver og taler dansk.

Du skal kunne  trives i en flad organisation, hvor værdien ligger i at arbejde tæt sammen i et godt team. Vi giver det ansvar, man viser man kan tage - hele vejen. Det kræver dermed, at du er en dygtig kommunikatør, og du er super skarp på skrift og i tale og tryg ved at tale til en forsamling. Det er vigtigt, at du er kundeminded og brænder for at skabe resultater for såvel kunden, som MCB. Du er struktureret og selvstændig, men bidrager også gerne til den måde afdelingen arbejder på. Du er grundig i dit arbejde, og du har en naturlig nysgerrighed, som motiverer dig til løbende at søge ny viden, følge med i udviklingen samt dygtiggøre dig inden for området.

MCB tilbyder

Vi har høje forventninger til dig - så det er kun fair, at du ved, hvad vi kan tilbyde dig.

Vi tilbyder

  • Muligheden for at få et stort ansvar og medfølgende frihed i en moderne vidensvirksomhed.

  • Kolleger, som kan lide at have det sjovt, samtidigt med at vi er stolte af det, vi laver.

  • Stor frihed, vi har få regler, men store forventninger til hinanden.

  • Mulighed for at arbejde hvor og hvornår det passer dig - du skal bare få arbejdet gjort.

  • Årlige udviklingsture til udlandet og en frokostordning som er svær at slå!

Om MCB

Vi er ca. 55 ansatte fordelt på hovedkontoret i Holstebro og vores afdeling i Hanoi.


Vi designer, udvikler, producerer og markedsfører konkurrencedygtige webløsninger til en bred vifte af kunder såsom Spejdersport, Luxo Living, Lampemesteren, Topas, VUC skolerne, Georg Jensen Damask, Antalis og mange flere.


Tag et kig på vores referencer for at se nogle af vores mange løsninger. Vi er et ungt og dynamisk team, der vil fremad og sigter mod toppen.

Vi er alle specialister på hvert vores felt, men arbejder samtidigt tæt sammen for at sikre markedets bedste løsninger. Vi arbejder i et åbent og fleksibelt miljø, hvor du selv har stor indflydelse på din hverdag. Vi har et godt socialt sammenhold, som afspejler sig i et uformelt og afslappet arbejdsmiljø.

Lyder jobbet som noget for dig, så send din ansøgning og dit CV til ansoegning@mcb.dk. Har du spørgsmål til stillingen, er du ligeledes velkommen til at kontakte Lars på mail eller på tlf. nr. 30271372 .

Samtaler: Løbende.

Arbejdssted: Holstebro (med gode muligheder for hjemmearbejde)Kontakt
image description
Lars Friis Hansen Head of Digital Markedsføring og optimering