Integrer din Shopify Webshop med de mest effektive apps fra App Store

Føj mange flere funktionaliteter og features til din webshop ved at gøre brug af nogle af de mange apps, som Shopify tilbyder.

Hvis du gerne vil opbygge din virksomhed yderligere, opleve integration med eksterne tjenester og føje ekstra funktioner til din Shopify-administrator. Så er du heldig. Det hele er nemlig muligt for dig med Shopify’s App Store.

 

Med apps hos Shopify er der tale om de ekstra funktioner, du kan føje til din Shopify Webshop - og det er altså de yderligere features og layout-muligheder, der ikke i forvejen er en del af dit valgte tema. Apps kan derfor fx bruges til markedsføring, salg, levering, lagerstyring og kundeservice. Og mange af dem koster fra 5 USD til 50 USD - nogle er dog også gratis at integrere på din Shopify Shop.

 

Ja, du hørte rigtigt. GRATIS!

 

Du kan finde tusindvis af apps i Shopify’s App store, og derfor er der noget for enhver teknisk nørd, hvis du ønsker at føje yderligere funktionaliteter til din Shopify Webshop. Og det er netop de mange effektive app-muligheder, der er ses som værende en stor styrke ved Shopify’s platform.

 

Brug fx de tilpassede apps til at føje funktioner til din Shopify-administrator, så du får direkte adgang til din butiks data med Shopify’s API’er eller udvid din webshop til andre platforme ved hjælp af bl.a. tilpassede layouts.

Kontakt

Sådan finder du de rette apps til din webshop

Når der er så stort et udvalg af forskellige funktionaliteter, du kan føje til din Shopify Webshop, kan det være svært at vælge, hvilke du skal forsøge dig frem med og investere i. Derfor er der nogle få velvalgte spørgsmål, du bør starte med at stille dig selv:

 

  • Hvad har min webshop brug for?
  • Hvad vil øge mit salg?
  • Hvordan bliver det lettere at administrere min webshop?
  • Hvor mange penge vil jeg bruge?

 

De apps, du skal integrere på din webshop, er dem, der kan besvare spørgsmålene.

 

Du finder let frem til de forskellige apps i Shopify’s App Store. Du kan søge efter fx funktion eller navn via søgefeltet, og du kan segmentere dem ud fra kategori. Det kan fx være SEO.

 

Når du har fundet frem til en spændende app, kan du se, hvordan andre har reageret på den. Du kan nemlig læse app-anmeldelser og se på den samlede stjerne-bedømmelse. Det giver dig et godt overblik over effektiviteten.

 

Men PAS PÅ!

 

Bare fordi en app virker hos én webshop, virker den ikke nødvendigvis hos dig og omvendt. Ofte afhænger det af samspillet mellem de forskellige apps og det valgte det tema, den branche du er indenfor og det generelle design og udtryk, du vælger for at udtrykke din vision for din webshop.

Virker det uoverskueligt?

Shopify er fyldt med mange andre fantastiske features.

Hvis du gerne vil have føjet flere funktionaliteter til din Shopify Webshop, men du synes, det er uoverskueligt at navigere rundt i de mange apps, så bare rolig.

Vi har nemlig fundet de 10 bedste Shopify apps til dig.

Find dem her

Har du brug for en Shopify Partner?

MCB er Shopify Partner, certificeret på platformen og så har vi over 20 års erfaring med e-commerce.

Det betyder helt konkret, at vi ved, hvad vi arbejder med! Vi er hele tiden up-to-date med seneste nyt og hjælper dagligt mange firmaer i deres rejse på Shopify. Så om det er hjælp til den nyeste app, feature eller blot til annoncering via Google eller Facebook - så sidder vi klar.

Er der mere ved at have MCB som Shopify partner?

Læs mere her

De forskellige app-typer

I Shopify’s App Store finder du tre forskellige app-typer:

 

  • Offentlige apps
  • Tilpassede apps
  • Private apps

 

De offentlige apps dækker over dem, der er slået op i Shopify’s App Store. Det betyder, at det er dem, du kan installere på din webshop.

 

De tilpassede apps kan kun installeres i én Shopify Webshop, og derfor finder du dem ikke ude i App Store.

 

De private apps er udviklet udelukkende til din Shopify Webshop. Det er således dine private apps.

 

Der kan gå helt sport i at fylde apps på en shop. Vi anbefaler dog, at du er påpasselig med, hvor mange du vælger at installere. De er med til at gøre din webshop tungere at indlæse, og dermed vil den også blive langsommere. Derfor bør du hellere bruge din tid og dine penge på nogle få velvalgte apps, der tilskriver din webshop værdi i stedet for at de små, gratis funktioner, der ikke har den store effekt på bundlinjen.

 

Alle apps betales enten via et månedligt gebyr, et engangsgebyr eller et gebyr for hver gang, du bruger den. De fleste apps tilbyder et gratis basisabonnement eller en gratis prøveperiode, og derfor kan du kvit og frit teste de forskellige apps, før du investerer i dem.

Har du spørgsmål?

Rasmus Høegh Refstrup
Kundechef