Spar provisionspenge med Shopify Payments

Giv dine kunder den bedste betalings-oplevelse og øg sandsynligheden for, at de vender tilbage til din shop

Vil du gerne sikre de spontane salg i din Shopify Webshop? Og vil du gerne gøre det let at overskue alt, hvad der har med salg og transaktioner at gøre? Så bør du aktivere Shopify Payments i din Shopify Webshop.

 

Shopify er uden tvivl blevet en af Danmarks mest populære online e-commerce platforme. Derfor kan det heller ikke komme bag på nogen, at der tilbydes en integreret betalingsløsning, når du opretter en Shopify Webshop.

Kontakt

Derfor er Shopify Payments en fordel

Hvis du primært sælger varer til danske kunder, vil du selvfølgelig gerne yde den bedste service ved fx at tilbyde de mest almindelige, danske betalingsmetoder.

Det kan fx være:

 

  • Kreditkort
  • MobilePay

 

Du kan selv føje flere til listen.

Og hvis du oplever et stigende marked i fx Kina eller Asien generelt, som på nuværende tidspunkt oplever en rigere middelklasse, som ELSKER Europæiske og Nordiske produkter af høj kvalitet, kan det være, du også bruger AliPay som betalingsform.

 

Uanset hvad, så er det vigtigt altid at tilbyde de betalingsmetoder, der er mest brugte i de lande, hvor du sælger dine varer. Vi oplever nemlig at mange - især danskere, helt impulsivt shopper online direkte fra deres smartphone, og hvis den lettest tilgængelige betalingsmetode ikke tilbydes, mister du måske en kunde.

 

Og netop derfor samarbejder Shopify med nogle af de ledende betalingsmetoder i de forskellige lande. Derfor kan du altid tilbyde dine kunder den bedste service, når de vil gennemføre et køb på din Shopify Shop.

Hvad koster Shopify?

Priserne for at starte på Shopify afhænger af dine ambitioner, de krav du har til din nye webshop og systemerne, den skal snakke sammen med det.

Priserne starter fra 29 dollar med en “Basic Shopify” og går op til 299 dollar hver måned, hvor du til sidst er på “Advanced Shopify” (Der er faktisk en mere, men den fortæller vi om længere nede).
Forskellen på disse prismodeller kan ses længere nede, men den store forskel er POS (kassesystemet), rapportering og tilslutning til eksterne fragtleverandører.

Og så må jeg ikke glemme... Den procent i provision som Shopify skal have på dine ordre.

Læs mere her

Kan jeg få support?

Som kunde hos MCB kan du sove roligt om natten, da vores fælles mål er “succes online”. Det bliver ikke nået kun ved at hjælpe kunder med kommende opgaver. NEJ, det indebærer også, at vi yder support, hvis der opstår problemer for dig på din Shopify platform.

Og skulle problemet være så dybdegående, at vi ikke kan løse det på stedet, har vi dedikeret partnerkontakt til Shopify 24/7. Derfor kan vi få løst problemet, og du kan komme videre med det vigtigste… At sælge dine produkter.

Læs mere her

Sådan kommer du i gang med Shopify Payments

Shopify Payments leveres sammen med din Shopify konto. Derfor kan du springe de langtrukne aktiveringer fra diverse tredjeparter over og gå direkte fra opsætning til et salg. Og det hele foregår med kun et enkelt klik.

Du læste rigtigt…

ET KLIK!

 

Du skal nemlig bare aktivere Shopify Payments i din Shopify Webshop, og så kan du give dine kunder den gode betalings-oplevelse, der øger dit salg og dermed din konverteringsrate.

 

Du gør derfor shopping enkelt for dine kunder. Og idet du tilbyder nogle af de mest populære betalingsmetoder i den lokale valuta, sørger du også for et en problemfri betalingsoplevelse.

 

Og nej, der er ikke noget at være bekymret for.

 

Shopify Payments er en sikker løsning for både betalingsoplysninger og virksomhedsdata. Shopify Payments er nemlig PCI-kompatibel og understøtter 3D Secure-betalinger. Det giver dig den fulde og mest effektive kontrol over dine pengestrømme, da du også får mulighed for at tracke alle dine ordrer og betalinger fra bare ét samlet sted.

Har du spørgsmål?

Rasmus Høegh Refstrup
Kundechef