Samarbejd med en af de bedste, danske Shopify Partnere

Der er ikke mange i Danmark, der kan prale af både at være certificeret Shopify partner og Shopify Expert - men det kan MCB.

Har du høje ambitioner og forventninger til din Shopify Webshop? Vil du gerne opleve vækst, øget konverteringsrate og dermed flere salg? Så sørg for indgå et samarbejde med en af danmarks bedste Shopify Partnere.

Kontakt

Skal vi i gang?

Drømmer du om at starte en webshop uden store omkostninger til en start, og vil du hellere åbne op for den i morgen i stedet for om 4 uger? Så er shopify og deres platform helt sikkert noget, du bør kigge nærmere på!

Shopify stiller en utrolig brugervenlig backend til rådighed, og det er derfor utrolig nemt at nå fra første produkt på shoppen til det første vigtige salg.


Alle systemerne bag din første ordre stiller Shopify også til rådighed, så du skal ikke bygge en skræddersyet betalingsformular, bestillingsseddel eller kvitteringsmail. Betaling er også gjort nemt, da flere af de store betalings indløsere som fx. Quickpay, epay mm. allerede er integreret med Shopify.

Læs mere her

Vi yder selvfølgelig også dansk support

Som kunde hos MCB kan du sove roligt om natten, da vores fælles mål er “succes online”. Det bliver ikke nået kun ved at hjælpe kunder med kommende opgaver. NEJ, det indebærer også, at vi yder support, hvis der opstår problemer for dig på din Shopify platform.

Og skulle problemet være så dybdegående, at vi ikke kan løse det på stedet, har vi dedikeret partnerkontakt til Shopify 24/7. Derfor kan vi få løst problemet, og du kan komme videre med det vigtigste… At sælge dine produkter.

Læs mere her

20 års erfaring med e-commerce

Vi ved godt, at vi praler lidt nu. Men vi er også lidt stolte.

 

Vi er nemlig en af de få certificerede Shopify Partnere der er her i Danmark OG shopify Experts. Og derfor er det også din garanti for, at vi ikke lyver, når vi fortæller, at vi ved en ting eller to om, hvordan du opretter, driver, vedligeholder, optimerer og markedsfører din Shopify Webshop.

 

For ud over at MCB kan prale af de flotte Shopify-titler, har vi også over 20 års erfaring med e-commerce. Det betyder helt konkret, at vi ved, hvad vi arbejder med.

 

Vi sørger for hele tiden at være up-to-date med det seneste nye inden for den online branche, og vi er derfor din garanti for, at du altid kender til de nyeste features, funktioner og opdateringer, der kan have en positiv indflydelse for din forretning.

 

Gennem årene har vores erfaring og bundsolide midtjyske tilgang til arbejdsopgaverne betydet, at flere kunder har valgt at bruge os som samarbejdspartner - også i deres rejse med Shopify.

 

Så om du søger hjælp til den nyeste app, det bedste tema eller annoncering via Google eller Facebook, så sidder vi klar.

Har du spørgsmål?

Rasmus Høegh Refstrup
Kundechef