Du er sikret god support med din Shopify Webshop

Når du vælger at samarbejde med MCB, får du god support på din Shopify Webshop. Vi er både certificeret Shopify Partner og Shopify Expert, og så foregår alt selvfølgelig på dansk.

Vil du gerne sove trygt om natten og vide, at du altid har en samarbejdspartner, der hjælper dig med at køre den bedste Shopify Webshop? Så er du heldig. MCB er nemlig certificeret Shopify Partner og Shopify Expert - derfor yder vi den support, du behøver.

 

Med alle vores kunder har vi et fælles mål; ‘succes online’. Og nej, det er ikke noget, vi oplever ved kun at hjælpe med at udføre opgaver, vedligeholde resultater, vækste dem og markedsføre dem. Vi sørger nemlig også altid for, at du føler dig sikker og tryg, og derfor yder vi den support, du behøver, hvis der opstår problemer med din Shopify Webshop.

 

Og er der tale om en mere dybdegående problem, har vi en dedikeret partnerkontakt hos Shopify, der står klar til at give en hånd med 24/7. Det betyder, at du er sikret, at dit problem bliver løst, og derfor kan du hurtigt komme videre med det vigtigste… At sælge dine produkter.

Kontakt

Få gratis support hos Shopify

Når du opretter en Shopify Webshop, er du altid sikret fri, dansk support fra Shopify selv via e-mail. Det betyder, at du altid kan række ud med både spørgsmål, problematikker og behov for sparring. Oftest får du hurtigt svar, så du kan komme videre med din Webshop.

 

Men…

 

Synes du alligevel, at du har behov for hurtigere support, en tryg sparringspartner og et samarbejde, der tilgodeser din Shopify Webshop, så står vi her og vinker til dig.

Hvordan kommer jeg i gang?

Drømmer du om at starte en webshop uden store omkostninger til en start, og vil du hellere åbne op for den i morgen i stedet for om 4 uger? Så er shopify og deres platform helt sikkert noget, du bør kigge nærmere på!

Shopify stiller en utrolig brugervenlig backend til rådighed, og det er derfor utrolig nemt at nå fra første produkt på shoppen til det første vigtige salg.


Alle systemerne bag din første ordre stiller Shopify også til rådighed, så du skal ikke bygge en skræddersyet betalingsformular, bestillingsseddel eller kvitteringsmail. Betaling er også gjort nemt, da flere af de store betalings indløsere som fx. Quickpay, epay mm. allerede er integreret med Shopify.

Læs mere her

Derfor bør du samarbejde med MCB

MCB er Shopify Partner, certificeret på platformen og så har vi over 20 års erfaring med e-commerce.

Det betyder helt konkret, at vi ved, hvad vi arbejder med! Vi er hele tiden up-to-date med seneste nyt og hjælper dagligt mange firmaer i deres rejse på Shopify. Så om det er hjælp til den nyeste app, feature eller blot til annoncering via Google eller Facebook - så sidder vi klar.

Læs mere her

Hvordan hjælper vi dig?

Måske klarer du alt arbejdet med din Shopify Webshop på egen hånd, eller måske varetager vi dele af administrationen. Uanset hvad og uafhængig af dine kvalifikationer og erfaringer kan der opstå problemer, spørgsmål, behov for sparring eller blot et effektivt input i ny og næ.

 

Måske har du også høje forventninger og ambitioner til din Shopify Webshop - især hvis du gerne vil tilpasse din shop udover det Shopify tilbyder. Det kræver ofte specifikke kodninger - og det står vi klar med.

 

Med vores status som certificeret Shopify Partner og Shopify Expert lover vi nemlig kvalitetsarbejde. Og vi kan lidt af det hele.

 

Hvis vi altså selv skal sige det.

 

Vi kan derfor tage dig med hele vejen rundt lige fra oprettelse og design af din webshop til den daglige vedligehold og de mange discipliner inden for markedsføring, som der også er behov for.

 

Derfor tør vi godt sige… “You name it, we do it”.

 

Vi vil nemlig gerne være din foretrukne sparringspartner, så der opbygges et tillidsfuld relation - hvad end der er tale om detaljeorienterede spørgsmål, et behov for større guides eller et intro til, hvordan du selv tager over på nogle opgaver og opbygger egne erfaringer.

 

Vi tænker især, at du vil synes godt om hjælp til:

 

  • Opsætning af din Shopify Webshop
  • Løbende vedligehold og optimering af din Shopify Webshop
  • Markedsføring via de kanaler, der lover dig det bedste resultat

 

For at give dig den bedste service bliver du matchet med en af vores medarbejdere, så du altid møder denne samme kontaktperson, når du har brug for dansk Shopify support. Og vi sammensætter også gerne en aftale, der giver dig den ro i maven, du behøver. Opsæt derfor gerne et ugentligt eller månedligt møde.

Har du spørgsmål?

Rasmus Høegh Refstrup
Kundechef