Kom hurtigt i gang med en Shopify Webshop

Og gør dine kunders oplevelse bedre med en flot brugerflade, der er let og intuitiv at navigere rundt på.

Drømmer du om at starte en webshop uden store omkostninger, som du nemt og hurtigt kan drive med et fuldt overblik over dagens ordrer? Og vil du hellere starte i morgen frem for om 4 uger? Så er Shopify en god løsning for dig.

 

Shopify er bare én af de mange effektive e-commerce løsninger, du kan anvende i din virksomhed - hvad end du er B2B eller B2C. Der er her tale om en professionel webshop løsning, der bruges med stor succes i både Danmark og resten af verden - og det er der flere gode grunde til. Shopify er nemlig i mange tilfælde den billigste, hurtigste og bedste løsning, og netop derfor benyttes den i dag af over 400.000 webshops.

Har du brug for mere overbevisning?

kontakt

Derfor skal du vælge en Shopify Webshop

Med en Shopify Webshop får du en høj grad af brugervenlighed, et enormt antal funktioner, kompatibilitet, sikkerhed og ja…

 

Listen er lang!

 

Den samlede hosting sikrer, at du både let og hurtigt kan administrere og få et overblik over bl.a. alle dine produkter, ordrer, indbetalinger og afsendelser online. Derudover er det store udvalg af spændende funktioner med til at gøre din shop konverteringsvenlig og fleksibel, så den let får det visuelle og grafiske udtryk, der passer til din virksomhed.

 

Alt det foregår via et overskueligt kontrolpanel, som også hurtigt lader dig gennemskue dine KPI’er som fx konverteringsrate, afvisningsgrund, gennemsnitlig ordreværdi, tilbagevendende kunder og meget, meget mere.

Lyder det næsten for godt til at være sandt?

Hvorfor venter du så stadig i stedet for at være i gang med at opbygge din webshop via den brugervenlige backend, så du allerede i morgen kan opleve rejsen fra at have det første produkt på din shop til det første vigtige salg?

 

Alle systemerne bag din første ordre stiller Shopify til rådighed, så du skal ikke bygge en skræddersyet betalingsformular, bestillingsseddel eller kvitteringsmail. Betaling er også gjort nemt, da flere af de store betalingsindløsere som fx. Quickpay, Epay mm. allerede er integreret med Shopify.

 

En Shopify Webshop er derfor den bedste løsning, når du gerne vil sikres overskuelighed og en brugervenlighed, der er helt i top - især hvis du er en lille nystartet virksomhed, der ønsker en forrygende start på dit online eventyr.

 

Derudover er Shopify Webshop en oplagt platform for de mellemstore virksomheder med vækstambitioner i udlandet samt forretninger, der ønsker at leje sig ind i den skalerbare infrastruktur, som Shopify tilbyder frem for at investere i fx eget server-setup.

 

Så er det bare med at komme i gang!

Hvad koster det at komme i gang med Shopify?

Priserne for at starte på Shopify afhænger af dine ambitioner, de krav du har til din nye webshop og systemerne, den skal snakke sammen med det.


Priserne starter fra 29 dollar med en “Basic Shopify” og går op til 299 dollar hver måned, hvor du til sidst er på “Advanced Shopify” (Der er faktisk en mere, men den fortæller vi om længere nede).
Forskellen på disse prismodeller kan ses længere nede, men den store forskel er POS (kassesystemet), rapportering og tilslutning til eksterne fragtleverandører.

Og så må jeg ikke glemme... Den procent i provision som Shopify skal have på dine ordre.

Læs mere her

Hvordan får jeg min shop til at se ud, som jeg drømmer om?

Shopify platformen stiller i dag mere end 100 forskellige temaer til rådighed, og derfor har det aldrig været nemmere at komme i gang - da disse installeres ved blot et enkelt klik. Mange af disse er bygget med moderne features, men passer ingen af disse til det look, som din butik skal have, kan der findes yderligere 1000 andre temaer, du kan tilkøbe.

Det store plus ved dette er, at du er hurtigt og stilrent i gang med din butik - men da Shopify har 400.000 andre kunder på deres platform, er chancen for, at din konkurrent bruger det samme layout stor.

Heldigvis har du også mulighed for at få designet dit helt eget tema, og det vil MCB som certificeret Shopify Partner og Shopify Experts gerne hjælpe dig med.

Læs mere her

10 grunde til at vælge en Shopify Webshop

1. Responsivt design, som tilpasser sig alle skærmstørrelser og devices


2. Flere sproglag, så du nemt kan oversætte din hjemmeside til de sprog, du ønsker

 

3. Design din hjemmeside, som du har lyst til ud fra det store udvalg af templates med avancerede udviklings- og tilpasningsmuligheder

 

4. Shopify’s App Store giver dig et stort antal muligheder for integrationer til fx udsendelse nyhedsbreve


5. SEO-optimér nemt on-page ved at ændre tags, titler og descriptions

 

6. Effektive marketing-værktøjer gør det let for dig at markedsføre din shop


7. Google Analytics integreres nemt med din webshop og giver dig et overblik over din e-commerce tracking

 

8. Høj sikkerhed og hastighed samt hosting i skyen


9. Support tilbydes døgnet rundt hos Shopify

 

10. Integreret blogunivers, hvor du kan oprette indhold der svarer til din målgruppes spørgsmål

 

Netop punkt 10 er effektivt for tiden, hvor content marketing er det helt store. Det kan derfor være vigtigt for din forretning at have en platform, der kan håndtere større mængder indhold fx i form af en blog.

5 tips til at komme i gang med Shopify Webshop

Shopify Webshop er en fremragende løsning for alle, der ønsker at starte en webshop, og det er uafhængigt af forudgående kendskab til fx programmering og kodning. For selvom du ikke besidder en masse tekniske evner, så kan du let komme i gang.

 

Og oplever du, at din forretning vokser?

 

Selvfølgelig gør du det!

 

...så er der ingen grænser for vækst hos Shopify. Du skal blot opgradere dit abonnement - og så låser du samtidig også op flere flere smarte funktioner.

 

1. Registrer dig på Shopify.com


2. Vælg en template til din webshop. En gratis er fin at starte med, men en betalt giver dig flere muligheder

 

3. Opret dine sider (fx forsiden), produktkategorier (fx trøjer) og produkter (billeder og tekster for hver trøje)


4. Publicér din webshop. Den gratis version kan testes i 14 dage, mens den betalte version forbinder dig med dit eget domæne

 

5. Markedsfør din webshop og opnå dit første salg

Har du spørgsmål?

Rasmus Høegh Refstrup
Kundechef