Hvorfor er Umbraco Forms smart?

Omfavn en meget let og langt fra teknisk måde at oprette alle de typer af formularer i Umbraco, du skal bruge til at opsamle alt det relevante data, du behøver.

Umbraco Forms - bygget til dig der ikke har noget imod lette løsninger lige meget, om du ønsker simple formularer eller komplicerede spørgeskemaer.

 

Ja, ja… Det lyder lidt kikset. Men...

 

Der er intet, der er vigtigere end data, når du er i gang med at bygge eller forbedre dit website. Det er nemlig hele datagrundlaget, der giver dig en viden om dine brugere, som kan hjælpe dig med at forbedre din platform - og det er vel nok den mest straight forward vej til den online succes, som mange af os drømmer om.

 

Dog er det ikke nok at opsamle læssevis af data. Det skal også bruges! 

 

Og det er lige præcis derfor, Umbraco Forms bliver dit nye favorit-værktøj i din Umbraco CMS. Med Umbraco Forms kan du oprette lige så avancerede workflows, du har behov for bl.a. til afsendelse af e-mails, opdatering af webservices og lagring i dit CMS system

 

Og det er kun nogle få af dine muligheder med Umbraco Forms.

Problemfri dataindsamling

Når dine besøgende har gjort som ønsket og udfyldt din formular, kan du både nemt og hurtigt gennemse og søge i den indsamlede data. Det sker ved hjælp af et indbygget rapporteringsværktøj, som er overskueligt og intuitivt at gøre brug af. 

Du kan dog også downloade de forskellige data og derfor arbejde med en mere avanceret behandling i fx Microsoft Excel eller Google Spreadsheets.

Det giver dig fuld kontrol over dit datalag, som du efterfølgende kan bruge, som det giver mest mening for dig bl.a. ift. forbedring af dit website.

Hvad koster Umbraco Forms?

Du kan installere Umbraco Forms direkte fra Umbraco backoffice eller på Our.Umbraco. Prisen er 169€ + en tilkøbspris for hvert domæne, du råder over. Men i stedet for at betale for formularer, kan du faktisk bare bruge Umbraco Cloud og få appen inkluderet helt gratis. 

Ja, GRATIS!

Prøv Umbraco Cloud gratis i 14 dage og se, hvordan det hele fungerer.

Det er let at komme i gang

Uanset hvad du gerne vil spørge dine brugere om, så er det muligt med Umbraco Forms. Du kan derfor få alle de svar, du behøver. Og det er uanset, om du søger enkle ‘ja’- eller ‘nej’-svar, eller du ønsker en mere detaljeret indsigt.

 

Så har du 15 minutter?

 

Længere tid tager det ikke at beherske Umbraco Forms. 

 

For dig handler det bare om at designe dine formularer, så de visuelt er i overensstemmelse med dit website. Derfor får du med Umbraco Forms fuld kontrol over designmarkeringen, du bestemmer selv, hvor den indsamlede data skal havne, hvad den skal bruges til, og du kan endda forbinde dine formularer med enhver funktion i dit CMS. 

Derfor er du på ingen måde låst i Umbraco Forms, og du er i stand til at forme dine formularer, som det passer dig.

 

Med fuld kontrol over hele design-fasen kan du gøre enhver form i Umbraco til en naturligt del af dit website. Det er derfor let for dig at opretholde det visuelle udtryk, der omfatter din virksomheds identitet. 

 

Og har du behov for noget mere, noget vildere og noget federe, så kan du investere i udvidelser, der passer til dine behov - helt i tråd med resten af Umbraco’s DNA. 

 

Oprettelse af responsive Forms i Umbraco er lige så let som at redigere alt andet indhold i CMS systemet. Og derfor er det en problemfri oplevelse af være redaktør. 

Du vælger bare de forskellige inputtyper, valideringsregler og endda betingelser, du ønsker - og så er du i gang med at designe din formular på en intuitiv brugergrænseflade. 

 

Derfor er det en glæde for dig som redaktør at oprette robuste formularer uden teknisk og kode viden, er påkrævet. Og det sparer dine udviklere for meget tid.

 

Umbraco Forms integreres desuden let på dit website, hvilket giver dig rig mulighed for at holde på dine besøgende. Det hele foregår via en API, som du kan udvide yderligere, så også dine udviklere kan arbejde med produktet på kode-niveau. 

Det er fx relevant, hvis dine formularer skal integreres med tredje parts tjenester såsom HubSpot eller Campaign Monitor.

Har du spørgsmål?

Michael Almstrup
Direktør