Hvorfor giver Umbraco den bedste redaktør- og udvikleroplevelse?

Umbraco betyder kærlighed på kodesprog, og derfor får du med en daglig gang i systemet et stærkt forhold til brugerfladen - hvad end du er redaktør eller udvikler.

Vi kender alle de her forskellige systemer, vi kan have et forhold til. Det kan både være et had-forhold, men det bedste er, når der hersker en form for kærlighed. Og det er tilfældet med Umbraco, hvorfor der er tale om kærlighed på kodesprog.

 

“Sikke noget pladder-romantik”, tænker du nok.

 

Men ikke desto mindre så er  Umbraco yndet blandt både redaktører og udviklere - og det med god grund. Det er nemlig en platform, der kan rumme alle.

 

Umbraco går ikke ind for mobning...

 

Så uanset om du er erfaren udvikler og helst udtrykker dig i kompliceret kode, eller du ingen erfaring har med andet end det tekstlige og grafikken - så vil du hurtigt, nemt og billigt kunne få dit website ud af flyve med Umbraco.

 

Vi har nemlig alle hver især vores styrker og svagheder. Og svaghederne bliver der taget hånd om i det store åbne community, som Umbraco åbner op for med sin Open Source platform.

Kontakt

Umbraco + redaktøren = kærlighed

Umbraco er et fuldkomment system til indholdsstyring, som giver god mulighed for tilpasning af systemet direkte til den enkeltes behov. Derfor er det særligt relevant til både større og mere komplekse løsninger, idet det giver en stor fleksibilitet til at køre kampagner og applikationer. 

 

Med Umbraco CMS har Content Management derfor aldrig været lettere. 

 

Ofte er det derfor muligt for enhver i en virksomhed at bygge nye landingssider og oprette samt redigere indhold - der er derfor ikke behov for en erfaren udvikler.

Du kan som redaktør nemt skrive dit indhold som fx blogindlæg, sætte det flot op og endda planlægge udgivelsen, så det sker, når det passer dig bedst. Og du kan faktisk også sætte andre brugere til at godkende dit indhold, før det publiceres. Derfor er det altid sikret, at det hele spiller til u.g.

 

Umbraco CMS er derfor utroligt brugervenligt, hvorfor du får en intuitiv og logisk brugergrænseflade. Den er let at finde rundt i, idet den bygger på en række indholdskomponenter, du kan benytte dig af for at gøre brugeroplevelsen på den enkelte side helt unik. Du kan derfor specialdesigne hver side, som det passer dig og dermed bevare din identitet over hele paletten.

 

Umbraco gemmer altid alle tidligere versioner af dit arbejde, og derfor skal du ikke frygte forfærdelige fejl - du kan nemlig altid komme tilbage. Det samme gælder, hvis du kommer til at slette fx en side. 

 

Og så får du også et mediebibliotek, i hvilket du kan gemme alle dine billeder og dokumenter og let finde dem frem, når du skal bruge dem. Og opdaterer du fx ét billede ét sted, vil ændringen slå igennem alle de steder, hvor billedet er brugt - det er skisme smart!

 

Umbraco CMS håndterer desuden let flere sprogversioner. Med bare nogle få klik kan du kopiere hele grundstrukturen til andre sproglag, hvilket sparer dig for meget arbejde. Du skal nemlig kun fokuserer på selve oversættelsen af det tekstlige indhold, mens design og layout forbliver en del af grundstrukturen.

 

Med Umbraco CMS får du derfor en stærk visuel identitet på tværs af landegrænser.

Har Umbraco en preview-funktion?

Ja, alle brugere af Umbraco CMS har mulighed for at få et preview af deres indhold, før det publiceres - også på de forskellige devices. Det betyder, at du altid kan sikre, at dine brugere bliver mødt af et professionelt udtryk og en god oplevelse uanset, om de tilgår din hjemmeside via mobil, tablet eller desktop.

Har Umbraco en schedule-funktion?

Ja, Umbraco tilbyder en let og intuitivt schedule-funktion. Det er smart, hvis fx redaktøren ikke har mulighed for at lancere nyt indhold nu og her eller det rent markedsføringsmæssigt passer bedre at lancerer på et andet tidspunkt.

Du kan derfor let lancerer nyt indhold hen over weekenden, i ferien eller langt ud i fremtiden, hvorfor du kan planlægge dine indsatser i god tid. Det giver dig et godt overblik over alle dine kampagner og en mulighed for altid at være på forkant.

Umbraco = Kærlighed på kodesprog

Umbraco er et dansk udviklet Open Source Content Management System (CMS), der er bygget på Microsofts .NET Framework, og så er det også et gratis system at downloade. Det er udviklet i programmeringssproget C# og indeholder derfor både frameworks og applikationer, som udføres via platformen, Microsoft Windows. 

 

CMS systemet er derfor som noget helt centralt er stærkt støttet af et aktivt netværk af udviklere over hele verden samt en kommerciel organisation, der yder professionel support. Med det sagt er det en platform, der konstant er i udvikling, og derfor tæller dit bidrag også.

 

Og bedst af alt - så betyder det også, at der ikke er nogle dyre licenser, fordi du som bruger benytter dig af en Open Source MIT License.

 

For dig der udvikler og designer, er det essentielt, at der findes integrationer til andre forretningssystemer, der er API’er, som er nemme at bruge via en udvikleradgang, og der er en designfrihed, der ikke begrænser dig i dine drømme. Du er derfor ikke låst i din frontend udvikling, og derfor kan du give den gas som kreativ sjæl.

 

Er du interesseret i udvidelser, kan du købe licens. Du kan derfor gøre lige præcis det, du vil med den gratis MIT license, men du kan også gøre brug af tillægsprodukter, som kræver, at du punger op - dog til fornuftige priser. 

Der findes tillægsprodukter som fx Umbraco Formularer, Curier og Umbraco TV.

 

Og så er det muligt at håndterer flere websites på den samme løsning. Du opretter bare dine subsites med forskellige rettighedsopsætninger - og så er du i gang. Nemt, hurtigt og billigt.

Har du spørgsmål?

Michael Almstrup
Direktør