Webinar

Her kan du se en oversigt over de webinars, vi afholder i den kommende tid . Det er gratis at deltage på alle vores webinars. Der er dog kun plads til 100 deltagere på hver webinar.

Linkbuilding: Konkrete tips og inspiration til at få "gratis" links fra dine leverandører og samarbejdspartnere

Tirsdag d. 31. marts fra 08:30 - 10:00

Linkbuilding behøver ikke være dyrt! Dette webinar giver dig inspiration til at skaffe gratis links fra f.eks. dine leverandører, din revisor, dit webbureau og andre i dit netværk. Derudover kommer vi også ind på et par forskellige vinkler til at stjæle links fra dine konkurrenter

Læs mere her

Tjekliste: 10 ting du SKAL have styr på i din Google Ads

Torsdag d. 2. april fra 08:30 - 10:00

Dette webinar er relevant uanset om du selv håndterer din Google Ads eller har et bureau til at hjælpe dig. Brug det til at tjekke, at du har husket at komme helt ud i hjørnerne af din konto eller til at udfordre dit bureau.

Læs mere her

Produktanmeldeser og dit omdømme er vigtigt! - Inspiration og konkrete tips til at få flere og bedre reviews

Tirsdag d. 14. april fra 08:30 - 10:00

Dit omdømme på nettet er vigtigere end aldig før. Deltag i dette webinar, hvis du gerne vil have konkrete tips til at få flere og bedre anmeldelser på f.eks. Google, trustpilot og Facebook. Vi kommer også omkring produktanmeldelser, og viser gode eksempler på hvordan andre motiverer til at få flere anmeldelser

Tilmelding åbner snart

Lav et SEO sundhedstjek og fjern 10 typiske tekniske SEO fejl på din side

Torsdag d. 16. april fra 08:30 - 10:00

Lær at lave SEO sundhedstjek med et site Audit via værktøjet AHREFS. Værktøjet har en 7 dages prøveperiode, så du kan nå at få rettet alle dine fejl uden at købe værktøjet. Vi kommer f.eks. til at finde døde links, redirect, dublicate content og for korte eller lange meta tekster.

Tilmelding åbner snart


Vi har allerede afholdt flere webinars

Tag et kig her.