Workshops 2019

Her kan du se en oversigt over de workshops, MCB afholder i det første halve år af 2019. Alle workshops er gratis at deltage i. Og du er selvfølgelig velkommen til at deltage, uanset om du er kunde hos MCB eller ej.

Stå skarpere på et konkurrencepræget marked med de sociale medier

Dato: 25. april 2019

Lær at forstå dine kunder og den måde de agerer på, så du kan skabe maksimal værdi for dem. Og hør om, hvordan du kan få succes med din betalte annoncering på Facebook og udnytte dit indhold på tværs af dine kanaler.

Læs mere og tilmeld dig

Sælg mere med nyhedsmails + tilmeldinger

Dato: 21. maj 2019

Vi stiller skarpt på nyhedsbreve anno 2019, hvorfor de er vigtigere end nogensinde, og hvordan du får succes med dem - fra opsamling af tilmeldinger til ordren er i kassen.

Analyse og splittests

Dato: 13. juni 2019

Opdag mulighederne for opsamling af data og analyse af dine brugeres adfærd. Lær at bruge data til at prioritere dine indsatsområder og til at måle effekten af dine tiltag og stift bekendtskab med splittests.


Afholdte workshops

E-handels-tendenser i 2019

Dato: 29. januar 2019

Med en generel viden og inspiration bliver du klar til at gribe muligheder inden for e-handels-tendenser i 2019. Hør bl.a. om chatbots, social shopping, user generated content og meget mere!

Se slides fra workshoppen

SEO og Google Ads

Dato: 26. februar 2019

Bliv klædt på til at arbejde effektivt med både SEO og Google Ads i et marked, hvor konkurrencen stiger markant hvert år. Vi bruger viden fra 2018 til at give et bud på, hvad 2019 bringer.

Se slides fra workshoppen

Amazon og salg udenfor din webshop

Dato: 26. marts 2019

Bliv klogere på, hvordan markedspladser som fx Amazon påvirker markedet for e-handel og få indblik i, hvordan du kommer i gang med at sælge på Amazon.

Se slides fra workshoppen