Shopify

MCB er både Shopify Expert og Partners – og vi har mere end 20 års erfaring inden for e-handel.
shopify_plus_isae

Start en vellykket Shopify Webshop

MCB er både Shopify Partner og Shopify Expert. Og med over 20 års erfaring inden for e-commerce, kan vi hjælpe dig med alt fra at designe og udvikle til at skalere din online butik. Vi ved nemlig, hvad der kræves for at få succes online.

 

Uanset om du bor i Danmark eller uden for landets grænser og ønsker at starte en webshop på Shopify, kan MCB hjælpe dig. Vi har i årevis vækstet kunder over hele verden med vores ekspertviden om Shopify.

Flere årtier med erfaring og et højt niveau af professionalisme har gjort os til kundernes foretrukne valg af en tæt partner. Når du indgår et samarbejde med os, kan du derfor stole på, at vi leverer kvalitetsarbejde, der gør en positiv forskel for din Shopify Webshop.  

Vi har været med ved både startups og detailgiganter, og vi har hjulpet med at generere millioner i indtægter. Med vores ekspertise på de forskellige platforme, uanset om der er tale om Shopify, Shopify Plus, Magento eller .Cloud, kan du være sikker på, at din virksomhed kun vil vækste med hjælp fra MCB

Så er du klar til at komme i gang med et højt kvalificeret og meget professionelt team?

 

 

Kontakt os nu

Mød dit Shopify team

Mads

Mads Høegh Kongensgaard

Shopify Tech Lead
Thomas Nygaard

Thomas Nygaard

Shopify Developer
Jesper Ransborg

Jesper Ransborg

Front-end Developer
Lasse Bech Eiler

Lasse Bech Eiler

Ecommerce Solution Architect
Jacob Lykke

Jacob Lykke

Art Director

Din Shopify High Potential Partner

Over 2 mio. webshops kører i dag på Shopify. Og det er et tal, der er kraftigt stigende.

Tager vi et kig på Shopifys kvartalsvise vækst over de eneste år, har resultaterne været ganske imponerende. De kan tilskrives platformens popularitet, der bunder i bl.a. øget brugervenlighed, mulighed for skalering og tilpasning, den omfattende Shopify App Store, pålideligheden og sikkerheden, betalingsløsningerne, integrationsmulighederne og ikke mindst, at Shopify nu også satser stort på både B2B-segmentet og den offline handel som en omnichannel-platform.

 

Shopify er derfor i rivende udvikling, og i forbindelse med målet om at positionere sig til større forretninger inden for både B2B og B2C er der behov for profesionelle partnere. Det er partnere, der ikke bare er dygtige på Shopify, men som formår at designe tiltalende og brugervenlige flader, og det er partnere med kompetencer inden for avanceret udvikling, integrationer og migrering. Det er partnere, der kan tage en forretning i hånden og bane vejen på hele rejsen med Shopify.

Det er partnere som MCB.

 

Derfor er MCB blevet udnævnt som Shopify High Potential Partner.

En titel vi er stolte af.

 

Som Shopify High Potential Partner har vi bl.a. til opgave at holde os opdaterede på de nyeste muligheder med Shopify. Og lige nu bevæger Shopify sig ind på nye områder og forsøger at positionere sig mod det bugnende B2B-marked. Det sker bl.a. med Shopify B2B, som allerede udgør en velfungerende suite af løsninger.

 

Shopify B2B tilbyder alt det bedste, som vi kender fra en B2C Shopify Shop. Alle relevante funktionaliteter ligger allerede som en integreret del af administratoren, og du kan direkte kaste dig ud i avanceret tilpasning af temaer, priser, betaling og meget andet.

 

I stedet for at bruge andre tredjepartsystemer, apps eller måske endda manuelle processer via excel ark, er Shopify en ideel B2B-salgskanal med mulighed for integration til eksisterende systemer. Og samtidig gives valget mellem én online butik, der omfatter hele forretningen, hvis du handler både B2C og B2B, eller en dedikeret B2B shop adskildt fra en eventuel B2C shop.

 

Shopify POS er endnu et nyt skud på stammen, der tilføjer omnichannel-muligheder til Shopify.

 

Shopify POS står for ‘Shopify Point of Sale’ og er en software, der bruges til at drive og systematisere fysiske butikker. Det er et komplet kassesystem med en stærk og brugervenlig platform, der gør det muligt at gennemføre betalinger, håndtere lagerstyring og kundeoplysninger på en enkel og effektiv måde.

 

Shopify POS er fuldt integreret med Shopify e-commerce platformen. Det betyder, at du med Shopify POS kan administrere salg i butikken og e-handel ét sted.

 

Derfor henvender Shopify sig i dag til en bred gruppe inden for e-commerce - og det er værd at kigge ind i mulighederne. Hvert år faciliterer Shopify nemlig transaktioner til en værdi på over 100 milliarder USD. Og det tal er stødt stigende. Det indikerer altså, at Shopify er platformen for handel.

Og måske er det også stedet, du skal søge mod, hvis du ønsker et platformsskifte.

 

I Q3 i 2023 valgte over 6.000 online shops at foretage et skifte fra WooCommerce til Shopify. WooCommerce ligger derfor i toppen over platforme, Shopify overtager forretninger fra.

Vores services

UX + UI DESIGN

UX + UI DESIGN

Vores design- og UX-team arbejder sammen om at skabe spændende og effektive løsninger på en lang række udfordringer. Alt det kombineres med unikke og brugervenlige funktionaliteter, der sikrer dine konverteringer.

Integrationer

Integrationer

Vi sørger for integrationen mellem din webshop og dit kassesystem (POS), lagerstyringssystem (WMS), finanssystem (ERP), CRM eller PIM for at optimere din omni-channel shoppingoplevelse og strømline din lagerstyring og afsendelsesproces.

Themes

Themes

Vi sikrer, at dit brand fremstår med et unikt og skræddersyet Shopify tema, så det vil få selv Leonardo til at oppe sit game. Vores erfarne webdesignere har talentet til at få alt til at ske.

Udvikling

Udvikling

Din nye Shopify Webshop vil ikke bare være et smukt billede - vores udviklere tilføjer hjerne og funktioner for at sikre en sublim online shoppingoplevelse for dine kunder.

Private Shopify Apps

Private Shopify Apps

Fuldend kundeoplevelsen med populære online apps og plugins. Men stop ikke der. MCB kan nemlig programmere brugerdefinerede apps og sikre, at de kører problemfrit.

Migrering af løsning og data

Migrering af løsning og data

Der er fortsat en enorm overgang fra brugen af SaaS-teknologier til moderne shopløsninger. Vi er de førende eksperter inden for webshop- og datamigrering fra selvhostede, brugerdefinerede og ældre systemer til Shopify.

Derfor bør du vælge Shopify

Derfor bør du vælge Shopify

Du har mange platforme at vælge imellem til din shop. Der er dog 3 gode grunde til, at du bør vælge Shopify:

1. Tænk ikke på hosting og sikkerhed
En webshop skal være sikker og hostet på en pålidelig serverplatform. Shopify er niveau 1 PCI-kompatibel inden for abonnementsprisen.

2. Nem betaling
Shopify Payment er tilgængelig for alle Shopify kunder, hvilket betyder, at du kan tage kredit- og betalingskort med det samme og uden behov for tredjepartskonti. Shopify kan også tilsluttes et stort antal eksterne betalingsgateways, hvis du har brug for det.

3. Nem styring
Shopify tilbyder et dashboard. Det er overskueligt og giver dig adgang til en række værktøjer til bl.a. styring af ordrer, lager, levering, content og gavekort. Analyse- og rapporteringsværktøjerne er prikken over i'et og giver dig indsigt til at vækste din virksomhed.

Shopify Plus

Shopify Plus

Shopify Plus tager din webshop til et helt nyt niveau. Shopify Plus hjælper dig med at vækste din virksomhed og få en game-changing shop, der sætter dig milevidt foran dine konkurrenter.

Fleksibilitet og personalisering
Shopify Plus giver dig mulighed for at gøre den digitale verden mere personlig for kunderne. Med Shopify Flow og Scripts kan handlende bl.a. få anbefalede produkter baseret på købshistorik og adfærd.

Optimering
Shopify Plus er optimeret til konvertering og kan tilpasses, så du kan eksperimentere med layout, kampagner og derefter synkronisere indholdet på tværs af kanaler. Det sikrer dine kunder en problemfri købsoplevelse.

Det siger vores kunder

DonebyDeer
Vi har haft et rigtigt godt samarbejde med MCB. Og især Mads har været en god sparringspartner. Han har hurtigt fået en forståelse for vores ønsker, og han har formået at tage vores mange ideer og forme dem til den webshop, vi har i dag. 

 

Undervejs er vi også blevet præsenteret for konstruktive ideer til udvikling - vi har derfor kunne mærke et stort engagement.

Tinne

MARKETINGCHEF HOS DONE BY DEER
Boligselskabet Sjælland
Vi har fået en rigtig fed løsning, som indtil videre har givet de forventede resultater - og det er på trods af, at vi endnu ikke har lagt et stort arbejde i selve markedsføringen. Samarbejdet med MCB har været gnidningsfrit, bl.a. fordi vi altid har været i direkte dialog med Shopify udvikleren, Thomas. Derfor tilbyder vi nu vores kunder en simpel løsning, vi også selv kan være stolte af, og som vi har store forhåbninger for, for fremtiden.

Cecilie Larsen

KOMMUNIKATIONSKONSULENT HOS BOLIGSELSKABET SJÆLLAND
Dahls Vinhandel
For en gammel butik som os er det vigtigt at bevare traditionerne og de historiske rammer. Men det betyder ikke, at man skal lade onlinetoget passere. For det kører altså hurtigt, og man er nødt til at stige på. Hos MCB blev vi mødt af en forståelse for, at vores webshop er et supplement til vores fysiske forretning. Den er derfor enkel, overskuelig og ligetil, så vi nemmere kan udvide vores salg, mens vi gør det, vi gør bedst i de fysiske rammer.

Pernille Dahl

MARKETINGANSVARLIG HOS DAHLS VINHANDEL
Cowine, logo
Mads har været genial, og vi har været utrolig glade for ham. Vi havde møder med mange forskellige bureauer før MCB,  men fra første møde med jer fik vi en ensidig idé om, at opgaven var forstået, og I kom hurtig med konstruktive idéer og forstod næsten vores behov bedre, end vi selv gjorde. Så med jeres ild i øjnene kombineret med vores gode idé var vi ikke et sekund i tvivl om, at MCB var det rette valg.

Grundet måden vi sælger vine på, har vi altid vidst, at vores webshop ikke skulle ligne den klassiske shop. Vi har fået mange specielle tilrettelser, da vores side ikke er en almindelig webshop, men i stedet skal fungere som man kender det fra crowdfunding sider.

I bund og grund har vi været rigtig glade for processen med MCB.

Jacob Dahl Andersen

CO-FOUNDER
LemvigIndkøbsforening
Der er en speciel nærhed hos MCB, hvor man ikke bare får et bureau, man skriver med over nettet. Hvis det er noget, kan jeg bare køre ud og snakke med Rasmus fra MCB.  Så selvom det er web, vi arbejder med, så er det faktisk rart også at snakke med mennesker personligt.

 

Jeg synes, at det var dejligt, at Rasmus var min kontaktperson igennem hele processen, som var med til alle møderne. Det jeg måske kunne glemme, havde Rasmus styr på, fordi han har været med fra start. Når man skal have styr på mange ting på én gang, så er der bare nogle ting, der smutter. Og så synes jeg faktisk, det var rart, at jeg havde haft dialogen med Rasmus i noget tid, så han kendte vores ønsker og behov ud og ind.

Lasse Bertelsen

E-COMMERCE MANAGER
Denasia

Da vi havde konkretiseret, at vi ønskede en ny webshop, satte vi et tidspunkt, hvor vi gerne ville have det klar, og det var en meget kort deadline i forhold til normalt. Men alligevel leverede MCB til det aftalte tidspunkt. Jeg var rimelig overrasket over, at det gik så hurtigt og stadig med et slutresultat i høj kvalitet. Vi fik en god sparring med Mads fra MCB under hele processen, som løbende justerede og tilføjede på baggrund af vores møder. Det betyder, at vi i dag står med et rigtig godt resultat.

 

Alt i alt har det været en god proces med god styring. Så der har bestemt ikke været noget at komme efter. Og det er jo dét, vi søger, fordi vi har brug ekspertisen, som vi har fået hos MCB. Ellers ville vi sidde fuldstændig fast. Vi ville aldrig selv komme frem til samme resultat.

Brian Wewer Nielsen

EXPORT SALES MANAGER HOS DENASIA

Sådan arbejder vi

At arbejde med vores team er en simpel proces:

 

Trin 1: Kontakt

Tag kontakt til vores ekspert-team, og du er i gang. Vi er tilgængelige via telefon, e-mail og kontaktformularen i bunden. Uanset hvordan du vælger at kontakte os, sørger vi for at besvare spørgsmål og hjælpe dig med at finde de svar, du leder efter.

Trin 2: Modtag et estimat
Når vi har lært dig at kende og ved, hvad du søger, kan vi give dig et estimat på den ønskede opgave. Vi sørger for at hjælpe dig med at vælge den rigtige løsning og den opbygning, der passer bedst til dig.

Trin 3: Start din opbygning
Når vi har fundet frem til løsningen, og en aftale er underskrevet, er det tid for os at komme i arbejdstøjet.
Vi arbejder tæt sammen med dig, så du er med på hele rejsen.

Trin 4: Gennemgang
Vi sender dig det endelige produkt til gennemgang. Du har mulighed for at fortælle os om eventuelle ændringer, du gerne vil foretage inden lancering (uanset om det er en ny shop, custom theme, integration eller noget helt fjerde). Hvis noget skal ændres, får vi det rettet og sendt tilbage til dig, så du kan være sikker på, at du starter det perfekte sted. 

Trin 5: Løbende support og check-in
Når din opgave er fuldført, sørger vi for at tjekke ind løbende. Vores team er her for at støtte dig gennem rejsen og sidder klar, når du har brug for det. Hvis du har behov for yderligere support og assistance, tilbyder vi forskellige SLA-aftaler, så du kan bruge energien på det vigtigste og ikke tænke på omkostninger til support.

 

 

Kontakt os nu

Din Shopify Experts Partner

Vi er din Certified Shopify Expert Partner. 

 

Med over 20 års erfaring forstår vi din forretning - og det gælder ikke kun den digitale del og muligheden for at bygge de custom integrationer, du mangler for at kunne afdække dine behov. Med specialister inden for både marketing, design og udvikling kan vi hjælpe dig med at få succes med hele din forretning.

 

 

shopify-experts-partner

 

 

Kontakt os nu

10 grunde til at vælge en Shopify Webshop

Er du stadig i tvivl? Så husk, at du med Shopify også vil opleve:

 

01. Et responsivt design, som tilpasser sig alle skærmstørrelser og devices.

02. Flere sproglag, så du nemt kan oversætte din hjemmeside til de sprog, du ønsker.

 

03. Nem design af din hjemmeside ud fra det store udvalg af templates med avancerede udviklings- og tilpasningsmuligheder.

 

04. Shopify’s App Store, som giver dig et stort antal muligheder for integrationer til fx udsendelse nyhedsbreve.


05. Nem SEO-optimring bl.a. on-page ved at ændre tags, titler og descriptions.

 

06. Effektive marketing-værktøjer, som gør det let for dig at markedsføre din shop.


07. Nem Google Analytics integration med din webshop, som giver dig et overblik over din e-commerce tracking.

 

08. Høj sikkerhed og hastighed samt hosting i skyen.


09. Support, som tilbydes døgnet rundt hos Shopify.

 

10. Et integreret blogunivers, hvor du kan oprette indhold, der svarer til din målgruppes spørgsmål.

Vi samler på glade samarbejdspartnere

Gå på opdagelse i vores Shopify cases.

Ofte stillede spørgsmål til Shopify

Hvor mange butikker kan du have på Shopify?

Du kan ikke have flere Shopify-butikker under én konto, men Shopify tillader og understøtter at eje flere konti for at drive flere butikker. 

Det giver dog en problematik, da du skal administrere lagerbeholdning for hver backend.

Shopify Plus kan håndtere flere shops under samme backend.

Hvad koster det at have Shopify?

Priserne starter fra 29 dollar med en 'Basic Shopify' og går op til 299 dollar hver måned. Du ender sidst på 'Advanced Shopify' (Shopify Plus ligger herudover).

Hvordan får jeg valg af pakkeshops tilføjet til checkout?

For at kunne få tilvalg af pakkeshops, skal du have aktiveret Shopify CarrierService API.
Dette kan du få på følgende måder:

  • Hvis du har Advanced Shopify plan eller højere, er CarrierService API’et indkluderet i din Shopify, og du skal ikke gøre mere.

  • Betaler du dit abonnement (Basic eller Standard Shopify) på årsbasis, kan du få adgang til API’et gratis.

  • Betaler du dit abonnement (Basic eller Standard Shopify) pr- måned, kan du tilkøbe adgang til CarrierService API for $20 pr. måned.
Hvad koster Shopify Plus?

Prisen for Shopify Plus er baseret på en fast pris (2000$ pr. måned) og provision pr. ordre.

Du kan dog maksimalt komme til at betale  40.000$ pr. måned for Shopify Plus.

Kan jeg bruge affiliate marketing på Shopify?

På App Marketplace findes der mange forskellige apps til dette formål.

Så ja, du kan lave affiliate marketing på Shopify!

Kan man bruge MobilePay på Shopify?

MobilePay er vokset til én af de mest brugte betalingsmetoder i Danmark, og du kan nemt tilbyde dine kunder at betale med MobilePay i Shopify. Der findes flere gode betalingsudbydere som Quickpay, Epay mm., og disse har alle en plug and play integration til Shopify.

Vil du videre med Shopify?

Udfyld formularen, så kontakter jeg dig hurtigst muligt.

Rasmus Høegh Refstrup
Customer Manager