Shopify

Er Shopify det rette match for dig? Shopify platformen er bare én af de mange effektive e-commerce løsninger, du kan anvende i din virksomhed - hvad end du er B2B eller B2C.

Der er her tale om en professionel webshop løsning, der bruges med stor succes i både Danmark og resten af verden - og det er der flere gode grunde til. Shopify er nemlig i mange tilfælde den billigste, hurtigste og bedste løsning, og netop derfor benyttes den i dag af over 1.000.000 webshops.

 

Shopify tilbyder desuden en brugervenlig flade, der lader dig starte drømmen om en webshop, hvad end du kender til kodning eller ej. Uanset din erfaring og tekniske snilde, kan du således komme til at opleve rejsen fra, at et produkt lægges på din webshop til, at det første salg gennemføres.

 

 

Prøv Shopify gratis her

Shopify Webshop

Drømmer du om at starte en webshop uden store omkostninger til en start, og vil du hellere åbne op for den i morgen i stedet for om 4 uger? Så er shopify og deres platform helt sikkert noget, du bør kigge nærmere på!

Shopify stiller en utrolig brugervenlig backend til rådighed, og det er derfor utrolig nemt at nå fra første produkt på shoppen til det første vigtige salg.Alle systemerne bag din første ordre stiller Shopify også til rådighed, så du skal ikke bygge en skræddersyet betalingsformular, bestillingsseddel eller kvitteringsmail. Betaling er også gjort nemt, da flere af de store betalings indløsere som fx. Quickpay, epay mm. allerede er integreret med Shopify.

Læs mere her

Shopify Priser

Priserne for at starte på Shopify afhænger af dine ambitioner, de krav du har til din nye webshop og systemerne, den skal snakke sammen med det.

Priserne starter fra 29 dollar med en “Basic Shopify” og går op til 299 dollar hver måned, hvor du til sidst er på “Advanced Shopify” (Der er faktisk en mere, men den fortæller vi om længere nede).
Forskellen på disse prismodeller kan ses længere nede, men den store forskel er POS (kassesystemet), rapportering og tilslutning til eksterne fragtleverandører.

Og så må jeg ikke glemme... Den procent i provision som Shopify skal have på dine ordre.

Læs mere her

Shopify Themes

Shopify platformen stiller i dag mere end 100 forskellige temaer til rådighed, og derfor har det aldrig været nemmere at komme i gang - da disse installeres ved blot et enkelt klik. Mange af disse er bygget med moderne features, men passer ingen af disse til det look, som din butik skal have, kan der findes yderligere 1000 andre temaer, du kan tilkøbe.

Det store plus ved dette er, at du er hurtigt og stilrent i gang med din butik - men da Shopify har 400.000 andre kunder på deres platform, er chancen for, at din konkurrent bruger det samme layout stor.

Heldigvis har du også mulighed for at få designet dit helt eget tema, og det vil MCB som certificeret Shopify Partner og Shopify Experts gerne hjælpe dig med.

Læs mere her

Shopify App Store

Er du på jagt efter en feature, der for eksempel kan hjælpe dig med mersalg på produktsiden, øget konverteringsrate eller blot en integration til dit regnskabsprogram som Dinero eller Microsoft Navision?

Så kan du med 98% sikkerhed finde den app på Shopify’s App Store. Her bygger firmaer fra hele verden dagligt apps direkte ind i shopify, og udviklingen af disse går med lynets hast! Derfor kan du finde apps til alle grene af dine virksomhed.

Du skal dog være opmærksom på, at hver gang du tilføjer en app, så tilføjer du også noget til din kildekode - som kan have effekt på andre dele af din hjemmeside. Har du spørgsmål til hvilke apps, der er gennemtestet og virker - sidder vi altid klar til at guide dig.

Læs mere her

Shopify Payments i Danmark

Shopify Payments er endelig kommet til Danmark, og vi har glædet os! For dig giver det et utrolig strømlinet betalingsflow og bedst af alt, så kan du se alle dine transaktioner direkte i Shopify.

Som endnu et plus vil du også skulle betale en lavere provision af dine ordrer ved at benytte Shopify Payments.

Læs mere her

Shopify support

Som kunde hos MCB kan du sove roligt om natten, da vores fælles mål er “succes online”. Det bliver ikke nået kun ved at hjælpe kunder med kommende opgaver. NEJ, det indebærer også, at vi yder support, hvis der opstår problemer for dig på din Shopify platform.

Og skulle problemet være så dybdegående, at vi ikke kan løse det på stedet, har vi dedikeret partnerkontakt til Shopify 24/7. Derfor kan vi få løst problemet, og du kan komme videre med det vigtigste… At sælge dine produkter.

Læs mere her

Shopify Partner

MCB er Shopify Partner, certificeret på platformen og så har vi over 20 års erfaring med e-commerce.

Det betyder helt konkret, at vi ved, hvad vi arbejder med! Vi er hele tiden up-to-date med seneste nyt og hjælper dagligt mange firmaer i deres rejse på Shopify. Så om det er hjælp til den nyeste app, feature eller blot til annoncering via Google eller Facebook - så sidder vi klar.

Læs mere her

Guide: De 10 bedste apps

Det kan dog også virke uoverskueligt at finde de rettes til din webshop, så vi vil altid råde dig at række ud efter en Shopify Expert.

Om det er os eller en helt anden er lige gyldigt - blot at du tager en professionel expert med på råds fra start.

Derfor finder du herunder vores bud på de 10 bedste apps - og nederst er der også lidt bonus-tips

Læs mere her

Guide: De 10 bedste Shopify themes

Du skal altså vælge et tema eller tilpasse et tema, der definerer det grundlæggende udseende og den funktionalitet, du ønsker for din webshop.

Og det kan vi hjælpe dig med!

For at gøre det mere overskueligt finder du herunder vores bud på de 10 bedste Shopify Themes.

Læs mere her

Ofte stillede spørgsmål til Shopify

Kan jeg bruge affiliate marketing på shopify?

På App Marketplace findes der mange forskellige apps til dette formål.
Så ja, du kan lave affiliate marketing på Shopify!

Hvordan får jeg valg af pakkeshops tilføjet til checkout?

For at kunne få tilvalg af pakkeshops, skal du have aktiveret Shopify CarrierService API.
Dette kan du få på følgende måder:

  • Hvis du har Advanced Shopify plan eller højere, er CarrierService API’et indkluderet i din Shopify, og du skal ikke gøre mere.

  • Betaler du dit abonnement (Basic eller Standard Shopify) på årsbasis, kan du få adgang til API’et gratis.

  • Betaler du dit abonnement (Basic eller Standard Shopify) pr- måned, kan du tilkøbe adgang til CarrierService API for $20 pr. måned.
Hvad koster Shopify Plus?

Prisen for Shopify Plus er baseret på en fast pris (2000$ pr. måned) og provision pr. ordre.

Du kan dog maksimalt komme til at betale  40.000$ pr. måned for Shopify Plus.

Hvad er Shopify App Store?

Shopify App Store er fyldt med gratis og betalte apps, der udvider og integrere forskellige funktioner i din netbutik.

Men vær opmærksom!
For hver gang du installere en app, tilføjer du også ny kode til din Shopify platform. Oftest bliver dette slettet, når du fjerner appen - men du kan ikke være sikker.

Så vær selektiv i dine valg.

Du kan læse meget mere om Shopify App Store lige her.

Skal jeg fortælle dig mere om Shopify?

Rasmus Høegh Refstrup
Kundechef

18. juni 2021

Apple’s iOS 15 vil ændre din e-mail markedsføring

Så skete det! Mail Privacy protection kommer! 

Apple har meldt ud, at der med den kommende iOS 15 opdatering vil ske ændringer i den måde, vi sporer den enkelte forbrugers adfærd i e-mails på.

Men hvad betyder det for dig? Skal e-mail droppes? Eller er der en løsning?

18. juni 2021

Shopify login - alt du bør vide

Der er mange privilegier ved at eje en webshop, og med Shopify kan du nyde godt af flere af dem. 

Du kan fx via dit Shopify login styre din Shopify Webshop uanset, hvor du befinder dig. Du kan se produkter, kontrollere lagerbeholdning, administrere kundeservice og endda ændre butiksindstillinger og betalingsmetoder.

16. juni 2021

Umbraco Codegarden 2021

Hvert år afholder Umbraco Codegarden, som er den største og eneste officielle Umbraco-konference i verden, som strækker sig over hele 3 dage. Vi har samlet de 4 vigtigste key take aways fra årets event, som i år foregik virtuelt og med over 2000 deltagere.

Se alle blogindlæg