HVORFOR SKAL DU VÆLGE SHOPIFY?

Er Shopify det rette match for dig?

Shopify er bare én af de mange effektive e-commerce løsninger, du kan anvende i din virksomhed - hvad end du er B2B eller B2C.

 

Der er her tale om en professionel webshop løsning, der bruges med stor succes i både Danmark og resten af verden - og det er der flere gode grunde til.Shopify er nemlig i mange tilfælde den billigste, hurtigste og bedste løsning, og netop derfor benyttes den i dag af over 400.000 webshops.

 

Shopify tilbyder desuden en brugervenlig flade, der lader dig starte drømmen om en webshop, hvad end du kender til kodning eller ej. Uanset din erfaring og tekniske snilde, kan du således komme til at opleve rejsen fra, at et produkt lægges på din webshop til, at det første salg gennemføres.

 

Så er din online succes i gang!

Shopify Webshop

Drømmer du om at starte en webshop uden store omkostninger til en start, og vil du hellere åbne op for den i morgen i stedet for om 4 uger? Så er shopify og deres platform helt sikkert noget, du bør kigge nærmere på!

Shopify stiller en utrolig brugervenlig backend til rådighed, og det er derfor utrolig nemt at nå fra første produkt på shoppen til det første vigtige salg.
Alle systemerne bag din første ordre stiller Shopify også til rådighed, så du skal ikke bygge en skræddersyet betalingsformular, bestillingsseddel eller kvitteringsmail. Betaling er også gjort nemt, da flere af de store betalings indløsere som fx. Quickpay, epay mm. allerede er integreret med Shopify

Du kan læse mere omkring Shopify webshop lige her.

Shopify Priser

Priserne for at starte på Shopify afhænger af dine ambitioner, de krav du har til din nye webshop og systemerne, den skal snakke sammen med det.

Priserne starter fra 29 dollar med en “Basic Shopify” og går op til 299 dollar hver måned, hvor du til sidst er på “Advanced Shopify” (Der er faktisk en mere, men den fortæller vi om længere nede).
Forskellen på disse prismodeller kan ses længere nede, men den store forskel er POS (kassesystemet), rapportering og tilslutning til eksterne fragtleverandører.

Og så må jeg ikke glemme...
Den procent i provision som Shopify skal have på dine ordre.

Du kan læse mere omkring priser på Shopify lige her.

Shopify Themes

Shopify stiller i dag mere end 100 forskellige temaer til rådighed, og derfor har det aldrig været nemmere at komme i gang - da disse installeres ved blot et enkelt klik.
Mange af disse er bygget med moderne features, men passer ingen af disse til det look, som din butik skal have, kan der findes yderligere 1000 andre temaer, du kan tilkøbe.


Det store plus ved dette er, at du er hurtigt og stilrent i gang med din butik - men da Shopify har 400.000 andre kunder på deres platform, er chancen for, at din konkurrent bruger det samme layout stor.

Heldigvis har du også mulighed for at få designet dit helt eget tema, og det vil MCB som certificeret Shopify Partner og Shopify Experts gerne hjælpe dig med.

Du kan læse mere omkring temaer til Shopify

Læs mere her

Shopify App Store

Er du på jagt efter en feature, der for eksempel kan hjælpe dig med mersalg på produktsiden, øget konverteringsrate eller blot en integration til dit regnskabsprogram som Dinero eller Microsoft Navision?

Så kan du med 98% sikkerhed finde den app på Shopify’s App Store.
Her bygger firmaer dagligt apps direkte ind i shopify, og udviklingen af disse går med lynets hast!
Derfor kan du finde apps til alle grene af dine virksomhed.

Du skal dog være opmærksom på, at hver gang du tilføjer en app, så tilføjer du også noget til din kildekode - som kan have effekt på andre dele af din hjemmeside.
Har du spørgsmål til hvilke apps, der er gennemtestet og virker - sidder vi altid klar til at guide dig.

Du kan læse mere omkring de forskellige apps lige her.

Læs mere her

Shopify Payments i Danmark

Shopify Payments er endelig kommet til Danmark, og vi har glædet os!


For dig giver det et utrolig strømlinet betalingsflow og bedst af alt, så kan du se alle dine transaktioner direkte i Shopify.


Som endnu et plus vil du også skulle betale en lavere provision af dine ordrer ved at benytte Shopify Payments.


Vil du vide mere omkring Shopify payments kan du læse det lige her.

Læs mere her

Shopify support

Som kunde hos MCB kan du sove roligt om natten, da vores fælles mål er “succes online”.
Det bliver ikke nået kun ved at hjælpe kunder med kommende opgaver. NEJ, det indebærer også, at vi yder support, hvis der opstår problemer for dig på din Shopify platform.

Og skulle problemet være så dybdegående, at vi ikke kan løse det på stedet, har vi dedikeret partnerkontakt til Shopify 24/7. Derfor kan vi få løst problemet, og du kan komme videre med det vigtigste…
At sælge dine produkter.

Er der mere at vide omkring support hos shopify.. Ja da!

Læs mere her

Shopify Partner

MCB er Shopify Partner, certificeret på platformen og så har vi over 20 års erfaring med e-commerce.

Det betyder helt konkret, at vi ved, hvad vi arbejder med!
Vi er hele tiden up-to-date med seneste nyt og hjælper dagligt mange firmaer i deres rejse på Shopify.
Så om det er hjælp til den nyeste app, feature eller blot til annoncering via Google eller Facebook - så sidder vi klar.

Er der mere ved at have MCB som Shopify partner?
Selvfølgelig og det kan du læse alt om lige her

Læs mere her

Opfølgende spørgsmål?

Vi sidder altid klar til en uforpligtende snak og hvis du udfylder formularen - tager vi kontakt hurtigst muligt.

Vi sidder altid klar til en uforpligtende snak og hvis du udfylder formularen - tager vi kontakt hurtigst muligt.

Rasmus Høegh Refstrup
Kundechef

VI SAMLER PÅ GLADE KUNDER

Se alle cases

Luxoliving

Sinnerup

DK-CAMP

21. oktober 2020

De 12 oftest stillede spørgsmål til Umbraco

Undrer du dig over noget ift. din Umbraco løsning? Så har vi her samlet de oftest stillede spørgsmål, der netop har med Umbraco CMS at gøre.

Se alle