Shopify

MCB er både Shopify Expert og Partners – og vi har mere end 20 års erfaring inden for e-handel.

Start en vellykket Shopify Webshop

MCB er både Shopify Partner og Shopify Expert. Og med over 20 års erfaring inden for e-commerce, kan vi hjælpe dig med alt fra at designe og udvikle til at skalere din online butik. Vi ved nemlig, hvad der kræves for at få succes online. 

Uanset om du bor i Danmark eller uden for landets grænser og ønsker at starte en webshop på Shopify, kan MCB hjælpe dig. Vi har i årevis vækstet kunder over hele verden med vores ekspertviden om Shopify.

Flere årtier med erfaring og et højt niveau af professionalisme har gjort os til kundernes foretrukne valg af en tæt partner. Når du indgår et samarbejde med os, kan du derfor stole på, at vi leverer kvalitetsarbejde, der gør en positiv forskel for din Shopify Webshop.  

Vi har været med ved både startups og detailgiganter, og vi har hjulpet med at generere millioner i indtægter. Med vores ekspertise på de forskellige platforme, uanset om der er tale om Shopify, Shopify Plus, Magento eller .Cloud, kan du være sikker på, at din virksomhed kun vil vækste med hjælp fra MCB

Så er du klar til at komme i gang med et højt kvalificeret og meget professionelt team?

 

 

Kontakt os nu

Vores services

framework

UX + UI DESIGN

Vores design- og UX-team arbejder sammen om at skabe spændende og effektive løsninger på en lang række udfordringer. Alt det kombineres med unikke og brugervenlige funktionaliteter, der sikrer dine konverteringer.

tandhjul

Integrationer

Vi sørger for integrationen mellem din webshop og dit kassesystem (POS), lagerstyringssystem (WMS), finanssystem (ERP), CRM eller PIM for at optimere din omni-channel shoppingoplevelse og strømline din lagerstyring og afsendelsesproces.

laptop

Themes

Vi sikrer, at dit brand fremstår med et unikt og skræddersyet Shopify tema, så det vil få selv Leonardo til at oppe sit game. Vores erfarne webdesignere har talentet til at få alt til at ske.

monitor

Udvikling

Din nye Shopify Webshop vil ikke bare være et smukt billede - vores udviklere tilføjer hjerne og funktioner for at sikre en sublim online shoppingoplevelse for dine kunder.

struktur

Private Shopify Apps

Fuldend kundeoplevelsen med populære online apps og plugins. Men stop ikke der. MCB kan nemlig programmere brugerdefinerede apps og sikre, at de kører problemfrit.

sync

Migrering af nuværende løsning og data

Der er fortsat en enorm overgang fra brugen af SaaS-teknologier til moderne shopløsninger. Vi er de førende eksperter inden for webshop- og datamigrering fra selvhostede, brugerdefinerede og ældre systemer til Shopify.

Derfor bør du vælge Shopify

Som opstarts- eller basisshop er der flere muligheder, når det kommer til at vælge platformen til din webshop. Der er dog 3 gode grunde til, at du bør vælge Shopify:

1. Tænk ikke på hosting og sikkerhed
En webshop skal være sikker og hostet på en pålidelig serverplatform. Shopify er niveau 1 PCI-kompatibel inden for abonnementsprisen.

2. Nem betaling
Shopify Payment er tilgængelig for alle Shopify kunder, hvilket betyder, at du kan tage kredit- og betalingskort med det samme og uden behov for tredjepartskonti. Shopify kan også tilsluttes et stort antal eksterne betalingsgateways, hvis du har brug for det.

3. Nem styring
Shopify tilbyder et dashboard. Det er overskueligt og giver dig adgang til en række værktøjer til bl.a. styring af ordrer, lager, levering, content og gavekort. Analyse- og rapporteringsværktøjerne er prikken over i'et og giver dig indsigt til at vækste din virksomhed.

Shopify Plus

Shopify Plus tager din webshop til et helt nyt niveau. Shopify Plus hjælper dig med at vækste din virksomhed og få en game-changing shop, der sætter dig milevidt foran dine konkurrenter.

Fleksibilitet og personalisering
Shopify Plus giver dig desuden mulighed for at gøre den digitale verden mere personlig for kunderne. Med Shopify Flow og Scripts kan handlende bl.a. få anbefalede produkter baseret på deres købshistorik og adfærd.

Optimering
Shopify Plus er derfor optimeret til konvertering og kan tilpasses fuldt ud, så du kan eksperimentere med layout, kampagner og derefter synkronisere indholdet på tværs af flere kanaler. Det sikrer dine kunder en problemfri købsoplevelse.

Multi-channel & flere shops på sammen backend
Shopify Plus tilbyder over 20 salgskanaler og gør det bl.a. muligt for dig at placere produkter foran et globalt publikum med 9 gratis ekspansionsbutikker - helt uden at skulle skifte backend for hvert land.

Sådan arbejder vi

At arbejde med vores team er en simpel proces:

Trin 1: Kontakt

Tag kontakt til vores ekspert-team, og du er i gang. Vi er tilgængelige via telefon, e-mail og kontaktformularen i bunden. Uanset hvordan du vælger at kontakte os, sørger vi for at besvare spørgsmål og hjælpe dig med at finde de svar, du leder efter.

Trin 2: Modtag et GRATIS skøn
Når vi har lært dig at kende og ved, hvad du søger, giver vi dig et gratis estimat på den ønskede opgave. Vi sørger for at hjælpe dig med at vælge den rigtige løsning og den opbygning, der passer bedst til dig - selvfølgelig til den lavest mulige pris.

Trin 3: Start din opbygning
Når vi har fundet frem til løsningen, og en aftale er underskrevet, er det tid for os at komme i arbejdstøjet.
Vi arbejder tæt sammen med dig, så du er med på hele rejsen.

Trin 4: Gennemgang
Vi sender dig det endelige produkt til gennemgang. Du har mulighed for at fortælle os om eventuelle ændringer, du gerne vil foretage inden lancering (uanset om det er en ny shop, custom theme, integration eller noget helt fjerde). Hvis noget skal ændres, får vi det rettet og sendt tilbage til dig, så du kan være sikker på, at du starter det perfekte sted. 

Trin 5: Løbende support og check-in
Når din opgave er fuldført, sørger vi for at tjekke ind løbende. Vores team er her for at støtte dig gennem rejsen og sidder klar, når du har brug for det. Hvis du har behov for yderligere support og assistance, tilbyder vi forskellige SLA-aftaler, så du kan bruge energien på det vigtigste og ikke tænke på omkostninger til support.

 

 

Kontakt os nu

Ofte stillede spørgsmål til Shopify

Hvor mange butikker kan du have på Shopify?

Du kan ikke have flere Shopify-butikker under én konto, men Shopify tillader og understøtter at eje flere konti for at drive flere butikker.
Det giver dog en problematik, da du skal administrere lagerbeholdning for hver backend.

Shopify Plus kan håndtere flere shops under samme backend.

Hvad koster det at have Shopify?

Priserne starter fra 29 dollar med en 'Basic Shopify' og går op til 299 dollar hver måned. Du ender sidst på 'Advanced Shopify' (Shopify Plus ligger herudover).

Hvordan får jeg valg af pakkeshops tilføjet til checkout?

For at kunne få tilvalg af pakkeshops, skal du have aktiveret Shopify CarrierService API.
Dette kan du få på følgende måder:

  • Hvis du har Advanced Shopify plan eller højere, er CarrierService API’et indkluderet i din Shopify, og du skal ikke gøre mere.

  • Betaler du dit abonnement (Basic eller Standard Shopify) på årsbasis, kan du få adgang til API’et gratis.

  • Betaler du dit abonnement (Basic eller Standard Shopify) pr- måned, kan du tilkøbe adgang til CarrierService API for $20 pr. måned.
Hvad koster Shopify Plus?

Prisen for Shopify Plus er baseret på en fast pris (2000$ pr. måned) og provision pr. ordre.

Du kan dog maksimalt komme til at betale  40.000$ pr. måned for Shopify Plus.

Kan jeg bruge affiliate marketing på shopify?

På App Marketplace findes der mange forskellige apps til dette formål.
Så ja, du kan lave affiliate marketing på Shopify!

Kan man bruge MobilePay på Shopify?

Mobilepay er vokset til én af de mest brugte betalingsmetoder i Danmark, og du kan nemt tilbyde dine kunder at betale med MobilePay i Shopify. Der findes flere gode betalingsudbydere som Quickpay, Epay mm., og disse har alle en plug and play integration til Shopify.

10 grunde til at vælge en Shopify Webshop

Er du stadig i tvivl? Så husk, at du med Shopify også vil opleve:

01. Et responsivt design, som tilpasser sig alle skærmstørrelser og devices

02. Flere sproglag, så du nemt kan oversætte din hjemmeside til de sprog, du ønsker

 

03. Nem design af din hjemmeside ud fra det store udvalg af templates med avancerede udviklings- og tilpasningsmuligheder

 

04. Shopify’s App Store, som giver dig et stort antal muligheder for integrationer til fx udsendelse nyhedsbreve


05. Nem SEO-optimring bl.a. on-page ved at ændre tags, titler og descriptions

 

06. Effektive marketing-værktøjer, som gør det let for dig at markedsføre din shop


07. Nem Google Analytics integration med din webshop, som giver dig et overblik over din e-commerce tracking

 

08. Høj sikkerhed og hastighed samt hosting i skyen


09. Support, som tilbydes døgnet rundt hos Shopify

 

10. Et integreret blogunivers, hvor du kan oprette indhold, der svarer til din målgruppes spørgsmål

Vil du videre med Shopify?

Udfyld formularen. Så sørger vi for, at du kommer med på vognen.

Rasmus Høegh Refstrup
Kundechef

Du er i godt selskab

Se alle cases

Søvn & Comfort