Danmarks førende Shopify eksperter

Som Certified Shopify Expert Partner og med over 25 års erfaring med e-commerce opsætter vi integrationer, udvikler custom løsninger og designer dit webshop univers.
Lad os tage en snak
shopify_plus_isae

Vi samler på glade samarbejdspartnere

Vi er din danske Shopify Partner

Drømmer du om at skabe en succesfuld webshop? Vil du tage din online butik til nye højder og øge dine salgstal? Hos MCB hjælper vi dig med at udnytte dit fulde potentiale gennem vores omfattende ekspertise inden for Shopify-platformen. Som både Shopify Partner og Shopify Expert har vi over 25 års erfaring med at designe, udvikle og skalere online butikker.

 

Uanset om du er i Danmark eller internationalt, kan vi hjælpe dig med at vækste din Shopify webshop. Vi har i årevis hjulpet kunder over hele Norden med vores dybdegående viden om Shopify, og vi har bidraget til at generere millioner i indtægter for både startups og store detailgiganter.

 

Som dansk Shopify High Potential Partner holder vi os konstant opdaterede på de nyeste muligheder inden for Shopify, herunder den voksende B2B-suite, Shopify B2B. Vores team af certificerede Shopify-eksperter er derfor klar til at hjælpe dig med alt fra marketing og design til udvikling af de custom integrationer, der kan dække dine unikke behov.

 

Er du klar til at samarbejde med et højt kvalificeret og professionelt team?

Mads

Mads Høegh Kongensgaard

Shopify Tech Lead
Thomas

Thomas Nygaard

Shopify Developer
Jesper

Jesper Ransborg

Front-end Developer
Lasse

Lasse Bech Eiler

Ecommerce Solution Architect
Jacob

Jacob Lykke

Art Director
Dan

Dan Bastrup Sørensen

Project Manager
CeramicSpeed

CeramicSpeed x MCB

At være revolutionerende ligger i CeramicSpeeds DNA - det understreges af valget af Shopify’s nye B2B-univers. Med det har CeramicSpeed købt ind på tankegangen, hvor hastighed, udvikling, opdateringer, ny software og time-to-market sker effektivt. 

For CeramicSpeed betyder det, at der kigges ind i en kraftigere B2B-oplevelse med:

 • 12.000+ priskombinationer
 • 3.000+ B2B logins
 • 10 prislister
 • 20+ fragtkombinationer
 • 3 valuater
 • 2 B2B backends
 • 1 B2C backend
 • 1 MCB Custom ERP integration

 

Done by Deer

Done by Deer x MCB

De fleste børnefamilier kender til Done by Deer - et dansk firma, som Helene Hjorth og hendes team designer alle produkter til. Alle produkter vidner om skandinavisk design med et playful touch, og storytelling er en stor del af forretningsstrategien.

MCB har til Done by Deer bygget en integration til C5 og for at lykkedes, er der blevet tilføjet felter i C5 specifik til webshoppen.

Det betyder, at alt den data og det content, der indarbejdes og vedligeholdes i C5, automatisk afspejles i Shopify. Og her er der ikke bare tale om produktinformation, stamdata som varebeskrivelser og billeder, men også dynamiske produktskabeloner, grafiske overlays, sortering af produkter osv., som sikrer en effektiv centralisering. 

C5 håndterer udover information, data og content også alle ordrer.

Hårklinikken

Hårklinikken x MCB

Med en kompleks international struktur og 6 forskellige webshops, hver med sit eget ordreflow, stod Hårklinikken over for betydelige udfordringer i forhold til effektiv ordrehåndtering. 

Ved at samle både online og fysiske salgsaktiviteter i én integreret Shopify Plus løsning med integration til Avalara, Shopify POS, ERP-systemet, Business Central og fragtplatformen, Webshipper, har Hårklinikken nu fået kontrol over sin komplekse struktur og samtidig forbedret logistikken på tværs af grænser.

Med Business Central i tæt samspil med Webshipper og flere automatiserede workflows, strømlines hele processen fra Shopify til transportør.

Og med Shopify POS sikres en synkronisering mellem de 6 webshops og de mange klinikker verden over. 

WestWind

WestWind x MCB

WestWind har fokus på at tilbyde tøj, sko og tilbehør til sports- og outdoor-segmentet. I dag kan du derfor finde de nyeste kollektioner fra populære brands såsom Fjällräven og H2O.

Og selvom WestWind i mange år har drevet en webshop, så er det først med skiftet til Shopify, et nyt design og en nemmere arbejdsgang med funktionerne, at der opleves en øget omsætning på 30%.

Shop-løsningen er bundet hårdt sammen med WestWind’s ERP-system, Admind. Det foregår via objekter med API-kald, som sikrer, at alt det arbejde, der udføres i Admind med bl.a. produkt- og lageroprettelse, også automatisk afspejles på webshoppen.

WestWinds online lagerstatus fungerer desuden med en custom integration som POS-løsning. Den er altså koblet sammen med de fysiske butikker.

ArgonAudio

Argon Audio x MCB

Argon Audio er særligt kendt for sine aktive højtalere, men der sælges også et stort antal traditionelle, passive højtalere, subwoofers og pladespillere (en trend, der endnu ikke er på sit højeste). Alle produkter tilbyder en række features, der sikrer den gode lydoplevelse - både hjemme i stuerne, men også hos dem, der betragter god lyd som en videnskab.

Og med et behov for en mere effektiv tilgang til ekspandering samt lokaliserede sider, som omfatter alt fra sprog til valuta, har Argon Audio skiftet de mange backends i Shopify ud med én samlet backend med Shopify Markets.

Der er blevet udviklet datadrevne og dynamiske produktskabeloner og landingpages. Og alt fra tema, produkter og menu er hårdt bundet op på MetaFields og MetaObjekter.

Verdens mest udbredte webshop platform

Shopify passer perfekt til komplekse løsninger og understøtter både B2B og B2C virksomheder.

 

Platformen er kendt for sin fremdrift og innovation, og den tilbyder verdens bedst konverterende checkout, hvilket øger salgsraterne markant. Shopify integrerer nemt med tredjepartsapps og tjenester, hvilket giver dig mulighed for at skræddersy din butik efter dine behov. Og med en veludviklet og dokumenteret API er det enkelt at skabe brugerdefinerede integrationer.

 

Shopify POS leverer omni-channel funktionalitet ‘out of the box’, hvilket sikrer en problemfri overgang mellem online og fysisk detailhandel. Og for større virksomheder tilbyder Shopify Plus avancerede funktioner og skalérbarhed, mens Shopify Markets gør det nemt at ekspandere til internationale markeder.

 

Desuden introducerer Shopify mere end 150 nye funktioner årligt gennem deres sommer- og vinter-releases. Det sikrer, at din online butik altid har adgang til de nyeste værktøjer og teknologier.

 

Hent en gratis demo account

Shopify

Vi er din Shopify High Potential Partner

MCB er af Shopify udnævnt som Shopify High Potential Partner.

Derfor er vi blandt de mest betroede og dygtige Shopify-eksperter i verden. Den her status anerkender vores evne til at levere enestående e-handelsløsninger, der hjælper virksomheder med at vækste og skalere.

Det omfatter både store og små virksomheder, og det gælder B2B og B2C. Vi er i stand til at levere komplekse løsninger såvel som moderne webshops.

Titlen giver desuden adgang til eksklusive ressourcer og med de nyeste Shopify-opdateringer, sikrer vi derfor, at din Shopify Shop altid er foran konkurrenterne.

Lad os tage en snak

Ceramicspeed
MCB har været med til at skabe en gennemarbejdet og professionel B2B-løsning, der passer til vores specifikke, ambitiøse og meget målrettede behov.
 
De har altid kunne dele den nyeste viden inden for området, og derfor har vi i flere tilfælde været first movers på endnu ikke lancerede Shopify funktionaliteter. Det betyder, at vi har fået unikke adgange, der har låst op for vores muligheder for at skabe et endnu skarpere B2B-univers.
 
MCB har sat sig ind i CeramicSpeed og forstået vores forretning, og derfor har vi haft et samarbejde med fuld tiltro til hinanden.
 
 
llt_2023

LUKAS L. DALSGAARD

E-Commerce Specialist hos CeramicSpeed
Hårklinikken
Shopify teamet hos MCB har en grundig viden og engagerede medarbejdere, som sætter sig ind i opgaverne for at få dem løst bedst muligt. Man kan mærke, at de har en stor erfaring fra deres business cases.

Vi har fået en gennemarbejdet og professionel B2C-løsning, der passer til vores specifikke, ambitiøse og målrettede behov.

MCB har sørget for de korrekte opsætninger, integration til Webshipper og forskellige programmeringsopgaver. Og derfor har vi dag fået reduceret meget manuelt arbejde.

 

Kirsten, Hårklinikken

KIRSTEN YIRTICI

Head of Global Supply Chain hos Hårklinikken
DonebyDeer

Vi har haft et rigtigt godt samarbejde med MCB. Og især Mads har været en god sparringspartner. Han har hurtigt fået en forståelse for vores ønsker, og han har formået at tage vores mange ideer og forme dem til den webshop, vi har i dag. 

Undervejs er vi også blevet præsenteret for konstruktive ideer til udvikling - vi har derfor kunne mærke et stort engagement.

 

 

Placeholder kvinde

TINNE BERING

MARKETINGCHEF HOS DONE BY DEER
WestWind

Vi har med MCB oplevet et meget fint forløb lige fra designproces til færdig webshop. MCB har stået for hele den tekniske opsætning og sørget for en køreklar webshop. Vi har derfor fortalt, hvad vi ønskede os, og så har MCB enten givet et alternativt forslag eller eksekveret.

Særligt Mads har fra starten været en stærk samarbejdspartner, som altid har sørget for, at vi følte os i trygge hænder. Uanset behov eller problem kunne vi altid række ud til ham - og det var rart!
Generelt skaber det tryghed, at vi ved, at vi har én kontaktperson, der kender vores shop, og som griber dialogen med os.

 

 

Placeholder kvinde

TANJA KJÆRGAARD MOGENSEN

E-COMMERCE MANAGER HOS WESTWIND
Bikeworld

Vi har oplevet et rigtig godt samarbejde med Mads fra MCB. Han har gennem hele processen bidraget med en masse god viden, og han har været i stand til at finde en løsning på alt det, som vi har efterspurgt.

Fra BIKEWORLD har vi nemlig stillet en helt masse krav, og har løsningen ikke fandtes, så har Mads udviklet den.

Derfor har der kun været brug for nogle få justeringer gennem processen - og så blev vi alle enige om webshoppes design og funktionalitet.

 

 

Placeholder mand

KASPER BØGELUND

E-COMMERCE MANAGER HOS BIKEWORLD
Qookware

Vi er glade for det samarbejde, vi har haft med MCB - og særligt Mads. Mads er sindsygt dygtig til det, han laver, og han ved utrolig meget om Shopify. Han har tidligere selv drevet webshop, og derfor ved han også, hvordan hverdagen fungerer  på den anden side af bordet. Det betyder rigtig meget for os!

Vi har fået en markant pænere side, der lever bedre op til vores brand og produkter. Alt har fået et professionelt udtryk, og vores produkter fremstår mere kvalitetsbevidste. Derfor er det nu tydeligt, at vi sælger high-end køkkenudstyr.

 

 

Placeholder mand

MATHIAS LYDERSEN

EJER AF QOOKWARE
Argon Audio

Hos Argon Audio har vi særligt ét krav - vi vil have en teknisk sparringspartner og ikke et Shopify bureau, som overtager og udfører alt. Vi vil have ideer, kreativitet, høj faglighed og ikke mindst ærlighed.

Vi søgte altså en samarbejdspartner, som fra dag ét var moden til at snakke ind i teknikken i Shopify. Hos Argon Audio har vi selv stor erfaring med Shopify og generelt en teknisk baggrund, derfor er det vigtigt med en partner, der kan afkode vores kompetenceniveau og udfordre os der, hvor det giver mest mening samtidig med, at vi også kan sende en udfordring retur. Og den partner fandt vi i Mads fra MCB.

 

 

Placeholder mand

Mikkel Pape

MARKETING & ECOMMERCE MANAGER HOS ARGON AUDIO

Lad os tage en snak om dine muligheder for at vækste din virksomhed med Shopify.

Rasmus Høegh Refstrup
Customer Manager

Ofte stillede spørgsmål til Shopify

Hvad er Shopify, og hvordan fungerer det?

Shopify er en cloud-baseret e-handelsplatform, der gør det muligt for virksomheder at oprette og administrere deres egne online butikker. Platformen tilbyder en række funktioner, herunder produktstyring, betalingsbehandling, forsendelse, marketingværktøjer og meget mere.

Hvad koster det at have Shopify?

Priserne starter fra 29 dollar med en 'Basic Shopify' og går op til 299 dollar hver måned. Du ender sidst på 'Advanced Shopify' (Shopify Plus ligger herudover).

Hvor mange butikker kan du have på Shopify?

Du kan ikke have flere Shopify-butikker under én konto, men Shopify tillader og understøtter at eje flere konti for at drive flere butikker. 

Det giver dog en problematik, da du skal administrere lagerbeholdning for hver backend.

Shopify Plus kan håndtere flere shops under samme backend.

Hvordan får jeg valg af pakkeshops tilføjet til checkout?

For at kunne få tilvalg af pakkeshops, skal du have aktiveret Shopify CarrierService API.
Dette kan du få på følgende måder:

 • Hvis du har Advanced Shopify plan eller højere, er CarrierService API’et indkluderet i din Shopify, og du skal ikke gøre mere.

 • Betaler du dit abonnement (Basic eller Standard Shopify) på årsbasis, kan du få adgang til API’et gratis.

 • Betaler du dit abonnement (Basic eller Standard Shopify) pr- måned, kan du tilkøbe adgang til CarrierService API for $20 pr. måned.
Hvad koster Shopify Plus?

Prisen for Shopify Plus er baseret på en fast pris (2000$ pr. måned) og provision pr. ordre.

Du kan dog maksimalt komme til at betale  40.000$ pr. måned for Shopify Plus.

Kan jeg bruge affiliate marketing på Shopify?

På App Marketplace findes der mange forskellige apps til dette formål.

Så ja, du kan lave affiliate marketing på Shopify!

Kan man bruge MobilePay på Shopify?

MobilePay er vokset til én af de mest brugte betalingsmetoder i Danmark, og du kan nemt tilbyde dine kunder at betale med MobilePay i Shopify. Der findes flere gode betalingsudbydere som Quickpay, Epay mm., og disse har alle en plug and play integration til Shopify.

Hvad er forskellen mellem Shopify og Shopify Plus?

Shopify Plus er en udvidet version af Shopify, designet til store og hurtigt voksende virksomheder. Det tilbyder avancerede funktioner, højere skalerbarhed, mere tilpasning og dedikeret support, som ikke er tilgængelig på standard Shopify-planer.

Kan jeg integrere Shopify med mine eksisterende systemer?

Ja, Shopify tilbyder en række integrationsmuligheder med tredjepartsapps og tjenester, såsom ERP-systemer, CRM-løsninger og marketingværktøjer, via deres veludviklede API og App Store.

Er Shopify egnet til B2B-salg?

Ja, Shopify tilbyder robuste B2B-funktioner, herunder kundespecifikke prisstrukturer, volumenrabatter, tilpassede kataloger og avancerede betalingsbetingelser, hvilket gør det ideelt til virksomheder, der sælger til andre virksomheder.

Kan jeg bruge Shopify til at sælge på tværs af flere kanaler?

Ja, Shopify understøtter omni-channel salg, hvilket betyder, at du kan sælge på tværs af flere kanaler, herunder online butikken, fysiske butikker via Shopify POS, sociale medier og markedspladser som Amazon og eBay.