ACCUMOLO - mere end bare en e-commerce platform

200+ kunder er allerede glade for ACCUMOLO.

Med ACCUMOLO får du én samlet integreret platform til både desktop og mobil, og det skaber langt større brugervenlighed for både dig og dine kunder.

Som indehaver af din webshop får du en nyskabt frihed til selv at forme dit udtryk på tværs af devices som mobil, desktop og tablet. Og det er der en lang række fordele ved, fx:

  • Fleksibel tilpasning til skærmstørrelser, der rækker lige fra mobil til 1600 px
  • Fleksible templates, som du selv kan både redigere og tilpasse uden brug af kodeegenskaber
  • Forøget effektivitet, idet du kun skal vedligeholde én platform
  • Forbedret usability baseret på best practice
  • Forbedrede svar- og hastighedstider for brugerne
  • Forbedret performance-score i diverse tools fx. Google Page Speed

Uanset om du har B2B- og/eller B2C-kunder, så får du med ACCUMOLO en gennemtestet platform inden for: strategi, design, integration, opsætning og lancering.

6.48
mia. kroner i omsætning

Udvikling baseret på viden

ACCUMOLOs kunder har tilsammen omsat for 6.48 mia. DKK. Løsningen har dermed opsamlet mere viden, end de fleste firmaer nogensinde får mulighed for alene. Og den viden bruges som best practice i udviklingen af platformen.

Derfor er det kun din fantasi, der sætter grænserne for, hvad du ønsker at opnå med din webshop.

Alt du skal bruge i én løsning

Skalérbar løsning med designfrihed
Integration til mange forskellige systemer
Understøtter både B2B og B2C shops
Hjælp i hele processen
Oplæring og support
Optimeret performance

Vi tjener først penge, når vores kunder gør det

Når det er udvikling, der er i højsædet, er din arbejdstid vigtig. Og derfor skal du sikre en effektiv udnyttelse af den. Du skal koncentrere dig om det, du er god til, mens vi investerer tid i det, vi er gode til. Vi tager os derfor af ACCUMOLO, så vi altid kan tilbyde dig en løsning, der giver dig tid til at sørge for, at din webshop tjener penge.

ACCUMOLO er en cloud-webshop, hvorfor afregningen til MCB tager udgangspunkt i en lav opstartsomkostning og en efterfølgende afregning i takt med din online succes. Derfor får du en billig opstart af din webshop, mens du slipper for dyre licenser. Og du skal heller ikke bekymre dig om udgifter til bl.a. serverdrift og backup.

Vi kender til din online-virkelighed, og vi ved, at jo lettere det er for dig at tage dig af din webshop, jo nemmere har du ved at føre en lukrativ forretning online. ACCUMOLOs kunders ordrer er steget med 21% fra 2016 til 2017. Og med den nye version kan vi allerede nu se en stor stigning i antallet af deres ordrer og omsætning i 2018.

Vores indtjening er således betinget af din - og det samme er vores succes.

Skoringen.dk - fra god til bedre

I maj 2018 lancerede Skoringen.dk deres nye webshop. Siden opgraderingen til den nye ACCUMOLO-platform er mobilkonverteringen lige såvel som den generelle konvertering for Skoringen.dk steget markant. Designfriheden, den forbedrede hastighed og de mange små optimeringer har tilsammen gjort en stor forskel. De første to måneder efter skiftet er den samlede konverteringsrate steget med næsten 21%, mens mobilomsætningen er taget til med 47% sammenlignet med samme periode sidste år. Derudover er den gennemsnitlige indlæsningshastighed forbedret med 20% i forhold til perioden op til skiftet.
21 %
stigning i konverteringsrate
47 %
stigning i mobilomsætning
20 %
forbedret indlæsningshastighed

Skalérbar løsning med designfrihed

ACCUMOLO giver dig en stor frihed i forhold til design og tilpasning af din webshop. Du vil derfor have mulighed for at gøre den unik i forhold til, hvilken skærm dine kunder kigger med fra. Hvilke features, der er synlige fra hvilken skærmstørrelse, er således op til dig at afgøre.

Det er ikke nødvendigt for dig at inddrage os, når du har nogle ønsker for små ændringer på din webshop. Det led springes over, og derfor får du mere tid til at afprøve flere ting.

Det kan fx i nogle tilfælde være en god idé at fjerne nogle af de features, som er synlige på en desktop, når samme side ses på fra en mindre mobilskærm. Det kan gøre webshoppen lettere at overskue, og du kan derfor skabe en højere grad af brugervenlighed.

Optimeret performance

Stærke standardfunktioner som du ikke skal betale ekstra for ACCUMOLO består af en lang række standardfunktioner, som du ikke skal betale ekstra for. Du får derfor med platformen en unik mulighed for at sammensætte, designe og tilpasse din webshop til dine målsætninger og ønsker for e-handel. ACCUMOLO henvender sig derfor til alle former for webshops, hvad enten du har B2B- eller B2C-kunder eller begge dele.

Med Accumolo får du bl.a.:

Fleksible templates der giver dig stor designfrihed
Èn integreret platform (desktop, tablet og smartphone)
Optimal søgefunktion med faceteret søgning
Nem integration til Raptor der kan skaffe dig mersalg
Forbedret hastighed
Forbedret performance score (fx Google Page Speed)
Regler for levering og fragt

Integration til forskellige systemer

Det er muligt at integrere ACCUMOLO med en lang række forskellige systemer. Mere end 150 kunder har fået integreret deres systemer med ACCUMOLO.

Vi opdeler integrationerne i to kategorier:

Integration til din virksomheds interne systemer

Integration til din virksomheds interne systemer Med udgangspunkt i ACCUMOLO-integrationsframeworket tilbyder vi standardintegrationer til en række systemer, herunder erp-systemer såsom Microsoft Dynamic C5, NAV og AX, e-conomic, DdDRetail, EasyPOS m.fl. Frameworket bruger vi også til at integrere til erp- og pdm-systemer, som vi ikke allerede har standardintegrationer til.

Integration til eksterne services

ACCUMOLO integrerer også med en lang række eksterne services, som udvider dine markeder og effektiviserer din forretning. Disse omfatter både markedspladser såsom Google Shopping og Pricerunner, logistikpartnere som PostNord, GLS, Consignor, Webshipr og naturligvis en række betalingsservices.

De har allerede valgt ACCUMOLO:

Vi er fælles om ACCUMOLO

Vi ved godt, at vi strammer skruen nu. Men det tør vi at gøre! Vi er nemlig næsten sikre på, at ACCUMOLO er den bedste løsning for dig. Med få opstartsomkostninger og løbende opdateringer inkluderet i et månedligt abonnement, slipper du for re-implementeringer og får adgang til omfattende standardfunktionaliteter, hvor du betaler i takt med din succes. Vores succes er derfor betinget af din succes!
Næsten no cure, no pay
Vi tilbyder en e-handelsplatform, hvor vi deler den økonomiske risiko med dig. Det betyder, at omkostningerne er afhængige af vores fælles succes.
Næsten garanti for succes
Vi tilbyder dig en unik og samlet e-handelsplatform, med mulighed for strategisk sparring og daglig håndtering af din webshop.
Næsten plug and play
Vi tilbyder B2B-virksomheder en e-handelsplatform baseret på en cloud-løsning og best practice. Det betyder, at vi gør noget kompliceret enkelt.
Næsten som at være lykkeligt gift
Vi ønsker en lang relation og står sammen med dig i medgang og modgang. Vi ved nemlig, at succes med e-handel kræver en stærk samarbejdspartner.

Brug for en digital strategi og markedsføring?

Hos MCB er vi med dig hele vejen til din online succes. Vi lægger stor vægt på, at vores kunder får mest muligt ud af deres investering. Og derfor tilbyder vi en lang række konsulentservices, der giver dig mulighed for at drage nytte af vores brede ekspertise og store erfaring inden for felter som fx online markedsføring.

For alle de kompetencer, som du bliver tilbudt hos MCB, gælder det, at der tages specifikt udgangspunkt i din webshop. Det betyder, at du får en unik vejledning af et team af professionelle. Teamet sammensættes ud fra dine behov og de ønsker, som du har for din webshop, og du vil derfor opleve variation. Din succes er vores succes, og derfor sætter vi en ære i, at du når frem til dine fastlagte mål.

At være online er ingen sag, men det er slet ikke nok! Det handler nemlig også om, hvordan du er online, og hvordan du formår at føre konkurrence og markedsføring for din webshop. Det betyder, at det først er efter lanceringen af din webshop, at arbejdet for alvor begynder.

Og når det kommer til markedsføringen og den digitale strategi, er der endnu flere detaljer, du skal varetage, og det kan godt være en stor mundfuld. Men det er vigtigt at gøre disse ting korrekt for at sørge for vækst og dermed også et økonomisk udbytte af dit hårde arbejde.

Derfor er det ikke kun din webshop, men også din markedsføring af den, der skal give dig succes online.

Lyder ACCUMOLO som noget, du måske kan bruge?

Vil du i gang med ACCUMOLO eller høre mere om dine muligheder med platformen? Så tøv ikke med at kontakte os.

Kontakt os
image description
Mie Sejer
Salgs- og Projektchef