Den rigtige hjemmeside starter med den rigtige rådgiver

På udkig efter en ny hjemmeside? Så er du ikke først og fremmest ude for at købe kode, men viden. Og overblik over de mange forskellige it-løsninger, der findes på markedet i dag. Vælg en it-rådgiver, der kender din situation - og din platform til fingerspidserne.
isae_godkendt_logo_hvid
20 års erfaring

20 års erfaring

Vælg en it-rådgiver, der kender din situation - og din platform til fingerspidserne. 

Som selv har udviklet websites siden hjemmesidens fødsel (næsten) - og som derfor har rådgivet kunder i alle de faser, der findes i websitets udvikling siden dengang.

Som tager klar styring og professionelt hånd om dig gennem hele processen.

Og som rådgiver dig hen mod den langsigtede it-løsning, der både skaber konverteringer lige nu - og som altid kan skaleres efter din forretnings og dine kunders udvikling.

Og så har MCB selvfølgelig også helt styr på webtilgængelighed.

Rådgivning på jysk

Rådgivning på jysk

Bullshit er en boomerang. Vi vil hellere udfordre dig - end at tale dig efter munden.

Kun sådan kan vi levere rådgivning af kvalitet. Vores kunder er ikke blevet hos os, fordi vi kan en masse smarte udtryk - men fordi vi rådgiver smart.

Og så er vi købmænd - så vi ved, det ikke er nok at have vores eget produkt på hylden. Derfor specialiserer vi os også i Umbraco, Magento, HubSpot og Shopify.

Hvilket CMS skal jeg vælge?

Hvilket CMS skal jeg vælge?

Virksomheder, der ikke har en hjemmeside eller endnu værre - online tilstedeværelse - mister hurtigt deres fæste i den moderne verden.
Det er derfor på tide, at du finder det perfekte CMS til at styre din virksomhed og vækste.

Men hvilken skal mange vælge, når der er så mange muligheder på markedet?

Vi samler på glade samarbejdspartnere

Gå på opdagelse i vores cases.

Ofte stillede spørgsmål til website

Hvad er et website?

Et website er en samling af websteder, webfiler og multimedieindhold, der er tilgængelige via internettet og vises i en webbrowser ved hjælp af en unik webadresse.

Hvordan opretter jeg et website?

Der er flere måder at oprette et website på. Du kan bruge et Content Management System (CMS) som Umbraco, HubSpot eller Cloud, hvor du kan oprette og administrere indhold uden at skulle kode. Alternativt kan du opbygge et website fra bunden ved hjælp af HTML, CSS og JavaScript.

Hvad er forskellen mellem et domænenavn og webhosting?

Et domænenavn er den unikke adresse, der identificerer dit website på internettet (fx www.eksempel.dk).

Webhosting er den tjeneste, der gør det muligt for dit website at være online ved at opbevare dine webfiler og gøre dem tilgængelige for brugere via internettet.

Hvad er responsivt webdesign?

Responsivt webdesign er en tilgang, hvor et website er designet og udviklet til at tilpasse sig forskellige skærmstørrelser og enheder, såsom computere, tablets og smartphones. Det sikrer, at brugerne får en optimal oplevelse, uanset hvilken enhed de bruger til at besøge dit website.

Hvad er SSL-certifikater?

SSL (Secure Sockets Layer) er en krypteringsprotokol, der sikrer, at kommunikationen mellem en webbrowser og et website er sikker og privat. Et SSL-certifikat er en digital signatur, der bekræfter, at et website er ægte og sikret med SSL-kryptering.

Hvad er forskellen mellem front-end og back-end udvikling?

Front-end-udvikling handler om at designe og implementere det visuelle og interaktive lag af et website, som brugerne ser og interagerer med.

Back-end-udvikling fokuserer på server-siden af et website og håndterer databaser, sikkerhed, ydeevne og andre tekniske aspekter.

Hvad er brugervenlighed (usability) for et website?

Brugervenlighed refererer til, hvor let og intuitivt det er for brugerne at interagere med et website og opnå deres mål. Et brugervenligt website har en klar navigation, hurtig indlæsningstid, letlæselig tekst, brugervenlige formularer og generelt fokus på en positiv brugeroplevelse.

Lyder vi som et match?

Udfyld formularen, så kontakter jeg dig hurtigst muligt.

Michael Almstrup
Director