Har du brug for en B2B webshop?

Grundtanken med en B2B webshop er ganske simpelt, at det er nemt og tidsbesparende. Derfor er det et værktøj til at effektivisere den professionelle handel mellem dig og dine kunder, så du kan optimere din virksomheds forretning ved at gøre det nemt at handle hos dig. Og så giver det også dine kunder en bedre oplevelse - og som vi alle ved, så er det herfra, loyaliteten opstår.

 

Hos MCB har vi over 20 års erfaring med udvikling, hosting, design og løbende vedligehold af webshops - store som små. Derfor kommer det heller ikke bag på os, at tendenser viser, at flere og flere indkøbere bruger webshops som et vigtigt led i deres indkøbsproces. 

 

Derfor bør du vælge en B2B webshop, når du gerne vil have en global forretning! 

 

Hvad end du handler direkte med firmakunder eller driver en grossistvirksomhed, bør du nemlig stille krav til de specielle funktioner, du møder i din B2B webshop. Den skal adskille sig fra en almindelige B2C webshop og altså tilbyde andre funktionaliteter, der gør det lettere for dig at handle med dine erhvervskunder.

 

Her er der bl.a. tale om muligheder for:

 

  • Kundelogin der tilbyder personlige priser, rabatter og produkter
  • Hurtig bestilling af nye varer / produkter
  • Hurtig genbestilling af ordrer
  • Og meget, meget mere...

 

Det er funktioner, der giver dine kunder en mere personlig og strømlinet oplevelse med din virksomhed, når de handler med dig - også fordi, at de kan handle, når det passer dem og altså på deres egne præmisser. Og når dine kunder kan handle på deres egne vilkår, vil du opleve, at de bliver gladere, en bedre kundefastholdelse og mere salg! 

02

20+ års erfaring

Vi har siden 2000 hjulpet vores kunder med at få succes online

Penge

8,2 mia

Omsætningen har været stigende for vores kunder de sidste mange år

monitor

350+ løsninger

Og vi er langt fra færdige. Seneste skud på stammen er .CLOUD

tumbsup

45+ medarbejdere

Alle med et fælles mål om at skabe online succes for vores kunder

En skræddersyet B2B webshop

Hos MCB samler vi CMS, E-commerce og PIM i én samlet løsning. Og med en direkte integration til dit ERP-system kan du både nemt og hurtigt skubbe data mellem dine systemer.

 

Og fordi vi lever i en travl verden, stiller det selvfølgelig krav til dig. Du skal kunne yde den service, der gør det både hurtigt og nemt for indkøbere at handle hos dig. De forventer nemlig bedre, nemmere og hurtigere adgang til både information og indkøb af varer end nogensinde før. 

 

Opfylder du først de krav, vil du opleve et stigende salg, der kan drive dig mod yderligere online succes. På den anden side, kan det betyde mere salg til dine konkurrenter, hvis ikke du sørger for at have en optimeret, velfungerende og effektiv B2B webshop, du kan møde dine kunder med.

 

Hos MCB ved vi, at der ikke er én løsning for alle. Derfor har vi specialiseret os i at skabe den B2B webshop, der passer præcis til din virksomhed. Du får en skræddersyet platform, der lever op til dine høje standarder og de forventninger, du møder hos dine kunder.

 

Vi sætter os ind i dine behov, og sammen finder vi frem til den webshop-løsning, der opfylder dine mål. Vi har altid flere udviklere, der sidder klar til at tage hånd om dine udfordringer. Og det er din garanti for en webshop, der arbejder sammen med dig som enhver anden kollega, frem for imod dig.

icon

Integration

Oplev en fuld integration til dine andre systemer. Det kan fx være dit regnskabssystem

b2b

Betaling

Vi understøtter nogle af de største betalingsmuligheder såsom Dankort, Visa og MobilePay

monitor

Responsivt

Med et responsivt design er du sikret en skalerbar webshop på alle skærmstørrelser

laptop

Kundeportal

Skab værdi, servicér og konvertér dine B2B-kunder via en selvbetjent og personlig kundeportal

redigering

Designfrihed

Opret en B2B webshop, der går i tråd og skaber sammenhæng med dit resterende design

suport

Support

Få support døgnet rundt på kritiske sager. Vi tilbyder en direkte hotline til vores egne udviklere

MCB.Cloud

Automatisér dine interne processer og effektivisér din digitale forretning med .CLOUD. Overlad trygt udvikling, drift og sikkerhed af din B2B webshop til os og frigør ressourcer

Magento

Magento benyttes i dag af mere end 250.000 butikker over hele verden. Oplev derfor hos os høj faglighed og hjælp til alt fra hosting og design til udvikling af din B2B webshop

.CLOUD til B2B webshops

MCB.Cloud er MCBs stolthed!

Vi har skabt et optimeret arbejdsredskab i et opdateret og tidssvarende design, der kræver færre kliks, og som har fokus på defactor standard / UX til funktioner. Derfor giver .Cloud den ultimative redaktøroplevelse uanset erfaring med udviklerplatforme, og hvad end du har til hensigt at optimere dagligdagen for din e-commerce manager eller din content creator. 

Det er en ny teknisk platform, som er baseret på den nyeste Microsoft teknologi og med fokus på simpel og intuitiv navigation. Og derfor har fokus lagt på minimering af kliks og loadtid samt et gennemgående tema om, at en arbejdsgang skal kunne afsluttes i samme flow. Vi har skabt .Cloud, fordi vi ønsker det bedste for vores kunder!

Læs meget mere her

Magento til B2B webshops

Magento er en af de mest brugte Open Source platforme til e-handel. Derfor er du med en Magento webshop sikret en robust platform, der tilbyder stærke værktøjer til alt fra SEO og katalogadministration til marketing.

Du får altså fri adgang til at udvikle designs og funktioner lige såvel, som du er sikret det fulde ejerskab, uden begrænsninger og modsat mange andre systemer, er der heller ingen månedlige betalinger.  

Med sin store fleksibilitet kan Magento tilpasses dine arbejdsgange og behov, og med konstante udvidelser er du sikret adgang til de nyeste funktioner. Du får desuden en let adgang til integration med bl.a. PostNord, GLS og Economic via den åbne API.

Derfor kan du oprette en professionel webshop uden at være specialist lige såvel, som du kan vedligeholde og administrere den.

Hvorfor skal MCB hjælpe med din B2B webshop?

Det er nemt at komme online. Men hvis du vil have succes online, kræver det hårdt arbejde - både før, under og efter etableringen af din webshop. 

 

Vi vil gerne være din sparringspartner hele vejen. Lige fra de indledende strategiske overvejelser og fastsættelse af mål, over udvikling og lancering af din webshop til den efterfølgende drift af din løsning og realisering af dine forretningsmæssige mål.

 

Der er 1000 ting at tage stilling til, men vi er med dig hele vejen mod at indfri dit e-handels potentiale - det har vi allerede mange kunder, der kan skrive under på.

Vil du spare tid og penge med din B2B webshop? Så kontakt mig med det samme

Jeg sidder altid klar til en uforpligtende snak. 

Hvis du udfylder formularen herunder, tager jeg kontakt til dig hurtigst muligt.

Michael Almstrup
Director

Seneste blogindlæg

16. december 2022

Black Friday 2022 - hvordan gik det?

Black Month, Black Week, Black Friday og alle efterdønningerne herfra blev overstået med det nye års komme. 

Men hvordan gik det med Black Friday 2022, hvordan så de overordnede tendenser ud, hvad oplevede vi hos MCB, og hvad kan vi forvente af Black Friday 2023?

23. juni 2022

Sådan får du styr på din marketingstrategi, når der er uro i markedet

Post-corona. Mid-inflation. Pre-black friday. Modvind på Facebook og Google Ads. Lyder det bekendt? Det er udfordringer for mange i øjeblikket. Læs med her hvor vi forsøger at hjælpe dig igennem.

16. maj 2022

Nye regler for prismarkedsføring

Den 28. maj 2022 er der nye markedsføringsregler, der træder i kraft. De kommer direkte fra EU og derfor er det vigtigt, at du er opmærksom på dem og forholder dig til dem. Måske har de indflydelse på den måde, du laver markedsføring på?

Se alle blogindlæg