Magento

Magento er til dig, der ønsker en professionel og stærk e-handelsplatform, som kan vækste din forretning. MCB hjælper dig på vej.

logoer_magento (3)

Magento certificerede udviklere med +10 års erfaring

Vi er et bureau, der mener, at opdatering af din webshop, hvad end det er B2B eller B2C, bør være det mindste af dine bekymringer, når du vil drive en succesfuld forretning. Og det er derfor, at vores Magento udviklere står til rådighed.

 

Hos MCB finder du certificerede Magento udviklere, som hver dag hjælper kunder med at vækste deres forretning med Magento CMS.

 

Som udviklingshus har MCB over 10 års erfaring med Magento. Vi har leveret forskellige løsninger til både B2B og B2C virksomheder - store og små - som alle har det tilfælles, at de har store ambitioner for deres webshop. I tæt samarbejde med kunden hjælper vi på vejen mod succes, så ambitioner og forventninger indfries takket være den stærke platform, Magento.

 

Vores rolle som certificerede Magento udviklere betyder, at vores team er forpligtet til at gennemføre officielle Magento certifikater. På den måde har vi altid de bedste forudsætninger for at udvikle løsninger med høj faglighed og viden om de nyeste opdateringer og ændringer. Derfor er du altid garanteret en udvikler med de rette kompetencer til at føre din Magento webshop mod toppen. 

 

Du har kontrollen over din Magento webshop, og derfor kan du frit vælge driftsløsning og udviklingshus. Gør som House of Kids og Gymnastik og Ridesport og lad MCB være din samarbejdspartner på vejen mod succes online med Magento.

 

 

Kontakt os nu

Vores services

04

Konsulent

Sammen med vores certificerede konsulenter kan vi løfte din virksomhed på alt fra forretningsanalyser til Wireframes. Hos os vil du møde den samme kontaktperson, der altid står klar med en hjælpende hånd.

palette

UX + UI Design

Vores design- og UX-team arbejder sammen om at skabe spændende og effektive løsninger på en lang række udfordringer. Alt det kombineres med unikke og brugervenlige funktionaliteter, der sikrer dine konverteringer.

monitor

Udvikling

Vores team af udviklere spænder vidt i kompetencer. Derfor hjælper de med alt fra Backend og Frontend til E-commerce udvikling. Din Magento webshop vil være en online oplevelse tilføjet de nyeste funktionaliteter.

tandhjul

Integrationer

Vi sørger for integrationen mellem dit websted og dit kassesystem (POS), lagerstyringssystem (WMS), finanssystem (ERP), CRM, PIM og/eller andre APP's for at optimere oplevelsen og strømline din lagerstyring og afsendelsesproces.

02

Testing

Vi ved, at dit webshop er kernen i din forretning. Derfor sikrer vi, at din hjemmeside performer 110% gennem test med alt fra UI- og UX og stress tests til funktionel testning og test af webtilgængelighed. Vi springer ikke over, hvor gærdet er lavest.

mailintegration

Hosting + Support

Hos MCB er din hosting i sikre hænder, og derfor skal du ikke bekymre dig om andet end dit indhold. Vi sikrer dig support 24/7, SLA'er, kryptering og meget mere. Derfor er vi den ideelle Magento samarbejdspartner.

6 fordele ved at vælge Magento

Der er mange fordele ved at vælge Magento. Her får du de 6 væsentligste:

 

1. Fleksibilitet

Magento er en fleksibel platform, der kan tilpasses lige netop de behov og ønsker, du har. Systemet kan let justeres, så det matcher din forretning og arbejdsgange.

 

2. Skalerbar

Du vokser ikke ud af en Magento - den skalerer med dig ud i fremtiden. Magento er 100 % skalerbar, så du skal ikke være bange for at vokse ud af platformen. Det betyder, at uanset hvor markant en vækst, du oplever, så vil Magento altid kunne rumme dig og dine behov. Og det gælder uanset, om du har 1.000 eller +500.000 produkter i din webshop.

 

3. Udvidelser

De mange tusinde udviklere verden over er medvirkende til, at der findes et hav af forskellige moduler, der gør det nemt at finde lige netop dén løsning, der matcher dine behov. Mulighederne for tilpasning af funktionsmoduler er uendelige, og det samme gælder designet. Og hvis det modul, du leder efter, ikke findes, kan vi udvikle det til dig.

 

4. Open source

Magento er et let sted for dig at arbejde som webshopejer. Open source systemet gør det muligt for dig at få fuld adgang til kildekoden, og der kan deles og udvikles på tværs af brugere. Alt imens du har fuld kontrol over alle funktioner i systemet - både frontend og backend.

 

5. Integrationer

Magento kan integreres med eksempelvis PostNord, Navision, GLS og mange flere. Magento tilbyder en API, som er en grænseflade, der tillader forskellige software at interagere med hinanden. Grænsefladen er indbygget i Magento, og dermed får ERP softwaren mulighed for at udlæse og indlæse data fra og til Magento.

 

6. Magento Enterprise

Med opgraderingen til Magento Enterprise får du mulighed for udvidet support og hjælp direkte fra Magento Inc., så du altid har lettilgængelig vejledning lige ved hånden.

Magento CMS

Magento er en open source e-handelsplatform og Content Management System (CMS), som er skrevet i PHP.

Magento har et brugervenligt interface, som samtidig er fleksibilitet og endeløs udvidelses- og skalerbart. Alt imens du er i fuld kontrol over samtlige dele af platformen. Du får altså en e-handelsplatfom med uanede muligheder og løsninger. Netop derfor er Magento en af verdens mest professionelle og benyttede webshop-platform til e-handel. 

Lyder Magento som noget for dig? Kontakt MCB i dag, så hjælper vi dig igang.

Migrere fra Magento 1 til Magento 2

Det er ikke helt ligegyldigt, om du arbejder med Magento 1 eller Magento 2.

Fordele ved Magento 2:

– Bedre administrationspanel, som gør designet mere intuitivt
– Kodearkitekturen er effektiviseret
– Nemmere håndtering af importen ved mange produkter
– Øget skalerbarhed
– Forbedret hastighed
– Bedre og flere standardtemaer

Arbejder du i Magento 1, kan du på et tidspunkt være nødsaget til at opdatere til version 2. Opdateringerne i Magento 2 udgør nemlig forskellen på vægtskålen, når du skal mindske risikoen for hackerangreb, arbejde med integrationer og udvidelser i systemet. 

Derfor vælger virksomheder Magento

Mere end 250.000 butikker over hele verden sætter deres lid til Magento. Og det er med god grund. Magento giver værktøjer til at tiltrække flere kunder, sælge flere produkter og øge omsætningen.

 

Mange virksomheder vælger Magento, og det forstår vi godt. Magento er kendt for at være et CMS, der vokser sammen med dig og dine behov. Magento er ejet af Adobe, og det i sig selv siger meget om kvaliteten og seriøsiteten af systemet. I dag er Magento et af de mest udbredte og professionelle CMS inden for e-handelsplatforme. Og det er der flere årsager til. 

 

Magento har moderne drag-and-drop værktøjer, der gør det muligt at skabe overbevisende indhold og gode shopping oplevelser. I Magento kan du nemt skabe indhold på grund af platformens brugervenlige interface. Du kan personalisere indhold for specifikke kundesegmenter, og du kan nemt og hurtigt opdatere dine sider.

Magento Page Builder

Magento har moderne drag-and-drop værktøjer, der gør det muligt at skabe overbevisende indhold og gode shopping oplevelser.

Foruden et brugervenligt, fleksibelt og skalerbart CMS tilbyder Magento et stort Community, der hele tiden udvikler nye moduler, der gør det nemt at udvide funktionaliteten. Her er det muligt at søge ideer, lære de nyeste opdateringer og gøre brug af Magento eksperters viden og erfaring. Det store netværk gør, at du kan få mest muligt ud af Magento Commerce.

 

 

Kontakt os nu

Ofte stillede spørgsmål om Magento

Hvad koster en Magento licens?
Magento Open Source er en gratis version, som ikke kræver noget abonnement, og med de rette kompetencer er det derfor i realiteten omkostningsfri at benytte sig af. Hvis du derimod ikke har erfaring med webudvikling, bør du få hjælp af professionelle webudviklere. Her vil prisen for en Magento webshop afhænge af virksomhedens størrelse. Og de mange muligheder og plugins gør også, at omkostningerne varierer.
Kan man have flere sprog/domæner i samme Magento løsning?
Ja. Magento kan håndtere flere sprog og domæner i samme løsning.
Kan Magento håndtere produktvarianter?
Med Magento er du i stand til at oprette alle de varianter, hvad end det er forskellige størrelser eller farver, du har brug for.
Kan jeg selv vælge designet til min Magento webshop?
Ja. Magento tilbyder en række standardtemaer, du kan vælge mellem, hvilket kan være en fordel, da det derfor er gjort let og hurtigt for dig. Ønsker du derimod et helt unikt tema til din webshop, kan du få din webudvikler til at udvikle det for dig, så din webshop adskiller sig fra konkurrenterne.
Hvad er forskellen på Magento Community og Magento Enterprise?
Magento Community (Magento Open Source) er den gratisk version, imens Magento Enterprise er en betalingsversion. Med Magento Enterprise får du flere muligheder i udviklingen af din webshop og samtidig øget hjælp og vejledning.
Hvorfor bør jeg migrere fra Magento 1 til Magento 2?
Magento 2 minder på mange måder om Magento 1, men har en masse optimeringer og forbedringer. Magento 2 giver dig bl.a. en bedre oplevelse samtidig med, at du stadig vil føle dig hjemme i den nye opdatering. Udover de åbenlyse fordele ved Magento 2, er du på et tidspunkt nødt til at opdatere fra version 1 til 2.
Understøtter Magento forhandlerpriser til B2B?
Understøtter Magento forhandlerpriser til B2B?

Start et vellykket samarbejde med MCB

Uanset om du skal bygge en ny webshop med Magento eller allerede har en eksisterende Magento webshop, så hjælper vi dig, når du har behov for det.

 

Giv os et kald

Ring til din Magento-kontakt hos MCB og få direkte rådgivning og hjælp til din sag.

 

Dialog

Du taler altid med din Magento-kontakt og slipper for irriterende mellemled.

 

Overblik

I vores interne system holder vi styr på dine opgaver, supportsager og forespørgelser.

 

Estimat

Før vi igangsætter en opgave, skal du godkende vores estimat af opgavens omfang.

Vil du videre med Magento?

Udfyld formularen. Så sørger vi for at kontakte dig hurtigst muligt.

Michael Almstrup
Director

Seneste Magento blogindlæg

08. februar 2023

Track 100% af dine ordrer fra Magento med Google Tag Manager

Trackingen er (eller bør være) grundstenen i dit arbejde med performance på din webshop. Dataen giver dig den viden, du behøver for at forbedre brugeroplevelsen og i det hele taget blive mere vidende om dine besøgende og den måde, de agerer på og med dit site.
Men hvordan forholder du dig til det faktum, at du kun sporer på ca. 65-85% af dine konverteringer?

08. november 2022

Udvid internationalt med Magento Multistore

Magento er et open source CMS, der er udviklet til at styre og administrere webshops. Det er også en brugerflade, der lader dig håndtere hele dit forretningsflow fra ét administrationspanel. Det betyder, at du bl.a. kan oprette produkter og produktvarianter samt håndtere ordrer, fragt og betalinger ét sted.

10. februar 2022

Page Builder gør det nemmere at oprette Magento-sider

Page Builder er en af de største nyheder i Adobe Magento 2.4.3, som gør det endnu mere brugervenligt at oprette og designe sider.

Se alle blogindlæg