UMBRACO

Umbraco CMS er til virksomheder og organisationer, der søger en fleksibel og brugervenlig platform til udvikling og administration af hjemmesider.
umbraco_gold_isae

Umbraco Certified Partner med +20 års .NET erfaring

Vi mener, at opdateringen af din hjemmeside bør være den mindste af dine bekymringer, når du vil drive en succesfuld, online forretning. Og derfor anbefaler vi Umbraco CMS.

 

MCB er din Umbraco Certified Gold Partner med 20 års erfaring i .NET-udvikling.

 

Vores certificerede webudviklere har en dokumenteret track record inden for skræddersyet Umbraco-webdesign og -udvikling, herunder komplekse integrationer, e-commerce-løsninger, selvbetjeningsløsninger, multisite-løsninger, internationale løsninger med sprogversioneringer og mange andre løsninger, der netop baserer sig på .Net teknologien.

 

Som Certified Umbraco Partner er vores team forpligtet til at bestå officielle Umbraco-certifikater for at opretholde viden og forståelse for det kraftfulde open source CMS. Vi er også aktive i Umbraco Community og har en Umbraco MVP ansat.

For vores mange samarbejdspartnere betyder det en tæt dialog med webudviklere, der ikke bare er certificerede, men også anerkendte for design og udvikling af skræddersyede Umbraco hjemmesider.

 

Du ejer selv din Umbraco-løsning, og derfor kan du frit vælge både driftsløsning og udviklingshus. Om du er ny på Umbraco, ønsker vejledning på drift, hjælp til vedligehold eller yderligere udvikling, kommer du med os som samarbejdspartner til at ligge blandt kunder som Social- og Sundhedsskolen Midt- og Vestjylland og Advokathuset Funch Nielsen.

 

Vi søger udfordringer i alle størrelser og garanterer kvalitet og tilfredshed.

 

 

Kontakt os nu

Mød dit Umbraco team

Morten

Morten Overgaard Mønsted

Project Manager & Frontend Developer
Mathias

Mathias Givskov Hansen

Tech Lead
Bjarne Fyrstenborg

Bjarne Fyrstenborg

Developer, Umbraco MVP
Jesper Ransborg

Jesper Ransborg

Front-end Developer
Leif

Leif Pedersen

.NET Developer

Vores Umbraco services

suport

Konsulent

Med vores certificerede konsulenter kan vi hjælpe med alt fra forretningsanalyser til wireframes. Vi tilbyder en fast kontaktperson, der altid er parat til at give en hjælpende hånd.

dashboard

UX + UI Design

Vores design- og UX-team arbejder sammen for at skabe effektive og spændende løsninger. Derfor kombineres unikke og brugervenlige funktioner for at optimere dine konverteringer.

tools

Udvikling

Vores udviklere har forskellige kompetencer. De kan hjælpe med alt fra backend og frontend til e-commerce-udvikling i .NET. De føjer altid de nyeste funktionaliteter til dit Umbraco-websted.

tandhjul

Integrationer

Vi integrerer dit websted med dit kassesystem (POS), lagerstyringssystem (WMS), finanssystem (ERP), CRM, PIM og/eller andre applikationer, så dine systemer fungerer sammen

tumbsup

Testing

Vi garanterer gennem omfattende tests, der inkluderer UI- og UX-tests, stress tests, funktionelle tests og tests af webtilgængelighed, at din hjemmeside performer bedst muligt.

mailintegration

Hosting + Support

Din hosting er i sikre hænder hos MCB. Vi tager os af alt det tekniske, så du ikke skal bekymre dig. Vi tilbyder 24/7 support, SLA'er og kryptering, som sikrer performance og sikkerhed.

Umbraco releases

Umbraco releaser små opdateringer og tilføjelser hver 6. uge, mens større ændringer, er inkluderet i nye versioner, som udgives to gange årligt.

Hver 4. større version (hvert andet år) vil være langtidsunderstøttet - det som Umbraco kalder for Long-term Support (LTS). 

Long-term Support (LTS)

LTS indeholder 2 faser; supportfasen og sikkerhedsfasen.

Supportfasen starter straks efter en større release. Den har til hensigt at rette fejl og mangler, og varer 9 måneder. Er der er tale om en LTS-release, varer den 12 måneder.

Herefter følger sikkerhedsfasen. I den er det kun problemer med sikkerheden, der tages hånd om. Fasen varer 3 måneder og forlænges til 12 måneder for en LTS-release.

 

End-of-Life (EOL)

Efter sikkerhedsfasen betragtes releasen som End-of-Life (EOL), og herefter anbefales det ikke længere at bruge den.

 

Læs mere om LTS og EOL her.

 

Hos MCB følger vi alle releases. Har du behov for rådgivning til opdatering af dit site, kan du derfor altid kontakte os.

 

 

Kontakt os nu

Din Certified Umbraco Partner

Vi er din Certified Umbraco Gold Partner og Umbraco Commerce Partner. Og i vores Umbraco team finder du en mangeårig Umbraco MVP.

 

Med over 20 års erfaring forstår vi din forretning - og det gælder ikke kun den digitale del og muligheden for at bygge de custom integrationer, du mangler for at kunne afdække dine behov. Med specialister inden for både marketing, design og udvikling kan vi hjælpe dig med at få succes med hele din forretning.

 

 

umbraco_gold_plus_isae

 

 

Kontakt os nu

Hvad er Umbraco CMS?

Hvad er Umbraco CMS?

Ved du, at time-to-market og forandringsparathed er altafgørende, så kan Umbraco være den ideelle digitale platform for din forretning, når du vil have et effektivt system til håndtering af visning af digitalt indhold.

Umbraco er et dansk udviklet Open Source Content Management System (CMS), der er bygget på Microsofts .NET Framework, og så er det også et system, der er gratis at downloade. Det er udviklet i programmeringssproget C# og indeholder både frameworks og applikationer, som udføres via Microsoft Windows.

Fra .NET Framework til .NET Core

Fra .NET Framework til .NET Core

Med releasen af Umbraco 9 tilbage i 2021 skiftede Umbraco fra .NET Framework til .NET Core for på den måde at sørge for, at der fremover bliver bygget en fremtidssikret teknologi.
.NET Core har nemlig flere fordele, bl.a. sikres der en bedre performance i forhold til hastighed.

Med de nye releases følger altid flere fordele, og derfor bør du holde øje med opdateringerne. Dem kan du foretage på to forskellige måder. Umbraco skelner mellem Long-term Support (LTS) og End-of-Life (EOL).

Læs mere om det her.

Mød vores MVP'er

Mød vores MVP'er

Hos MCB har vi en Umbraco MVP’er ansat, der står klar til at gribe din opgave. 

MVP står for ‘Most Valued People’. Gruppen udgør 83 (2023) enestående udviklere, der formår at tage Umbraco skridtet videre og bidrage til en omfavnelse af open source systemet. Det er udviklere, der lever og ånder for Umbraco, og som derfor altid kan yde den absolut bedste service. 

Det er din sikkerhed for en funktionel løsning, der kan løse selv de mest komplekse behov.

Det siger vores samarbejdspartnere

Social og Sundhedsskolen
Vi er selv meget uformelle, og det var også det, vi ledte efter i et burea. Det kan godt blive for stort ved bureauer, hvor der er mange græsgange. Så vi var ude efter noget uformelt, og hvor vi er i øjenhøjde med dem, vi taler med. Og det har vi oplevet hos MCB.

Vi har været rigtig glade for samarbejdet med Tine, som altid har været nem at komme i kontakt med, og hun har lyttet til os og udfordret os.

MCB har været meget lydhøre og grebet vores ideer og ført dem ud i livet for os. Og de har gjort det på en måde, så det ikke føles som salg for enhver pris. Bo har flere gange har været meget ærlig, når løsninger og ideer ikke har kunne svare sig økonomisk for os. Og den ærlighed er vi glade for.

Tania Fogh Sørensen

KOMMUNIKATIONSMEDARBEJDER HOS SOCIAL- OG SUNDHEDSSKOLEN MIDT- OG VESTJYLLAND
Amukurs

Vi har med amukurs.dk skabt en fed løsning!

 

Portalen indeholder mange komplekse og tunge integrationer, som fungerer godt og samtidig er så optimerede, at det hele kan køre på en Umbraco Cloud løsning.

Morten Overgaard Mønsted

TECHNICAL PROJECT MANAGER HOS MCB

5 grunde til at vælge Umbraco

Umbraco CMS er et open-source, fleksibel og brugervenlig content management system. Det er baseret på Microsoft .NET teknologi og velegnet til at udvikle og administrere små og store hjemmesider - både B2B og B2C.

Fordi der er tale om en open source platform, får du med Umbraco en licensfri løsning. Og det er ikke bare en besparelse for dig, men betyder også en platform, der er mere simpel at vedligeholde.

 

Umbraco CMS er desuden kendt for sit intuitive og brugervenlige interface, og dets evne til at tilpasse sig forskellige virksomheders behov.

Men der er flere grunde til at vælge Umbraco. Her får du 5 af dem:

 

 

1. Med Umbraco får du en let integration til øvrige systemer

Umbraco er en fleksibel platform. Derfor kan den integreres med andre systemer og teknologier såsom e-commerce, ERP, CRM og andre applikationer. Derudover er der også en lang række tredjepartsplugins og -moduler, der kan tilføjes for at udvide funktionaliteten og sikre digitalisering af arbejdsprocesser. 

Vi hjælper dig gerne med at bygge den integration, som du og dine kunder behøver for at få den bedste oplevelse med din hjemmeside.

 

 

2. Oplev et stort fokus på sikkerhed

Umbraco tager sikkerheden alvorligt, og derfor er der truffet en række foranstaltninger, der tilgodeser denne. De omfatter fx regelmæssige sikkerhedsopdateringer, password-beskyttelse, brugerautorisation, HTTPS-understøttelse og overvågning. Umbraco understøtter altså logning af handlinger og advarsler om mistænkelig aktivitet for på den måde at hjælpe med at opdage og forebygge potentielle sikkerhedstrusler.

Og Umbraco fortsætter med at forbedre sikkerheden gennem regelmæssige opdateringer og forbedringer.

 

 

3. Umbraco håndterer flere sprogversioner

Umbraco CMS er en alsidig og fleksibel platform, der understøtter sprogversionering på en brugervenlig måde. Med Umbraco kan du nemt oprette og administrere flere sprogversioner af din hjemmeside, så du kan nå ud til et globalt publikum og tilpasse din kommunikation lokale markeder.

Umbraco giver dig mulighed for at oprette sprogversioner af alle sider, indholdselementer og mediebiblioteker. Du kan også styre hvilke sprogversioner der vises til brugere baseret på deres placering, browser-sprog eller manuelt valg.

 

Sprogversionering er en vigtig funktion for dig, der opererer på tværs af lande og sprogområder, da det gør det muligt at kommunikere effektivt og målrettet til forskellige målgrupper.

 

 

4. Umbraco håndterer flere websites på samme løsning

Hos især større og mere komplekse virksomheder er det ofte en udfordring at få de mange forretningsområder til at fungere effektivt sammen. Hertil tilbyder Umbraco en løsning, hvor du kan håndtere flere websites på den samme løsning. Det betyder, at du kan organisere og strukturere indhold på en mere effektiv måde via undersider knyttet til din hovedside - alt fra den samme backend.

 

Du kan fx differentiere dine sub-sider ved at målrette dem forskellige grupper af mennekser, ved at give dem forskellige designs eller ved at have indhold på forskelloge sprog. Det eneste, du skal gøre, er at oprette dine sub-sider med de dertilhørende rettighedsopsætninger.

 

 

5. Support

Med Umbraco CMS får du et support setup med kvalificeret sparring - et vigtigt element, hvis du drømmer om online succes. Du får direkte adgang til hjælp, når du har behov for den bl.a. gennem det online supportværktøj, der gør det hurtigt og let for dig at oprette supportsager, det store community af udviklere og ildsjæle, der brænder for den åbne kode og os. Vi hos MCB står altid klar til at yde certificeret hjælp.

 

Gennemsigtighed i systemet sikrer desuden, at du til alle tider kan følge med i både status og drift. Derfor vil du som bruger af Umbraco også være en af de første til at finde ud af, hvis der er nye opdateringer på vej eller eventuelle problemer, der er i færd med at blive løst.

 

 

Kontakt os nu

Vi samler på glade samarbejdspartnere

Gå på opdagelse i vores Umbraco cases.

Ofte stillede spørgsmål til Umbraco

Hvad er Umbraco?

Umbraco er et dansk Open Source Content Management System (CMS), der er bygget på Microsofts .NET Framework. Det er en digital platform til håndtering af visning af digitalt indhold og er gratis at downloade.

Hvordan kan jeg downloade Umbraco?

Umbraco kan downloades gratis fra deres officielle hjemmeside, umbraco.com.

Har Umbraco en preview-funktion?

Ja, alle brugere af Umbraco CMS har mulighed for at få et preview af deres indhold, før det publiceres - også på de forskellige devices. Det betyder, at du altid kan sikre, at dine brugere bliver mødt af et professionelt udtryk og en god oplevelse uanset, om de tilgår din hjemmeside via mobil, tablet eller desktop.

Har Umbraco en schedule-funktion?

Ja, Umbraco tilbyder en let og intuitivt schedule-funktion. Det er smart, hvis fx redaktøren ikke har mulighed for at lancere nyt indhold nu og her, eller det rent markedsføringsmæssigt passer bedre at lancerer på et andet tidspunkt. 

Hvilke sprog understøtter Umbraco?

Umbraco understøtter et bredt udvalg af sprog, og det er også muligt at tilføje flere sprog, hvis det er nødvendigt.

Kan Umbraco håndtere flere sprog?

Ja, Umbraco kan håndtere flere sprog. 

Umbraco er udstyret med en sprog-versioneringsfunktion, der gør det nemt for dig som redaktør, udvikler eller designer at operere med flere sprog på én gang. Du derfor skabe så mange forskellige sprogversioner, som det er nødvendigt for dig via sub-sites og give dine kunder den bedste oplevelse på dit website.

Kan jeg bruge Umbraco til flere websites?

Ja, det er muligt at bruge Umbraco til flere websites. Du kan administrere flere websites fra samme Umbraco installation.

Hvad er Umbraco Cloud?

Umbraco Cloud er en hosting-løsning til Umbraco, der gør det nemt at oprette og administrere et website. Det inkluderer også backup, versionering og automatiske opdateringer.

Hvad er Umbraco Heartcore?

Umbraco Heartcore er en headless CMS-løsning, der gør det muligt at administrere indhold til flere platforme samtidig. Heartcore er baseret på Umbraco CMS, men er designet til at være mere fleksibel og skalerbar.

Hvad er forskellen på Umbraco CMS og Umbraco Cloud?

Umbraco CMS er en open source software, der kan downloades og installeres på din egen server. Umbraco Cloud er en hosting-løsning, der inkluderer Umbraco CMS og tilbyder en række ekstra funktioner som backup, versionering og automatiske opdateringer.

Vil du videre med Umbraco?

Udfyld formularen, så kontakter jeg dig hurtigst muligt.

Michael Almstrup
Director