UMBRACO CMS

Umbraco er for dem, der har brug for 100 procent styring med deres egen platform. Som enten har kompetencen til at vedligeholde eller ressourcen til at outsource den del.

Umbraco CMS

Med Umbraco får du et CMS, der er kendt for sin brugervenlige backend. Du ejer selv løsningen, og derfor kan du frit vælge både driftsløsning og udviklingshus.
Umbraco er open source, og med et udviklingsforum på over 200.000 medlemmer taler løsningen næsten for sig selv.

 

Umbraco er det absolut mest fleksible og hurtigst voksende .NET CMS i verden.
Umbraco kan tilpasses enhver forretningsmodel, og med hjælp fra vores udviklingsteam vil din hjemmeside blive skræddersyet til at matche dine kunders behov.

 

Det er kun din fantasi der sætter grænsen.
Vi har lavet alt fra backend-moteren hos Censuum til Advokathuset Funch Nielsen og ingen udfordring er for stor til os.

 

 

Læs meget mere her

Umbraco-partner med 20 års .NET erfaring

Vi er et bureau der mener, at opdatering af din hjemmeside bør være det mindste af dine bekymringer. Det er derfor, vi bruger Umbraco CMS.

Det er ikke uden grund at MCB er Umbraco Partner.
For vores mange kunder betyder det, at vi er et bureau, hvor vores webudviklere er certificeret og anerkendt for at have en dokumenteret track record inden for design og udvikling af skræddersyede Umbraco hjemmesider.

Som Umbraco-partner er vores team også forpligtet til at bestå officielle Umbraco-certifikater for at opretholde viden og forståelse af dette kraftfulde open source CMS.

Har du kigget lidt på Umbraco Community vil du helt sikkert også have mødt vores udviklere, da alle er aktive med hjælp som også resulterede i nogle af dem er Umbraco MVP.  

Vores Services

 

Med en bred kreds af talentfulde Umbraco-eksperter fungerer vi som en one-stop-udbyder af løsninger til alle dine udviklingsbehov.
04

Konsulent

Sammen med en af vores senior konsulenter, kan vi løfte din virksomhed på Opdagelsesfasen, Forretningsanalyser, Wireframes mm.

02

UX & Design

Vores UX designere hjælper med at fra Konceptuelle design, UX & UI til alle størrelser og sammenholder dem med UI-Kittet.

monitor

Udvikling

Vores team af udviklere spænder vidt og hjælper derfor med alt fra Backend, Frontend og Ecommerce udvikling i .NET

04

Integrationer

Vores integrationsteam kan integrere alt fra ERP, CRM, POS til Forsendelse og logistik

02

Testing

Vi sikre at hjemmesiden performer 110% med alt fra UI- og UX-test, Stress tests, Funktionel testning og webtilgængelighed.

monitor

Hosting & Support

Med MCB er din hosting i sikre hænder og du skal ikke tænke på andet end dit indhold. Vi sikrer dig support 24/7, SLA'er, Kryptering og meget mere.

Hør mere

Umbraco + redaktøren = kærlighed

Umbraco er et fuldkomment system til indholdsstyring, som giver god mulighed for tilpasning af systemet direkte til den enkeltes behov. Derfor er det særligt relevant til både større og mere komplekse løsninger, idet det giver en stor fleksibilitet til at køre kampagner og applikationer. 

 

Med Umbraco CMS har Content Management derfor aldrig været lettere. 

 

Ofte er det derfor muligt for enhver i en virksomhed at bygge nye landingssider og oprette samt redigere indhold - der er derfor ikke behov for en erfaren udvikler.

Du kan som redaktør nemt skrive dit indhold som fx blogindlæg, sætte det flot op og endda planlægge udgivelsen, så det sker, når det passer dig bedst. Og du kan faktisk også sætte andre brugere til at godkende dit indhold, før det publiceres. Derfor er det altid sikret, at det hele spiller til u.g.

 

Umbraco CMS er derfor utroligt brugervenligt, hvorfor du får en intuitiv og logisk brugergrænseflade. Den er let at finde rundt i, idet den bygger på en række indholdskomponenter, du kan benytte dig af for at gøre brugeroplevelsen på den enkelte side helt unik. Du kan derfor specialdesigne hver side, som det passer dig og dermed bevare din identitet over hele paletten.

 

Umbraco gemmer altid alle tidligere versioner af dit arbejde, og derfor skal du ikke frygte forfærdelige fejl - du kan nemlig altid komme tilbage. Det samme gælder, hvis du kommer til at slette fx en side. 

 

Og så får du også et mediebibliotek, i hvilket du kan gemme alle dine billeder og dokumenter og let finde dem frem, når du skal bruge dem. Og opdaterer du fx ét billede ét sted, vil ændringen slå igennem alle de steder, hvor billedet er brugt - det er skisme smart!

 

Umbraco CMS håndterer desuden let flere sprogversioner. Med bare nogle få klik kan du kopiere hele grundstrukturen til andre sproglag, hvilket sparer dig for meget arbejde. Du skal nemlig kun fokuserer på selve oversættelsen af det tekstlige indhold, mens design og layout forbliver en del af grundstrukturen.

 

Med Umbraco CMS får du derfor en stærk visuel identitet på tværs af landegrænser.

 

 

 

MCB er certificeret Umbraco udvikler

Skal vi få dit projekt i luften?

Bo Hedegaard
Direktør, Partner