UMBRACO

Umbraco er for dig, der har brug for styring med din egen platform. Og som enten har kompetencen til at vedligeholde den eller ressourcen til at outsource den del.

Umbraco Certified Partner med 20 års .NET erfaring

Vi er et bureau, der mener, at opdatering af din hjemmeside bør være det mindste af dine bekymringer, når du vil drive en succesfuld forretning. Og det er derfor, vi anbefaler at bruge Umbraco CMS.

Det er ikke uden grund, at MCB er Certified Umbraco Partner.

 

Som udviklerhus har MCB 20 års erfaring med websites og .Net udvikling. Vi har leveret både websites, komplekse integrationer, e-commerce-løsninger, selvbetjeningsløsninger, multisite løsninger, internationale løsninger med sprogversioneringer og mange andre løsninger, der netop baserer sig på .Net teknologien.


For vores mange kunder betyder det, at vi er et bureau, hvor vores webudviklere er certificerede og anerkendte for at have en dokumenteret track record inden for design og udvikling af skræddersyede Umbraco hjemmesider.

Som Certified Umbraco Partner er vores team også forpligtet til at bestå officielle Umbraco-certifikater for at opretholde viden og forståelse af det kraftfulde open source CMS.

Har du kigget lidt på Umbraco Community vil du helt sikkert også have mødt vores udviklere, da alle er aktive med hjælp. Derfor er vi også stolte af at have en Umbraco MVP ansat.

 

Du ejer selv din Umbraco-løsning, og derfor kan du frit vælge både driftsløsning og udviklingshus. Vælger du os kan du komme til at ligge blandt kunder som Censuum og Advokathuset Funch Nielsen, som vi har bygget backend-motorene til.

 

Derfor er ingen udfordring for stor til os.

 

 

Kontakt os nu

Vores services

suport

Konsulent

Sammen med vores certificerede konsulenter kan vi løfte din virksomhed på alt fra forretningsanalyser til Wireframes. Hos os vil du møde den samme kontaktperson, der altid står klar med en hjælpende hånd.

dashboard

UX + UI Design

Vores design- og UX-team arbejder sammen om at skabe spændende og effektive løsninger på en lang række udfordringer. Alt det kombineres med unikke og brugervenlige funktionaliteter, der sikrer dine konverteringer.

tools

Udvikling

Vores team af udviklere spænder vidt i kompetencer. Derfor hjælper de med alt fra Backend og Frontend til E-commerce udvikling i .NET. Dit Umbraco websted vil være en online oplevelse tilføjet de nyeste funktionaliteter.

tandhjul

Integrationer

Vi sørger for integrationen mellem dit websted og dit kassesystem (POS), lagerstyringssystem (WMS), finanssystem (ERP), CRM, PIM og/eller andre APP's for at optimere oplevelsen og strømline din lagerstyring og afsendelsesproces.

tumbsup

Testing

Vi ved, at dit websted er kernen i din forretning. Derfor sikrer vi, at din hjemmeside performer 110% gennem test med alt fra UI- og UX og stress tests til funktionel testning og test af webtilgængelighed. Vi springer ikke over, hvor gærdet er lavest.

mailintegration

Hosting + Support

Hos MCB er din hosting i sikre hænder, og derfor skal du ikke bekymre dig om andet end dit indhold. Vi sikrer dig support 24/7, SLA'er, kryptering og meget mere. Derfor er vi den ideelle Umbraco samarbejdspartner.

5 grunde til at vælge Umbraco

Der er mange gode grunde til at vælge Umbraco CMS.

Her får du de 5 væsentligste:

1. Med Umbraco får du et Open Source System

Det betyder, at der også er tale om en licensfri løsning. Ved mange andre webløsninger skal du betale for den løbende udvikling samt en licens til udbyderen. Den udgift er sparet væk hos Umbraco CMS.

Det gør også hele opgaven med vedligehold langt mere simpel. 

 

2. Med Umbraco får du en let integration til øvrige systemer

Umbraco er en fleksibel platform. Derfor kan du bygge præcis det, du og dine kunder har behov for, når de agerer med dit website. Dog er der mange gange brug for at gør brug af andre systemer for at give den bedste oplevelse og for at få mest ud af både funktioner og features. Derfor kan Umbraco CMS integreres med en række andre systemer, som sikrer digitalisering af arbejdsprocesser. 

 

3. Umbraco håndterer flere sprogversioner

Vi lever i en globaliseret verden. Derfor er der med store visioner og mål ofte behov for udvidelser, der går ud over landets grænser og dermed også foregår på andre sproglag. Og med bare nogle få klik kan du kopiere hele grundstrukturen til andre sproglag, hvilket sparer dig for meget arbejde. Du skal nemlig kun fokuserer på selve oversættelsen af det tekstlige indhold, mens design og layout forbliver en del af grundstrukturen.

Med Umbraco CMS får du derfor en stærk visuel identitet på tværs af landegrænser.

 

4. Umbraco håndterer flere websites på samme løsning

Hos især større og mere komplekse virksomheder er det ofte en udfordring at få de mange forretningsområder til at spille effektivt sammen. Dog er det let at løse med Umbraco, idet du her har mulighed for at håndterer flere websites på den samme løsning. Du opretter derfor bare dine sub-sites med forskellige rettighedsopsætninger.

 

5. Support

Med Umbraco CMS får du et support set-up med kvalificeret sparring. Og det er et vigtigt element, når man drømmer om online succes. Det betyder, at du får direkte adgang til hjælp, når du har behov for det bl.a. gennem det online support-værktøj, der gør det hurtigt og let for dig at oprette supportsager. Derudover er der gennemsigtighed med systemet, derfor kan du altid følge med i fx status og drift, hvorfor du også er en af de første til at finde ud af, hvis der er nye opdateringer eller eventuelle problemer.

Umbraco CMS

Ved du, at time-to-market og forandringsparathed er altafgørende, så kan Umbraco være den ideelle digitale platform for din forretning, når du vil have et effektivt system til håndtering af visning af digitalt indhold.

Umbraco er et dansk udviklet Open Source Content Management System (CMS), der er bygget på Microsofts .NET Framework, og så er det også et gratis system at downloade. Det er udviklet i programmeringssproget C# og indeholder derfor både frameworks og applikationer, som udføres via platformen, Microsoft Windows.

Umbraco 9

Den næste store release fra Umbraco er fokuseret på at skifte Umbraco fra .NET Framework til .NET Core for på den måde at sørge for, at der bliver bygget en teknologi, der ikke bare er relevant nu, men som også er fremtidssikret. .NET Core har nemlig flere fordele, bl.a. sikres der en bedre performance i forhold til hastighed på et site.

Fordele i Umbraco 9:

– Frameworket er opdateret fra .NET Framework 4.7.2 til .NET 5
– Web-frameworket er opdateret fra ASP.NET 4 til ASP.NET Core 5
– Authentication af users og website members er blevet opdateret til ASP.NET Core Identity
– 3. parts aftaler er enten blevet helt udskiftet eller opdateret
– Statistiske events er blevet erstattet af nye muligheder for notifikationer
– Installationsprocessen er blevet opdateret

Mød vores MVP'er

Hos MCB har vi en Umbraco MVP’er ansat, der står klar til at gribe din opgave. 

MVP står for ‘Most Valued People’. Gruppen udgør i dag kun 61 (2021) enestående mennesker, der formår at tage Umbraco skridtet videre og bidrage til en omfavnelse af open source systemet. Derfor er du sikret den bedste service hos MCB.

Det er din sikkerhed for en funktionel løsning, der kan løse selv de mest komplekse behov.

Derfor vælger virksomheder Umbraco

Der er især 10 grunde til, at virksomheder indenfor forskellige brancher og af forskellige størrelser vælger at arbejde med Umbraco CMS.

De omfatter:

1. En populær platform

Der er især én grund til, at Umbraco CMS, er så populært - og det er social proof. Hvis først et stort antal virksomheder har sagt god for platformen, så vil der hurtigt være andre, der følger efter.


2. Brugervenlig

Med Umbraco CMS har Content Management aldrig været lettere. 

Du kan derfor nemt skrive dit indhold som fx blogindlæg, sætte det flot op og endda planlægge udgivelsen, så det sker, når det passer dig bedst. Og du kan faktisk også sætte andre brugere til at godkende dit indhold, før det publiceres. 

 

Umbraco gemmer altid alle tidligere versioner af dit arbejde, og derfor skal du ikke frygte forfærdelige fejl - du kan altid komme tilbage. Det samme gælder, hvis du fx kommer til at slette en side. 

 

Og så får du også et mediebibliotek, i hvilket du kan gemme alle dine billeder og dokumenter og let finde dem frem, når du skal bruge dem. Og opdaterer du fx et billede ét sted, vil ændringen slå igennem alle de steder, hvor billedet er brugt.

 

Ofte er det derfor muligt for enhver i en virksomhed at bygge nye landingssider og oprette samt redigere indhold - der er derfor ikke behov for en erfaren udvikler.


3. Et stærkt fællesskab

Når du vælger en Umbraco platform, bliver du straks en del af et større fællesskab, der består af både brugere og udviklere. I vidensdeler om systemet, og derfor kan du hurtigt få hjælp, hvis du oplever udfordringer.


4. Hurtig udvikling

Med Umbraco foregår alt hurtigt og let, og derfor kan du indenfor kort tid have dit website i luften. Der er derfor mange timer sparet i forhold til så mange andre løsninger.


5. Logisk struktur

I Umbraco er alt organiseret overskueligt, og derfor kan du let finde de rigtige indholdselementer. Alt figurerer derfor meget intuitivt - uanset din erfaring med CMS systemer.


6. Fleksibelt CMS

Du er ikke begrænset i Umbraco, og derfor vil du ikke møde nogle låste rammer og templates, som det ofte gør sig gældende i andre CMS systemer. Og netop derfor er systemet velegnet til såvel store som små projekter - alt er skalérbart. 


7. Mobilvenligt CMS

Alle sider og typer af indhold kan figurere responsivt. Derfor vil alt også altid se pænt ud på den mobile visning.


8. Det er gratis

Umbraco bruger en Open Source MIT License, og det betyder, at du gratis kan downloade systemet og bruge det i den tilstand. Det betyder dog også, at du bliver givet en tom skal, som du selv skal fylde med dit indhold. 

Du kan dog også vælge at bruge enten Umbraco Cloud eller Umbraco Uno.


9. Utallige udvidelser

Er du interesseret i udvidelser, kan du købe licens. Du kan derfor gøre lige præcis det, du vil med den gratis MIT license, men du kan også gøre brug af tillægsprodukter som fx Umbraco Forms, som kræver betaling.


10. Søgemaskineoptimeret og Google-venlig

Vi ved alle, hvor vigtigt det er at have styr på SEO både for din egen skyld ift. din ønskede online succes, men også så dit website er bedre for dine brugere. Her spiller den visuelle identitet også ind, idet du rent teknisk også skal have det optimale ud af din marketingindsats.

 

 

Kontakt os nu

Ofte stillede spørgsmål til Umbraco

Har Umbraco en preview-funktion?

Ja, alle brugere af Umbraco CMS har mulighed for at få et preview af deres indhold, før det publiceres - også på de forskellige devices. Det betyder, at du altid kan sikre, at dine brugere bliver mødt af et professionelt udtryk og en god oplevelse uanset, om de tilgår din hjemmeside via mobil, tablet eller desktop.

Har Umbraco en schedule-funktion?

Ja, Umbraco tilbyder en let og intuitivt schedule-funktion. Det er smart, hvis fx redaktøren ikke har mulighed for at lancere nyt indhold nu og her eller det rent markedsføringsmæssigt passer bedre at lancerer på et andet tidspunkt. 

Du kan derfor let lancerer nyt indhold hen over weekenden, i ferien eller langt ud i fremtiden, hvorfor du kan planlægge dine indsatser i god tid. Det giver dig et godt overblik over alle dine kampagner og en mulighed for altid at være på forkant.

Kan Umbraco håndtere flere sprog?

Ja, Umbraco kan håndtere flere sprog og har endda også mange internationale virksomheder som kunder. 

Umbraco er udstyret med en sprog-versioneringsfunktion, der gør det nemt for dig som redaktør, udvikler eller designer at operere med flere sprog på én gang. Du derfor skabe så mange forskellige sprogversioner, som det er nødvendigt for dig og give dine kunder den bedste oplevelse på dit website.

Hvorfor bør jeg migrere til Umbraco 9?

Arbejder du i Umbraco 7? Så anbefaler vi, at du først migrerer til Umbraco 8, før du skifter til Umbraco 9.

 

I øjeblikket bliver der stadig bygget nye funktioner og features til Umbraco 8. Og da Umbraco 9 bliver en komplet udgave af Umbraco 8, kommer alle gældende funktioner i Umbraco 8 også til at fremgå i Umbraco 9. Det er en stor opgave, da nogle funktikoenr skal re-designes for at passe til den nye arkitektur, og andre helt skal omskrives for at kunne bruges i det nye framework. 

Hvad er forskellen på Umbraco 8 og 9?

- Frameworket er opdateret fra .NET Framework 4.7.2 til .NET 5

- Web-frameworket er opdateret fra ASP.NET 4 til ASP.NET Core 5

- Authentication af users og website members er blevet opdateret til ASP.NET Core Identity

- 3. parts aftaler er enten blevet helt udskiftet eller opdateret

- Statistiske events er blevet erstattet af nye muligheder for notifikationer

- Installationsprocessen er blevet opdateret

 

Det betyder bl.a., at nogle API’er er blevet ændret. De fleste API’er, som kommer med .NET Framework 4.7.2, er dog en del af .NET Standard, og dem kan du blive ved med at bruge som hidtil.

 

Et krav for .NET 5 er desuden en kørsel på ASP.NET Core. Og det web framework er blevet total omskrevet. Så selvom mange af de primære MVC mønstre er meget sammenlignelige med dem fra ASP.NET, er der sket mange ændringer under overfladen.

 

Her kan fx nævnes de to typer af authentication (users og website members), som begge er blevet opdateret fra ASP.NET Identity til ASP.NET Core Identity. Og det betyder, at det i fremtiden bliver meget lettere at gennemføre vedligehold lige såvel, som en del kode kan blive genbrugt mellem de to typer af brugere.

Start et vellykket samarbejde med MCB

Vi hjælper dig, når du har behov for det.

Giv os et kald

Ring til din Umbraco-kontakt hos MCB og få direkte rådgivning og hjælp til din sag.

 

Dialog

Du taler altid med din Umbraco-kontakt og slipper for irriterende mellemled.

 

Overblik

I vores interne system holder vi styr på dine opgaver, supportsager og forespørgelser.

 

Estimat

Før vi igangsætter en opgave, skal du godkende vores estimat af opgavens omfang.

Vil du videre med Umbraco?

Udfyld formularen. Så sørger vi for at kontakte dig hurtigst muligt.

Michael Almstrup
Director

Vi samler på glade kunder

Se alle cases

Søvn & Comfort