Cloud

E-Commerce bygget på 20 års erfaring og mere end 8 mia. DKK i omsætning
mcb_cloud_plus_isae

Har du brug for en ny webshop?

Det er nemt at komme online. Men hvis du vil have succes online kræver det hårdt arbejde - både før, under og efter etableringen af din webshop. 

 

Vi vil gerne være din sparringspartner hele vejen. Lige fra de indledende strategiske overvejelser og fastsættelse af mål, over udvikling og lancering af din webshop til den efterfølgende drift af din løsning og realisering af dine forretningsmæssige mål.

 

Der er 1000 ting at tage stilling til, men vi er med dig hele vejen mod at indfri dit e-handels potentiale. 


Vores praktiske erfaring og teoretiske indsigt giver dig en samarbejdspartner, som går lige så meget op i din succes, som du gør.

 

 

Kontakt os nu

Det siger vores samarbejdspartnere

Friluftsland, logo

Vi har oplevet et ærligt og pragmatisk samarbejde, som har været meget professionelt. Vi synes, at det er et rigtig godt match mellem os som forretning og MCB. Vi har enormt meget fokus på vores online tilstedeværelse, så det er vigtigt for os, at vi bliver prioriteret. Og det gør vi hos MCB. 

 

Det mest fantastiske er, at vi har fået lavet en ret kompleks løsning på, hvad der føles som rekordtid. Vi startede projektet i november og lancerede i marts. Og når man ser bort fra julen og opstart, har vi faktisk sammen bygget en platform på 4 måneder. Det er sørme flot. 

 

Og så har MCB enormt mange løsninger liggende i deres skuffer, som de er villige til at dele ud af undervejs, og der bliver aldrig oversolgt, når det allerede er kompetencer eller løsninger, der i huset. Og det sætter vi kæmpe stor pris på, og det er også det, der gør, at man bliver hængende som kunde.

Thomas Ferm Fischer

HEAD OF E-COMMERCE ONLINE AND CUSTOMER CARE
Astrup Group, logo

Fra første møde troppede 3 mand fra MCB op til en uforpligtende snak om mulighederne for Astrup Group, alt, hvad vi sagde og ønskede, blev taget seriøst, og efter kun ganske kort tid var vi klar til at indgå et samarbejde med MCB. Vi har altid haft en god mavefornemmelse med MCB og for os, som kun har en begrænset viden om teknikken bag en webshop, var det vigtigt, at vi følte en god kemi.

 

Vi har ikke fortrudt vores valg og vi ser frem til yderligere samarbejde. 

Morten Astrup Pedersen

SALES- & EXPORT MANAGER HOS ASTRUP GROUP
Kitchn, logo
Vi har været rigtig glade for samarbejdet med MCB. I perioden op til lanceringen var vi i tæt kontakt med alle de relevante ressourcer i huset. De sørgede for, at vi fik udviklet den shop, vi ønskede, samtidig med at vi blev klædt godt på til at udnytte alle de nye funktioner, den kom med. Der er ingen tvivl om, at den gode løsning er et resultat af et godt samarbejde.

Anne Bjørndahl

E-COMMERCE KOORDINATOR
Sandshoppen, logo

Vi søgte hos Sandshoppen.dk en driftsikker webshop-løsning – og det har vi fået med MCB.Cloud.

 

MCB.Cloud sikrer, at Sandshoppen.dk er 100% mobiloptimeret og brugervenlig, og det enkle design har sikret en konverteringsrate, vi ikke turde drømme om.

Ligeledes ønskede vi flere specielle features i form af mængdeberegner, som kan udregne materiale-mængder, hvilket har hævet vores konverteringsrate betragteligt og en check out-funktion som kunne differentiere priser efter postnummer og pristabel, og som kunne importeres via Excel-fil.

 

Vi oplever, at hele MCB-teamet tager vores forretning alvorligt.

Medarbejderne er i øjenhøjde, og vi sætter vi utrolig stor pris på, at der er fasttilknyttede marketing-medarbejdere på vores marketingindsatser, da det sikrer en kontinuerlig fremgang uden en masse forstyrrelser.

Simon Haubjerg Jørgensen

FORRETNINGSUDVIKLER OG DIGITAL MARKETINGANSVARLIG
Søvn&Comfort

Vi har altid ment, at det ville være et frygteligt arbejde at skifte vores hjemmeside over på en ny platform. Ikke bare fordi det tager lang tid at få alt til at fungere optimalt.

 

Alle disse frygtindgydende tanker forsvandt i samarbejdet med MCB. Der har hele vejen igennem været styr på det hele. Det er kun meget små ting, der er gået skævt - og i de tilfælde er fejlene hurtigt blevet rettede.

Og efter en kort snak med fokus på "flere penge ind - færre ud" har vi også set en enorm udvikling i den betalte konvertering. Det er et fantastisk arbejde, der gøres for, at vi lykkes!

Flemming V. Kristensen

INDEHAVER AF SØVN & COMFORT

0

mia. kroner i omsætning

Cloud® har opsamlet mere viden end de fleste firmaer får mulighed for alene, og det kommer alle til gode.
 

0

KUNDER

Kunder er allerede glade for Cloud®.

0

LANDE

Cloud® shops har tilsammen modtaget ordre fra intet mindre end 112 af verdens lande. 

0

UDVIKLERE

Der dagligt arbejder på løsninger og optimeringer på Cloud®

Hvad får du med Cloud?

tumbsup

Hjælp i hele processen

dashboard

Bygget på best practice

chart

Optimeret performance

framework

Skalérbar løsning med designfrihed

tools

Integration til mange forskellige systemer

laptop

Understøtter både B2B og B2C shops

Hvad kan Cloud tilbyde?

Med Cloud  får du én samlet integreret platform til både desktop og mobil, og det skaber langt større brugervenlighed for både dig og dine kunder. Som indehaver af din webshop får du en nyskabt frihed til selv at forme dit udtryk på tværs af devices som mobil, desktop og tablet. Og det er der en lang række fordele ved, fx:

 

 • Fleksibel tilpasning til skærmstørrelser, der rækker lige fra mobil til 1600 px
 • Fleksibledrag & drop  templates, som du selv kan både redigere og tilpasse uden brug af kodeegenskaber
 • Forøget effektivitet, idet du kun skal vedligeholde én platform
 • Forbedret usability baseret på best practice
 • Forbedrede svar- og hastighedstider for brugerne
 • Forbedret performance-score i diverse tools fx. Google Page Speed
 • Variantstyring
 • Fragt og integration
 • En skræddersyet B2B-løsning
 • En skræddersyet B2C-løsning
 • Og meget, meget mere...

 

Uanset om du har B2B- og/eller B2C-kunder, så får du med Cloud en gennemtestet platform inden for: strategi, design, integration, opsætning og lancering.

 

 

Læs om standard features i CloudVi samler på glade samarbejdspartnere

Gå på opdagelse i vores Cloud cases.

Vil du høre mere om dine muligheder med Cloud?

Udfyld formularen, så kontakter jeg dig hurtigst muligt.

Michael Almstrup
Director