Umbraco Design

Har du brug for en ekspert til brandingen og brugeroplevelsen på din Umbraco platform? Vores ekspertise inden for Umbraco design er en sikker vej frem!

Hvorfor skal du vælge MCB til at designe din Umbraco platform?

Der er flere fordele ved at vælge en Umbraco udvikler fra MCB, når du skal designe din Umbraco platform. Vores design team udvikler websteder, hvor brugeroplevelsen er i højsædet og altid med skræddersyet løsninger, som passer dine behov.

Umbraco er et open source-produkt, som mange andre Content Management Systemer (CMS), men det adskiller sig alligevel ved at være bygget på Microsoft .NET-teknologi. Det gør systemet til en velkendt platform for de fleste brugere - ecommerce eller ej. Systemet har også et stort open source-fællesskab med 220.000 aktive brugere og udviklere, som vores design team kan spare med.

Uanset om dit websted allerede er i gang, og du vil have kvalificerede Umbraco designere til at arbejde sammen med dig om forbedringer, eller om du starter forfra, er MCB stedet at søge hjælp.

 

 

Kontakt os nu

Vores services

palette

Design

MCB giver en innovativ og kreativ vision til din Umbraco platform. Vores Art Director og Content Creator forenes for at skabe en platform, som dine besøgende vil finde attraktiv, opsigtsvækkende og engagerende. Her trækker vi på vores mangeårige erfaring inden for flere brancher.

tumbsup

Branding

Vi sikrer, at dit site afspejler din unikke corporate branding. Vores mål er at få skabt den største genkendelighed mellem dine besøgende på din platform og din virksomhed. Derfor producerer vi visuelle og tekstlige elementer, der er tilpasset din brandidentitet.

framework

Wireframes

MCB opbygger wireframes til din Umbraco platform. Vi bruger indhold, forskning og informationsarkitektur til at skabe et design, der udelukkende fokuserer på layout. Wireframes indeholder ingen billeder, kun en enkelt skrifttype, logo, navigation og moduler, der er ideelt placeret.

variationer

Brugerflow

Sammen med wireframes gør vi det let for dine besøgende at navigere i din Umbraco platform. Umbraco leverer de nødvendige systemer, som gør det muligt for dine brugere at anvende platformen.

monitor

User Experience Design (UX)

Vi sikrer, at designet af din Umbraco fører til en intuitiv brugeroplevelse (UX). Vi sørger derfor for, at sitet er enkel at navigere på og fjerner flest mulige touchpoints for at sikre en problemfri oplevelse.

dashboard

User Interface Design (UI)

Vi designer en ren brugergrænseflade, der er let for dine brugere at overskue. Det sikrer, at oplysningerne er velorganiserede, at teksten er letlæselig, og at siderne er brugervenlige.

Branding med Umbraco skabeloner og temaer

Vores Umbraco eksperter kan hjælpe dig med at beslutte dit design ved at anvende Umbraco-skabeloner eller temaer og foretage ændringer efter dine behov. Det betyder, at designet bliver skræddersyet og skabt unikt til netop dit websted.

En Umbraco ekspert fra MCB arbejder tæt sammen med dig for at udvikle og strømline din branding. Udviklingen foregår altid i overensstemmelse med dine farvekoder, vandmærker, typografi, logo og ikoner, så dit websted fortsat kan skille sig ud fra mængden. Når vi har udviklet dit design, bliver det konsekvent på hver side af platformen.

Certificeret Umbraco Partner

MCB er et bureau med en dokumenteret track record i designet af Umbraco-websteder. Med vores viden om User Experience (UX) design kan vi bygge skræddersyede webdesigns og samtidig gøre det engagerende og brugervenligt. Vores færdigheder og ekspertise skinner igennem alt, hvad vi gør, og hvis der er noget, vi ikke ved, ved vi, hvor vi skal finde svarerne. 

Umbraco er et kraftfuldt værktøj og kan tilpasses enhver forretningsmodel. Du bringer ideerne, og vores certificerede Umbraco eksperter bringer dem ud i livet. 

Sådan foregår designprocessen

Umbraco har uendelig fleksibilitet med redigering, der kan udføres når som helst. Derfor er MCB ved din side, når du får brug for at foretage ændringer i løbet af designprocessen.

Umbraco integreres let med talrige forretningssystemer. Systemet er også ideel til skalering fra en enkelt editor til hele teams, der arbejder på det samme projekt. Vores udviklere kan med få klik give andre udviklere og indholdsredaktører adgang til projekter.

De nyere versioner af Umbraco indeholder sprogvarianter, hvilket er en kæmpe fordel, hvis du har flersprogede websteder. Det er en leg med Umbraco at skifte mellem sprog og redigeringstilstand. Du kan endda anmode om obligatoriske sprog, som du vil indarbejde i det endelige websted.

 

Dette er blot nogle af grundene til, at vores eksperter foretrækker at bruge Umbraco, når branding af websteder skal være i særklasse.

Her får du en grundlæggende oversigt over designprocessen af en Umbraco platfom, som du vil følge i samarbejdet med MCB.

 

Trin 1: Planlægning af designet
Når vi starter planlægningen af dit websted, får du flere valgmuligheder for wireframing. Du har mulighed for at se forskellige udgaver af dit websted eller app, selv beslutte sidestruktur, layout og sidens funktionalitet. Wireframes kan være baseret på dine håndtegninger eller digitale tegninger. Uanset hvad kan du være sikker på at finde det, du leder efter med Umbracos wireframing.

Under dette trin i processen tager du beslutninger om hjemmesidens designkoncepter, og hvordan du vil have undersiderne til at se ud. Undersiderne vil altid være i overensstemmelse med din branding for at opnå den optimale visuelle effekt. Du kan også teste, hvordan siderne ser ud, og hvordan de fungerer på forskellige enheder. 

Din Umbraco udvikler fra MCB kan let foretage ændringer, uden processen går i stå - og du kan nemt justere designet undervejs.  

 

Trin 2: Udvikling af brugergrænsefladen
På dette trin vil din webudvikler bruge JavaScript til at udvikle brugergrænsefladen (UI) afhængigt af dine behov. Umbraco Forms er en tilføjelse, som gør det endnu lettere at opbygge enkle kontaktformularer eller avancerede spørgeskemaer. Denne enkle formular kan opfylde dine behov og endda sørge for, du kan få mere detaljeret feedback. 

Hos MCB er vores certificerede Umbraco designere også kvalificerede til at arbejde med User Experience (UX) design. Vores UX-designere beskæftiger sig ikke kun med User Interface Design (UI). De er i stand til at oprette brugergrænseflader, der er sjove og engagerende for brugerne. Med brugermotivation og brugerens præferencer in mente kan vores UX-designere skræddersy oplevelsen til at opfylde brugerens behov. 

 

Trin 3: Integrering af Umbraco CMS

En af Umbracos skønheder er muligheden for at oprette hostede instanser, der integreres i Umbraco. Når den hostede instans er oprettet, kan du kopiere disse typoskabeloner og brugergrænseflader til Umbraco. 

 

Du kan også have unikke domænenavne til de forskellige websider. Det betyder ganske enkelt, at brandingen kan føres gennem startnoden 'Indstillinger' til et vilkårligt antal andre websider. 

Når vi taler om integrationer, lancerer Umbraco en funktion Umbraco Marketplace. Det er et sæt apps, der giver udviklere mulighed for at tage projekter til et højere niveau med mindre kodning. Disse apps integreres med dine Umbraco-projekter, så dit Umbraco CMS kan fungere problemfrit med andre digitale opgaver som fx e-handelssider, sociale medier og personalisering. Umbraco Marketplace giver udviklere mulighed for at oprette apps og udvidelsespakker og markedsføre dem via dit websted. Udviklere kan også hente pakker, som gør deres arbejde lettere. 

 

Trin 4: Funktionalitet med skræddersyet backend udvikling

På dette trin sørger vores Umbraco udviklere for, at designet er funktionelt og skræddersyet efter dine behov.

Du vil gerne have, at dit websted er oprettet til et bestemt formal for at nå et specifikt mål. Og du vil sikkert ikke have en masseproduceret cookie-løsning. I stedet vil du gerne have en tilpasset version. Derfor vil en skræddersyet applikation med Umbraco fungere bedst for dig. Med Umbraco kan programmeringssprog som Java og Python integreres, og derfor er slutresultatet et problemfrit fungerende websted.

 

Flere og flere efterspørger mobil-design. Det vil sige, at designet af en Umbraco platform først udvikles til mobilenheder og efterfølgende tilpasses andre enheder. På den måde er du sikker på, at funktionaliteten på dit websted er i top, uanset om det tilgås via mobil, desktop eller tablet. 

 

Trin 5: User Acceptance Testing (UAT)

Med UAT sikrer du, at webstedets funktioner lever op til kravene. Trin 5 omtales også ofte som 'beta-test' eller 'slutbruger-test'. Uanset hvad testene kaldes, skal de alle sørge for, at det endelige produkt opfylder både dine og lovgivningens krav.

Vi anbefaler, at du på dette trin både tester webstedet på alle enheder og forskellige browsere.

 

Hvis det skulle vise sig, at dit websted har nogle fejl eller mangler, kan en af vores Umbraco eksperter nemt gå ind og foretage ændringerne.

 

Hvis webstedet derimod består alle tests, er det klar til den helt store lancering.


Trin 6: Gå live

Dit websted er nu klar til at gå live. Eller ikke helt. Du mangler én sidste ting. Du har brug for en implementeringsplan 

 

En implementeringsplan giver overblik over, hvad du skal, hvornår og hvem der har ansvaret for de enkelte aktiviteter. I samarbejde med os kan vi udvikle en plan, som sikrer, at de tiltænkte resultater med Umbraco platformen opnås. Når du har en plan, kan du arbejde effektivt med at teste og verificere platformen. Det er også her, du kan fange og rette eventuelle fejl, før du lader det flyve.

Vi anbefaler, at du anvender Umbraco Git, som er en sikkerhedsforanstaltning, der giver dig mulighed for at gå tilbage til en tidligere version, hvis du fortryder ændringer, eller noget går galt undervejs.

Selvom løsningerne og ændringerne fungerede godt i udviklingsfasen, er du nødt til at holde øje med dine ændringer, når platformen er live. Når brugere aktivt begynder at bruge platformen, kan der opstå uforudsete problemer. Hos MCB hjælper vi dig med løbende at holde øje med platformen, når den er lanceret, og vi står klar til at fange eventuelle problemer i brugen af Umbraco platformen. Vi yder altid support og hjælper med vedligehold.

Skal vi hjælpe dig med dit Umbraco Design?

Udfyld formularen. Så sørger vi for, at du kommer med på vognen.

Michael Almstrup
Director