Umbraco Support

Leder du efter den bedste Umbraco support inden for udvikling, integration, design og vedligehold af din Umbraco platform? MCB kan hjælpe dig.
umbraco_gold_isae

Umbraco support

Bruger du Umbraco? Hvis svaret er ja, har du så overvejet at samarbejde med et ekspertteam til at håndtere funktioner, design og vedligehold af platformen?

 

Hos MCB tilbyder vi support til din udvikling, integration og design af Umbraco. Hvis du støder på problemer, kan du henvende dig til vores team af Umbraco eksperter, som sidder klar til at hjælpe dig med at forbedre din Umbraco-oplevelse - også på en e-commerce løsning.

 

Hvorfor har du brug for Umbraco Support?

Umbraco support er en afgørende del af din udviklingsproces, når du leder projekter på Umbraco CMS. At vælge det rigtige supportteam vil give dig og dit team alt, hvad du behøver for at have ro i sindet, mens du bevæger dig gennem processen.

 

 

Kontakt os nu

Vores services

tumbsup

SLA-aftale

Vores team er eksperter i at håndtere tekniske problemer. Når du har en SLA-aftale med os, vil vi analysere, diagnosticere og løse problemerne for dig - hurtigt, så din webshop igen vil være fuldt funktionsdygtig på ingen tid.

monitor

Udvikling

Vi er eksperter inden for programmering til håndtering af alle opgaver vedr. Umbraco, herunder frontend-, backend- og apps. Vores udviklingsteam skræddersyer dagligt Umbraco løsninger, og derfor kan vi altid hjælpe dig videre - også hvis noget fejler.

suport

Support på integrationer

Når du har en integration fra ERP, PIM, DAM eller din fragtløsning til Umbraco, bliver du nemt gjort ukampdygtig, hvis integrationen fejler. Heldigvis kan vores integrationsteam hurtigt hjælpe dig og overvåge integrationen.

Hvad tilbyder vi som dit Umbraco Support team?

Hos MCB er vi certificeret Umbraco eksperter. Derfor vi er din optimale supportpartner til at navigation og rådgivning. Vores supportteam tilbyder dig kvalificeret og professionel rådgivning til din Umbraco platform, når du har mest brug for det.

 

Det kan du forvente fra start
Fra begyndelsen fører vi dig gennem hvert trin i processen, så rådgivningen altid foregår i dit tempo. Vi tager dine indviduelle spørgsmål og bekymringer alvorligt og sørger for at hjælpe dig videre. Vores Umbraco supportteam er din livline, som oveni købet vil introducere dig til maskinrummet bag Umbraco, så du også får mest muligt ud af samarbejdet.

 

Ingen forvirrende onboarding
Under onboarding-programmet er der en række værktøjer, du skal gøre dig bekendt med på Umbraco-platformen. Du skal vide, hvordan du indsender supportbilletter, og hvordan du starter en chat-samtale. Disse funktioner kan tage tid og kræfter at mestre. 

 

Af samme årsag kan du vælge MCB til at gøre arbejdet, så du sparer tiden. Som certificeret Umbraco udvikler kan vi navigere i Umbraco-værktøjerne og funktionerne for enhver af vores kunder. 

Vores dedikerede udviklings- og supportteam giver dig meget mere fleksibilitet. Hos MCB samarbejder vi med dig for at inkludere designelementer og funktioner, der passer til din specifikke branche.

 

Du vil hurtigt og let kunne kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ændringer, der skal foretages. Ellers arbejder vi bag kulisserne og sørger for, at din Umbraco platform lever op til forventningerne.

 

Support under udviklingen
Under udviklingen af dit websted vil vi løbende holde kontakten. Du får direkte kontakt til vores Umbraco udviklere, som står klar til at hjælpe, når behovet opstår. I samarbejdet med MCB vil udviklingsprocessen være lige så problemfri, som hvis du selv sad på Umbraco HQ.


Hvad end du har brug for hjælp til administration, fejl eller tekniske problemer under udviklingen af dit Umbraco site, så kan vi hjælpe dig. Vi ønsker, at du føler, at der bliver taget godt hånd om dine udfordringer - både dem der haster og på længere sigt.

 

Hos MCB læner vi os ikke tilbage og tager let på fejl og tekniske udfordringer ved dit projekt. Vi sætter dit projekt i centrum og ønsker at give dig den bedste tekniske support til dit Umbraco CMS.

En pålidelig partner til integrationer

Ikke alene tilbyder MCB Umbraco support, vi er også stolte over at være certificeret Umbraco eksperter. Når du får gang i platformen, har du muligvis ikke tiden til at sætte dig ind i systemets mange muligheder. Og det er her, MCB kommer ind i billedet.

 

Vi har over 20 års erfaring med at føre komplekse integrationer ud i livet. Hos MCB har vores eksperter mulighed for at integrere en række forskellige platforme til dit Umbraco CMS. Uanset om dit websted er til e-handel, blogging eller marketing, kan vi sikre dig, at du har de integrationer, du har brug for. 

 

Måske har du brug for vores viden om Google Tag Manager eller Google Analytics. Eller måske har du brug for assistance til at navigere i Shopify som e-handlende. 

 

Uanset hvad du har brug for, kan vi være din supportpartner. Vi er eksperter i at navigere i Umbraco og finde de integrationer og løsninger, der passer til din virksomhed. Vi kan tilmed bruge vores udviklingsekspertise til at kode endnu mere avancerede integrationer med Umbraco's Rest API. Det betyder, at vi kan tilbyde dig integrationer med softwareplatforme, som ikke en gang er noteret på Umbraco's market place.

 

Navigation i Umbraco's bonus features
Umbraco har unikke bonus features, som kun er tilgængelige for Enterprise brugere. Vores ekspertteam kan hjælpe dig med at bruge og navigere i dem.

En af de ekstra funktioner, som du kan vælge, er Umbraco Courier. Det er en tilføjelse, som brugere kan tilkøbe til at løse mere komplekse udviklingsproblemer. I samarbejdet med MCB er tilkøb som dette unødvendigt. Vores team er til rådighed, når du skal have løst komplekse løsninger. 

Umbraco Forms er endnu en ekstra feature, som kan integrere formularer til dit websted. Du kan fx bruge formularfunktionen til spørgeskemaer, tilmeldinger og endda til at indsamle kundedata.

Hvis du spørger os, så er Umbraco Forms et uundværligt værktøj, fordi det kan give dig unikke indsigter i din virksomhed og forbedre kundeoplevelsen hos dig. Og så undgår du endda at integrere komplekse tredjepartsværktøjer. Hos MCB kan vi hjælpe dig med at integrere og navigere i funktionen, så du får mest muligt ud af formularerne. 

 

 

Kontakt os nu

Det siger vores samarbejdspartnere

Social og Sundhedsskolen
Vi er selv meget uformelle, og det var også det, vi ledte efter i et burea. Det kan godt blive for stort ved bureauer, hvor der er mange græsgange. Så vi var ude efter noget uformelt, og hvor vi er i øjenhøjde med dem, vi taler med. Og det har vi oplevet hos MCB.

Vi har været rigtig glade for samarbejdet med Tine, som altid har været nem at komme i kontakt med, og hun har lyttet til os og udfordret os.

MCB har været meget lydhøre og grebet vores ideer og ført dem ud i livet for os. Og de har gjort det på en måde, så det ikke føles som salg for enhver pris. Bo har flere gange har været meget ærlig, når løsninger og ideer ikke har kunne svare sig økonomisk for os. Og den ærlighed er vi glade for.

Tania Fogh Sørensen

KOMMUNIKATIONSMEDARBEJDER HOS SOCIAL- OG SUNDHEDSSKOLEN MIDT- OG VESTJYLLAND
Amukurs

Vi har med amukurs.dk skabt en fed løsning!

 

Portalen indeholder mange komplekse og tunge integrationer, som fungerer godt og samtidig er så optimerede, at det hele kan køre på en Umbraco Cloud løsning.

Morten Overgaard Mønsted

TECHNICAL PROJECT MANAGER HOS MCB
Hvem er Umbraco Support til?

Hvem er Umbraco Support til?

MCB kan hjælpe alle, der bruger Umbraco CMS. Uanset om du driver en simpel blog eller en kompleks e-handelsbutik, er MCB din samarbejdspartner. 

Vores eksperter ved præcis, hvordan du får mest muligt ud af Umbraco. I stedet for at du bruger tid på at blive fortrolig med platformen, så kan du roligt overlade det til os, så du kan bruge tiden andetsteds.

Hvorfor vælge MCB som din supportpartner?

Hvorfor vælge MCB som din supportpartner?

MCB er en førende Umbraco-partner med et stærkt team af eksperter, som har udført mange projekter for kunder ved hjælp af Umbraco CMS. Derfor besidder vi mange års erfaring med systemet. Hos MCB finder du også eksperter, som har gennemgået uddannelsen for at blive certificeret Umbraco udvikler. 

Vores team kan håndtere udvikling, integrationer, design og vedligholdelse af Umbraco i alle størrelser. Vi servicerer både B2C- og B2B-kunder. Uanset om du har brug for hjælp til layout, funktioner eller integrationer, så sidder vores team klar til at rådgive dig.

Når du vælger et samarbejde med en Umbraco Partner, kan du være sikker på, at de udviklere, der er tilknyttet dit projekt, har et højt kompetenceniveau og altid holder sig opdaterede på de seneste nyheder og opdateringer

Din Certified Umbraco Partner

Vi er din Certified Umbraco Gold Partner og Umbraco Commerce Partner. Og i vores Umbraco team finder du en mangeårig Umbraco MVP.

 

Med over 20 års erfaring forstår vi din forretning - og det gælder ikke kun den digitale del og muligheden for at bygge de custom integrationer, du mangler for at kunne afdække dine behov. Med specialister inden for både marketing, design og udvikling kan vi hjælpe dig med at få succes med hele din forretning.

 

 

umbraco_gold_plus_isae

 

 

Kontakt os nu

Mød vores MVP'er

Uanset hvilket projekt du står over for, stort eller småt, kan vores Umbraco supportfærdigheder hjælpe dig. Med et team som MCB i ryggen, er du garanteret kvalificeret støtte og rådgivning på din vej mod succes online.

 

Og så har vi en Umbraco MVP’er ansat, der står klar til at gribe din opgave. 

 

MVP står for ‘Most Valued People’. Gruppen udgør i dag kun 61 enestående mennesker, der formår at tage Umbraco skridtet videre og bidrage til en omfavnelse af open source systemet. Derfor er du sikret den bedste service hos MCB.

 

Det er din sikkerhed for en funktionel løsning, der kan løse selv de mest komplekse behov.

 

Foruden support af Umbracos mange funktioner og muligheder, kan vi også hjælpe dig med Azure hosting, Umbraco hostingkrav og vedligehold af din Umbraco platform. For andre tjenester, skal du endelig ringe og spørge vores team. Vi hjælper gerne.

 

 

 

certified_umbracomaster_bjarne01-1

Vi samler på glade samarbejdspartnere

Gå på opdagelse i vores Umbraco cases.

Ofte stillede spørgsmål til Umbraco support

Hvad er forskellen på Umbraco og WordPress?

Umbraco og WordPress er to forskellige content management systemer (CMS), der bruges til at opbygge og administrere websteder. Selvom begge platforme har det samme formål, er der nogle væsentlige forskelle mellem dem.

Umbraco er rettet mod udviklere og teknisk kyndige brugere. Det er bygget på Microsofts .NET-framework og er skrevet i C#. Det giver udviklere stor fleksibilitet og kontrol over webstedets struktur, funktionalitet og design. Umbraco er kendt for sin skalerbarhed og evne til at håndtere komplekse websteder eller applikationer.

På den anden side er WordPress, som er baseret på PHP og MySQL og kan køre på både Windows- og Linux-servere. WordPress er populært blandt både begyndere og erfarne brugere og bruges til forskellige typer websteder, herunder blogs, virksomhedswebsteder, e-handel og meget mere. WordPress tilbyder et stort udvalg af temaer og plugins, der gør det nemt at tilpasse udseendet og funktionaliteten af et websted uden at skulle skrive meget kode.

Valget mellem Umbraco og WordPress afhænger af specifikke behov og krav.

Er Umbraco et Microsoft produkt?

Ja, Umbraco er udviklet af Umbraco HQ, der er et dansk softwareudviklingsfirma. Umbraco er baseret på Microsoft-teknologier og er bygget på Microsofts .NET-framework. Det betyder, at Umbraco er en del af det bredere Microsoft-økosystem og er optimeret til at køre på Windows-servere. Umbraco bruger også programmeringssprog som C# og understøtter Microsoft SQL Server som standarddatabase. Så selvom Umbraco ikke er direkte ejet af Microsoft, er det tæt forbundet med Microsoft-teknologier og har en stærk integration med Microsoft-platformen

Få support til Umbraco i dag

Udfyld formularen, så kontakter jeg dig hurtigst muligt.

Michael Almstrup
Director