Umbraco udvikler

Med 20 års .NET erfaring er vores Umbraco-udviklere certificerede og anerkendte for at have en dokumenteret track record inden for design og udvikling af skræddersyede Umbraco hjemmesider.
umbraco_gold_isae

Hvorfor skal du samarbejde med en certificeret Umbraco-udvikler?

Mere end 100.000 websteder er i øjeblikket baseret på Umbraco. Og det er med god grund. Umbraco er et enkelt og kraftfuldt indholdsstyringssystem, der bruges til at oprette en række forskellige applikationer. Det er fleksibelt og kan nemt udvides efter dine behov.

 

Umbraco er et system med flere fordele. Det har et fuldt udstyret miljø med enkle, men effektive indholdsstyrings- og redigeringsværktøjer. Det understøtter flere sprog og giver dig fuldstændig designkontrol. Det tilbyder en hosting service kendt som Umbraco Cloud.

 

 

Kontakt os nu

Vores services

suport

Support

Med MCB er din hosting i sikre hænder, og du skal ikke tænke på andet end dit indhold. Vi yder support, SLA’er, kryptering og meget mere.

tandhjul

Integrationer

Vores integrationsteam kan integrere tredjepartsværktøjer med alt fra ERP, CRM og POS til forsendelse og logistik til din Umbraco platform.

palette

Design og UX

Vores UX designere hjælper med alt fra konceptuelle designs og UX til UI til alle størrelser af sites og sammenholder dem med UI-Kittet.

tools

Udvikling

Vores team af udviklere spænder vidt og hjælper derfor med alt fra Backend og Frontend til Ecommerce udvikling i .NET.

liste

Testning

Vi sikrer, at hjemmesiden performer 110% med alt fra UI- og UX-test, Stress tests, funktionel testning, SEO-tjek og webtilgængelighed.

chart-1

Opgradering af Umbraco versioner

Bruger du en ældre udgave af Umbraco? Så står vores Umbraco-eksperter klar til at hjælpe dig med at migrere dit website til den nyeste version.

Mød dit Umbraco team

Morten

Morten Overgaard Mønsted

Project Manager & Frontend Developer
Mathias

Mathias Givskov Hansen

Tech Lead
Bjarne Fyrstenborg

Bjarne Fyrstenborg

Developer, Umbraco MVP
Jesper Ransborg

Jesper Ransborg

Front-end Developer
Leif

Leif Pedersen

.Net Developer

Det siger vores samarbejdspartnere

Social og Sundhedsskolen
Vi er selv meget uformelle, og det var også det, vi ledte efter i et burea. Det kan godt blive for stort ved bureauer, hvor der er mange græsgange. Så vi var ude efter noget uformelt, og hvor vi er i øjenhøjde med dem, vi taler med. Og det har vi oplevet hos MCB.

Vi har været rigtig glade for samarbejdet med Tine, som altid har været nem at komme i kontakt med, og hun har lyttet til os og udfordret os.

MCB har været meget lydhøre og grebet vores ideer og ført dem ud i livet for os. Og de har gjort det på en måde, så det ikke føles som salg for enhver pris. Bo har flere gange har været meget ærlig, når løsninger og ideer ikke har kunne svare sig økonomisk for os. Og den ærlighed er vi glade for.

Tania Fogh Sørensen

KOMMUNIKATIONSMEDARBEJDER HOS SOCIAL- OG SUNDHEDSSKOLEN MIDT- OG VESTJYLLAND
Amukurs

Vi har med amukurs.dk skabt en fed løsning!

 

Portalen indeholder mange komplekse og tunge integrationer, som fungerer godt og samtidig er så optimerede, at det hele kan køre på en Umbraco Cloud løsning.

Morten Overgaard Mønsted

TECHNICAL PROJECT MANAGER HOS MCB

Hvorfor skal du vælge en Umbraco udvikler fra MCB?

Hos MCB finder du udviklere med passion for og speciale i Umbraco. En certificeret Umbraco-udvikler fra MCB kan hjælpe dig med at oprette et nyt websted, en e-handelsbutik eller overtage en allerede eksisterende platform.

Der er flere væsentlige grunde til at vælge MCB som din certificeret Umbraco-udvikler:

 

MCB gør dig fremtidsklar

Som certificeret Umbraco-udvikler er vi veluddannede i Umbracos univers. For at bevare vores status holder vi os løbende opdateret på tekniske opgraderinger og nye features i systemet. Hos MCB er vi engagerede i at håndtere dine nuværende behov og er parate til at ruste din virksomhed til fremtiden. Vi leverer det, vi kalder 'Umbraco-garantien', som indebærer, at dit websted er bygget ud fra de bedste fremgangsmåder.

 

One-stop leverandør af Umbraco-løsninger

Vores Umbraco-eksperter kan guide dig gennem hvert trin i oprettelsen og hosting af websteder uden at gå på kompromis med kvaliteten og ekspertisen. Vores konsulenter begynder med forretningsanalysefasen og hjælper med design-, udviklings- og integrationsfaserne. Vi udfører SEO-tjek, hastighedstjek, sikkerhedstjek og kontrollerer også webtilgængeligheden på din Umbraco platform.

Gennem MCB kan du også få adgang til Azure-hosting i Umbraco-skyen.

 

Dybdegående kendskab til produkter og udgivelser

Som certificeret Umbraco-partner har vi adgang til viden om alle nye produkter og udgivelser fra Umbraco, som vores eksperter hurtigt får praktisk erfaring med. Vi lægger en stor indsats og tid i at teste produkter og deres forskellige funktioner, før vi tager dem i brug hos vores kunder. Derfor har vores Umbraco eksperter det helt rigtige vidensgrundlag og erfaring til at hjælpe med din Umbraco platform.

 

Tilpassede løsninger efter dine behov

Ingen udfordring er for stor for os. Vores udviklere har designet, udviklet og vedligeholdt flere skræddersyede Umbraco-websteder til vores kunder på tværs af forskellige brancher - også hvis det gælder en e-commerce løsning. Umbraco er en af ​​de mest fleksible og kraftfulde .NET CMS-løsninger i verden. Og ores team har mestret brugen af ​​Umbraco til at levere løsninger, der kan opfylde dine specifikke forretningsmål.

 

Forpligtelse der varer ved

MCB’s tilknytning til Umbraco beror på stærke faglige kompetencer. Med flere års erfaring i bagagen er vores Umbraco-udviklere i dag aktive medlemmer af det store Umbraco-fællesskab. Vores rolle som Umbraco Partner betyder, at vi er 100% forpligtet til at give dig den viden og stabilitet, du har brug for både her og nu og i fremtiden.

 

Spar mere med MCB

Vores Umbraco-eksperter er uddannet til at få tingene rigtigt ud af starthullerne. I samarbejdet med en ekspert fra MCB er du sikret mod klassiske fejltrin og garanteret, og at din tid og penge aldrig går til spilde. Som en certificeret Umbraco-partner har vi adgang til features til favorable priser, som vi står klar til at videregive til vores kunder.

 

Teknisk kompetence

MCB har været i branchen i over to årtier. Vores tekniske kompetencer er roden til, at vi hver dag kan arbejde tæt sammen med alle kunder og samtidig stræbe efter, at vores kunder når deres ønskede mål med Umbraco. Derfor formår vi at udnytte ethvert potentiale af Umbraco - også de ellers skjulte potentialer - så vi i fællesskab kan opnå resultater.

 

Et betroet ekspertteam

En af de vigtigste grunde til at samarbejde med os er vores dygtige team af Umbraco-eksperter. Vores udviklere har gennemført avancerede kurser, der giver dem mulighed for at udforske det fulde omfang af, hvad Umbraco har at tilbyde og forskellige måder at bygge løsninger, der overgår kundens forventninger.

 

 

Kontakt os nu

Din Certified Umbraco Partner

Vi er din Certified Umbraco Gold Partner og Umbraco Commerce Partner. Og i vores Umbraco team finder du en mangeårig Umbraco MVP.

 

Med over 20 års erfaring forstår vi din forretning - og det gælder ikke kun den digitale del og muligheden for at bygge de custom integrationer, du mangler for at kunne afdække dine behov. Med specialister inden for både marketing, design og udvikling kan vi hjælpe dig med at få succes med hele din forretning.

 

 

umbraco_gold_plus_isae

 

 

Kontakt os nu

En Umbraco rådgiver der passer til dig

En Umbraco rådgiver der passer til dig

Driver du en B2C eller B2B forretning? Har du 1 eller 10 integrationer? Har du 10 eller 10.000 kunder? Uanset hvad, kan vores Umbraco-eksperter være dine samarbejdspartnere.

Hos MCB ved vi, at ingen virksomhed eller digital rejse er ens. Derfor leverer vi Umbraco løsninger, der altid opfylder dine krav og mål.

Hvordan løser Umbraco moderne forretningsudfordringer?

Med fremkomsten af ​​mobil browsing er det stadig sværere for virksomheder at forblive konkurrencedygtige, hvis deres websted ikke opfører sig ansvarligt. Folk tilgår websteder på smartphones mere end nogensinde før, og det vil kun stige med tiden.

 

Med Umbraco kan du nemt oprette responsive websteder, der fungerer på tværs af alle enheder takket være en layout motor. Systemet gør det muligt for designere og udviklere at bygge banebrydende oplevelser uden at lære nye sprog eller proppe websteder med unødvendige funktioner.

 

Andre fordele omfatter:

 

Kraftfulde værktøjer til oprettelse af indhold

Det er slut med besværlige WYSIWYG-redaktører med begrænset funktionalitet. Brug i stedet Umbracos enkle, men kraftfulde datatype-system kombineret med systemets front-end-redigeringsmuligheder, der giver dig fuldstændig kontrol!

 

Personligt tilpasset indhold

Med kraften i Umbracos indholds-API kan du bruge personaliseringsalgoritmer til dynamisk at levere relevante oplysninger til webstedets besøgende baseret på deres præferencer, placering eller andre datapunkter.

Robuste API'er og SDK'er 

Forbind nemt dit websted til en lang række tredjepartsapps og -tjenester fra betalingsgateways, marketingudbydere og mere. Det indebærer, at du kan være sikker på, at din virksomhed er fremtidssikret, når teknologien udvikler sig.

Indbyggede SEO-værktøjer

Umbracos rige metadatafunktioner giver dig mulighed for at optimere dit websted til søgemaskiner, så det let kan opdages af nye målgrupper, der søger online.

Kraftfuldt indholdsstyringssystem

Umbraco er et omfattende CMS med et indbygget brugerstyringssystem, der giver dig mulighed for at oprette og administrere arbejdsgange, godkendelser og brugertilladelser inden for UI. Indholdsadministratorer kan bruge denne funktion til at oprette og udgive indhold uden, at det kræver udviklere eller kendskab til kode.

 

Du kan læse mere om fordelene ved Umbraco sammenlignet med andre CMS her.

Vi samler på glade samarbejdspartnere

Gå på opdagelse i vores Umbraco cases.

Ofte stillede spørgsmål til Umbraco udvikler

Hvad er en Umbraco udvikler?

En Umbraco-udvikler har ekspertise i at arbejde med Umbraco CMS og en dyb forståelse af platformen og dens funktioner. Derfor er en Umbraco udvikler i stand til at udvikle, tilpasse og administrere websteder ved hjælp af Umbraco-teknologi.

En Umbraco-udvikler har typisk færdigheder inden for webudvikling og programmeringssprog som C# og Razor. De er i stand til at oprette skabeloner, tilpasse design og layout, integrere funktionalitet, oprette brugerdefinerede moduler og plugins, håndtere databaser og udføre fejlfinding og vedligeholdelse af Umbraco-websteder.

Hvordan kan en Umbraco udvikler hjælpe mig?

En Umbraco-udvikler kan være en værdifuld ressource, der kan hjælpe dig med at opbygge og administrere dit websted ved hjælp af Umbraco CMS. En Umbraco-udvikler kan fungere som din tekniske rådgiver og ekspert, der forstår Umbraco CMS og kan hjælpe med at realisere dine idéer og krav til et velfungerende og brugervenligt websted. Udvikleren kan tilpasse og udnytte Umbraco's funktioner og muligheder for at skabe et skræddersyet websted, der passer til dine behov og mål.

Lad os være din Umbraco udvikler

Udfyld formularen, så kontakter jeg dig hurtigst muligt.

Michael Almstrup
Director