Umbraco udvikler

Med 20 års .NET erfaring er vores Umbraco-udviklere certificerede og anerkendte for at have en dokumenteret track record inden for design og udvikling af skræddersyede Umbraco hjemmesider.
logoer_umbraco (1)-1

Hvorfor skal du samarbejde med en certificeret Umbraco-udvikler?

Mere end 100.000 websteder er i øjeblikket baseret på Umbraco. Og det er med god grund. Umbraco er et enkelt og kraftfuldt indholdsstyringssystem, der bruges til at oprette en række forskellige applikationer. Det er fleksibelt og kan nemt udvides efter dine behov.

 

Umbraco er et system med flere fordele. Det har et fuldt udstyret miljø med enkle, men effektive indholdsstyrings- og redigeringsværktøjer. Det understøtter flere sprog og giver dig fuldstændig designkontrol. Det tilbyder en hosting service kendt som Umbraco Cloud.

 

 

Kontakt os nu

Vores services

suport

Support

Med MCB er din hosting i sikre hænder, og du skal ikke tænke på andet end dit indhold. Vi yder support, SLA’er, kryptering og meget mere.

tandhjul

Integrationer

Vores integrationsteam kan integrere tredjepartsværktøjer med alt fra ERP, CRM og POS til forsendelse og logistik til din Umbraco platform.

palette

Design og UX

Vores UX designere hjælper med alt fra konceptuelle designs og UX til UI til alle størrelser af sites og sammenholder dem med UI-Kittet.

tools

Udvikling

Vores team af udviklere spænder vidt og hjælper derfor med alt fra Backend og Frontend til Ecommerce udvikling i .NET.

liste

Testning

Vi sikrer, at hjemmesiden performer 110% med alt fra UI- og UX-test, Stress tests, funktionel testning, SEO-tjek og webtilgængelighed.

chart-1

Opgradering af Umbraco versioner

Bruger du en ældre udgave af Umbraco? Så står vores Umbraco-eksperter klar til at hjælpe dig med at migrere dit website til den nyeste version.

Mød dit Umbraco team

Morten

Morten Overgaard Mønsted

Project Manager & Frontend Developer
Mathias

Mathias Givskov Hansen

Tech Lead
Bjarne Fyrstenborg

Bjarne Fyrstenborg

Developer, Umbraco MVP
Jesper Ransborg

Jesper Ransborg

Front-end Developer

Hvorfor skal du vælge en Umbraco udvikler fra MCB?

Din Certified Umbraco Partner

Vi er din Certified Umbraco og Vendr Partner. Og i vores Umbraco team finder du en mangeårig Umbraco MVP.

 

Med over 20 års erfaring forstår vi din forretning - og det gælder ikke kun den digitale del og muligheden for at bygge de custom integrationer, du mangler for at kunne afdække dine behov. Med specialister inden for både marketing, design og udvikling kan vi hjælpe dig med at få succes med hele din forretning.

 

 

logoer_umbraco (1)-1

 

 

Kontakt os nu

En Umbraco rådgiver der passer til dig

Driver du en B2C eller B2B forretning? Har du 1 eller 10 integrationer? Har du 10 eller 10.000 kunder? Uanset hvad, kan vores Umbraco-eksperter være dine samarbejdspartnere.

Hos MCB ved vi, at ingen virksomhed eller digital rejse er ens. Derfor leverer vi Umbraco løsninger, der altid opfylder dine krav og mål.

Hvordan løser Umbraco moderne forretningsudfordringer?

Med fremkomsten af ​​mobil browsing er det stadig sværere for virksomheder at forblive konkurrencedygtige, hvis deres websted ikke opfører sig ansvarligt. Folk tilgår websteder på smartphones mere end nogensinde før, og det vil kun stige med tiden.

 

Med Umbraco kan du nemt oprette responsive websteder, der fungerer på tværs af alle enheder takket være en layout motor. Systemet gør det muligt for designere og udviklere at bygge banebrydende oplevelser uden at lære nye sprog eller proppe websteder med unødvendige funktioner.

 

Andre fordele omfatter:

 

Kraftfulde værktøjer til oprettelse af indhold

Det er slut med besværlige WYSIWYG-redaktører med begrænset funktionalitet. Brug i stedet Umbracos enkle, men kraftfulde datatype-system kombineret med systemets front-end-redigeringsmuligheder, der giver dig fuldstændig kontrol!

 

Personligt tilpasset indhold

Med kraften i Umbracos indholds-API kan du bruge personaliseringsalgoritmer til dynamisk at levere relevante oplysninger til webstedets besøgende baseret på deres præferencer, placering eller andre datapunkter.

Robuste API'er og SDK'er 

Forbind nemt dit websted til en lang række tredjepartsapps og -tjenester fra betalingsgateways, marketingudbydere og mere. Det indebærer, at du kan være sikker på, at din virksomhed er fremtidssikret, når teknologien udvikler sig.

Indbyggede SEO-værktøjer

Umbracos rige metadatafunktioner giver dig mulighed for at optimere dit websted til søgemaskiner, så det let kan opdages af nye målgrupper, der søger online.

Kraftfuldt indholdsstyringssystem

Umbraco er et omfattende CMS med et indbygget brugerstyringssystem, der giver dig mulighed for at oprette og administrere arbejdsgange, godkendelser og brugertilladelser inden for UI. Indholdsadministratorer kan bruge denne funktion til at oprette og udgive indhold uden, at det kræver udviklere eller kendskab til kode.

 

Du kan læse mere om fordelene ved Umbraco sammenlignet med andre CMS her.

Ofte stillede spørgsmål til Umbraco udvikler

Hvad er en Umbraco udvikler?

En Umbraco-udvikler har ekspertise i at arbejde med Umbraco CMS og en dyb forståelse af platformen og dens funktioner. Derfor er en Umbraco udvikler i stand til at udvikle, tilpasse og administrere websteder ved hjælp af Umbraco-teknologi.

En Umbraco-udvikler har typisk færdigheder inden for webudvikling og programmeringssprog som C# og Razor. De er i stand til at oprette skabeloner, tilpasse design og layout, integrere funktionalitet, oprette brugerdefinerede moduler og plugins, håndtere databaser og udføre fejlfinding og vedligeholdelse af Umbraco-websteder.

Hvordan kan en Umbraco udvikler hjælpe mig?

En Umbraco-udvikler kan være en værdifuld ressource, der kan hjælpe dig med at opbygge og administrere dit websted ved hjælp af Umbraco CMS. En Umbraco-udvikler kan fungere som din tekniske rådgiver og ekspert, der forstår Umbraco CMS og kan hjælpe med at realisere dine idéer og krav til et velfungerende og brugervenligt websted. Udvikleren kan tilpasse og udnytte Umbraco's funktioner og muligheder for at skabe et skræddersyet websted, der passer til dine behov og mål.

Lad os være din Umbraco udvikler

Udfyld formularen, så kontakter jeg dig hurtigst muligt.

Michael Almstrup
Director