Vendr ecommerce til Umbraco

Som både Umbraco og Vendr Partner er MCB specialister i at skabe integrerede e-handelsløsninger, der er tilpasset dine unikke behov.
logoer_umbraco (1)-1

Få webshop og website til at fungere som én samlet løsning i Umbraco

At have en integreret online tilstedeværelse med både en webshop og et website, kan være afgørende for en positiv kundeoplevelse og en succesfuld forretning. Ved at integrere dit Umbraco-website med en ecommerce-løsning som Vendr, kan du skabe en problemfri og sammenhængende oplevelse for dine kunder, som vil opleve en ensartet stil og en simpel brugergrænseflade.

 

Du vil desuden kunne drage fordel af de fælles funktioner såsom brugerlogin, søgning og indkøbskurv. Og du vil få lettere ved at administrere din online tilstedeværelse og tilpasse den efter specifikke behov ved hjælp af Vendr’s tilpasningsmuligheder.

 

Vendr er et e-commerce-modul, der gør det muligt at drive webshops på Umbraco CMS. Det betyder, at du med Vendr kan oprette og administrere din online butik direkte fra Umbraco's CMS-interface. Vendr ecommerce er som Umbraco bygget på .NET-teknologien og har en række features, der gør det nemt at administrere din e-handelsvirksomhed ift. både produktstyring, kundeadministration, betalingsgateway-integration og meget mere.

 

Vendr følger mange af de samme design queues som Umbraco, og modulet vil synes familiært for enhver Umbraco-bruger.

Vendr følger mange af de samme designregler som Umbraco, og modulet vil derfor opleves som værende en integreret del af Umbraco for enhver, der er vant til at færdes i CMS’et. Vendr giver derfor udviklere mulighed for at define produktets egenskaber og de datatyper, der vises for redaktører.

Ved at bruge Umbraco på denne måde kan alle Umbraco-pakker fra Umbraco 8 og opefter bruges i samspil med Vendr, og med kun få juteringer kan Vendr tilføjes næsten ethvert projekt.

 

Som udgangspunkt indeholder Vendr allerede en bred vifte af funktioner, men der er også mange yderligere tilpasningsmuligheder gennem det store udvalg af API'er. Det tilbyder også en række SEO- og marketingkonfigurationer, der hjælper dig med at optimere din Umbraco webshop.

 

I 2023 har Umbraco annonceret, at de har opkøbt virksomheden bag Vendr. 

I fremtiden vil Vendr forsat være et separat modul til Umbraco, som integreres med Umbraco CMS, men der vil komme et øget fokus på udvikling af nye features, godt samspil med add-ons som fx Umbraco Deploy og bedre support af systemet.

 

 

Kontakt os nu

Vores Umbraco Vendr services

monitor

Implementering og tilpasning

Vi hjælper med opsætning og tilpasning af Vendr, så modulet kommer til at fungere med dit eksisterende Umbraco site.

levering

Integrationer

Vi kan integrere Vendr med forskellige tredjepartsplatforme og plugins, så du oplever en samlet ecommerce-løsning.

tandhjul

Opgraderinger og vedligehold

Vores Umbraco specialister sørger for, at Vendr og dine tilknyttede systemer altid er opdaterede og fungerer optimalt.

tumbsup

Test

Vi hjælper med at sikre, at din hjemmeside præsterer 110% gennem test af UI, UX, hastighedstjek, SEO-tjek, funktionstest og test af webtilgængelighed. Det er din sikkerhed for funktionalitet.

megafon

Marketing

Som med enhver webshop har Umbraco brug for SEO, e-mail marketing, Google Ads, personlige kampagner m.m. Vi hjælper dig derfor også gerne med din marketingstrategi og -eksekvering.

suport

Support

Vores team er eksperter i at håndtere tekniske problemer. Vi analyserer, diagnosticerer og løser problemet for dig, så din platform vil være fuldt funktionsdygtig på ingen tid.

Mød dit Umbraco team

Morten

Morten Overgaard Mønsted

Project Manager & Frontend Developer
Mathias

Mathias Givskov Hansen

Tech Lead
Bjarne Fyrstenborg

Bjarne Fyrstenborg

Developer, Umbraco MVP
Jesper Ransborg

Jesper Ransborg

Front-end Developer

Funktioner i Vendr ecommerce der styrker din Umbraco webshop

Vendr ecommerce er specielt designet til at integrere med Umbraco CMS - og nu efter opkøbet i 2023 også en del af Umbraco. Vendr er derfor det idelle valg, når du vil drive webshop på Umbraco, fordi du vil opleve en fuld integration. Derfor kan du udnytte de indbyggede funktionaliteter i både Umbraco og Vendr, når du vil skabe den webshop, der skal sikre din online succes.

Fordi Vendr er en tilpasningsdygtig og fleksibel platform, kan den nemlig tilpasses til at opfylde de specifikke krav og præferencer, du måtte have for både din virksomhed og dine kunder.

 

Samlet kan Vendr give dig en integreret og brugervenlig webshop-løsning.

Som nogle af de væsentligste funktioner i Vendr kan nævnes:

 

 • Fleksibilitet og tilpasning: Vendr er bygget på .NET-teknologien, hvilket gør det meget fleksibelt og tilpasningsdygtigt, så du kan tilpasse din online butik præcis efter dine specifikke behov og krav.

 • Multi: Vendr er ubegrænset, uanset hvor mange butikker, lande, valutaer eller andet, du har brug for.

 • Brugervenligt og intuitivt interface: Med Vendr får du en nem og overskuelig måde at oprette og administrere produkter, ordrer, kunder og betalinger på.

 • Nem tilpasning af betalingsudbydere: Vendr leveres som standard med et antal populære betalingsudbydere såsom PayPal og Stripe. Og mangler en, så leverer Vendr en API, så du nemt kan oprette din egen.

 • Produktkatalog og bestillingssystem: Vendr har en integreret produktkatalogfunktion, der gør det nemt at oprette og administrere produkter og kategorier, og en robust bestillingsmotor, der styrer hele checkout-processen.

 • Fleksibel rabat og gavekort: Vendr leveres med en række almindelige rabatmuligheder, såsom produktlinjerabatter, pakkerabatter, kurv-rabatter og rabatkoder. Og de er tilpasningsdygtige, så du nemt kan oprette egne regler.

 • Ordrebehandling og returhåndtering: Vendr giver dig mulighed for at håndtere hele ordreprocessen, herunder ordrebehandling, forsendelse og håndtering af returvarer og refusioner.

 • Brugerstyring og kundeoplysninger: Vendr indeholder en brugervenlig brugerstyringsfunktion, der giver dig mulighed for at administrere brugeradgang og rettigheder samt et integreret kundeoplysningssystem, så du kan indsamle og opbevare kundeoplysninger - sikkert.

 • Indbygget e-mail-funktion: Vendr leveres med et indbygget system til konfiguration og afsendelse af e-mails til bl.a. ordrebekræftelse, forsendelsesinformation og kvitteringer. Alle e-mails er fuldt tilpasningsdygtige.

 • Markedsføring og rapportering: Vendr indeholder også en række rapporterings- og markedsføringfunktioner, herunder muligheden for at oprette kundespecifikke priser, integrere med Google Analytics og generere forskellige rapporter om salg, ordre og kundeoplysninger.

 • Stærk sikkerhed: Vendr har en række sikkerhedsfunktioner, der beskytter både din online butik og dine kunder. Dette inkluderer kryptering af data, beskyttelse mod svindel og misbrug samt overholdelse af de nødvendige standarder og regler.

 

 

Kontakt os nu

Din Umbraco Vendr Partner

Vi er din Umbraco Certified Partner og Vendr Partner. Og i vores Umbraco team finder du en mangeårig Umbraco MVP.

 

Med over 20 års erfaring forstår vi din forretning - og det gælder ikke kun den digitale del og muligheden for at bygge de custom integrationer, du mangler for at kunne afdække dine behov. Med specialister inden for både marketing, design og udvikling kan vi hjælpe dig med at få succes med hele din forretning.

 

 

logoer_umbraco (1)-1

 

 

Kontakt os nu

Internationalisering med Umbraco Vendr

Vendr er skalerbar og fleksibel, derfor kan du tage din e-handel til nye højder og udvide din forretning globalt med løsningen.

Vendr understøtter som standard flere valutaer, lande og sprog ved bl.a. at tilbyde lokale betalingsmetoder og en nem håndtering af valutaomregning. Derfor kan du internationalisere fra den samme backend. Det betyder, at du kan nå ud til en bredere kundebase og øge dit salg på tværs af grænserne.

Og på grund af den høje sikkerhed, kan du føle dig tryg ved at føre din forretning globalt.

3 ting du skal vide om Umbraco Vendr

 1. Vendr bygget med fremtiden i tankerne. Derfor er platformen konstant under udvikling og forbedring, så det sikres, at den følger med de nyeste trends og teknologier inden for e-handel.
 2. Vendr en open source-løsning. Det betyder, at det er muligt at tilpasse og udvide koden for at imødekomme dine specifikke behov. Det gør det desuden muligt for dig at opbygge en online butik, der er unik og skræddersyet din virksomheds behov.
 3. Vendr et blevet udviklet med fokus på den danske e-handelsbranche. Derfor er der en række funktioner og integrationsmuligheder, der er særligt tilpasset den danske markedssituation. Det gør Vendr til en ideel løsning for danske virksomheder, der ønsker en pålidelig og fleksibel platform til at drive deres online butik.

Hvad er Vendr Premium?

Vendr Premium er en betalt version af Vendr, der giver adgang til ekstra funktioner og fordele ud over standardversionen. Nogle af de features, der er inkluderet i Vendr Premium, inkluderer forbedret support, avancerede rapporteringsmuligheder, mulighed for at tilpasse betalingsprocessen, en dedikeret account manager, eksklusive træningssessioner og workshops og evnen til at oprette kampagner og rabatkoder.

Vendr Premium er et valgfrit tilvalg for dig, der ønsker at tage din e-handelsoplevelse til det næste niveau og drage fordel af ekstra funktioner og fordele. Det er vigtigt at bemærke, at Vendr stadig er en stærk e-handelsplatform uden Vendr Premium.

Vendr ecommerce på Umbraco 8+

Vendr er kompatibel med Umbraco 8 og opefter. Ønsker du at integrere din Umbraco-løsning med Vendr, kan det således være nødvendigt med en opgradering fra en tidligere version. Noget, som vi under alle omstændigheder anbefaler, så det sikres, at du har de nyeste funktioner, den bedste performance og den højeste sikkerhed.

 

Læs mere om de forskellige Umbraco releases her.

 

Vendr er bygget på .NET Core, en teknologi, der kræver Umbraco 8 eller nyere for at kunne køre. På den måde sikres en sømløs integration mellem e-handels- og CMS-funktionerne, forbedret ydelse og sikkerhed, samt muligheden for at udnytte de nyeste tilføjelser til Umbraco CMS-økosystemet.

 

Vendr benytter sig derfor af de nyeste funktioner, og den første version blev udviklet til Umbraco 8. Siden da er Vendr blevet opdateret med både en version 2 og en version 3.

Version 2 blev multi-target og kom derfor til at fungere på både Umbraco 8 med .NET Framework og Umbraco 9 med .NET Core, mens version 3 fungerer på Umbraco 10+. Her er fokus på at minimere kodelaget og understøtte både .NET Framework og .NET Core.

 

I Umbraco 10 er SQL CE databasesupporten desuden blevet droppet til fordel for SQLite, som understøtter bl.a. Linux, macOS og Windows. 

Ofte stillede spørgsmål til Umbraco Vendr ecommerce

Hvad er Vendr?

Vendr er en open source e-handelsplatform, der er bygget specifikt til Umbraco CMS.

Er Vendr kun for Umbraco?

Ja, Vendr er en e-handelsplatform, der er bygget specifikt til Umbraco CMS, og fungerer som en plugin til Umbraco.

Kan jeg integrere Vendr med min eksisterende Umbraco-installation?

Ja, Vendr kan nemt integreres med en eksisterende Umbraco-installation ved at installere Vendr-pluginet og konfigurere det til dine behov. Du skal dog som minimum været på Umbraco 8.

Er Vendr gratis?

Ja, Vendr er en open source e-handelsplatform og er gratis at bruge. Der er dog nogle udvidede funktioner, som kun er tilgængelige i den betalte version af Vendr, kaldet Vendr Premium.

Hvad er Vendr Premium?

Vendr Premium er en betalt version af Vendr, der giver adgang til ekstra funktioner og fordele ud over standardversionen.

Hvilke betalingsgateways understøtter Vendr?

Vendr understøtter en række betalingsgateways, herunder PayPal, Stripe, Authorize.net og mange flere. Derudover er det også muligt via API at oprette din egen betalingsgateway, hvis den ikke allerede er inkluderet i Vendr.

Kan jeg tilpasse Vendr-temaet?

Ja, Vendr-temaet kan tilpasses ved hjælp af standard tilpasningsmetoder og -teknologier.

Er Vendr sikkert at bruge?

Ja, Vendr er en sikker e-handelsplatform, der inkluderer en række sikkerhedsfunktioner, herunder datakryptering, beskyttelse mod svindel og misbrug og overholdelse af de nødvendige standarder og regler.

Har du brug for hjælp til Umbraco Vendr?

Udfyld formularen, så kontakter jeg dig hurtigst muligt.

Michael Almstrup
Director