Umbraco Commerce

Som både Umbraco og Commerce Partner er MCB specialister i at skabe integrerede e-handelsløsninger, der er tilpasset dine unikke behov.
umbraco_gold_isae

Vendr er nu Umbraco Commerce

I 2023 annoncerede Umbraco, at de havde opkøbt virksomheden bag Vendr - Vendr ecommerce er et modul, der gør det muligt at drive webshops på Umbraco CMS. Vendr sikrer, at du kan oprette og administrere din online butik direkte fra Umbraco's CMS-interface. Det er som Umbraco bygget på .NET-teknologien og har en række features, der gør det nemt at administrere din e-handelsvirksomhed både ift. produktstyring, kundeadministration, betalingsgateway-integration og meget mere.

 

Med denne annoncering tog Umbraco et stort skridt mod at blive en bedre løsning til e-commerce, og nu er endnu et skridt blevet taget.

 

Til Codegarden 2023 blev det nemlig offentliggjort, at Vendr er blevet til Umbraco Commerce

 

Umbraco Commerce vil indledningsvist indeholde de samme funktionaliteter som Vendr. Og Commerce er derfor blot re-brandingen af Vendr. Commerce vil altså stadig fungere som et separat modul til Umbraco, som integreres med Umbraco CMS, men der vil komme et øget fokus på udvikling af nye features, godt samspil med add-ons som fx Umbraco Deploy og bedre support af systemet.

Få webshop og website til at fungere som én samlet løsning i Umbraco

At have en integreret online tilstedeværelse med både en webshop og et website, kan være afgørende for en positiv kundeoplevelse og en succesfuld forretning. Ved at integrere dit Umbraco-website med en ecommerce-løsning som Umbraco Commerce , kan du skabe en problemfri og sammenhængende oplevelse for dine kunder, som vil opleve en ensartet stil og en simpel brugergrænseflade.

 

Du vil desuden kunne drage fordel af de fælles funktioner såsom brugerlogin, søgning og indkøbskurv. Og du vil få lettere ved at administrere din online tilstedeværelse og tilpasse den efter specifikke behov ved hjælp af Commerce's tilpasningsmuligheder.

 

Umbraco Commerce følger mange af de samme design queues som Umbraco, og modulet vil synes familiært for enhver Umbraco-bruger.

Commerce giver derfor udviklere mulighed for at define produktets egenskaber og de datatyper, der vises for redaktører.

 

Ved at bruge Umbraco på denne måde kan alle Umbraco-pakker fra Umbraco 8 og opefter bruges i samspil med Umbraco Commerce, og med kun få juteringer kan Commerce tilføjes næsten ethvert projekt.

 

Som udgangspunkt indeholder Umbraco Commerce allerede en bred vifte af funktioner, men der er også mange yderligere tilpasningsmuligheder gennem det store udvalg af API'er. Det tilbyder også en række SEO- og marketingkonfigurationer, der hjælper dig med at optimere din Umbraco webshop.

 

 

Kontakt os nu

Vores Umbraco Commerce services

monitor

Implementering og tilpasning

Vi hjælper med opsætning og tilpasning af Commerce, så modulet kommer til at fungere med dit eksisterende Umbraco site.

levering

Integrationer

Vi kan integrere Commerce med forskellige tredjepartsplatforme og plugins, så du oplever en samlet ecommerce-løsning.

tandhjul

Opgraderinger og vedligehold

Vores Umbraco specialister sørger for, at Commerce og dine tilknyttede systemer altid er opdaterede og fungerer optimalt.

tumbsup

Test

Vi hjælper med at sikre, at din hjemmeside præsterer 110% gennem test af UI, UX, hastighedstjek, SEO-tjek, funktionstest og test af webtilgængelighed. Det er din sikkerhed for funktionalitet.

megafon

Marketing

Som med enhver webshop har Umbraco brug for SEO, e-mail marketing, Google Ads, personlige kampagner m.m. Vi hjælper dig derfor også gerne med din marketingstrategi og -eksekvering.

suport

Support

Vores team er eksperter i at håndtere tekniske problemer. Vi analyserer, diagnosticerer og løser problemet for dig, så din platform vil være fuldt funktionsdygtig på ingen tid.

Mød dit Umbraco team

Morten

Morten Overgaard Mønsted

Project Manager & Frontend Developer
Mathias

Mathias Givskov Hansen

Tech Lead
Bjarne Fyrstenborg

Bjarne Fyrstenborg

Developer, Umbraco MVP
Jesper Ransborg

Jesper Ransborg

Front-end Developer

Funktioner i Commerce der styrker din Umbraco webshop

Vendr ecommerce, som nu er Umbraco Commerce er specielt designet til at integrere med Umbraco CMS - og efter opkøbet i 2023 er modulet også en del af Umbraco. Commerce er derfor det ideelle valg, når du vil drive webshop på Umbraco, fordi du vil opleve en fuld integration. Derfor kan du udnytte de indbyggede funktionaliteter i både Umbraco og Commerce, når du vil skabe den webshop, der skal sikre din online succes.

Fordi Umbraco Commerce er en tilpasningsdygtig og fleksibel platform, kan den nemlig tilpasses til at opfylde de specifikke krav og præferencer, du måtte have for både din virksomhed og dine kunder.

 

Samlet kan Commerce give dig en integreret og brugervenlig webshop-løsning.

Som nogle af de væsentligste funktioner i Umbraco Commerce kan nævnes:

 

 • Fleksibilitet og tilpasning: Commerce er bygget på .NET-teknologien, hvilket gør det meget fleksibelt og tilpasningsdygtigt, så du kan tilpasse din online butik præcis efter dine specifikke behov og krav.

 • Multi: Commerce er ubegrænset, uanset hvor mange butikker, lande, valutaer eller andet, du har brug for.

 • Brugervenligt og intuitivt interface: Med Commerce får du en nem og overskuelig måde at oprette og administrere produkter, ordrer, kunder og betalinger på.

 • Nem tilpasning af betalingsudbydere: Commerce leveres som standard med et antal populære betalingsudbydere såsom PayPal og Stripe. Og mangler en, så leverer Commerce en API, så du nemt kan oprette din egen.

 • Produktkatalog og bestillingssystem: Commerce har en integreret produktkatalogfunktion, der gør det nemt at oprette og administrere produkter og kategorier, og en robust bestillingsmotor, der styrer hele checkout-processen.

 • Fleksibel rabat og gavekort: Commerce leveres med en række almindelige rabatmuligheder, såsom produktlinjerabatter, pakkerabatter, kurv-rabatter og rabatkoder. Og de er tilpasningsdygtige, så du nemt kan oprette egne regler.

 • Ordrebehandling og returhåndtering: Commerce giver dig mulighed for at håndtere hele ordreprocessen, herunder ordrebehandling, forsendelse og håndtering af returvarer og refusioner.

 • Brugerstyring og kundeoplysninger: Commerce indeholder en brugervenlig brugerstyringsfunktion, der giver dig mulighed for at administrere brugeradgang og rettigheder samt et integreret kundeoplysningssystem, så du kan indsamle og opbevare kundeoplysninger - sikkert.

 • Indbygget e-mail-funktion: Commerce leveres med et indbygget system til konfiguration og afsendelse af e-mails til bl.a. ordrebekræftelse, forsendelsesinformation og kvitteringer. Alle e-mails er fuldt tilpasningsdygtige.

 • Markedsføring og rapportering: Commerce indeholder også en række rapporterings- og markedsføringfunktioner, herunder muligheden for at oprette kundespecifikke priser, integrere med Google Analytics og generere forskellige rapporter om salg, ordre og kundeoplysninger.

 • Stærk sikkerhed: Commerce har en række sikkerhedsfunktioner, der beskytter både din online butik og dine kunder. Dette inkluderer kryptering af data, beskyttelse mod svindel og misbrug samt overholdelse af de nødvendige standarder og regler.

 

 

Kontakt os nu

Din Certified Umbraco Partner

Vi er din Certified Umbraco Gold Partner og Umbraco Commerce Partner. Og i vores Umbraco team finder du en mangeårig Umbraco MVP.

 

Med over 20 års erfaring forstår vi din forretning - og det gælder ikke kun den digitale del og muligheden for at bygge de custom integrationer, du mangler for at kunne afdække dine behov. Med specialister inden for både marketing, design og udvikling kan vi hjælpe dig med at få succes med hele din forretning.

 

 

umbraco_gold_plus_isae

 

 

Kontakt os nu

Internationalisering med Umbraco Vendr

Internationalisering med Umbraco Commerce

Commerce er skalerbar og fleksibel, derfor kan du tage din e-handel til nye højder og udvide din forretning globalt med løsningen.

Umbraco Commerce understøtter som standard flere valutaer, lande og sprog ved bl.a. at tilbyde lokale betalingsmetoder og en nem håndtering af valutaomregning. Derfor kan du internationalisere fra den samme backend. Det betyder, at du kan nå ud til en bredere kundebase og øge dit salg på tværs af grænserne.

Og på grund af den høje sikkerhed, kan du føle dig tryg ved at føre din forretning globalt.

3 ting du skal vide om Umbraco Vendr

3 ting du skal vide om Umbraco Commerce

 1. Commerce bygget med fremtiden i tankerne. Derfor er platformen konstant under udvikling og forbedring, så det sikres, at den følger med de nyeste trends og teknologier inden for e-handel.
 2. Commerce en open source-løsning. Det betyder, at det er muligt at tilpasse og udvide koden for at imødekomme dine specifikke behov. Det gør det desuden muligt for dig at opbygge en online butik, der er unik og skræddersyet din virksomheds behov.
 3. Commerce et blevet udviklet med fokus på den danske e-handelsbranche. Derfor er der en række funktioner og integrationsmuligheder, der er særligt tilpasset den danske markedssituation. Det gør Commerce til en ideel løsning for danske virksomheder, der ønsker en pålidelig og fleksibel platform til at drive deres online butik.

Det siger vores samarbejdspartnere

Social og Sundhedsskolen
Vi er selv meget uformelle, og det var også det, vi ledte efter i et burea. Det kan godt blive for stort ved bureauer, hvor der er mange græsgange. Så vi var ude efter noget uformelt, og hvor vi er i øjenhøjde med dem, vi taler med. Og det har vi oplevet hos MCB.

Vi har været rigtig glade for samarbejdet med Tine, som altid har været nem at komme i kontakt med, og hun har lyttet til os og udfordret os.

MCB har været meget lydhøre og grebet vores ideer og ført dem ud i livet for os. Og de har gjort det på en måde, så det ikke føles som salg for enhver pris. Bo har flere gange har været meget ærlig, når løsninger og ideer ikke har kunne svare sig økonomisk for os. Og den ærlighed er vi glade for.

Tania Fogh Sørensen

KOMMUNIKATIONSMEDARBEJDER HOS SOCIAL- OG SUNDHEDSSKOLEN MIDT- OG VESTJYLLAND
Amukurs

Vi har med amukurs.dk skabt en fed løsning!

 

Portalen indeholder mange komplekse og tunge integrationer, som fungerer godt og samtidig er så optimerede, at det hele kan køre på en Umbraco Cloud løsning.

Morten Overgaard Mønsted

TECHNICAL PROJECT MANAGER HOS MCB

Umbraco Commerce på Umbraco 8+

Umbraco Commerce er kompatibel med Umbraco 8 og opefter. Ønsker du at integrere din Umbraco-løsning med Commerce, kan det således være nødvendigt med en opgradering fra en tidligere version. Noget, som vi under alle omstændigheder anbefaler, så det sikres, at du har de nyeste funktioner, den bedste performance og den højeste sikkerhed.

 

Læs mere om de forskellige Umbraco releases her.

 

Umbraco Commerce er bygget på .NET Core, en teknologi, der kræver Umbraco 8 eller nyere for at kunne køre. På den måde sikres en sømløs integration mellem e-handels- og CMS-funktionerne, forbedret ydelse og sikkerhed, samt muligheden for at udnytte de nyeste tilføjelser til Umbraco CMS-økosystemet.

 

Commerce benytter sig derfor af de nyeste funktioner, og den første version blev udviklet til Umbraco 8. Siden da er Umbraco Commerce blevet opdateret med både en version 2 og en version 3.

Version 2 blev multi-target og kom derfor til at fungere på både Umbraco 8 med .NET Framework og Umbraco 9 med .NET Core, mens version 3 fungerer på Umbraco 10+. Her er fokus på at minimere kodelaget og understøtte både .NET Framework og .NET Core.

 

I Umbraco 10 er SQL CE databasesupporten desuden blevet droppet til fordel for SQLite, som understøtter bl.a. Linux, macOS og Windows. 

Vi samler på glade samarbejdspartnere

Gå på opdagelse i vores Umbraco cases.

Ofte stillede spørgsmål til Umbraco Commerce

Hvad er Umbraco Commerce?

Umbraco Commerce, det tidligere Vendr, er en open source e-handelsplatform, der er bygget specifikt til Umbraco CMS.

Er Umbraco Commerce kun for Umbraco?

Ja, Umbraco Commerce er en e-handelsplatform, der er bygget specifikt til Umbraco CMS, og fungerer som en plugin til Umbraco.

Kan jeg integrere Umbraco Commerce med min eksisterende Umbraco-installation?

Ja, Umbraco Commerce kan nemt integreres med en eksisterende Umbraco-installation ved at installere Commerce-pluginet og konfigurere det til dine behov. Du skal dog som minimum været på Umbraco 8.

Er Umbraco Commerce gratis?

Ja, Umbraco Commerce er en open source e-handelsplatform, som er gratis at bruge. Der er dog nogle udvidede funktioner, som kun er tilgængelige i den betalte version af Commerce. 

Hvilke betalingsgateways understøtter Umbraco Commerce?

Umbraco Commerce understøtter en række betalingsgateways, herunder PayPal, Stripe, Authorize.net og mange flere. Derudover er det også muligt via API at oprette din egen betalingsgateway, hvis den ikke allerede er inkluderet i Commerce.

Kan jeg tilpasse Commerce-temaet?

Ja, Commerce-temaet kan tilpasses ved hjælp af standard tilpasningsmetoder og -teknologier.

Er Umbraco Commerce sikkert at bruge?

Ja, Umbraco Commerce er en sikker e-handelsplatform, der inkluderer en række sikkerhedsfunktioner, herunder datakryptering, beskyttelse mod svindel og misbrug og overholdelse af de nødvendige standarder og regler.

Har du brug for hjælp til Umbraco Commerce?

Udfyld formularen, så kontakter jeg dig hurtigst muligt.

Michael Almstrup
Director