HubSpot CMS

Bygget af Marketing til Marketing.

HubSpot CMS er bygget til Marketing

Så I kan arbejde hurtigt og effektivt med dit website

Hvor ofte foretager du forbedringer af dit website?

Alle marketingsfolk er enige om, at webstedet er kritisk for væksten i virksomheden, men 42% af marketingsafdelinger forbedrer kun deres webside en gang eller mindre hvert år!

 

Tænk over det et øjeblik.

 

Dit website er din virksomheds er den største kanal for at opsamle nye leads. Det er det første sted folk besøger for at finde oplysninger og danne et førstehåndsindtryk af din virksomhed.

Det er også din virksomhedens bedste sælger, der arbejder 24 timer i døgnet, syv dage om ugen (samt helligdage), til at pleje potentielle leads gennem salgsprocessen.

 

Men hvorfor opdateres en hjemmeside så ikke oftere, når man ved dette?

 

Vi ved at det ikke skyldes mangel på talent hos de ansvarlige der skal arbejde med det!

Men er det ikke nemt, fleksibelt og uden at skulle have kontakt til en udvikler, falder projektet til jorden for Marketingsafdelingen. 

 

Disse udfordringer stod HubSpot selv overfor og derfor blev der bygget HubSpot CMS i April 2020.

Den bygger på kernen af HubSpot CRM system og med én slutbruger i tankerne.. Marketingsafdelingen!

 

Så de gamle dage, hvor at en landingsside skulle oprettes af en programmør er nu slut. Marketing arbejder med "drag and drop" for at skræddersy det rigtige budskab til brugeren med endnu et kæmpe plus. For som nævnt tidligere, er hjemmesiden bygget sammen HubSpot crm systemet og derfor kan du nu vise smart content på alle dine besøgende.

Hele inbound marketing strategien får derved et ekstra boost, da hjemmesiden kan fremvise content - der er matchende til den persona du har som besøgende på dit website.

 

Alt dette er smart og mulighederne er uendelige. Vi sidder selvfølgelig altid klar med rådgivning, så du kan finde den bedste løsning til at vækste din virksomhed og ikke mindst give din marketingsafdeling et værktøj de vil elske!

 

Hør mere om HubSpot

Vores services

sync

Migrering af Website

At komme i gang med HubSpot CMS skal ikke være en træls opgave for dig. Lad os sikre en sikker flytning af data og ikke mindst beholde din SEO

framework

Growth Driven Design

Vi har bygget websites i mere end 20 år og denne viden kombineret med Growth driven design sikre dig en hjemmeside der tiltrækker leads

palette

Design

Mangler du en helt ny hjemmeside, eller en re-branding kan vi hjælpe dig gennem hele processen og opbygge dit eget tema

tandhjul

Custom API

Integrationer er en fast del af vores hverdag og vores programmører er ikke bange for at løfte din løsning

pære

Strategi

Kortlægning af indhold til brugerens behov sætter dig i en empatisk tankegang for at oprette et websted, som dine brugere vil elske

seo

SEO

Uanset om du skal skifte til ny løsning eller starte en ny hjemmeside, er det vigtigt at have tænkt SEO. Vi sikrer løbende at du vækster organisk

Succes fra start til slut

Hos os køber du ikke kun kode, men også 20 års viden.

Når du starter et CMS-projekt med MCB, sætter vi os ned med dig og får en dybere forståelse af nøjagtigt, hvad du gerne vil have - inklusive funktionalitet, design og strategien for din vækstrejse.

Efter den indledende workshop-fase vil du være meget bedre rustet til et samarbejde med os og vores designere, der skal gøres alt for at du får succes online med HubSpot. Vores designere opretter designfiler for din hjemmeside, blog, landingssider mm og imens din HubSpot konsulent arbejder videre på Growth Driven strategien.

Når du er tilfreds, begynder vores udviklere at opbygge temaet til din HubSpot-portal.
Vi tester løbende de forskellige funktionaliteter gennem sprints og efter din godkendelse, begynder vi at migrere nyt og eksisterende indhold til din nye hjemmeside.


Gennem hele processen har du en dedikeret projektleder, der gennemgår hjemmesiden for at sikre, at vi fanger og løser alle problemer. Vi udfører også on-page og tekniske SEO forbedringer for at beskytte din rangering på Google, Bing mm.; disse overvåges nøje via løbende rapportering.

Når vi har testet webstedet grundigt, sender vi dig det udviklede websted til din feedback, inden vi går live. Og vi kan lige så godt være ærlige fra start! Det er uundgåeligt, at vi ikke vil finde en lille drillenisse gemt et sted. Men vi har allokeret tid til at der kan laves rettelser på disse fejl, når sitet er live - så din virksomhed kan komme afsted på raketten - marketing og salg kan begynde at arbejde med inbound marketing og opsamle nye spændende leads.

Når alt er færdigt, træner vi dig og dit team på det nye cms system og sikrer en stressfri oplevelse, når du har brug for at opdatere det.

 

HØR MERE

Skal vi kickstarte din vækstrejse?

Rasmus Høegh Refstrup
Customer Manager

Vi samler på glade kunder

Se alle cases

Søvn & Comfort