Vil du have succes med e-handel?

Brug for en ny webshop?

Det er nemt at komme online. Men hvis du vil have succes online kræver det hårdt arbejde - både før, under og efter etableringen af din webshop. Vi vil gerne være din sparringspartner hele vejen. Lige fra de indledende strategiske overvejelser og fastsættelse af mål, over udvikling og lancering af din webshop til den efterfølgende drift af din løsning og realisering af dine forretningsmæssige mål.

Der er 1000 ting at tage stilling til, men vi er med dig hele vejen mod at indfri dit e-handels potentiale. Den proces kalder vi: “Klar? Parat! Start...”

Vores praktiske erfaring og teoretiske indsigt giver dig en samarbejdspartner, som går lige så meget op i din succes, som du gør.

Testet og bestået!

Georg Jensen Damask
Georg Jensen Damask
Georg Jensen Damask er anerkendt for deres stærke håndværk, traditioner og design, som gennem 600 år har kendetegnet den danske design virksomhed. Køb hele kollektionen af damaskduge, sengetøj, håndklæder og andre tekstiler via den flotte nye webshop. 
Georg Jensen Damask
Sinnerup
Sinnerup
Sinnerup er både en fysisk butik og en webshop. Her finder du alt indenfor bolig og mode, og du finder både kendte designermærker og deres egne produkter. Webshoppen er opdelt overskueligt for dig, der gerne vil købe kvalitetsprodukter online.
Sinnerup
Alere
Alere
Alere er én af verdens største leverandører af forbrugsvarer, instrumenter og udstyr til læger og deres medarbejdere, som forhandles via deres store webshop.
Alere
Winefamly
Winefamly
Ideen bag Winefamly er enkel. En vinklub hvor man som medlem kan købe vin til kostpris. Ganske enkelt; springe alle mellemled over. Sortimentet er bredt og du kan vælge og vrage hundredvis af håndplukkede vine fra hele verden.
Winefamly
Newline
Newline
Newline blev grundlagt i 1981 og har siden da haft stor succes på den internationale sportsscene. Newline tilbyder aktuelle løbestyles med høj funktionalitet til både kvinder, mænd og børn.
Newline
Antalis
Antalis
Antalis er Danmarks største leverandør af emballage- og kontorartikler. Antalis byder kunderne velkommen online med en flot og indbydende webshop, hvor man kan se deres store udvalg.
Antalis
H.J. Hansen
H.J. Hansen
H.J. Hansen er én af de førende vinimportører med et landsdækkende netværk af selvstændige specialvinhandlere kendt under navnet Vinspecialisten. 
H.J. Hansen
Skoringen
Skoringen
På Skoringen.dk kan du komme helt tæt på dine næste par sko! Webshoppen præsenterer det store udvalg for dig, på en pæn og overskuelig måde.
Skoringen
JBS
JBS
Intimo er en del af JBS, og er førende indenfor undertøj til kvinder og mænd. JBS produkter bliver forhandlet over hele landet, og nu kan du også købe de lækre kvalitets produkter online.
JBS
Christine Headwear
Christine Headwear
Christine Headwear er en serie af dansk designet hovedbeklædninger i høj kvalitet, fremstillet til at give kvinder et reelt valg af hovedbeklædning, og mulighed for at føle sig smuk i en vanskelig tid.
Christine Headwear
Blend Company
Blend Company
Blend er et moderne tøjmærke, som er dedikeret til at tilbyde lækkert og moderigtigt tøj til overkommelige priser. Blend Company er en del af DK Company familien.
Blend Company
Pulz jeans
Pulz jeans
Pulz designer og producerer en stærk kollektion af moderne styles og omhyggeligt udformede jeans, der passer den moderne kvinde. Det danske jeans mærke er en del af DK Company familien.
Pulz jeans
Helle Thorup
Helle Thorup
Siden Helle Thorup åbnede sin første skønhedsklinik i Århus i 1984 har hun været toneangivende i Danmark, når det kommer til hudpleje, problemhud og fantastiske produkter. Alle produkter forhandles i webshoppen, hvor man også kan læse om behandlinger i klinikken.
Helle Thorup
Zophie & Oliver
Zophie & Oliver
Zophie & Oliver er en af Danmarks førende teenage-butikker til drenge og piger i alderen 8-16 år, med et særligt fokus på de 10-14 årige. Her finder du bl.a. mærkerne Costbart, Hound, D-xel, Levis, Ralph Lauren, Converse, Five States, Queenz, Petrol, Bjørn Borg og Lacoste.
Zophie & Oliver
Carite Sport
Carite Sport
Siden 1934 har Carite Sport designet træningstøj til kvinder. Det startede med gymnastikdragter, men gennem årene er sortimentet blevet udvidet til at dække alle træningsaktiviteter.
Carite Sport
Specialbutikken.dk
Specialbutikken.dk
Specialbutikken.dk sælger kvalitetsprodukter fra kendte producenter til både private og erhverv. Her finder du blandt andet fritidstøj fra Fjällräven, arbejdsbeklædning fra Fristads Kansas og Carhartt, håndværktøj fra Bahco, haveredsskaber fra Fiskars og meget mere.
Specialbutikken.dk
Crazy Sport
Crazy Sport
CrazySport.dk blev etableret i 2010 og har som målsætning at være Danmarks bedste online Sportsbutik, som tilbyder et bredt og dybdegående udvalg af sports- og fritidsartikler til alle aldre og formål.
Crazy Sport
Busted Woman
Busted Woman
BUSTEDWOMAN er en multibrand shop med over 50 forskellige brands; alt fra danske darlings, over internationale sværvægtere til små, håndplukkede designere fra Paris.
Busted Woman
DanZafe A/S
DanZafe A/S

DanZafe A/S er Danmarks største uafhængige sikkerhedsgrossist, som forhandler alle de kendte brands og varemærker til sikringsmarkedet via deres webshop.

DanZafe A/S
Kirstine Hardam
Kirstine Hardam
Kirstine Hardam A/S sælger produkter, som øger livskvaliteten for patienter efter operation. 
Kirstine Hardam
Vildmedvin.dk
Vildmedvin.dk
Vildmedvin.dk har på få år præsteret at blive én af landets førende webshops med et kæmpe udvalg af vin, spiritus, øl, delikatesser, chokolade, te og meget mere.
Vildmedvin.dk
Havanna Shoes
Havanna Shoes
Havanna Shoes har et stort udvalg af modesko til alle typer og aldre og sætter en stor ære i at udvikle kvalitetssko til fornuftige priser.
Havanna Shoes
Altlingeri
Altlingeri
Hos Altlingeri finder du et kæmpe udvalg af lækkert lingeri fra førende mærker såsom Triumph, Prima Donna, Femilet og Sloggi.
Altlingeri
mala.dk
mala.dk
Mala er enkelt, nordisk børnetøj og altid med en skæv vinkel og hvor anvendeligheden til dagligdagens brug er uendelig.
mala.dk

ACCUMOLO
®
Platform

Vores platform hedder ACCUMOLO®. ACCUMOLO® er kendetegnet ved at være skalerbar, cloud-baseret og gennemtestet af vores 200+ kundeløsninger.

6.48

MIA. DKK

ACCUMOLO® shops har tilsammen omsat for 6.48 mia. DKK Løsningen er dermed yderst gennemtestet og har samtidigt opsamlet mere viden, end de fleste firmaer nogensinde får samlet alene. Denne viden bruges som best practice i forædlingen af ACCUMOLO®.

42%

VÆKST

ACCUMOLO® kunders omsætning er vokset med 42% fra 2015 til 2016. Til sammenligning er omsætningen for e-handel generelt (kun) vokset med ​16% i samme periode.

112

LANDE

ACCUMOLO® shops har tilsammen modtaget ordre fra intet mindre end 112 af verdens lande. På nuværende tidspunkt understøtter ACCUMOLO® 19 forskellige sprog og 186 forskellige valutaer - tal som stiger hver måned!

50

INTEGRATIONER

Vi kan integrere med alle førende ERP-, Kasse- og fragtsystemer såsom: Dynamic NAV, E-conomic, C5, XAL, Axapta, Aspec 4, Visma, Easypos, Retailplanit, Humac "Checkout", Comsignor, Webpack mm. I alt har vi opsat mere end xx selvstændige integrationer.

3.900%
65%

ACCUMOLO
®
gjorde forskellen


Da LuxoLiving i september 2012 skiftede til en ACCUMOLO® shop kom der endelig fart på deres webshop. Side da er omsætningen steget med ikke mindre end 3.900%. En vækst som har haft stor indvirkning på både shoppen, den fysiske butik og ejeren bag.

Rådgivning - med kunden i Centrum

Hos MCB lægger vi stort vægt på, at vores kunder får mest muligt ud af deres investering. Vi tilbyder derfor en lang række forskellige konsulentsservices, hvor vores kunder kan drage nytte af vores brede ekspertise og erfaring inden for felter som: søgemaskineoptimering, online markedsføring, website optimering, spiltest, Google Analytics.

Google Adwords, nyhedsbreve, webkommunikation og meget meget mere. For alle vores videnprodukter gælder det, at vi tager udgangspunkt i dit site. Dine behov og dine mål! På den måde har vi størst muligt chance for at skabe succes for dig og dit site.

Seneste indlæg fra e-handelsbloggen.dk

 • Få succes med Marketing Automation

  Der er ekstremt mange opgaver forbundet med at drive en succesfuld webshop – og for de fleste webshopejere er den største mangelvare… TID. Men der er lys forude. For der er en stor del af dine processer, som med fordel kan automatiseres. Og det kræver ikke en PhD i datalogi at lykkes med det.
   
  Det handler om fastholdelse af dine interessenter og eksisterende kunder. I dette indlæg kigger vi nærmere på, hvordan du kan opsætte automatiserede forløb ved hjælp af et Marketing Automation værktøj, som sparer dig for tid, hiver flere kunder til kassebåndet og giver dig mulighed for at fokusere på andre opgaver.

  Læs mere

  Snyder du dig selv med din forretningsmodel?

  Der er et paradigmeskifte på vej i den måde, vi måler vores online indsats. Det er et skifte, som du bør være en del af, hvis du vil forstå dine kunders rejse og din egen relevans i den.

  - Vi ved allesammen, at det ikke er den sidste øl på byturen, som giver tømmermænd.
  - Vi er også klar over, at det ikke er Mikkel Hansen alene, der vinder (eller taber) håndboldkampe.

  Læs mere
 • Checkliste til mobilshop: Sådan optimerer du din mobilshop

  Påstand: Flertallet af danske e-købmænd sover i timen når det handler om mobilshop optimering.

  Enhver tvivl om hvorvidt mobilshops er vigtige – er død. Stendød. Andelen af mobilsøgninger stiger måned for måned og dermed bliver din mobilshop hele tiden vigtigere.

  Læs mere

  Den ultimative checkliste til konverteringsoptimering

  Forestil dig et øjeblik, at din webshop var en fysisk butik i stedet for. En butik med byens bedste placering, masser af besøgende og et hav af tilbagevendende kunder. Kan du se det for dig? Ok – hvor tit ville du ændre på indretningen i din butik? Hvor tit ville du rydde op og gøre rent, fylde tomme hylder op og sætte nye varer frem i butiksvinduet?

  Læs mere