Z_O.png
Special_Butikken
Sirius(1)
Sinnerup(2)
Numph(2)
Ne_line
Ne___ear
Luxo_Living
Livingshop
LEGO_ear(1)
Lampekongen(1)
Lampe_Mesteren
JBS
HelleThorup
Georg_Jensen_Damask
Fashion_Shopping
Easis
CR7
Cornelius
Complet_living
Christine
Caritesport
Busted__oman
Bolighuset
1havannashoes
_iley_X
NoaNoa(2)

Vælg det rette CMS system

Verden kører med fuld gas mod alt online med bl.a. digitalt indhold og e-handel som frontløbere. Derfor er der flere virksomheder, der hurtigt kan opleve at miste fodfæste, hvis ikke de er til stede online bl.a. ift. en brugervenlig webshop.

 

Derfor er det vigtigt at finde det rette CMS system. Det skal nemlig være med til at styre din forretnings marketing- og salgsindsats online. Og fordi at mange virksomheder ikke har færdighederne til at bruge kodningssprog, er netop et CMS system med fokus på e-commerce en fordel.

 

Frem for at skulle kode alt fra bunden, kan du nemlig finde et CMS, som tilbyder bl.a. skabeloner, plugins og værktøjer, der generelt forbedrer sikkerhed, hastighed og effektivitet. Og i det hele taget gør det processen med at komme online mere omkostningseffektiv. 

 

Typisk vil systemet gemme alt indhold ét sted, og derfor vil samarbejdet i hele forretningen være lettere tilgængeligt. Det vil nemlig være nemt og hurtigt at opdatere og redigere indhold. Og du kan på egen hånd benytte dig af en lang række features og funktioner, der sørger for, at du får den webshop, du drømmer om.

 

Hver virksomhed har dog sine egne behov i forhold til webstedsopbygning, funktioner og vedligehold. Derfor har vi hos MCB specialiseret os i flere systemer, så vi sikrer, at vi altid kan give dig den mest passende løsning.

02

20 års erfaring

Vi har transformeret e-commerce virksomheder siden 2000 - da det store tech boom ramte!

monitor

550+ løsninger

Og vi vokser! Vores team skaber altid mere effektive løsninger til din virksomhed.

Penge

9,3 mia

Og denne omsætning har været stigende for vores kunder de sidste mange år.

04

50+ medarbejdere

Med et fælles mål om at skabe succes online. Både for vores skyld, men mest af alt for dig.

Din personlige B2C webshop

Det er ikke nogen hemmelighed - der er stor konkurrence online. Og det er derfor vigtigt, at du med din B2C løsning formår at skille dig ud, så du ved, at det er dig, der bliver valgt til, og dine konkurrenter der bliver valgt fra.

 

Det betyder, at du bør oprette din helt egen B2C webshop med fokus på at skabe unikke kundeoplevelser. Det er nemlig ikke kun din oplevelse med platformen, der er vigtig, det samme er de personlige indtryk, du kan skabe hos dine kunder. 

 

Det kan du bl.a. gøre med relevante produkter, som selvfølgelig skal synliggøres via relevante købskanaler (fx ved at gøre brug af digital markedsføring), brugervenlige og avanceret søgning og filtrering, feed framework, AI produktanbefalinger, variantstyring og meget andet.

 

Derudover skal du med din webshop genere vækst og mersalg. Derfor er det fx også en fordel at kunne håndtere flere sproglag fra blot én platform - det gør det nemlig muligt for dig at ekspandere. Derfor skal du have fokus på alt fra sprog og valuta til betalingsformer og moms.

 

Med så mange ting at holde styr på bør du også søge en løsning, der hjælper dig med at holde overblik over og optimerer dine forretningsprocesser. Det er fx noget, der gør sig gældende, når det kommer til ERP og PIM. Og et tilpasset check out flow med fx automatisering af fragt er også at foretrække.

 

Og det er blot nogle få fokuspunkter, du bør have for øje.

 

Andre meget vigtige faktorer inden for e-commerce webshops er også:

 

dashboard

Fuld redaktøroplevelse

Sørg for at det er simpelt for dig - erfaring med kodning eller ej, at ændre, redigere og føje til din webshop

megafon

Håndtering af marketing

Én ting er at have en flot og velfungerende webshop, en anden ting er at få gjort opmærksom på den

chart

Avanceret analyse

Du indsamler konstant data - og det skal du bruge. Analyse og splittests skal gøre dig klogere på dine kunder

suport

Support

Få support døgnet rundt på kritiske sager. Vi tilbyder en direkte hotline til vores egne udviklere - det hele skal virke

monitor

Responsivt design

Med et responsivt design er du sikret en skalerbar webshop på alle skærmstørrelser. Og det sparer dig tid

tools

Stor integrationsramme

Bevar et godt overblik og integrer alle de systemer, du bruger. Det kan fx være dit regnskabssystem

MCB.Cloud

Automatisér dine interne processer og effektivisér din digitale forretning med .CLOUD. Overlad trygt udvikling, drift og sikkerhed af din B2C webshop til os og frigør ressourcer

Shopify

Kom både hurtigt og billigt i gang med din B2C webshop. Med over 1.000.000 andre webshops vil du komme til at nyde godt af den kraftfulde platform

Magento

En open source-platform, der gør det muligt for dig at tilpasse din webshop til dine nøjagtige specifikationer. Og det er let at skalere, når din virksomhed vokser

MCB.CLOUD til B2C webshops

MCB.CLOUD er et optimeret arbejdsredskab i et opdateret og tidssvarende design, der kræver færre kliks, og som har fokus på defactor standard / UX til funktioner.  

Derfor giver .Cloud den ultimative redaktøroplevelse uanset erfaring med udviklerplatforme, og hvad end du har til hensigt at optimere dagligdagen for din e-commerce manager eller din content creator. 

Det er en teknisk platform, som er baseret på den nyeste Microsoft teknologi og med fokus på simpel og intuitiv navigation. Og derfor er fokus på minimering af kliks og loadtid samt et gennemgående tema om, at en arbejdsgang skal kunne afsluttes i samme flow.

Shopify til B2C webshops

Drømmer du om at starte en webshop uden store omkostninger, og vil du hellere åbne op for den i morgen i stedet for om 4 uger? Så er Shopify og deres platform helt sikkert noget, du bør kigge nærmere på!

Shopify stiller en utrolig brugervenlig backend til rådighed, og det er derfor nemt at nå fra første produkt på shoppen til det første vigtige salg.

Alle systemerne bag din første ordre stiller Shopify også til rådighed, så du skal ikke bygge en skræddersyet betalingsformular, bestillingsseddel eller kvitteringsmail. Og betaling er gjort nemt, da flere af de store betalingsindløsere som fx. Quickpay, ePay mm. allerede er integreret med Shopify.

Magento til B2C webshops

Mere end 250.000 butikker over hele verden sætter deres lid til Magento som deres e-handelsplatform.

Magento giver dig de værktøjer, du skal bruge for at tiltrække flere kunder, sælge flere produkter og øge omsætningen i din butik.

Nogle af fordelene indebærer:

– Stor fleksibilitet der kan matche dine arbejdsgange
– Høj skalérbarhed så din webshop altid kan vokse med dig
– Tusindevis af moduler er tilgængelige - og flere kommer konstant til
– En open source giver adgang til kildekoden
– Stor integrationsramme til bl.a. GlS, Navision og E-conomic
– En Enterprise version der bl.a. giver udvidet support og ikke kræver licens

Hvorfor skal MCB hjælpe med din B2C webshop?

Det er nemt at komme online. Men hvis du vil have succes online, kræver det hårdt arbejde - både før, under og efter etableringen af din webshop. 

 

Vi vil gerne være din sparringspartner hele vejen. Lige fra de indledende strategiske overvejelser og fastsættelse af mål, over udvikling og lancering af din webshop til den efterfølgende drift af din løsning og realisering af dine forretningsmæssige mål.

 

Der er 1000 ting at tage stilling til, men vi er med dig hele vejen mod at indfri dit e-handels potentiale - det har vi allerede mange kunder, der kan skrive under på.

Er du sulten efter online succes, og vil du gerne have en skræddersyet B2C webshop? Så kontakt mig

Jeg sidder altid klar til en uforpligtende snak.

Hvis du udfylder formularen herunder, tager jeg kontakt til dig hurtigst muligt.

 

 

Michael Almstrup
Director

Seneste blogindlæg

16. december 2022

Black Friday 2022 - hvordan gik det?

Black Month, Black Week, Black Friday og alle efterdønningerne herfra blev overstået med det nye års komme. 

Men hvordan gik det med Black Friday 2022, hvordan så de overordnede tendenser ud, hvad oplevede vi hos MCB, og hvad kan vi forvente af Black Friday 2023?

23. juni 2022

Sådan får du styr på din marketingstrategi, når der er uro i markedet

Post-corona. Mid-inflation. Pre-black friday. Modvind på Facebook og Google Ads. Lyder det bekendt? Det er udfordringer for mange i øjeblikket. Læs med her hvor vi forsøger at hjælpe dig igennem.

16. maj 2022

Nye regler for prismarkedsføring

Den 28. maj 2022 er der nye markedsføringsregler, der træder i kraft. De kommer direkte fra EU og derfor er det vigtigt, at du er opmærksom på dem og forholder dig til dem. Måske har de indflydelse på den måde, du laver markedsføring på?

Se alle blogindlæg

VI SAMLER PÅ GLADE KUNDER

Se alle cases