Magento integrationer

Vil du forbedre din Magento webshop med integrationer? MCB hjælper dig med de forskellige Magento integrationer, så du kan booste din virksomhed.

logoer_magento (3)

Hvad er Magento integrationer og kodning?

Magento integrationer effektiviserer og forbedrer kundeoplevelsen og arbejdsgangene i din webshop. Hos MCB tilbyder vi skræddersyet integrationsløsninger, som kan føre din Magento webshop mod succes.

 

Med de rette Magento integrationer sikrer du, at dine kunder får en god, hurtig og nem købsoplevelse, og at du kan spore den rigtige data. Det kræver den helt rette Magento ekspert, som kan hjælpe dig med at integrere disse systemer.

 

Hos MCB finder du certificeret Magento udviklere, som er eksperter i at kode og som forstår, hvordan man redigerer og konstruerer din webshop, så det klarer sig i topklasse på Google. Du kan være sikker på, at du får en kyndig og erfaren koder til at løse opgaven.

 

 

Kontakt os nu

Vores services

suport

SLA og support

Har du brug for hjælp? Vores team er eksperter i at håndtere tekniske problemer. Vi analyserer, diagnosticerer og løser problemet for dig - hurtigt, så din Magento webshop vil være fuldt funktionsdygtig igen på ingen tid.

tandhjul

Magento API integrationer

Integrationerne lader dig bl.a. konvertere kundegenereret information til værdifulde forretningsapplikationer. Gennem disse tredjepartsintegrationer hjælper vi virksomheder med at udvikle en bedre forståelse af deres eksisterende og potentielle kunder.

levering

Ordre- og kundestyringsapps

Når en virksomhed begynder at vokse, bliver manuel ordresporing en omfattende og ressourcekrævende opgave. Automatisering af ordre- og kundestyringsaktiviteter hjælper derfor med at skabe en problemfri oplevelse for både dig og dine kunder.

04

ERP integrationer

De her e-handelskomponenter bruger en database til at forbinde uafhængige systemer lige fra lager til forsendelse og regnskab. Værktøjerne forbinder derfor dine processer og procedurer for fremtidssikrede kundeoplevelser og forretningsdrift.

chart

Brugerdefinerede lagerapps

Lagerstyring gør det muligt for detailhandlere at opdage købsmønstre, hvorfor der kan genereres pålidelige prognoser. Nogle gange er den ideelle app til dig ikke tilgængelig i nogen app-butik. Hvis det sker, kan vi hjælpe dig med at udvikle den rigtige.

tools

Brugerdefinerede funktioner

USP'er giver virksomheder mulighed for at opnå en fordel i forhold til deres konkurrenter. Så uanset hvilke funktionaliteter du har behov for, når du vil give den bedste og mest brugervenlige oplevelse, kan vi udvikle det for dig.

En effektiv Magento webshop med integrationer

At drive en Magento webshop er ikke en simpel opgave. Det kræver, at du er i stand til at spore flere datastrømme. Samtidig skal du sikre, at det fungerer godt for dig og dine kunder. Og det kan du med de rette integrationer.

 

I den traditionelle butik skal en leder spore salg og lager. De skal sikre, at kunderne får den bedste service på den mest effektive måde. For en online webshop skal du overvåge og administrere alt dette igennem systemet. Etablering af ERP-integrationer i din webshop er din redning, som gør dig i stand til at strømline processen og gøre den langt mere effektiv.

 

En ERP er kun nyttig, hvis du ved, hvordan du maksimerer den. Og her har du brug en kvalificeret Magento udvikler til at hjælpe dig organisere din data og skabe en maksimeret ERP. 

 

Hos MCB har vi hjulpet mange kunder med at nå deres fulde potentiale ved at sikre, at deres ressourcer bliver brugt optimalt.

 

 

ERP til at spore dit butikslager

ERP er et af de bedste systemer til at spore din butiks lagerholdning online. Når du driver en webshop har du ikke samme fornemmelse af at gå ind i et lagerrum og se, hvad du har, som hvis du driver en fysisk butik. Derfor har du brug for et system, der opdaterer dit lager i realtid for at sikre, at du aldrig løber tør.

 

Når du integrerer Magento med en ERP, kan det hjælpe dig med at administrere lige præcis dét meget nemmere. En ERP synkroniserer dit lager med dit salg og dine udgiver. Når den er integreret korrekt, ved den, hvornår den skal købe mere, og om du tjener penge. Det er en af de vigtigste måder, du kan hjælpe dig selv med at skalere din virksomhed med Magento på.

 

Med en kvalificeret Magento ekspert fra MCB er det slut med gætterier. MCB tilbyder serviceintegrationer, der hjælper dig med at forstå, hvad der foregår i din butik økonomisk. At forstå hvordan du præsterer er nemlig et af de første skridt mod succes online.

 

 

Magento integrationer sænker omkostningerne

Når du integrerer Magento med en effektiv ERP giver det dig et bedre indblik i virksomhedens omkostninger. Omkostninger kan omfatte, hvor meget du bruger i forhold til, hvor meget du tjener. ERP kan kommunikere i realtid, hvad du har tilgængeligt på lager. Og det er nyttigt at vide, hvornår du skal købe nye varer, fordi det kan hjælpe dig med at maksimere din samlede fortjeneste. ERP’en holder overblikket for dig og sparer dig den tid, penge og energi det ville kræve at holde øje med lagerstyringen selv.

 

 

En effektiv webshop med integrationer

Effektivitet er afgørende for succes online. Hos MCB ved vi, at online kunder ikke har samme tålmodighed som kunder i den fysiske butik. Mange kunder forlader hurtigt en webshop, som ikke indlæses korrekt og hurtigt. Derfor er et effektivt hjemmesidedesign og kundestyring afgørende for dig. ERP maksimerer din websides design, så billeder og applikationer ikke forstyrrer kundens oplevelse. Hos MCB hjælper vi dig også med dit Magento design, så kunderne får lyst til at vælge din hjemmeside til og ikke fra.

 

 

Kontakt os nu

Integrationer der gør en forskel

Magento har mange integrationer, som potentielt kan forbedre din webshop.

Integrationer i Magento kan effektivisere dine arbejdsgange og forbedre brugeroplevelsen for dine kunder. Med de rette integrationer kan du gøre oplevelsen lettere og hurtigere både for dig og dine kunder.

Når du vælger MCB som din Magento partner er du fri for at kode og integrere alt dette selv. Vores udviklere sidder klar til at udføre arbejdet for dig.

Skræddersyet integrationer til din webshop

MCB administrerer mange webshops, og vi sørger hver dag for, at de alle lever op til forventningerne. Hos MCB tilbyder vi skræddersyet service, så du får de Magento integrationer, du har brug for.

Magento integrationer bør være det mindste af dine bekymringer. Vores certificerede Magento udviklere gør arbejdet for dig og sørger for, at du får den nødvendige hjælp og rådgivning.

Kontakt os i dag så vi kan hjælpe med din Magento webshop.

Få succes med Magento integrationer

PIM og CSM er Magento integrationer, som forbedrer og maksimerer din webshops evne til at skalere. At vokse din forretning er måske en af dine største bekymringer i øjeblikket. Magento integrationer bør afspejle din virksomheds kapacitet og personlige behov.

 

Måske har du brug for bedre at styre din virksomhed fremfor at vokse i størrelse. Eller måske vil du forbedre styringen af mange forskellige produkter. Uanset hvad dit behov er, kan vores certificerede Magento udviklere rådgive dig på sporet mod din succes.

Hvad er PIM-integrationer?

PIM står for Product Information Management og har til formål at styre din webshops inventar og forsyninger.

 

PIM kan kategorisere din beholdning i et meget detaljeret diagram. Diagrammerne opdeles efter varens identifikationsnummer. Det kan enten være som Universal Product Code (UPC’er) eller Stock Keeping Unit (SKU). Tallene er nyttige til at kategorisere varerne i din online database. 

 

En PIM-integration kan også spore produkterne og opbevare dem i nærheden af lignende produkter i dit lager.

 

 

Hvordan kan PIM-integrationer gavne din Magento webshop?

PIM-integrationen hjælper dine kunder med at finde det, de ønsker. Målet er, at din webshop er attraktiv for dine kunder, og at webshoppen formår at markedsføre varerne effektivt. PIM kan gøre det meget nemmere for dine kunder at browse din hjemmeside og finde de produkter, de leder efter.

 

PIM hjælper dig med at sikre, at du bruger de bedste markedsføringsteknikker til dine produkter. PIM-integrationer er en fantastisk metode til at regulere marketingstrategi, som sikrer, at dine produkter bliver markedsført på den bedst mulige måde.

 

 

Hvad er CMS-integrationer?

CMS står for Content Management System og hjælper med integrere billeder og tekster på en engagerende og effektiv måde. En af de bedste måder at forstå CMS på er at sammenligne det med PIM. PIM og CMS kan nemlig lyde meget ens. 

 

CMS har til formål at hjælpe med at tiltrække og fastholde kunder til din webshop. Det har til hensigt at reklamere for produkter på en måde, der får dem til at skille sig ud. PIM adskiller sig fra CMS ved at have til formål at organisere og skabe en velordnet oplevelse for kunderne og medarbejderne. CMS er designet til at forbedre måden, hvorpå dine varer markedsføres. Det kan dreje sig om alt fra billederne til teksten, der beskriver produkterne.

 

Hvad er fordelene ved CMS?

En af de største fordele ved at integrere CMS i din Magento webshop er, at det forbedrer kundeoplevelsen. Når du sælger dine produkter, bør du bruge de bedste metoder til at markedsføre produkterne. CMS kan undersøge de termer, du bruger til at beskrive dine produkter. Hvis der er en bedre måde at beskrive dine produkter, vil CMS hjælpe dig forbedre det.

 

CMS-integrationer kan oftest ikke stå alene, når du skal skalere din virksomhed. CMS er relativt begrænset i sin kapacitet og derfor mest velegnet for mindre webshops. CMS har ikke den samme evne til at kategorisere data, som PIM har. Hvis du driver en webshop med et mindre varelager, er CMS integrationer gode. Men hvis du ønsker at udvide din virksomhed, fungerer systemet bedst i samarbejde med PIM-integrationer.

Før din Magento webshop mod nye højder

Udfyld formularen og lad os arbejde på din Magento webshop. Så sørger vi for, at du kan se konkurrenterne i bakspejlet.

Michael Almstrup
Director

Seneste Magento blogindlæg

08. februar 2023

Track 100% af dine ordrer fra Magento med Google Tag Manager

Trackingen er (eller bør være) grundstenen i dit arbejde med performance på din webshop. Dataen giver dig den viden, du behøver for at forbedre brugeroplevelsen og i det hele taget blive mere vidende om dine besøgende og den måde, de agerer på og med dit site.
Men hvordan forholder du dig til det faktum, at du kun sporer på ca. 65-85% af dine konverteringer?

08. november 2022

Udvid internationalt med Magento Multistore

Magento er et open source CMS, der er udviklet til at styre og administrere webshops. Det er også en brugerflade, der lader dig håndtere hele dit forretningsflow fra ét administrationspanel. Det betyder, at du bl.a. kan oprette produkter og produktvarianter samt håndtere ordrer, fragt og betalinger ét sted.

10. februar 2022

Page Builder gør det nemmere at oprette Magento-sider

Page Builder er en af de største nyheder i Adobe Magento 2.4.3, som gør det endnu mere brugervenligt at oprette og designe sider.

Se alle blogindlæg