Magento integrationer

Vil du forbedre din Magento webshop med integrationer? MCB hjælper dig med de forskellige Magento integrationer, så du kan booste din virksomhed.
magento_plus_isae

Hvad er Magento integrationer og kodning?

Magento integrationer effektiviserer og forbedrer kundeoplevelsen og arbejdsgangene i din webshop. Hos MCB tilbyder vi skræddersyet integrationsløsninger, som kan føre din Magento webshop mod succes.

 

Med de rette Magento integrationer sikrer du, at dine kunder får en god, hurtig og nem købsoplevelse, og at du kan spore den rigtige data. Det kræver den helt rette Magento ekspert, som kan hjælpe dig med at integrere disse systemer.

 

Hos MCB finder du certificeret Magento udviklere, som er eksperter i at kode og som forstår, hvordan man redigerer og konstruerer din webshop, så det klarer sig i topklasse på Google. Du kan være sikker på, at du får en kyndig og erfaren koder til at løse opgaven.

 

 

Kontakt os nu

Mød dit Magento team

Nicolai

Nicolai Kibsgaard

Magento Team Lead
Phung Hoang Linh

Phung Hoang Linh

Magento Tech Lead
Dat

Dat Hoang Quoc

Magento Back-end Developer
Tuan

Tuan Le Ke

Magento Front-end Developer

Vores Magento services

suport

SLA og support

Har du brug for hjælp? Vores team er eksperter i at håndtere tekniske problemer. Vi analyserer, diagnosticerer og løser problemet for dig - hurtigt, så din Magento webshop vil være fuldt funktionsdygtig igen på ingen tid.

tandhjul

Magento API integrationer

Integrationerne lader dig bl.a. konvertere kundegenereret information til værdifulde forretningsapplikationer. Gennem disse tredjepartsintegrationer hjælper vi virksomheder med at udvikle en bedre forståelse af deres eksisterende og potentielle kunder.

levering

Ordre- og kundestyringsapps

Når en virksomhed begynder at vokse, bliver manuel ordresporing en omfattende og ressourcekrævende opgave. Automatisering af ordre- og kundestyringsaktiviteter hjælper derfor med at skabe en problemfri oplevelse for både dig og dine kunder.

04

ERP integrationer

De her e-handelskomponenter bruger en database til at forbinde uafhængige systemer lige fra lager til forsendelse og regnskab. Værktøjerne forbinder derfor dine processer og procedurer for fremtidssikrede kundeoplevelser og forretningsdrift.

chart

Brugerdefinerede lagerapps

Lagerstyring gør det muligt for detailhandlere at opdage købsmønstre, hvorfor der kan genereres pålidelige prognoser. Nogle gange er den ideelle app til dig ikke tilgængelig i nogen app-butik. Hvis det sker, kan vi hjælpe dig med at udvikle den rigtige.

tools

Brugerdefinerede funktioner

USP'er giver virksomheder mulighed for at opnå en fordel i forhold til deres konkurrenter. Så uanset hvilke funktionaliteter du har behov for, når du vil give den bedste og mest brugervenlige oplevelse, kan vi udvikle det for dig.

En effektiv Magento webshop med integrationer

At drive en Magento webshop er ikke en simpel opgave. Det kræver, at du er i stand til at spore flere datastrømme. Samtidig skal du sikre, at det fungerer godt for dig og dine kunder. Og det kan du med de rette integrationer.

 

I den traditionelle butik skal en leder spore salg og lager. De skal sikre, at kunderne får den bedste service på den mest effektive måde. For en online webshop skal du overvåge og administrere alt dette igennem systemet. Etablering af ERP-integrationer i din webshop er din redning, som gør dig i stand til at strømline processen og gøre den langt mere effektiv.

 

En ERP er kun nyttig, hvis du ved, hvordan du maksimerer den. Og her har du brug en kvalificeret Magento udvikler til at hjælpe dig organisere din data og skabe en maksimeret ERP. 

 

Hos MCB har vi hjulpet mange kunder med at nå deres fulde potentiale ved at sikre, at deres ressourcer bliver brugt optimalt.

 

 

ERP til at spore dit butikslager

ERP er et af de bedste systemer til at spore din butiks lagerholdning online. Når du driver en webshop har du ikke samme fornemmelse af at gå ind i et lagerrum og se, hvad du har, som hvis du driver en fysisk butik. Derfor har du brug for et system, der opdaterer dit lager i realtid for at sikre, at du aldrig løber tør.

 

Når du integrerer Magento (Adobe Commerce) med en ERP, kan det hjælpe dig med at administrere lige præcis dét meget nemmere. En ERP synkroniserer dit lager med dit salg og dine udgiver. Når den er integreret korrekt, ved den, hvornår den skal købe mere, og om du tjener penge. Det er en af de vigtigste måder, du kan hjælpe dig selv med at skalere din virksomhed med Magento på.

 

Med en kvalificeret Magento ekspert fra MCB er det slut med gætterier. MCB tilbyder serviceintegrationer, der hjælper dig med at forstå, hvad der foregår i din butik økonomisk. At forstå hvordan du præsterer er nemlig et af de første skridt mod succes online.

 

 

Magento integrationer sænker omkostningerne

Når du integrerer Magento med en effektiv ERP giver det dig et bedre indblik i virksomhedens omkostninger. Omkostninger kan omfatte, hvor meget du bruger i forhold til, hvor meget du tjener. ERP kan kommunikere i realtid, hvad du har tilgængeligt på lager. Og det er nyttigt at vide, hvornår du skal købe nye varer, fordi det kan hjælpe dig med at maksimere din samlede fortjeneste. ERP’en holder overblikket for dig og sparer dig den tid, penge og energi det ville kræve at holde øje med lagerstyringen selv.

 

 

En effektiv webshop med integrationer

Effektivitet er afgørende for succes online. Hos MCB ved vi, at online kunder ikke har samme tålmodighed som kunder i den fysiske butik. Mange kunder forlader hurtigt en webshop, som ikke indlæses korrekt og hurtigt. Derfor er et effektivt hjemmesidedesign og kundestyring afgørende for dig. ERP maksimerer din websides design, så billeder og applikationer ikke forstyrrer kundens oplevelse. Hos MCB hjælper vi dig også med dit Magento design, så kunderne får lyst til at vælge din hjemmeside til og ikke fra.

 

 

Kontakt os nu

Integrationer der gør en forskel

Integrationer der gør en forskel

Magento (Adobe Commerce) har mange integrationer, som potentielt kan forbedre din webshop.

Integrationer i Magento kan effektivisere dine arbejdsgange og forbedre brugeroplevelsen for dine kunder. Med de rette integrationer kan du gøre oplevelsen lettere og hurtigere både for dig og dine kunder.

Når du vælger MCB som din Magento partner er du fri for at kode og integrere alt dette selv. Vores udviklere sidder klar til at udføre arbejdet for dig.

Skræddersyet integrationer til din webshop

Skræddersyet integrationer til din webshop

MCB administrerer mange webshops, og vi sørger hver dag for, at de alle lever op til forventningerne. Hos MCB tilbyder vi skræddersyet service, så du får de Magento integrationer, du har brug for.

Magento integrationer bør være det mindste af dine bekymringer. Vores certificerede Magento udviklere gør arbejdet for dig og sørger for, at du får den nødvendige hjælp og rådgivning.

Din Magento 2 Certified Partner

Med over 20 års erfaring forstår vi din forretning - og det gælder ikke kun den digitale del og muligheden for at bygge de custom integrationer, du mangler for at kunne afdække dine behov. Med specialister inden for både marketing, design og udvikling kan vi hjælpe dig med at få succes med hele din forretning.

 

 

Magento 2 Certified Partner

 

Kontakt os nu

Få succes med Magento integrationer

PIM og CSM er Magento integrationer, som forbedrer og maksimerer din webshops evne til at skalere. At vokse din forretning er måske en af dine største bekymringer i øjeblikket. Magento integrationer bør afspejle din virksomheds kapacitet og personlige behov.

 

Måske har du brug for bedre at styre din virksomhed fremfor at vokse i størrelse. Eller måske vil du forbedre styringen af mange forskellige produkter. Uanset hvad dit behov er, kan vores certificerede Magento udviklere rådgive dig på sporet mod din succes.

Vi samler på glade samarbejdspartnere

Gå på opdagelse i vores Magento cases.

Ofte stillede spørgsmål til Magento integrationer

Hvad er Magento integrationer?

Magento integrationer refererer til processen med at forbinde Magento-webshoppen med andre systemer, applikationer eller tredjepartstjenester for at udvide funktionaliteten eller automatisere forskellige forretningsprocesser. Magento integrationer kan være integrationer til betalingsgateway, forsendelsesfunktioner, ERP og CRM og markedsføring .Disse er blot nogle eksempler på Magento integrationer, og der er mange flere muligheder baseret på virksomhedens specifikke behov og krav. Integrationer kan hjælpe med at forbedre effektiviteten, automatisere processer og skabe en mere sammenhængende oplevelse for både forretningen og kunderne.

Hvordan tilføjer jeg integrationer til Magento?

For at tilføje integrationer til Magento skal du først identificere de nødvendige integrationer baseret på dine forretningsbehov. Derefter skal du finde en kompatibel udvidelse eller modul til Magento, der understøtter den ønskede integration. Når du har fundet den rette udvidelse, skal du downloade og installere den i din Magento-webshop. Herefter skal du konfigurere integrationen ved at indtaste relevante oplysninger og indstillinger. Endelig skal du teste og validere integrationen for at sikre, at den fungerer korrekt.

Hvordan integrerer jeg API til Magento 2?

For at integrere API'en til Magento 2 skal du oprette en API-bruger i Magento Admin-panelet og generere en API-nøgle ved at tilknytte brugeren til en rolle og generere nøglen. Og så er du klar til at håndtere API-anmodninger ved hjælp af forskellige metoder og endepunkter afhængigt af den ønskede funktionalitet. Vær opmærksom på, at specifik implementering kan variere, og det er altid en god idé at konsultere Magento-dokumentationen eller få hjælp fra en Magento-udvikler for at sikre en korrekt integration.

Før din Magento webshop mod nye højder

Udfyld formularen, så kontakter jeg dig hurtigst muligt.

Michael Almstrup
Director