Magento udvikler

Bygger du en webshop med Magento? Så er du havnet det rigtige sted. Hos MCB finder du certificerede Magento udviklere.

Hvorfor samarbejde med en Magento udvikler fra MCB?

Der er skrækhistorier om computergeneralister, der bygger en webshop. Historierne fortsætter med indtrængende hackere. Eller endnu værre utilfredse kunder, der går fra deres engang yndlingswebshop. Med professionelle Magento udviklere fra MCB undgår du skrækhistorierne.

 

Her kan du læse, hvordan vi kan hjælpe dig med at undgå skrækhistorierne og i stedet for højne din online succes og nye mål med din Magento webshop.

Kontakt os nu

Vores services

suport

Support

Med MCB er din hosting i sikre hænder, og du skal ikke tænke på andet end dit indhold. Vi yder support, SLA’er, kryptering og meget mere.

tandhjul

Integrationer

Vores integrationsteam kan integrere tredjepartsværktøjer med alt fra ERP, CRM og POS til forsendelse og logistik til din Magento webshop.

palette

Design og UX

Vores UX designere hjælper med alt fra konceptuelle designs og UX til UI til alle størrelser af sites og sammenholder dem med UI-Kittet.

tools

Udvikling

Vores team af udviklere spænder vidt og hjælper derfor med alt fra Backend og Frontend til Ecommerce udvikling i .NET.

dashboard

Testning

Vi sikrer, at hjemmesiden performer 110% med alt fra UI- og UX-test, Stress tests, funktionel testning, SEO-tjek og webtilgængelighed.

chart-1

Opgradering af Umbraco versioner

Bruger du en ældre udgave af Magento? Så står vores Magento eksperter klar til at hjælpe dig med at migrere dit website til den nyeste version.

Din certificerede Magento udvikler

MCB kan være din Magento partner. Vores færdigheder og ekspertise kombineres med dine mål for at skabe en brugervenlig webshop. Spørgsmålet er ikke, om din butik skal være online, men i højere grad hvordan din butik skal være online.

Kontakt MCB i dag og hør, hvordan vores Magento udviklere kan hjælpe dig med din webshop. Du er garanteret et team, der indfrier dine mål.

Support når du har brug for det

MCB har 24/7 teknisk supportdækning. Vores team står klar til at hjælp dig med at vedligeholde din Magento webshop, hvad end der er tale om en ny eller eksisterende. Skulle du have et ukendt problem, arbejder vi sammen med dig for at finde en hurtig løsning. 

Hos MCB arbejder vi tværfagligt. Vores Magento udviklere samarbejder med vores SEO-eksperter, som kan optimere din søgemaskineplacering. Det er nemlig afgørende at udvikle en SEO-venlig hjemmeside, der gør det muligt for nye kunder at finde dit brand.

MCB er det rette Magento team

Lad os starte med de vigtigste udviklingsressourcer, der er nødvendige for at skabe en unik webshop med Magento. At drive en e-handelsvirksomhed kræver den rette stab af mennesker. For at optimere webshoppen kræver det et mangfoldigt sæt af færdigheder under udviklingen. Hos MCB finder du nogle af Danmarks bedste Magento udviklere. Vores ekspertise omfatter support i verdensklasse, integrationer og design. Vores udviklere besidder et bredt kompetencefelt inden for: 

 

 • Frontend og backend Magento udvikling
 • Design
 • Fuld stack
 • Kvalitetssikring
 • Projektledelse
 • Release management
 • Udvikling

 

I udviklingen af en Magento webshop handler om at sammensætte det rigtige team af udviklere. Det er også godt at overveje nøgleroller i udviklingen. Hos MCB kan vi indtage følgende roller i udviklingen af din Magento webshop:

 

 • Certificeret Magento udvikler
 • Certificeret løsningsspecialist.
 • Certificeret cloud-udvikler.
 • Certificeret frontend udvikler
 • Certificeret Javascript udvikler
 • Og mere.

 

Kvalitetskontrol vil også være et centralt element hos vores team. Vi har mange års erfaring, hvorfor du altid vil modtage den rette og nødvendige ekspertrådgivning gennem hele processen. 

 

 

Lige det ekstra

Mange virksomheder forsøger selv at kaste sig ud i at bygge en Magento webshop. Desværre møder disse ofte udfordringer og fejl. Mange er ikke klar over, at der er tricks, der forenkler processen. Eksperttricks gør mere end at spare penge. De skaber også fremragende oplevelser, som generalister ikke selv kan bygge. 

 

Hos MCB kender vi ikke kun tips og tricks, men vi sørger også for løbende vedligeholdelse. Det kan omfatte simple justeringer for at polere din webshop til succes. Disse muligheder er kun tilgængelige for certificerede eksperter. En intern computergeneralist kan bruge måneder på at udforske Magento. At kende nuancerne, der konverterer besøgende på webstedet til indtægter er ikke let.

 

 

Erfaring der gør forskellen

Vores Magento udviklere har mange års erfaring, som gør en stor forskel for kvaliteten og funktionaliteten. Hos MCB har vi måske allerede oplevet fejlene og fundet løsningerne, som du går leder efter.

 

Vores hyppige tilpasningsarbejde udvikler hver dag vores færdigheder og erfaring med Magento Open Source softwaren. Vi arbejder dagligt med værktøjet, og vi er i stand til at foretage rettelserne for dig. Når du bygger en Magento webshop er det vigtigt at fokusere på brugervenlighed og performance. Og netop brugervenlighed og performance er nøgleord i vores arbejde med Magento webshops.

 

 

Hurtig opstart og levering

Jo hurtigere du starter din Magento webshop, jo større er den økonomiske virkning. Men det skal være med en kvalitetsløsning. Din webshop repræsenterer dit brand og image. Hos MCB er vi med dig hele vejen fra udvikling til lancering til vedligehold. Vi sørger for at holde din webshop funktionel på længere sigt, hvor vi aldrig går på kompromis med den intuitive karakter af brugergrænsefladen. Vi sørger for, at du får en hurtig men sikker opstart og levering. 

Kontakt os nu

Udvikling af B2B Magento webshop

Mange softwarepakker kommer til kort, når det drejer sig om B2B online salg. Hos MCB er vi specialister i at udvikle B2B webshops med Magento og i stand til at sikre, at forventningerne bliver opfyldt - uanset branche.

Vores Magento udviklere bruger programmets fleksible struktur og moduler fra vores bibliotek til at nå dine mål. Derfor leverer vi altid fleksible, funktionelle og skalerbare løsninger. For eksempel kan vi udvikle et B2B-setup, der gør det nemmere for kunderne at købe større mængder af varer.

 

Under udviklingen af din B2B Magento webshop vil vores udviklere integrere dit ERP-system. Udviklingsprocessen omfatter strategisk rådgivning baseret på den bedste viden. Din MCB udvikler vil tage fat på følgende:

 

 • Kundespecifik prissætning
 • Login og tilladelser
 • Integration med annoncer
 • Mængderabat
 • Differentiering af produkter med flere størrelser eller udgaver
 • ERP integration
 • CRM integration
 • Selvbetjeningsretur og genbestilling
 • Forskellige betalingsformer
 • Lagerstyring

 

Og meget mere.

Udvikling af B2C Magento webshop

Magento er markedsleder inden for B2C webshops med en ejerandel på 25 %. Det giver gode muligheder for vores certificerede Magento udviklere at bruge systemets mange muligheder i udviklingen af din B2C webshop.

En Magento udvikler fra MCB kan nemt integrere de systemer, du har brug for til din B2C webshop. Det betyder, at dine forhandlere kan bruge den samme udviklede grænseflade i deres butikker. Derfor er der ikke længere behov for to separate systemer.

 

Det giver kunderne mulighed for at se alle ordrer på deres profil - gamle som nye. Derudover kan kunder også bruge gavekort online eller i butikken. Kundernes betalingsoplysninger, profil og ordrehistorik er altid tilgængelige.

 

Kontakt os nu

Magento udviklere der tager højde for sikkerhed

Risikobegrænsning

At reducere risikoen for fejl og problemer er afgørende for alle virksomheder. Men der er oftest flere risikoer forbundet med en webshop fremfor en fysisk butik.

 

Hvis din kundes første onlineoplevelse er dårlig, kommer de sandsynligvis ikke tilbage. På nettet er du altid kun ét klik væk fra at miste dine kunder. Men med en Magento webshop udviklet af MCB er du modsætningvist kun ét klik væk fra at fange nye kunder. Din webshop skal være konkurrencedygtig, og cybersikkerhed er også en vigtig overvejelse. Disse er langt fra de eneste grunde til at samarbejde med en Magento udvikler fra MCB.

 

Du bør investere i det helt rigtige team for at sikre, at du har den rette sikkerhed og kryptering. MCB beskytter vi dit websted mod hackere og virus. Med den rigtige uddannelse dækker vores Magento udviklere din sikkerhed og vedligeholdelse på din webshop. Det gør vores team ved løbende at analysere din online forretning og holder dig opdateret, hvis noget uventet opstår. 

 

 

Sikkerhedstjek

Virksomheder, som allerede bruger Magento bør overveje et sikkerhedstjek. En Magento udvikler fra MCB kan tjekke din installation og give dig ro i sindet. Et komplet sikkerhedstjek kan omfatte: 

 

 • Overholdelse af bedste praksis
 • Brug af de seneste opdateringer
 • Installation af de nyeste sikkerhedsrettelser
 • Kodekvalitetsvurdering
 • Identifikation af potentielle sikkerhedsproblemer
 • Analyse af servekonfigurationen

 

Sikkerhedstjek af din allerede eksisterende Magento webshop omfatter udviklingsmuligheder og eventuelle problemstillinger, der står i vejen for din webshops performance og succes.

 

 

Besparelser og tilfredshed garanteret

At samarbejde med MCB sikrer dig et velbygget site. Vi tager højde for dine forretningsbehov, designer handlingsplaner og arbejder hurtigt. Du er garanteret en Magento webshop, som lever op til dine og kundernes forventninger. 

 

Vi sætter en ære i at levere Magento løsninger af den bedste kvalitet, derfor står kundetilfredshed også øverst på vores liste. Vores Magento udviklere stræber efter levere løsninger, der ikke bare opfylder men overgår forventningerne.

 

I samarbejdet med MCB sparer du tid og kræfter, imens vi hjælper dig med at udvikle en brugervenlig grænseflade og funktionelle løsninger.

Lad os være din Magento udvikler

Udfyld formularen og lad os arbejde på din Magento webshop. Så sørger vi for, at du kan se konkurrenterne i bakspejlet.

Michael Almstrup
Director