Shopify Integrationer

Gennem integrationer til Shopify hjælper vi webshops med at realisere deres fulde indtjeningspotentiale.

Hvordan fungerer Shopify integrationer?

Shopify giver maksimal fleksibilitet og vækstsmuligheder men...

Ofte opstår der forhindringer, når Shopify møder Danmark og de 3. parts systemer, vi bruger i Norden. Selvom mængden af apps i Shopify app store fortsat vokser næsten dagligt, kan du som shopejer have brug for noget særligt, der opfylder dine forretningsbehov. Sådan holder du dig nemlig foran dine konkurrenter og driver din forretning mest effektivt.

Når du har en privat app, som er udviklet af MCB, sikrer du dig mod sådanne problemer, og derfor er der ingen grund til at frygte appkonflikter, utilstrækkelig funktionalitet og mangel på support.

Med mere end 20 års erfaring indenfor e-handel og udvikling kan MCB's eksperter levere tilpassede Shopify-apps, der hjælper din virksomhed med både at dække daglige behov for butiksadministration og bringe banebrydende teknologier til online shopping.

Vores services

monitor

APP support

Vi er eksperter inden for programmering og kan håndtere alle opgaver vedr. Shopify, herunder frontend-, backend- og integrationsprogrammerere. Vores udviklingsteam skræddersyer dagligt Shopify butikker, der er salgsorienteret, brugervenlige, søgemaskineoptimeret og visuelt tiltalende med hurtig pagespeed og funktionelle appudvidelser.

tandhjul

Integration

Fra integration af produktkataloger til ERP-systemer kan vores udviklere problemfrit integrere alle dine 3. parts systemer til Shopify. Vores omfattende viden om Shopify API'er giver os mulighed for at oprette tilpassede Shopify-apps og integrationer, så du kan tilføje nye funktioner til at understøtte alle dine tilpassede processer og udviklingsbehov.

dashboard

Udvikling og design

Med 20 års erfaring indenfor udvikling og design kan vi udvikle et brugerdefineret design til din Shopify-butik eller tilpasse et eksisterende Shopify-tema for at få din webshop til at skille sig ud.

Tilmeldingsfrist

Pagespeed

Undersøgelser har vist, at besøgende ikke bliver hængende, hvis din webshop er langsom. Det kan påvirke dine organiske placeringer og konverteringer negativt. Men med os ombord har du ingen problemer med webstedshastighed, da vi ved, hvordan du optimerer din shop, så den indlæses næsten øjeblikkeligt.

suport

SLA og Support

Har du ikke tid til at vente på Shopify Support? Vores team er eksperter i at håndtere tekniske problemer. Vi analyserer, diagnosticerer og løser problemet for dig hurtigt, så din webshop igen vil være fuldt funktionsdygtig på ingen tid.

seo

SEO

MCB kan hjælpe din webshop til højere placeringer i Googles søgemaskine ved bl.a. at implementere strategisk SEO og teknisk SEO. Vi hjælper med alt fra implementering af Schema Markup, målretning med metadata, Core Web Vitals mfl.

Headless e-commerce med Storefront API

Headless e-commerce betyder global nethandel. Og med en virksomhed, der er sulten på det internationale marked, er det relevant for dig med Shopify Plus.

Her er der nemlig tale om fleksibilitet og hurtig udvikling. Derfor kan det sørge for, at du er til stede - uanset hvor dine køb bliver lavet.

Headless e-commerce hjælper dig med at opnå det hele på 3 måder:

1. Hurtigere eskalering på markedet
2. Øget kontrol
3. Større personalisering

Kom i gang nu

En betroet partner til integrationer

MCB laver integrationer til virksomheder, der leder efter en smidig og skalerbar deling af data mellem deres systemer.

For eksempel er POS, ERP, PIM og fragt noget, vi har integreret et utal af Shopify Plus og backend-systemer til.

Med den er ekspertise er du ikke bare lovet en god integration, men også en partner, der udfordrer dig hele vejen gennem processen, så du ender med den bedst mulige løsning.

Kom i gang nu

Sådan skaber vi succes med integrationer

Vores certificerede Shopify udviklere har mange års erfaring med at udvikle tilpassede Shopify integrationer. Derfor arbejder vi ud fra en fast rækkefølge, der sikrer dig hurtig lancering uden at estimatet løber løbsk.

Trin 1. Dine udfordringer
Vi analyserer dine behov og indsamler krav via fælles møder. Herefter vil vores integrationseksperter vende tilbage med konkrete forslag og/eller levere en POC samt et estimat. Det sikrer, at du får den tilpassede Shopify app, du har brug for på det rigtige tidspunkt og inden for budgettet.

Trin 2. Fra koncept til kode
Vores Shopify udviklerteam arbejder sammen med interne UX-designere for at gøre den nye app fuldt funktionsdygtig og brugervenlig. Når du har godkendt mockups, udvikler vi din tilpassede app og tester dens ydeevne for at garantere, at den opfylder dine krav.

Trin 3. Udviklet og klar til dig
Tiden er nu inde til, at du selv afprøver din nye integration. Det sker på en Shopify eller Shopify Plus demo account. Efterfølgende hjælper vores eksperter dig med at integrere appen på din egen shop, hvilket eliminerer konflikter med tredjeparts apps. Hvis du har ønsket, at app'en er offentlig, hjælper vi dig også gerne med at sende den til gennemgang hos Shopify App godkendelsesteamet.

Trin 4. Maksimer brugerindkøb
Hos MCB har vi et mål om, at alle vores kunder skal have succes online.
Derfor vil vores udviklingsteam selvfølgelig oplære dig i at bruge nye funktioner for at få maksimale resultater, og vi tilbyder desuden SLA-aftaler.

 

 

Kom i gang

Søger du en ny integration?

Udfyld formularen. Så matcher vi dig med en udvikler.

Rasmus Høegh Refstrup
Customer Manager