Shopify Markets

Shopify Markets reducerer kompleksiteten, når du vil sælge varer på tværs af landegrænser. Fra en enkelt butik kan du udvide din Shopify forretning til hele verden.
shopify_plus_isae

Sælg til flere internationale markeder fra samme Shopify butik

En af de absolut største fordele ved digitalisering og globalisering er, at enhver virksomhed kan tage springet, oprette yderligere et site og sælge i andre lande. Og derfor er der i dag flere, der vælger at ekspandere deres virksomhed ud over landets grænser. Det er en mulighed for at øge sin online succes og samtidig drage fordel af kunder på andre markeder.

 

Dog lader mange det at udvide internationalt blive ved tanken.

Det er en proces, der kan være forbundet med store og tunge arbejdsopgaver - alligevel er det ofte alle ressourcerne værd.

 

Udvider du internationalt kan du opleve:

 

 • Øget markedsandel: Ved at udvide din online forretning, kan du nå ud til en større og mere mangfoldig kundebase. Det betyder gode chancer for at indtage en større markedsandel og dermed også en mulighed for at øge din omsætning.

 • Tryghed: Mange er tilbøjelige til at handle med online sites, som rummer en form for national genkendelighed. Det betyder, at du kan give potentielle nye brugere en større fornemmelse af tryghed ved at handle med dig.

 • Adgang til nye produkter og leverandører: Når du udvider din forretning internationalt, vil du få adgang til både flere og nye produkter og leverandører. Derfor kan du forbedre din virksomheds tilbud og differentiere dig fra dine konkurrenter.

 

Det er vigtigt at huske på, at der også kan være udfordringer ved at udvide internationalt, såsom sproglige og kulturelle barrierer samt diverse regler ift. skat og told - meget af dette er heldigvis noget, en platform som Shopify med Shopify Markets kan hjælpe dig i mål med. 
Og vores Shopify eksperter hos MCB har også stor erfaring med lige netop dette.

 

Shopify har med Shopify Markets gjort det muligt for sine brugere at oprette en international tilstedeværelse - hurtigt og nemt. Shopify Markets indeholder alle de funktioner, der er nødvendige, når du skal i gang på et nyt marked, både når det omhandler domæner, valutaer, sprog, moms, told, data og meget andet. Og bedst af alt styres det hele fra samme online store - du slipper dermed for at skulle gøre brug af flere backends.

Det betyder, at Shopify Markets gør det muligt for brands at identificere, skabe, lancere og ikke mindst optimere deres internationale tilstedeværelse - alt sammen gennem den samme Shopify back-end og dit personlige dashboard. 

 

 

Kontakt os nu

Mød dit Shopify team

Mads

Mads Høegh Kongensgaard

Shopify Tech Lead
Thomas Nygaard

Thomas Nygaard

Shopify Developer
Jesper Ransborg

Jesper Ransborg

Front-end Developer
Lasse Bech Eiler

Lasse Bech Eiler

Ecommerce Solution Architect
Jacob Lykke

Jacob Lykke

Art Director
Vores services
palette

UX + UI design

Vores design- og UX-team arbejder sammen om at skabe spændende og effektive løsninger. Alt det kombineres med unikke og brugervenlige funktionaliteter, der sikrer dine konverteringer.

monitor

Udvikling

Vi er eksperter inden for programmering og kan håndtere alle opgaver vedr. Shopify - herunder frontend og backend. Vores udviklere tilføjer funktioner for at sikre en sublim online shopping oplevelse.

masseredigering

APP support

Vores udviklingsteam skræddersyer dagligt Shopify butikker, der er salgsorienteret, brugervenlige, søgemaskineoptimeret og visuelt tiltalende med hurtig pagespeed og funktionelle appudvidelser.

tandhjul

Integrationer

Vi strømliner din lagerstyring og afsendelsesproces og sørger for integrationen til kassesystem (POS), lagerstyringssystem (WMS), finanssystem (ERP), CRM og PIM.

dashboard

Hastighedsoptimering

Det kan påvirke dine organiske placeringer og konverteringer negativt, hvis din webshop er langsom. Med os ombord har du ingen problemer med webstedets hastighed.

suport

SLA & Support

Vores team er eksperter i at håndtere tekniske problemer. Vi analyserer, diagnosticerer og løser problemet for dig, så din webshop igen vil være fuldt funktionsdygtig på ingen tid.

Dine mange muligheder med Shopify Markets

Uafhængig af abonnement hos Shopify, kan du gøre brug af Shopify Markets. Og ønsker du yderligere udvidelse eller upgrade findes en lang række forskellige apps i Shopifys egen app store.

 

Shopify Markets indeholder alt det, du skal bruge for at internationalisere din forretning - hurtigt og nemt.
Som nogle af de væsentligste funktioner kan nævnes:

 


 • Håndtering af markeder: Shopify Markets hjælper dig med at administrere kunde- og shopping oplevelsen af ​​dit brand ved bl.a. at til- og fravælge forskellige settings ved forskellige lande og regioner.


  Et marked kan altså indeholde et enkelt land eller region eller en gruppe af lande eller regioner. Du kan fx oprette et marked, du kalder ‘Nordamerika’, og som er målrettet Canada, USA og Mexico. Mens du kan bruge en anden ‘gruppe’ af settings på andre lande/regioner.
  På markederne er det altså muligt at sætte fx unikke priser eller differentierede produktkataloger. 

 • Internationale domæner: Et internationalt domæne er en webadresse eller URL, der er specifik for et land eller en region. Når du opretter internationale domæner, opretter du altså en lokaliseret version af din online butik med den valuta og det sprog, der gør sig gældende for det pågældende land.
  Det er noget, der bl.a. hjælper dine kunder med at finde en passende version af din butik i søgeresultaterne.

  Når din webshop tilgås på en kundes lokale sprog og med en kendt valuta, er der større sandsynlighed for, at kunden foretager et køb. Også fordi, du bliver i stand til at oprette lokale product feeds for andre kanaler (herunder Google og Facebook) samt vise regionale anbefalinger.

 • Lokale valutaer og prissætninger: Med Shopify Markets kan du gøre det muligt for udenlandske kunder at se priser og betale i deres lokale valuta.

  Som standard konverteres priser vha. den aktuelle markedskurs, men du har i dine settings også mulighed for at indstille valutakurser manuelt. Det kan fx være, at du vil afrunde til nærmeste hele beløb eller benytte faste priser i samtlige valutaer.

  Lige nu kræver dette Shopify Payments for at fungere bedst muligt, men Shopify er på vej med flere muligheder senere på året (2023) ift. valutaer koblet med lokale betalingsmuligheder. 

 • Lokalisering og oversættelse af content: Kunder over hele verden nyder at se indhold på deres modersmål. Oversættelse af din butiks content kan derfor føre til mere salg, fordi dine internationale kunder bedre kan forstå din markedsføring, produktdetaljer og forsendelses- og returneringspolitikker, og samtidig vil de føle en større tryghed ved at handle med dig.

  Og med Shopify Markets kommer du let i gang med de mange oversættelser. Med den integrerede sprog-oversætter kan du oversætte dit content til alle de sprog, du ønsker. Og det er muligt at integrere DeepL eller andre avancerede oversættelsesmotorer med fx ordbogsfunktionalitet.

 • Told, afgifter, skat og fragt: Dine kunder kan blive pålagt merbetaling i form af bl.a. told- og importafgifter, når de modtager dine forsendelser. Med Shopify Markets er det muligt at give et estimat på sådanne, og du kan samtidig selv opkræve merbetalingerne i check out - hvis du opfylder de gældende krav bl.a. ift. HS codes.   

 • Strømlinet check out: Intet er vigtigere for en god konverteringsrate end et strømlinet check out flow. Derfor handler det ikke bare om at personalisere din shop, men også at gøre oplevelsen med den både relevant og nem.

  Med Shopify Payments får du alle de lokale betalingsmuligheder klar til aktivering på din shop og samtidig muligheden for at tilkoble øvrige 3. parts løsninger. 

  Derudover kan du fjerne besvær hos dine kunder ved automatisk at lokalisere adresse-feltet med Google Autocomplete.

 

 

Kontakt os nu

Din Shopify Experts Partner

Vi er din Certified Shopify Expert Partner. 

 

Med over 20 års erfaring forstår vi din forretning - og det gælder ikke kun den digitale del og muligheden for at bygge de custom integrationer, du mangler for at kunne afdække dine behov. Med specialister inden for både marketing, design og udvikling kan vi hjælpe dig med at få succes med hele din forretning.

 

 

shopify-experts-partner

 

 

Kontakt os nu

Shopify Markets

Shopify Markets Dashboard

Shopify Markets gør den internationale handel overskuelig med et simpelt dashboard, der indeholder vigtig information - vist i et view, hvor du selv kan til- og fravælge det, der synes relevant for dig og din forretning.

Det kan være alt den data, du behøver for at bevare den fulde kontrol over dine forretninger fx inddelt i markeder, men det kan også være anbefalinger, der hjælper dig med at opleve yderligere vækst, så det sikres, at du får mest ud af de nye markeder.

Shopify Markets vs. multiple stores - hvad skal du vælge?

Er det en fordel at bruge Shopify Markets frem for at oprette flere separate forretninger? Det kan der være forskellige holdninger til. I nogle tilfælde giver det mening af have flere separate stores frem for en enkel online store. Det afhænger meget af, hvilken fleksibilitet du efterspørger, samt hvilke ressourcer du har til rådighed i forhold til at håndtere flere platforme. 

 

Uanset hvilken løsning du vælger vil du opleve:

 

 • Bedre kundeoplevelser: Når du udvider internationalt, kan du tilpasse din online butik hver enkelt marked ved at tilbyde lokale og relevante produkter, priser og information samt understøttelse af lokale betalings- og leveringsmuligheder. Det kan give en bedre kunde- og shopping oplevelse og øge chancerne for at opnå tilbagevendende kunder.

 • Bedre synlighed: Du kan desuden øge synligheden af din virksomhed på tværs af forskellige markeder og gøre det lettere for potentielle kunder at finde dig.

 

Shopify Markets har dog til hensigt at gøre hele processen bag en internationalisering mere simpel uden brug af yderligere apps.

Derfor vil du med Shopify Markets frem for en tilgang med multiple stores opleve:

 

 • Centraliseret administration: Med Shopify Markets kan du administrere alle dine markeder fra én central placering, hvilket giver dig mulighed for at spare tid og undgå besværet med at skulle logge ind på flere separate platforme. Det sikrer dig desuden en mere automatiseret hverdag.

 • Reducerede omkostninger: Ved at bruge Shopify Markets kan du dermed også undgå at betale for flere separate abonnementer eller forretningslicenser. Det kan reducere dine samlede omkostninger og gøre det nemmere at styre din økonomi.

 

 

Kontakt os nu

Vi samler på glade samarbejdspartnere

Gå på opdagelse i vores Shopify cases.

Ofte stillede spørgsmål om Shopify Markets

Hvad er Shopify Markets?

Shopify Markets er et internationalt administrationsværktøj, der hjælper dig, der driver en Shopify shop med at udvide til internationale markeder. Værktøjet hjælper både med at identificere, opsætte, lancere og optimere - alt fra én butik.

Hvordan fungerer Shopify Markets?

Funktionen, Shopify Markets, sørger bl.a. for at oversætte din webshop til flere sprog og konvertere priserne til forskellige valutaer baseret på den besøgendes geografiske placering. Når en besøgende lander på din webshop, vil han/hun se webshoppen på sit foretrukne sprog og med priserne konverteret til lokal valuta.

Hvilke sprog og valutaer understøtter Shopify Markets?

Shopify Markets understøtter en række forskellige sprog, herunder engelsk, spansk, fransk, tysk, italiensk og mange flere. Derudover understøtter Shopify Markets også flere forskellige valutaer, herunder USD, EUR, CAD, AUD.

Er der ekstra omkostninger ved at bruge Shopify Markets?

Shopify Markets funktionerne koster ikke ekstra, men der er et vekselgebyr på 2% per transaktion, hvis du modtager betaling i anden valuta end butikkens standardvaluta.
Shopify er dog på vej med nye funktioner for at mindske dette omfang.

Kan jeg vælge, hvilke lande jeg vil målrette med min webshop?

Ja, du kan vælge, hvilke lande du vil målrette med din webshop ved at tilføje eller fjerne de forskellige sprog og valutaer, der er tilgængelige i Shopify Markets.

Kan jeg tilpasse oversættelserne i min webshop?

Ja, du kan tilpasse oversættelserne i din webshop ved at bruge Shopify Markets appen eller ved at redigere sprogfilerne direkte i din Shopify administrator.

Hvordan fungerer kurserne i Shopify Markets?

Shopify Markets bruger automatisk den seneste, tilgængelige kurs fra den valuta, der er valgt i din Shopify-administrator.
Kursen opdateres automatisk hver time.

Hvordan kommer jeg i gang med Shopify Markets?

For at komme i gang med Shopify Markets skal du aktivere funktionen i din Shopify-administrator. Når funktionen er aktiveret, kan du begynde at oversætte din webshop til flere sprog og tilføje de forskellige valutaer, du vil acceptere. 

Skal vi hjælpe dig i gang med Shopify Markets?

Udfyld formularen, så kontakter jeg dig hurtigst muligt.

Rasmus Høegh Refstrup
Customer Manager