Shopify Udvikler

Vores Shopify-udviklere har over 20 års erfaring med e-handel. Derfor skaber vi altid fuldt funktionelle, solide og sikre fundamenter for webshops, så de kan vækste og trives.
shopify_plus_isae

Hvorfor ansætte en Shopify-udvikler?

Over 95% af den danske befolkning handler hvert år online. Derfor er der nu intet bedre tidspunkt til at starte en Shopify Webshop.

 

Selvom det er sandt, at enhver kan åbne en simpel Shopify Webshop alene med de brugervenlige værktøjer platformen giver, er der andre krav, der bør udfyldes af en erfaren samarbejdspartner.

 

Alt tyder nemlig på, at kunden foretrækker at handle i en veldesignet shop, der er udviklet af en professionel, frem for en webshop der er designet i en hurtig håndvending. 

 

Men hvordan kan det være? For det første er de professionelt udviklede shops lettere at navigere på, de indeholder flere muligheder, de er visuelt tiltalende, de indlæses hurtigere, og de giver en bedre shoppingoplevelse - samlet set.

 

Derfor bør du samarbejde med en erfaren shopify-udvikler, partner og Shopify Expert som MCB.

Men vi gør mere end bare at opbygge din online butik. Vi tilbyder bl.a. teknisk support, så problemer løses, alt analyseret og data sikres.  
Vi tilpasser din frontend efter dit brand, vi designer unikke temaer, der er skræddersyet dine behov, og vi udvikler eksklusive apps ved hjælp af API'er, så du kan tilbyde dine kunder endnu flere nyttige muligheder.  

MCB er derfor altid din go-to-partner.

 

 

Kontakt os nu

Mød dit Shopify team

Mads

Mads Høegh Kongensgaard

Shopify Tech Lead
Thomas Nygaard

Thomas Nygaard

Shopify Developer
Jesper Ransborg

Jesper Ransborg

Front-end Developer
Lasse Bech Eiler

Lasse Bech Eiler

Ecommerce Solution Architect
Jacob Lykke

Jacob Lykke

Art Director

Vores services

monitor

Backend udvikling og design

Vi er eksperter inden for programmering til håndtering af alle opgaver vedr. Shopify, herunder frontend-, backend- og apps. Vores udviklingsteam skræddersyer dagligt Shopify løsninger, og derfor kan vi altid hjælpe dig videre - også hvis noget fejler.

tandhjul

Brugerdefinerede apps, plugins og API-integrationer

Fra integration af produktkataloger til ERP-systemer kan vores udviklere problemfrit integrere alle dine 3. parts systemer til Shopify. Vores omfattende viden om Shopify API'er giver os mulighed for at oprette tilpassede Shopify-apps og integrationer, så du kan tilføje nye funktioner til at understøtte alle dine tilpassede processer og udviklingsbehov.

framework

Custom themes og tilpasninger

Med 20 års erfaring indenfor udvikling og design kan vi udvikle et brugerdefineret design til din Shopify-butik eller tilpasse et eksisterende Shopify-tema for at få din webshop til at skille sig ud.

chart-1

Hastighedsoptimering

Undersøgelser har vist, at besøgende ikke bliver hængende, hvis din webshop er langsom. Det kan påvirke dine organiske placeringer og konverteringer negativt. Men med os ombord har du ingen problemer med webstedshastighed, da vi ved, hvordan du optimerer din shop, så den indlæses næsten øjeblikkeligt.

suport

SLA & Support

Har du ikke tid til at vente på Shopify Support? Vores team er eksperter i at håndtere tekniske problemer. Vi analyserer, diagnosticerer og løser problemet for dig hurtigt, så din webshop igen vil være fuldt funktionsdygtig på ingen tid.

seo

SEO

MCB kan hjælpe din webshop til højere placeringer i Googles søgemaskine ved bl.a. at implementere strategisk SEO og teknisk SEO. Vi hjælper med alt fra implementering af Schema Markup, målretning med metadata, Core Web Vitals mfl.

Shopify for iværksætteren

Shopify for iværksætteren

Har du brug for en online shop?

Vi kan bygge en unik webshop fra bunden med et skræddersyet tema, der er designet og tilpasset dit brand. Og vi kan hjælpe med eksklusive API'er og plugins, der er nemme at bruge.

Dermed garanteres dine besøgende en hurtig sideindlæsning, en tiltalende frontend, sikker betalingsbehandling og en enestående shoppingoplevelse.

Shopify for etablerede virksomheder

Shopify for etablerede virksomheder

Er du bekymret for at migrere din eksisterende e-handelsbutik til Shopify-platformen?
Frygt ikke!

Vores udviklingsteam har den nødvendige, tekniske viden samt 20 års erfaring i at migrere webshops. Det sikrer dig en jævn overgang.

Vi leverer alt fra integration med tredjepartsapplikationer til backend-systemer som fx. Visma, Navision, Uniconta, CRM, PIM og gør det smertefrit for dig - for vi har gjort det i en menneskealder.

Din Shopify Experts Partner

Vi er din Certified Shopify Expert Partner. 

 

Med over 20 års erfaring forstår vi din forretning - og det gælder ikke kun den digitale del og muligheden for at bygge de custom integrationer, du mangler for at kunne afdække dine behov. Med specialister inden for både marketing, design og udvikling kan vi hjælpe dig med at få succes med hele din forretning.

 

 

shopify-experts-partner

 

 

Kontakt os nu

Hvorfor vælge MCB?

MCB er et digitalt e-commerce bureau med et team af udviklere, der er digitale fanatikere med en passion for at skabe succes online. Vi har over 20 års erfaring i den digitale udviklingsscene og bygger fantastiske webshops, der konverterer og vækster.

 

Med brugerdefinerede funktioner, en intuitiv grænseflade og en række marketingværktøjer og analyser er Shopify det bedste valg for mange e-handelsvirksomheder over hele kloden. Shopify tilbyder brugerdefinerede designmuligheder og fleksibiliteten til at sikre konsistens mellem dit brandimage og din digitale butiksfacade. Derfor betyder det ikke noget, hvem du sælger til, eller hvad du sælger. For uden en webshop der er skræddersyet til dine eksklusive forretningsbehov, vil du gå glip af mange kunder og salg.

 

Og vores team af ekspertudviklere er din bedste kilde til udvikling af din Shopify-butik. Vi hjælper med at opbygge din webshop fra bunden samt tilføje de forskellige funktioner, du ønsker. 

Handlende overalt i verden og på tværs af brancher har stolet på os i mere end 20 år til at opbygge deres webshop, integrere deres backend, oprette brugerdefinerede apps og/eller plugins og meget mere. På grund af det usædvanlige arbejde, vi udfører, har vi modtaget fremragende anmeldelser, som vi er meget stolte af.


Vi forstår også, at webshops skal være fejlfri. Et akavet design inspirerer nemlig ikke dine besøgende til at shoppe. Hvis en besøgende støder på blot én simpel fejl fx gennem checkout, stoppes flowet. Derudover kan en lav hastighed få dine besøgende til at miste deres tålmodighed og forlade din webshop uden køb. Derfor fokuserer vores webdesignproces på brugervenlige designs og hurtige betaling med meget få steps i flowet.

Vores team fokuserer på brugercentrerede rene designs og bruger kraftfuld teknologi, robuste automatiseringsværktøjer og banebrydende programmer til at levere en webshop, der er bygget til salg.

 

Vi hjælper også gerne med at ændre koder på din nuværende Shopify webshop, så du kan følge med tidens udvikling og ikke lade konkurrenterne komme foran.

Vi samler på glade samarbejdspartnere

Gå på opdagelse i vores Shopify cases.

Ofte stillede spørgsmål til Shopify udvikler

Hvad koster det at få lavet en Shopify webshop?

Prisen for at få lavet en Shopify-webshop kan variere afhængigt af flere faktorer, herunder omfanget af webshoppen, designkrav, tilpasninger, funktioner og integrationer. Det er vigtigt at bemærke, at Shopify-webshops normalt er baseret på en abonnementsmodel, hvor du betaler en månedlig afgift for at bruge Shopify-platformen.

Hvordan kan en Shopify udvikler hjælpe mig?

En Shopify-udvikler kan være en værdifuld ressource, der kan hjælpe dig med at opbygge, tilpasse og vedligeholde din Shopify-webshop. Her er nogle måder, hvorpå en Shopify-udvikler kan hjælpe dig: webshop-opsætning, tema-tilpasning, tilføjelse af funktioner, integrationer samt vedligeholdelse og support.

Generelt set kan en Shopify-udvikler hjælpe med at tilpasse din webshop til dine specifikke behov, forbedre brugeroplevelsen, implementere nødvendige funktioner og integrere din webshop med andre systemer. Det kan være din tekniske rådgiver og ekspert, der sikrer, at din Shopify-webshop fungerer optimalt og hjælper med at maksimere din online tilstedeværelse og salg.

Lad os være din Shopify udvikler

Udfyld formularen, så kontakter jeg dig hurtigst muligt.

Rasmus Høegh Refstrup
Customer Manager