FOKUS:
Umbraco
B2C
Umbraco 8

En helstøbt løsning med Umbraco 8 og marketing

Lad os tage dig på en rejse tilbage til 1863. Her startede I. Borch Jacobsen en sagførerforretning i Skive. I 1989 blev det fusionerede firma, Advokathuset A/S skabt ved sammenlægningen af to advokatforretninger i Skive, og i 1995 kom der en afdeling til i Holstebro.

 

Og derfor var Advokathuset A/S et af landets ældste advokatfirmaer. 

Siden da har har firmaet været i løbende udvikling til i dag at kunne findes under Advokathuset Funch & Nielsen P/S med kontorer i både Skive, Nykøbing Mors, Thisted og Holstebro. 

 

Hos Advokatfirmaet Funch & Nielsen P/S er retfærdighed den største professionelle succes. Og derfor vil du her møde dedikerede advokater, der udfører rådgivningsopgaver for erhvervsvirksomheder såvel som offentlige institutioner og privatpersoner.

 

Firmaets målsætning er advokater med individuelle ekspertiser, og derfor er den nyeste teknologi og eksterne databaser en vigtig del af hverdagen i samspil med lettilgængelighed til sagsbehandleren for klienten.

Umbraco er for dig, der vil have 100% styring over din egen platform. Og som Umbraco Partner betyder det, at webudviklerne hos MCB er certificerede og anerkendte for både design og udvikling af skræddersyede Umbraco-hjemmesider.

Derfor er Umbraco 8 det rigtige valg

For et advokatfirma er det vigtigt, at sikkerheden er orden. En hjemmeside skal driftes på en sikker løsning, og derfor valgte Advokathuset Funch & Nielsen Umbraco 8 som platform, idet den netop lever op til de højeste standarder, når det kommer til driftsikkerhed.

 

Umbraco 8 er et af det nyeste skud på stammen inden for Umbraco CMS. Det er også en af de hidtil hurtigste og bedste versioner af Umbraco, og derfor er versionen et stort step i den rigtige retning ift. at arbejde med et system, der er lettere at bruge og tilbyder flere muligheder for tilpasninger - både som udvikler og redaktør. 

Derfor er Umbraco 8 lettere at udvikle på, hurtigere at redigere i og nemmere at publicere på. Og det giver en langt højere grad af brugervenlighed - især for en kunde som Funch & Nielsen P/S, hvis hverdag er præget af mange andre presserende arbejdsopgaver. 

 

Og den lette tilgængelighed er også vigtig for et sådant firma, som selv vil være i stand til at udvikle deres site efterhånden, som der opstår behov for det. Det kan fx være i forbindelse med nye landingssider, der skal oprettes eller nuværende områder, som behøver redigering bl.a. i forbindelse med nye tiltag her inden for.

Et tæt samarbejde med succes

Med behov for en ny hjemmeside og en godkendelse i SMV-puljen, som betød, at Advokathuset Funch & Nielsen havde ekstra økonomi at bruge til markedsføring af det nye site, blev der i et tæt samarbejde skabt et helt nyt univers, som griber ind fra design og udvikling til flere forskellige marketingdiscipliner såsom SEO, content, SoMe-annoncering og video.

 

MCB designede og udviklede en brugervenlig og intuitiv hjemmeside som et re-design af et tidligere site brugt af Advokathuset Funch & Nielsen. Det hele er bygget på Umbraco 8 og bliver driftet på Umbraco Cloud for at sikre de funktioner og features, som er relevante for netop Advokathuset Funch & Nielsen.   

 

Sideløbende med design og udvikling af det nye site blev flere af de kyndige advokater sat ind i diverse marketingdiscipliner, så de selv er i stand til at gribe fat på markedsføringen. Der blev der opsat flere læringssessioner og arbejdsopgaver, hvorfor Advokathuset Funch & Nielsen selv har spillet en stor rolle ift. den helstøbte løsning, der i dag udgør det nye site.

 

I samarbejde formåede Advokathuset Funch & Nielsen og MCB derfor at hjælpe hinanden i en større proces, hvor alle elementer blev tænkt ind, og hvor der også er blevet udarbejdet et årshjul og en plan, der sørger for, at Advokathuset kan blive ved med at udvikle sig og opleve vækst.

Michael Almstrup
Director

Vi samler på glade samarbejdspartnere

Gå på opdagelse i vores Umbraco cases.