FOKUS:
WordPress
Education

Herning HF & VUC søgte en ny struktur på deres website

Uddannelse skaber en ny fremtid. Derfor hjælper Herning HF og VUC elever videre i tilværelsen ved at tilbyde kvalitetsuddannelser, der rækker fra grundlæggende undervisning til enkelfag på gymnasialt niveau. Herning HF og VUC tilbyder derfor et bredt udvalg af nærværende undervisning, der har til formål at vejlede og klæde de studerende godt på til videre uddannelse - uanset udgangspunkt.

Sådan skabte MCB et helt nyt design

Herning HF og VUC kontaktede MCB med ønsket om et nyt website. Det skulle være moderne og brugervenligt, men stadig i den gode ånd, som herskede på det daværende website. Derfor var der behov for en opdatering og optimering med fokus på nye funktioner og en ny struktur, der sikrer overblik og god navigation - dog med respekt for den tidligere opbygning.

 

Derfor var det også nødvendigt med et tæt samarbejde mellem Herning HF og VUC og MCB, der hver især kunne bidrage med ekspertviden inden for forskellige områder. Herning HF og VUC vidste alt om, hvordan der mest praktisk skulle navigeres på sitet, og hvordan de forskellige landingssider skulle opbygges, mens MCB havde den tekniske viden inden for bl.a. UX og det at fastlægge en struktureret designlinje. 

 

Indledningsvist skulle det besluttes, hvor det nye website skulle bygges. Valget stod mellem CMS-systemerne, Umbraco og WordPress. Og bl.a. fordi Herning HF og VUC’s daværende website var bygget i WordPress, og der derfor internt var erfaring med brugen i systemet, faldt valget på et opdateret tema i WordPress, Elementor.

 

Elementor gav MCB’s UX-ekspert en lang række muligheder og en stor designfrihed i forhold til den nye struktur. Og derfor var det muligt at nå i mål med alle ønsker for det nye website. 

 

Det visuelle og det grafiske har derfor fået et stort løft, og der er blevet lagt en stram struktur for deisgnlinje, der nu sørger for, at Herning HF og VUC altid er sikret en høj grad af brugervenlighed på deres website. 

 

Arbejdet bestod derfor også af mange flytninger og sammenlægninger af landingssider, således strukturen kunne blive så simpel og effektiv som muligt, hvorfor det også var nødvendigt med et indgående SEO-arbejde. Lige såvel som der er blevet arbejdet meget med grafikker og i det hele taget det samlede visuelle udtryk.

Derfor valgte Herning HF og VUC at samarbejde med MCB

MCB har i flere år arbejdet tæt sammen med skoler og uddannelsesinstitutioner. Derfor har MCB en stor viden og erfaring inden for området, som også kom stærkt til udtryk i samarbejdet med Herning HF og VUC. 

 

Da MCB allerede har været med til og stået for opbygning af forskellige sites for flere institutioner, havde den viden herfra også en stor rolle at spille. Det blev derfor trukket på viden om best practice og et stort datalag, der kunne fortælle noget om, hvad der virker på et website med fokus på uddannelse, der skal servicere og konvertere studerende. 

 

Det er også den data, der har bidraget til den brugervenlige flade, som Herning HF og VUC er endt ud med på deres nye website. 

 

Det gode resultat og det tætte samarbejde har ført til, at MCB fremover skal hjælpe Herning HF og VUC med både vedligehold af nuværende website design og markedsføring herunder Facebook.

Skal MCB hjælpe jer med website design og markedsføring?

Vil I have udarbejdet et forslag til en ny struktur på jeres website med fokus på det visuelle, store mængder af data og ikke mindst brugervenlighed inden for skolesektoren? 

 

Så kontakt mig med det samme.

 

Og husk - vi hjælper også meget gerne med den efterfølgende markedsføring. Sammen med et team af eksperter inden for online markedsføring, har vi nemlig allerede hjulpet mange skoler til online succes.

Bo Hedegaard
Director, Partner

Vi samler på glade samarbejdspartnere

Gå på opdagelse i vores Education cases.