Mindre HubSpot-projekter

HubSpot er ikke kun for store virksomheder. Platformen kan med fordel også bruges til mindre virksomheder og endda med stor succes!
hubspot_isae03

HubSpot er en alt-i-en platform - Hvor skal du starte?

HubSpot er den ultimative CRM-platform med alt, hvad du behøver inden for salg, marketing, CMS og kundeservice. Faktisk har HubSpot værktøjer, der kan hjælpe hele vejen rundt om din organisation. Det kan i sig selv virke omfangsrigt og til dels uoverskueligt - fordi hvor skal du så starte? Svaret er mere simpel, end du tror.

 

HubSpot består af 5 Hubs: Marketing Hub, Sales Hub, Service Hub, CMS Hub og Operations Hub. Hver af disse Hubs indeholder unikke værktøjer indenfor hvert sit emnefelt. De forskellige Hubs findes både i gratis versioner og flere betalte udgaver. Og det er helt op til dig, hvilke(n) af dem du ønsker at bruge. Du kan både vælge kun at bruge 1, men du kan også kombinere de forskellige Hubs efter virksomhedens behov.

 

Så allerede her kan vi mane en fordom i jorden: Bare fordi HubSpot er det, vi kan kalde en alt i en platform, er du ikke tvunget til at tage alt i brug eller betale for det hele på én gang for den sags skyld. 

 

Tværtimod er HubSpot bygget således, at du helt selv bestemmer, hvor meget af systemet, du er interesseret i at bruge. Og det er i særdeleshed også en stor fordel ved platformen. Du kan starte ét sted med fx en Marketing Hub, og når du så en dag er klar til at skalere, kan du nemt bygge endnu en Hub på din løsning.

 

Det optimale vil naturligvis være at kombinere alle 5 Hubs i én løsning, da det især er i samspillet mellem Hubs, at platformen går op i en højere enhed. Men drømmescenariet er ikke altid virkelighed. Og det kan der være mange gode grunde til. Måske har din virksomhed ikke størrelsen til, at alle Hubs er relevante. Det kan også være, at du har forretningsmål, der gør, at én Hub er relevant frem for en anden.

 

Efter flere års erfaring med HubSpot har vi erfaret, at det for rigtig mange er en god ide at starte med 1 Hub og derefter skalere op. Det er langt fra alle, der har størrelsen eller kapaciteten til, at det giver mening at gøre brug af det komplette HubSpot set-up. Og det er ikke ensbetydende med, at HubSpot så ikke kan bruges. HubSpot passer også perfekt til mindre projekter hos mindre virksomheder!

Mød dit HubSpot team

Martin

Martin Mensbo Christiansen

HUBSPOT PLATINUM PARTNER
Annemette

Annemette Rosenkilde Lucas

HUBSPOT PLATINUM PARTNER
Dennis

Dennis Rud Christensen

Lead Developer
Daniel

Daniel Esbersen

Front-end Developer
Lasse

Lasse Bech Eiler

Ecommerce Solution Architect
Jacob

Jacob Lykke

Art Director
Anne

Anne Bank Lindberg

Designer

Vi hjælper dig i gang med dit HubSpot-projekt

tandhjul

Opsætning

MCB hjælper dig med opsætningen af din nye HubSpot løsning. Vi hjælper med alt fra oprettelse af abonnement, igangsætning og løbende support.

education

Træning

Ny i HubSpot? MCB's certificerede Hubspot specialister sørger for, at du får den oplæring og træning, du har brug for, så du bliver selvkørende.

tools

Vedligehold

Når din HubSpot er oppe at køre, hjælper vi dig med at vedligeholde platformen, så den fungerer problemfrit uden nedetid og med de nyeste opdateringer.

header_hubspot02

De 5 Hubs

HubSpot rummer i dag 5 Hubs; HubSpot Marketing Hub, HubSpot Sales Hub, HubSpot Service Hub, HubSpot Operations Hub og Hubspot CMS Hub. Hver for sig er disse stærke, men i forening (hvad end du vælger alle 5 eller blot de to, der giver mest værdi for dig) skaber du et kraftfuldt setup baseret på værdifuld data, der lader dig skabe resultater med din virksomhed. 

03_website_16_9

Test HubSpot af gratis

Det kan være overvældende at skulle beslutte en komplet løsning med dyre betalinger, før man overhovedet har lært platformen og sine egne behov heri at kende. HubSpot tilbyder en række gratis værktøjer inden for hver af de 5 Hubs: Marketing, Salg, Service, CMS og Operations.

En fantastisk fordel ved HubSpot er derfor muligheden for at teste deres platform, før man tager stilling til en eventuel betalt version. Det giver dig en chance for at udforske og evaluere alle de kraftfulde funktioner og værktøjer, der tilbydes, og afgøre, om og hvordan HubSpot er den rette løsning for dig.

06_ecommerce_16_9

Sammensæt din egen HubSpot løsning

Når du har besluttet dig for, at HubSpot er det rette match, er du ikke tvunget til at tage alle værktøjer i brug på én gang. HubSpot har gjort det muligt for dig at sammensætte den HubSpot løsning, som du har lyst til med det, de kalder for en Bundle. Her kan du vælge de Hubs, du har brug for, hvorefter HubSpot sammensætter en unik pris til dig.

Det betyder, at du får en abonnementsløsning, som matcher præcis dine behov. Det kan være, at du har brug for en Marketing HubSpot Professional, en Sales Hub Starter og CRM Hub Starter, og så sammensætter HubSpot din unikke løsning, og giver dig en skarp pris, hvor der kan være penge at spare for dig!

Få det maksimale ud af HubSpot

Når du har valgt din HubSpot løsning, handler det om at sørge for, at du får det maksimale ud af de funktioner, der følger med. Der kan gemme sig unikke værktøjer, som er værdifulde for din virksomhed. Her fremhæver vi nogle af de væsentlige.

 

Marketing-værktøjer, du nødig vil gå glip af
Hvis du eksempelvis har valgt HubSpot Marketing Hub, får du adgang til en omfattende pakke af marketingværktøjer, som kan hjælpe din virksomhed med at nå sit fulde potentiale og opnå succes. Med værktøjer som SEO-optimering, annoncering, sporingsfunktionalitet og sociale medier kan du maksimere din online synlighed og målrette din målgruppe mere præcist end nogensinde før. 

 

Ved at udnytte HubSpots SEO-værktøjer kan du optimere din hjemmeside og indhold for at rangere højere i søgemaskiner og øge organisk trafik. Med annonceringsværktøjerne kan du oprette og administrere målrettede annoncer på forskellige platforme og følge deres effektivitet. Sporingsfunktionaliteten giver dig indsigt i besøgendes adfærd på dit websted og kan hjælpe dig med at identificere potentielle leads og kundeinteresser. Og ved at integrere dine sociale medieprofiler som LinkedIn, Instagram, YouTube og Facebook i HubSpot kan du administrere og planlægge indhold, engagere dit publikum og spore resultaterne af dine aktiviteter på sociale medier.

 

 

Indholdsstyring, der effektiviserer hverdagen
Hvis du er interesseret i HubSpot CMS og gerne vil drive din hjemmeside igennem HubSpot, er der mange indholdsværktøjer, der ligger og venter på dig.

 

Det er vigtigt at udnytte de tilgængelige værktøjer til at skabe engagerende og målrettet indhold. Med HubSpot CTA'er kan du lede besøgende til handling og øge konverteringer. Den rette UX-strategi kan hjælpe dig med at skabe en intuitiv og behagelig oplevelse for dine besøgende, hvilket øger chancerne for konvertering og gentagne besøg. Med de avancerede temaer og drag-and-drop moduler i HubSpot kan du skabe en visuelt tiltalende hjemmeside, der afspejler dit brand og fanger opmærksomheden hos dine potentielle kunder.

 


Hos MCB sørger vi for, at du ikke står alene, når du skal udnytte HubSpots store potentiale. Vi har et team af HubSpot-specialister, et marketingteam og et designhold, der er klar til at hjælpe dig med at udnytte HubSpot fuldt ud. Vores specialister kan guide dig gennem platformen, identificere de bedste strategier til din virksomhed og hjælpe dig med at implementere dem effektivt.

 

Med de rigtige værktøjer, strategier og eksperthjælp kan du optimere din indsatser, forbedre din online synlighed og opnå en stærkere tilstedeværelse på markedet. Hos MCB er vi klar til at hjælpe dig med at nå dine mål og få det maksimale ud af HubSpot, og det er uanset hvilken HubSpot løsning, du vælger - stor som lille. Intet projekt er umuligt i HubSpot. 

Hvordan ønsker du at kombinere de forskellige Hubs?

Kombiner

Marketing Hub
Service Hub
CMS Hub
Sales Hub
Operations Hub

Med

Marketing Hub + Sales Hub

Kombinationen gør det muligt for marketing og salg at samarbejde, udveksle data og arbejde mod fælles mål. Du kan nemt overføre leads fra marketing til salg, spore deres interaktioner på tværs af begge områder og give en mere personlig og effektiv kundeoplevelse. Kombinationen hjælper med at generere flere leads og konvertere dem til kunder.

Marketing Hub + CMS Hub

En kraftfuld kombination af markedsføringsteknologi og et robust indholdsstyringssystem (CMS). Kombinationen gør det muligt at skabe, administrere og markedsføre indholdet fra ét sted. Du kan oprette landingssider og forms for at indfange leads, personalisere indhold og spore engagementet og konverteringerne. Det hjælper med at forbedre markedsføringsindsatsen, øge synligheden og konverteringsraterne, imens det giver en sømløs brugeroplevelse.

Marketing Hub + Operations Hub

En omfattende og integreret løsning til at drive markedsføringsaktiviteter og administrere virksomhedens operationelle processer. Du kan synkronisere og dele data mellem marketing og salg, automatisere lead-kvalificering, oprette brugerdefinerede workflows og automatisere gentagne opgaver. Kombinationen hjælper med at skabe en mere sammenhængende og effektiv drift, hvor markedsføring og operationelle funktioner arbejder i tæt samarbejde for at opnå fælles forretningsmål.

Marketing Hub + Service Hub

En integreret løsning, hvor markedsføring og kundeservice arbejder hånd i hånd. Du kan sikre en sømløs overgang fra markedsføringsindsats til kundesupport, og bruge data om kundernes adfærd og præferencer til at levere personaliseret support og service. Kombinationen hjælper med at skabe en sammenhængende kundeoplevelse, hvor markedsføring og service arbejder sammen for at tiltrække, konvertere og glæde kunderne.

Service Hub + Marketing Hub

En integreret løsning, hvor markedsføring og kundeservice arbejder hånd i hånd. Du kan sikre en sømløs overgang fra markedsføringsindsats til kundesupport, og bruge data om kundernes adfærd og præferencer til at levere personaliseret support og service. Kombinationen hjælper med at skabe en sammenhængende kundeoplevelse, hvor markedsføring og service arbejder sammen for at tiltrække, konvertere og glæde kunderne.

Service Hub + CMS Hub

En kraftfuld løsning til at levere enestående kundesupport og administrere indholdet på dit websted. Du kan tilbyde hjælp og supportressourcer, så kunderne kan finde svar og løsninger på deres spørgsmål og problemer. Kombinationen hjælper med at forbedre kundeoplevelsen, gøre supportindhold mere tilgængeligt og lette kundernes vej til at finde de oplysninger, de har brug for.

Service Hub + Operations Hub

En kombination, der leverer enestående kundesupport og effektivt administrere virksomhedens operationelle processer. Du kan sikre en problemfri overgang fra supportforespørgsler til operationelle handlinger, automatisere arbejdsflow, og bruge data fra kundesupport til at forbedre processerne og resultaterne i virksomheden. Kombinationen mellem hjælper med at skabe en mere effektiv og holistisk tilgang til at levere service og administrere virksomhedens drift.

Service Hub + Sales Hub

En sammensætning, der gør det muligt at levere kundesupport og samtidig drive salgsaktiviteter på en sammenhængende måde. Du kan nemt overføre leads fra support til salg, dele vigtig kundeinformation mellem support- og salgsteams og skabe en sømløs kundeoplevelse på tværs af begge områder. Kombinationen hjælper med at styrke kunderelationer, optimere salgsprocessen og forbedre kundeoplevelsen som helhed.

Sales Hub + Marketing Hub

Kombinationen gør det muligt for marketing og salg at samarbejde, udveksle data og arbejde mod fælles mål. Du kan nemt overføre leads fra marketing til salg, spore deres interaktioner på tværs af begge områder og give en mere personlig og effektiv kundeoplevelse. Kombinationen hjælper med at generere flere leads og konvertere dem til kunder.

Sales Hub + Service Hub

En sammensætning, der gør det muligt at levere kundesupport og samtidig drive salgsaktiviteter på en sammenhængende måde. Du kan nemt overføre leads fra support til salg, dele vigtig kundeinformation mellem support- og salgsteams og skabe en sømløs kundeoplevelse på tværs af begge områder. Kombinationen hjælper med at styrke kunderelationer, optimere salgsprocessen og forbedre kundeoplevelsen som helhed.

Sales Hub + Operations Hub

Denne kombination gør det muligt at drive salgsaktiviteter og samtidig administrere virksomhedens operationelle processer fra ét sted. Du kan automatisere og strømline overgangen fra salgsprocessen til efterfølgende operationelle handlinger, dele vigtige salgsdata med mellem teams og få en mere holistisk og effektiv tilgang til salg og drift.

Sales Hub + CMS Hub

En integreret løsning, hvor du kan drive salgsaktiviteter og samtidig administrere indholdet på dit websted fra ét sted. Du kan bruge salgsindsigter og data til at oprette målrettet indhold, tilpasse landingssider og oprette personaliserede oplevelser for potentielle kunder. Kombinationen styrker kundetilfredshed, øger konverteringsraten og optimerer den overordnede salgs- og markedsføringsindsats på dit websted.

CMS Hub + Sales Hub

En integreret løsning, hvor du kan drive salgsaktiviteter og samtidig administrere indholdet på dit websted fra ét sted. Du kan bruge salgsindsigter og data til at oprette målrettet indhold, tilpasse landingssider og oprette personaliserede oplevelser for potentielle kunder. Kombinationen styrker kundetilfredshed, øger konverteringsraten og optimerer den overordnede salgs- og markedsføringsindsats på dit websted.

CMS Hub + Marketing Hub

En kraftfuld kombination af markedsføringsteknologi og et robust indholdsstyringssystem (CMS). Kombinationen gør det muligt at skabe, administrere og markedsføre indholdet fra ét sted. Du kan oprette landingssider og forms for at indfange leads, personalisere indhold og spore engagementet og konverteringerne. Det hjælper med at forbedre markedsføringsindsatsen, øge synligheden og konverteringsraterne, imens det giver en sømløs brugeroplevelse.

CMS Hub + Service Hub

En kraftfuld løsning til at levere enestående kundesupport og administrere indholdet på dit websted. Du kan tilbyde hjælp og supportressourcer, så kunderne kan finde svar og løsninger på deres spørgsmål og problemer. Kombinationen hjælper med at forbedre kundeoplevelsen, gøre supportindhold mere tilgængeligt og lette kundernes vej til at finde de oplysninger, de har brug for.

CMS Hub + Operations Hub

Du får en integreret løsning til at administrere indholdet på dit websted og samtidig optimere de operationelle processer. Du kan bruge indsigter fra operationelle data til at tilpasse indholdet, personalisere brugeroplevelsen og drive målrettet engagement. Kombinationen hjælper med at optimere både indholdsadministration og forretningsprocesser, hvilket bidrager til en mere effektiv og resultatorienteret drift.

Operations Hub + CMS Hub

Du får en integreret løsning til at administrere indholdet på dit websted og samtidig optimere de operationelle processer. Du kan bruge indsigter fra operationelle data til at tilpasse indholdet, personalisere brugeroplevelsen og drive målrettet engagement. Kombinationen hjælper med at optimere både indholdsadministration og forretningsprocesser, hvilket bidrager til en mere effektiv og resultatorienteret drift.

Operations Hub + Marketing Hub

En omfattende og integreret løsning til at drive markedsføringsaktiviteter og administrere virksomhedens operationelle processer. Du kan synkronisere og dele data mellem marketing og salg, automatisere lead-kvalificering, oprette brugerdefinerede workflows og automatisere gentagne opgaver. Kombinationen hjælper med at skabe en mere sammenhængende og effektiv drift, hvor markedsføring og operationelle funktioner arbejder i tæt samarbejde for at opnå fælles forretningsmål.

Operations Hub + Service Hub

En kombination, der leverer enestående kundesupport og effektivt administrere virksomhedens operationelle processer. Du kan sikre en problemfri overgang fra supportforespørgsler til operationelle handlinger, automatisere arbejdsflow, og bruge data fra kundesupport til at forbedre processerne og resultaterne i virksomheden. Kombinationen mellem hjælper med at skabe en mere effektiv og holistisk tilgang til at levere service og administrere virksomhedens drift.

Operations Hub + Sales Hub

Denne kombination gør det muligt at drive salgsaktiviteter og samtidig administrere virksomhedens operationelle processer fra ét sted. Du kan automatisere og strømline overgangen fra salgsprocessen til efterfølgende operationelle handlinger, dele vigtige salgsdata med mellem teams og få en mere holistisk og effektiv tilgang til salg og drift.

Vi samler på glade samarbejdspartnere

Gå på opdagelse i vores HubSpot cases.

Skal MCB hjælpe med dit HubSpot-projekt?

Rasmus Høegh Refstrup
Customer Manager