Shopify Marketing

Hvad end du lancerer et produkt, bygger en ny Shopify Shop eller bare har højere ambitioner for din nuværende shop, er der ét vigtigt problem, du skal løse - hvordan får du potentielle kunder til at finde din webshop? Og svaret… effektivt, strategisk og målrettet markedsføring.
shopify_plus_isae

Shopify Marketing Platform

Når du har lanceret din Shopify Shop, starter et stort arbejde. Det er nemlig nu, du skal igangsætte de indsatser, der øger trafikken på din shop og konverterer besøgende til kunder. Derfor er det vigtigt med en god marketing-taktik, der passer til lige præcis din butik.

 

Og der er mange værktøjer, der kan hjælpe dig med markedsføringen, du kan kaste dig over. Du kan fx give dig i kast med SEO, så det bliver lettere for potentielle kunder at søge sig frem til din butik, du kan dele dine produkter eller ydelser på de sociale medier, eller du kan automatiserer nogle af dine tiltag.

 

Shopify har nemlig sin egen Marketing Platform - og den har mange fordele. Du får bl.a. mulighed for at nå ud til flere kunder via et indbygget blog- og SEO-værktøj. Og så kan du også både bygge Facebook- og Google Ads-kampagner og let forbinde din shop til Facebook, Messenger, Instagram, TikTok, diverse e-mail-systemer og HubSpot CRM - blandt meget andet.

 

Selvfølgelig gør marketingplatformen det også let for dig at spore på en kampagnes effektivitet på tværs af alle kanaler. Alt vises simpelt og overskueligt på dit dashboard, og det betyder, at du kan bevare det fulde overblik over dine kundedata og din shops performance.

 

 

Kontakt os nu

Mød dit Shopify team

Mads

Mads Høegh Kongensgaard

Shopify Tech Lead
Thomas Nygaard

Thomas Nygaard

Shopify Developer
Jesper Ransborg

Jesper Ransborg

Front-end Developer
Lasse Bech Eiler

Lasse Bech Eiler

Ecommerce Solution Architect
Jacob Lykke

Jacob Lykke

Art Director

Vores services

seo

SEO for Shopify

Shopify tilbyder en lang række SEO-værktøjer, der kan være med til at forbedre din placering i søgemaskinerne.

brugere

Social Media for Shopify

Shopify gør det muligt for dig at forbinde til en række af de største social media-platforme. Herunder Facebook, Instagram, SnapChat og TikTok.

kundeklub

E-mail Marketing for Shopify

Brug Shopifys egne apps til at udsende relevant e-mails eller integrer med dit foretrukne e-mailsystem og oplev de mange fordele.

redigering

Content Marketing for Shopify

Brug Shopifys mange funktioner og muligheder for integrationer til at udvikle indhold til de kanaler, hvor dine målgrupper opholder sig.

tandhjul

HubSpot for Shopify

Forbind Shopify til HubSpot CRM og kunderejser på autopilot med datadrevne strategier, inbound marketing, content, salgsstrategi og webdesign

megafon

Google Ads for Shopify

Udbred kendskabet til din Shopify Shop med bl.a. Google Ads. Shopify gør det let for dig at opsætte en strømlinet strategi for dine betalte annoncer.

SEO til Shopify

Søgemaskinerne er ikke bare en rangering af søgeresultater, de er et direkte link mellem dig og dine kunder. Derfor skal du forstå din målgruppes problemer, behov og ønsker, så du kan tilbyde dem den rigtige løsning. 

Her kommer søgemaskineoptimering (SEO) ind i billedet. SEO gør det nemlig muligt for dig at skabe værdi blandt dine kunder ved bl.a. at vise dem de rette produkter og den service, de har brug for.

 

De folk, der finder frem til din Shopify Shop via en søgemaskine, leder højst sandsynligt efter produkter eller ydelser, der ligner det, du tilbyder - og derfor er de også mere tilbøjelige til at købe noget. Derfor er det vigtigt at bane vejen mod din shop, og derfor bør du gøre brug af SEO, netop så du forbedrer din placering i søgemaskinerne.

 

Søgemaskiner som Google og Bing er designet til at bruge en række oplysninger fra din Shopify Shop til at oprette en bestemt rangering ud fra bl.a. søgninger. Det vil sige, at det også er disse søgemaskiner, der bestemmer, hvilke sites der med størst sandsynlighed er relevante ift. en søgning. Og selvfølgelig handler det om at ligge så højt som muligt.

 

Heldigvis er der mange faktorer, der kan forbedre din Shopify Shops placering. Fx:

 

 • Antallet af naturlige links, der peger på din butik fra andre websites/shops
 • Din shops autoritet baseret på bl.a. engagement
 • Struktur og indhold, der er optimeret til søgemaskinerne

 

Er du ny med din Shopify Shop, kan det være svært at ramme alle faktorer nu og her. Det tager tid at opbygge et godt ry, men med god planlægning og en effektiv SEO-strategi kan kan du drive mere trafik til din butik. 

 

Helt lavpraktisk bør du som minimum have styr på:

 

 • Sidetitler
 • Metabeskrivelser
 • Alt-tags
 • Unikke kollektions- og produktbeskrivelser
 • Landingssider, der rummer vigtige søgeord
 • Og meget, meget mere

Sociale medier til Shopify

De sociale medier er et miks af flere strategier - det gælder fx influencers, betalt annoncering og gratis tiltag via bl.a. links. Og fordi der netop er tale om opbyggelse af relationer og loyalitet, er det, det miks, du har behov for - og noget, som ingen andre marketing-discipliner tilbyder.

 

Derfor handler det om meget mere end blot en sjov GIF, 10 sekunders videoer og platte memes. Det er nemlig også din mulighed for at tilbyde øjeblikke med glæde og interesse.

 

De sociale medier kan hjælpe dig med at opbygge engagerede målgrupper, oprette flere trafikkilder og tiltrække nye kunder, hvorfor din Shopify Shop vil vokse i kraft af, at dit online netværk vokser. 

Men tiltagende kan hurtigt gribe om sig. Derfor bør du have en effektiv social media-strategi, der holder dine handlinger fokuserede, så ikke du risikerer at bruge en masse ressourcer og ramme tyndt. 

 

Shopify gør det muligt for dig at bruge en lang række forskellige sociale medier. Af de mest populære kan nævnes:

 

 • Facebook
 • Instagram
 • LinkedIN
 • YouTube
 • Pinterest
 • SnapChat
 • TikTok
 • Messenger

 

Når du poster noget på de sociale medier, promoverer du din shop og opretter forbindelse til potentielle kunder. Derfor er det vigtigt, at din strategi arbejder mod at opbygge dit brand, forbedre din SEO og øge trafikken til din butik. 

 

Det kan du gøre på flere måder. Fx:

 

 • Del blog post fra din Shopify Shop på de sociale medier
 • Link direkte til dine sociale profiler på din shop 
 • Oprette Ads
 • Gøre brug af Influenser marketing
 • Yde en bedre kundeservice

 

At starte fra bunden med en ny Shopify Shop kan virke overvældende - især fordi der er så mange forskellige kanaler, du kan tage udgangspunkt i.

 

Særligt bør du dog have fokus på:

 

 • Mål. Det skal være veldefineret ift. resultaterne af dine indsatser, og hvordan du måler på dem
 • Målgrupper. Undersøg dine kunder og inddel dem evt. i segmenter
 • Content. Sørg for at din kommunikation rammer plet hos dine målgrupper
 • Kanaler. Vælg de kanaler, hvor dine målgrupper befinder sig
 • Proces. Udnyt de tilgængelige værktøjer på kanalerne

 

 

Kontakt os nu

Hvad vil du opnå?

Hvad vil du opnå?

Før du går i gang med at markedsføre din Shopify Shop og bruge ressourcer på forskellige kanaler og discipliner, skal du have fastlagt et mål. Hvordan vil du ellers måle på dine resultater?

Lad os sammen finde de KPI'er, der har størst værdi for dig.

 

Fastlæg din marketing-strategi

Fastlæg din marketing-strategi

Hvad siger du til at opleve flere konverteringer? Med det rette miks af marketing til din Shopify Shop kan du opbygge din kundegruppe og sælge flere produkter.

Så lad os snakke om din strategi! 

 

E-mail marketing til Shopify

E-mail marketing er den ene disciplin, der lader dig skabe nye kunder og få kontakt til gamle kunder - hurtigt og effektivt.

 

E-mail marketing har overlevet meget, og trods meget modgang og stor konkurrence fra andre kanaler står denne disciplin stadig som værende en af de mest kraftfulde teknikker, du har til rådighed med din Shopify Shop. Og vælger du at kombinere udsendelser af regulære nyhedsbreve med smarte værktøjer som automatisering og personalisering, er der ingen grund til at råbe højt for at blive hørt.

 

Derfor er e-mail marketing på Shopify meget mere end blot kedelige nyhedsbreve, som alligevel ikke performer. Det er nemlig din mulighed for at skabe relationer til dine subscribers og føre samtaler med dem, som var de dine nære venner. Og du kommer direkte ind i deres private indbakke med dit budskab - det er en magt, som ingen anden marketingdisciplin har.

 

Og med en Shopify Shop bliver du taget i hånden lige fra template til tracking. Du får nemlig fra begyndelsen:

 

 • Nem oprettelse. Start med dit brand, vælg en skabelon, rediger og kom tilbage, når det passer dig
 • Mulighed for at sende med tillid og sænke sandsynligheden for at ende i SPAM. Brug dit domænenavn, vælg dine modtagere og få forhåndsvist dit arbejde
 • Mulighed for at analysere og udvikle. Driv hele din virksomhed via Shopify, forstå hvordan dine kampagner klarer sig og gør din indsats bedre

 

Eller du kan vælge at lave en simpel integration til dit foretrukne e-mail-program. Det kan fx være Klaviyo eller ActiveCampaign, som også giver dig alle de muligheder for bl.a. kampagner, automations, segmentering, personalisering, tracking, analyse og meget, meget mere, som du har behov for.

 

For at komme godt fra start er der dog nogle få ting, du bør have styr på - uafhængig af din mail-klient. Fx:

 • Integration mellem Shopify Shop og e-mail-system
 • Opsætning af tracking
 • Brugsklar template
 • Inddeling af kontakter i lister, segmenter og/eller tags
 • Plan for strategi bl.a. ift. automatiserede flows
 • Mulighed for aflæsning af data

Content marketing til Shopify

Content er altafgørende for din Shopify Shop. Mens andre marketingtiltag er ilden, vil content altså være dit brændstof. Og derfor er det netop det, der fortæller historier om dig og dine visioner for din butik og dine produkter eller ydelser. 

 

Derfor er content også mange ting. 

Det er ikke bare en lang tekst, alt hvad der kommunikerer til din målgruppe er content. Og derfor hører herunder også lyd og visuelle formater. Blogs, e-mails, videoer og sociale medier er altså det, der kaldes for indholdsmarkedsføring. Alt sammen bidrager nemlig til, at dine potentielle kunder finder vej til din butik.

 

For mange er den største hindring selve produktions-fasen. Dit content skal nemlig have et højt niveau og derfor emme af kvalitet. Og derfor handler det om at udvikle meningsfuldt og engagerende indhold, der definerer din ekspertise, så du opbygger et forhold til dine kunder. Du kan altså bruge dit content til at skabe tillid, opbygge dit brand, holde folk informeret og skabe indhold til sociale medier samt e-mails. Og så hjælper det dig også med at rangere bedre i søgemaskinerne.

 

Når du gerne vil have en effektiv content strategi, bør du altså have fokus på fx:

 

 • Udvælgelse af de rigtige marketingkanaler. Vælg de steder, hvor dine målgrupper befinder sig
 • Udvikling af indholdsformater. Hvilken skabelon passer til din vision og dine målgrupper?
 • Sæt mål. Det er vigtigt at kunne måle på dit indholds succes, sådan kan du nemlig også kontinuerligt forbedre det

 

Ved at lave indhold til mere end én marketingkanal giver du dine kunder og potentielle kunder forksellige måder at engagerer sig med dine produkter og/eller ydelser på. Overvej derfor at fokusere på flere af følgende kanaler:

 

 

Du bør designe forskelligt indhold alt efter kanalen og på den måde skræddersy dit content til de enkelte målgrupper bl.a. gennem tekst, billeder og video. Og sørg for at det samme content ikke går igen flere steder - berig det i stedet. Fx kan dit blogpost blive til 3 forskellige e-mails, mens dit Instagram-billede kan lede ind til det givne brand.

 

Det kræver et stort arbejde.

 

 

Kontakt os nu

Din Shopify Experts Partner

Vi er din Certified Shopify Expert Partner. 

 

Med over 20 års erfaring forstår vi din forretning - og det gælder ikke kun den digitale del og muligheden for at bygge de custom integrationer, du mangler for at kunne afdække dine behov. Med specialister inden for både marketing, design og udvikling kan vi hjælpe dig med at få succes med hele din forretning.

 

 

shopify-experts-partner

 

 

Kontakt os nu

Google Ads til Shopify

Når du driver en Shopify Shop, har du sikkert tit spurgt dig selv, hvordan du får fat i kunderne. Hvordan får folk kendskab til din butik? Og hvordan opdager de dine produkter?

For fysiske butikker er det facaden, der tiltrækker opmærksomheden - og altså den, der betaler for huslejen. Men hvad med online shops? Her er den nye facade de betalte annoncer.

 

Betalte annoncer gennem Google Ads er nemlig det, der i dag kan give dig den eksponering, som svarer til en fysisk butiks facade. Dog med en ekstra fordel - du kan nemlig selv vælge, hvem der skal se dine annoncer.

 

At arbejde med betalte annoncer er noget, der næsten dagligt bliver sværere. Heldigvis har Shopify gjort det let via sit Marketing-modul. Her er det nemlig muligt for dig både at oprette, starte og måle på dine kampagner, og derfor er processen blevet strømlinet, så det er mere overskueligt for dig at køre en vellykket annonce - og det er noget, der gælder, hvad end der er tale om Google Smart Shopping eller en Facebook-annonce.

 

Du skal bare angive et dagligt budget til en eller flere af dine annoncer i Google Ads, og så vil platformen sørge for at byde på de nøgleord, du har udvalgt. Når annonceudgifterne kommer for tæt på dit daglige budget, vil dine annoncerne blive bremset og buddene stoppet. 

 

Det hele foregår i få steps:

 

 1. Navngiv din kampagne
 2. Sæt dit budget
 3. Vælg dit audience
 4. Afgiv dit bud
 5. Skriv dit content
 6. Analysér på resultater

 

Når du gør brug af betalte annoncer for at markedsføre din Shopify Shop gennem Google Ads, understøtter du ikke blot din langsigtede organiske trafik, du kan også kraftigt ændre på din vækst og indtægt og skabe øget efterspørgsel blandt dine målgrupper her og nu. Det er nemlig en måde, hvorpå du hurtigt kan komme ud og ramme et stort antal personer - og vigtigst af alt, de rigtige personer.

 

Derfor er det også vigtigt, at du udvælger de rigtige kampagnetyper. Du kan bl.a. vælge mellem:

 

 • Branded search
 • Competitor search
 • Generic search
 • Related product search
 • Google Shopping

 

 

Kontakt os nu

HubSpot til Shopify

Hvad siger du til at sætte dine kunderejser på autopilot med datadrevne strategier, der kombinerer inbound marketing, content marketing, salgsstrategi og webdesign? Det er præcis det, du vil opleve, hvis du vælger at integrere din Shopify Shop med HubSpot CRM

Med integrationen vil du opleve, at de ressourcer, du bruger på at tiltrække nye kunder, betaler sig - både når det kommer til content, sociale medier og SEO.

 

HubSpot CRM er en software, der fremmer din vækst og opbygger dybere forhold - lige fra første kontakt med en potentiel kunde. Du kan altså bruge HubSpot, når du vil integrere dine butiksdata med et af de førende CRM-systemer og opleve fordelene ved marketingautomatisering.

 

Når du automatisk sender kundeemner fra din Shopify Shop til HubSpot kan du bl.a.:

 

 • Oprette personlige tilbud og kommunikative indsatser baseret på kundedata
 • Give dit salgsteam vigtig information om leads
 • Oprette visuelle marketing- og salgsrejser mellem HubSpot og andre af dine yndlingsapps

 

Det betyder, at du kan nyde godt af en lang række forskellige fordele. Som nogle få kan nævnes:

 

 • Ideelle muligheder for at vækste din forretning
 • Forbinde salgs- og kundeindsigt 
 • Forstå dine kunder bedre
 • Bringe mere værdi til dine kunder
 • Automatisere dine workflows
 • Teste og analysere på e-commerce strategier

 

Det vil sige, at du får de ideelle muligheder for at synkronisere dine kunder, produkter og tilbud. Og det er netop den synkronisering mellem din Shopify Shop og HubSpot, der forvandler dit data til kraftige marketing-muligheder. Derfor kan du opgradere din markedsføring bl.a. gennem e-mail-pleje, CTA’er i indhold, produktspecifikke annoncer og meget mere. Lige såvel som du kan styre enhver af disse kampagner med automatiserede workflows, der erstatter manuelle handlinger.

 

Det er altså sådan, du opbygger et brand, som dine kunder vil elske, og som du kan opleve vækst med fra første dag. For når først importen af dine Shopify-data er afsluttet, vil du kunne se alt fra Shopify-produkter og kunder til ordrer i HubSpot. Det er simpelt og giver dig et godt overblik, der betyder, at du ikke nødvendigvis skal gøre brug af alverdens andre 3. parts tools for at opleve flest muligheder.

 

Er det meget at gabe over på én gang?

Vi samler på glade samarbejdspartnere

Gå på opdagelse i vores Shopify cases.

Ofte stillede spørgsmål til Shopify marketing

Hvad er Shopify marketing?

Shopify-marketing refererer til de forskellige strategier, teknikker og værktøjer, der bruges til at promovere og markedsføre en online butik oprettet på Shopify-platformen. Det omfatter aktiviteter, der sigter mod at øge brandets synlighed, drive trafik til butikken og generere salg og indtægter.

Shopify tilbyder flere indbyggede marketingfunktioner og integrationer, der gør det muligt for butiksejere at markedsføre deres produkter effektivt og nå deres målgruppe.

 

Kan jeg bruge Shopify til marketing?

Ja, du kan bruge Shopify til marketing. Shopify tilbyder forskellige indbyggede marketingfunktioner og værktøjer, der giver dig mulighed for at markedsføre din online butik effektivt og nå ud til din målgruppe. Her er nogle måder, du kan bruge Shopify til marketing: SEO-optimering, blog, integration til sociale medier, e-mail-marketing, rabat- og kuponkoder samt integrationer til diverse marketing-apps.

Uanset om du er en nybegynder eller en erfaren markedsfører, giver Shopify dig mulighed for at udnytte forskellige marketingmuligheder og værktøjer for at promovere din online butik og øge dine salg og indtægter.

 

Hvordan markedsfører jeg mit produkt på Shopify?

Markedsføring af dit produkt på Shopify involverer en række strategier og taktikker for at øge synligheden, tiltrække kunder og øge salget. Du kan blandt andet optimer din webshop med et professionelt design, bruge sociale medier og e-mail marketing, synliggøre kundebedømmelser og anbefalinger eller anvende betalt annoncering. 

Markedsføringen af dine produkter på din Shopify webshop er en løbende proces, og det er vigtigt at evaluere og tilpasse dine strategier baseret på resultater og kundeindblik. Ved at kombinere forskellige markedsføringsmetoder og konstant eksperimentere kan du forbedre synligheden af dit produkt og øge dine salg på Shopify-platformen.

Skal vi hjælpe dig i gang med eller videre med markedsføringen af din Shopify Shop?

Udfyld formularen, så kontakter jeg dig hurtigst muligt.

Rasmus Høegh Refstrup
Customer Manager